Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47592 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter
voya: Neked lehet igazad.<br> mert különben a GYU igazi ellenfele az AI lenne.<br> Ez mesterségesen szított ellentét.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47591 Írta: Anonymous
Ayna: Némely GyU rajongó is ugy utálja a HP-t, hogy közben nem is olvasta.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47590 Írta: Anonymous
voya:Annak sincs semmi értelme, hogy némely HP rajongó,azért utálja a GyU-t(mikor nem is olvasta), mert ellenfele.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47589 Írta: Anonymous
Lamorak..Ha alaposan belegondolunk akkor valóban az jön ki, hogy ez az egész egy mesterségesen szított ellentét. Nem látok ugyan a színfalak mögé, de nem lehetetlen, hogy a forgalmazók és ezekkel a filmekkel dollármilliókat keresők közös ármánykodása az egész vita kirobbanása. Nyilván nem tetszik mindenkinek egyszerre a két film, de talán még ettől nem fogja megvetni a másik áborba tartozót. Igazad volt kedves Lamorak, ennek valóban semmi értelme.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47588 Írta: Anonymous
Lényegében Lamorak-nál az igazság.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47587 Írta: Anonymous
Nem unjátok még? Már egyszer írtam ezt a szektások HP-égetése kapcsán, de úgy látom, megint meg kell tennem: ENNEK SEMMI ÉRTELME. Minek legyünk felháborodva azon, hogy a Cinema nem ír pontosan a GyU-ról? Kit érdekel ez? Mi benne annyira felháborító? Elvégre mindenki tudja, hogy az ilyen típusú filmes- és média-'szaklapok' nem a hozzáértés csúcsa. És? Mondom, amikor mindenki az ilyen jelentéktelen dolgokon tajtékzik, pontosan ugyanazt csináljuk, mint a 'mezei HP-s', akit ugye utálunk (szintén nem értem, miért). Miért jó ez? Ez csak növeli a feszültséget, és rólunk (rólatok) is pontosan ugyanolyan képet alakít ki, mint az 'agyatlan HP-sről'. Ha ezt akarjátok, lehet folytatni, de semmi értelme nincsen különben.<br> <br> Szegedieknek továbbá: az Új Akropolisz (kétes értékű) kulturális egylet csütörtökön (6-án) 3-tól előadást szervez a gyU-ról és 'Középfölde lakóinak szimbolikájáról'. Menjünk el és szedjük szét, ha hülyeségeket beszélnek! Én biztosan ott leszek, aki akar, jöjjön és meglátjuk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47586 Írta: Anonymous
+ remélem a GYURUK URÁVAL ezt nem követik el!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47585 Írta: Anonymous
Én is elolvastam a Harry P.-t! Én azt mondom jó, csa k ott rontották el, hogy mindenki ebbol akar meggazdagodni,Pl.:H.P-s kola toll táska stb. Ez már hülyeségu! Magával a regénny el nincs semmi baj!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47584 Írta: Anonymous
Csak annyit szólnék hozzá az elhangzottakhoz, hogy még régebben elolvastam a Harry Pottert és szerintem minden idők egyik legszorakoztatóbb regénye. És nevetséges, hogy mennyi baromságot írnak róla. De ami viszont a legfontosabb, hogy a Gyűrűk ura azér mégiscsak a GYŰRŰK URA, és felülmúlhatatlan. És az az amiről sokan megfeltkeznek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47583 Írta: Anonymous
Szerintem tök jó! én is vm ilyesmit írtam volna! Adj nekei Sesy! Döngöld bele a suttyókat a földbe:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47582 Írta: Anonymous
:)<br> <br> ''Tisztelt Szerkesztőség<br> <br> Azért már nem is szólok, hogy a beigért Gyűrűk Ura cikk helyett az újságot (amit egyébként szeretek és rendszeresen veszek) szinte teljes egészében beteríti a Harry Potter. Mivel a premier is csuszik, ez várható volt.<br> Viszont legalább azt megtehetnék, hogy a >>Gyűrűt<< nagy betűvel irják, és nem irnak olyan hülyeségeket, amik nem passzolnak se a könyvhöz, se a flmhez. Ezt most nem azért mondom, hogy kötekedjek, csak elmondom a véleményem. Nem hiszem, hogy a Harry Potter rajongók örülnének, ha teszem azt nagy betűkkel kiírnák, hogy Harri Putter. Nem valami fényes hasonlat, tudom, viszont szeretném elérni, hogy ne másítsák meg azt, ami ugy jó ahogy van. Enyhén tiszteletlenség megváltoztatni egy szót egy olyan cikkben, ami egy hatvan éve mítoszt teremtő alapműről készülő filmről szól. Én, és minden Tolkien-fan nevében kérem, hogy erre azért jobban figyeljenek!''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47581 Írta: Anonymous
Igen!! Vagy csak nagyvonalakban!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47580 Írta: Anonymous
Nem baj, elolvassuk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47579 Írta: Anonymous
Másoljam be? kicsit hosszu:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47578 Írta: Anonymous
Sesy: mit írtál bele?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47577 Írta: Anonymous
Írtam a Cinema-nak egy szép kis levelet, és hétfőn majd feladom. Anyukám szerint tul kemény:)<br> <br> dodie: komoly?:))) és én még a hülye ''gyűrű keresésen'' nyavajgok!:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47576 Írta: Anonymous
Annyira bírom ezt:)) kb két éve, nem , most már három, láttam egy cikket a Cinema-ban, hogy Filmre viszik a BABÓT Elijah Wood foszereplésében, aki ZSÁKOS BILBÓT fogja játszani, és STEVEN SPIELBERG(jól írtam??) rendezi. Szóval ennyit a Cinemáról. Ja, és volt egy kép a Zsákvég utcáról. Azóta se értem, három éve hogy lehetett benne, de benne volt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47575 Írta: Anonymous
Én már a Godzilla óta nem vettem új Cinemát... :) még jó... :) <br> Sesy: tökönrúgom magam! HP-ből doga?!!!! Befosnék, ha a magyar tanárom abból iratna! Az még rosszabb lenne a Gullivernél!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47574 Írta: Anonymous
Igen, írjatok minél többen a Cinemának a filmcím helyes leírásáról, mert úgy tűnik, egy levél nem hat rájuk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47573 Írta: Anonymous
Az a baj, hogy én nem tudtam átnézni, mert az anyámat kértem meg, hogy vegyen! :( <br> De legközelebb feltétlenül átlapozom!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47572 Írta: Anonymous
Én előbb átnéztem a Cinemát, s miután láttam, hogy egy szó sincs benne a GYU-ról, hát visszaraktam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47571 Írta: Anonymous
Sesy:min. 100-at...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47570 Írta: Anonymous
Hajrá! ( Mindig is szerettem volna egy levélfürdőt...))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47568 Írta: Anonymous
Ajajj...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47569 Írta: Anonymous
Szerintetek beirjak a Cinema-ba, hogy legalább a Gyűrűt irják ugy ahogy kell? Vagy cserébe kapok egy levélbombát?:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47565 Írta: Anonymous
Sesy: Én a helyedben egy vagy két szavas válaszban kifejteném a gondolataimat.( Most aztán gondolhattok, amit akartok...)<br> Legalább osztályozzák??ÁÁÁÁÁÁÁ
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47566 Írta: Anonymous
Ide.. :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47567 Írta: Anonymous
Ja és különben jövök én is törni-zúzni!! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47564 Írta: Anonymous
Sesy: ez komoly?? Te jó ég, hová fajul a világ!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47563 Írta: Anonymous
Sesy:Részvétem...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.345 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére