Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47532 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter
Raddens:Miért ne?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47531 Írta: Anonymous
Miért pont jópofák?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47530 Írta: Anonymous
Asmodeus: mindkettő jó, tündék: titokzatosak, törpök: jópofák. (Tömören.)<br> :) <br> Sajnos nem jár nekem az újság, de, ha a kezembe kerül, ígérem, megnézem a HP-s cikkeket! :) <br> Egyébként annak ellenére, amiket Rowlingról írtam, olvastam a Harry pottert és szeretem is!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47529 Írta: Anonymous
Elanor: na jól van, beszélgessünk... :) pl. a törpök v. a tündék a jobbak?:)<br> Na jó, bocs... :) <br> madira: sajna, nem tudom, hogy az utolsó mondatnál a ,,tömör'' összegző leírásban Samut, Csavardit v. Csavardi Samut írjak, így ugrott az egész... :) <br> Ha már itt vagyunk: Elanor, nem jár neked a 2zsiráf újság? Csak mert ott jó kis levelek vannak a HP-ről... :) (nem rosszaló kritikák, sőőőőt... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47528 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Imádom A Gyűrűk Urát, csak az a baj, hogy nem tudok kivel beszélgetni róla (már kölcsönadtam egy barátnőmnek az első részt, csak lassan olvassa:)), de mire való a fórum, ha nem erre?<br> A témához csak annyit: attól még, hogy mindkét könyv egy kitalált világban játszódik, és vannak benne varázslók, nem kellene összehasonlítani őket! Teljesen más műfaj, mint ahogy azt előttem néhányan leírták. Külön kell nézni őket, szerintem mindkettő jó a maga nemében! A különbség az, hogy Tolkien ebben a világban élte az életét, teljesen kidolgozta a nyelveket, az előtörténetet, stb., Rowling, meg gondolom, csak egy könyvet akart írni, és nincs ellene kifogása, hogy meggazdagszik vele.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47527 Írta: Anonymous
ne mondj ilyet mert még nem irja meg ...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47526 Írta: Anonymous
Miért lenne túl bonyolult? De nem jó az ötlet, ugyanis ezzel Asmo végrehajtaná élete első jócselekedetét.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47525 Írta: Anonymous
Asmo: szerintem kicsi gyerekeknek(nem tudom mennyire lehetnek kicsik, de a címbol itélve nem a 20-200 közöttieknek szól) túl bonyolult lenne. de ha csak polgárpukkasztás a célod, akkor támogatom az ötletet:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47524 Írta: Anonymous
Asmo: küldd:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47523 Írta: Anonymous
Nálatok Bp.-n, Székesfehérváron meg Piskótafalván van 2zsiráf újság?:) abban van egy oldal, ahol gyerkőcök írnak a HP-ról s egy csaj leírta a HP egész sztoriját, hogy tudják, ez a könyv nagyon izgi...most fontolgatom, vajon beküldjem-e A GY.U. teljes sztoriját?:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47522 Írta: Anonymous
mindkettő jó, és mindenkinek az tetszik, ami neki tetszik (ez most értelmes volt:)<br> szóval mindenki a saját ízlésének megfelelőt olvas, és ha xy-nak a HP tetszik, az az ő dolga, ha viszont Mittudomén milyen Petikének a GYU, az meg az ő dolga.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47521 Írta: Anonymous
mindegyik jó a maga nemében <br> maradjunk ennyiben..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47520 Írta: Anonymous
Jobb a Gyűrűk Ura...<br> A H.P. béna...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47519 Írta: Anonymous
Mindenki csak védi a saját érdekeit.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47518 Írta: Anonymous
El kéne menniük a boszorkányoknak,hogy üljék meg ők a seprűt...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47517 Írta: Anonymous
megőrülök! miért nem lehet valamit ugyhagyni, ahogy van? ez a beperlés rosszabb az idióta reklám fogásoknál!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47516 Írta: Anonymous
Egyébként egy angliai boszorkány-szekta megátkozta a Harry Pottert - mondván, hogy rossz képet fest a boszorkányságról, pl. a seprűt is rosszul ülik meg...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47515 Írta: Anonymous
A Burger Kinggel kötött szerződést már vagy egy fél éve (tavasszal) bejelentették. És ez miért baj? Én nem látok benne semmi rosszat. Ti nem játszottatok Star Wars-figurákkal? Az én gyerekkorom jelentősen szegényebb lett volna nélkülük.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47514 Írta: Anonymous
Na, ez igaz...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47513 Írta: Anonymous
Ez sak egy hitetlenkedő - méltatlankodó felkiáltás volt. - Rövidebb, mint az 'Úristen!'(:
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47512 Írta: Anonymous
Tessék?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47511 Írta: Anonymous
Ayna!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47510 Írta: Anonymous
Lamorak: egyetértek!<br> <br> Új hír, a levlistán találtam, hallgassátok (olvassátok):<br> Egy német honlapon van, hogy a Burger King behozza (hozta) a GYU, Fellowship of the Ring menüt, ajándék műanyagfigurákkal, LordoftheRings feliratú poharakkal, ennyit a HP reklámozásáról, ellentétben a GYU-val. Itt a német cím, vannak képek is! Borzalmasan iszonyatosan szörnyű...<br> www.sphaerentor.com/tolkien/index.php?f ... php&id=138
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47509 Írta: Anonymous
Lamorak: Tökéletesen egyetértek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47508 Írta: Anonymous
Lamorak:Igazad van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47507 Írta: Anonymous
Szerintem ezzel nem kéne foglalkozni ennyire. Mit érdekel ez minket? Aki hülye, az hülye, attól még nem kell a mi agyunk is elszálljon, hogy még mi is hülyeségeket beszéljünk (többen meg is tették). Ebből látszik, hogy ezek az amerikai 'katolikusok' (szerintem ezek igazából kisebb, fanatikus egyházak igazából-- a pápának még a Brian élete is tetszett, nem tudom, miért épp a HP ne tetszene neki) nem nagyon vannak tisztában a boszorkányság történetével, fogalmával és kialakulásával; elkelne nekik egy jó kis antropológiai kurzus (egyébként megemlíteném, és ez teljesen hiteles, nagyon nagy kultúrtörténészek álatal támogatott állítás, amit itt senki nem támadhat meg, hogy a wicca hit egy késő 19. sz-i boszorkányság félre-interpretációból ered; abból, hogy a boszorkányperek során felépített fiktív ideológiai rendszert valóban létezettnek gondolták egyesek, először csak szakirodalomban, de aztán természetesen lettek olyanok is, akik az ehhez a sosem létezett 'valláshoz' való 'visszatérést' kezdték hirdetni). Szóval szerintem nem kellene ezen annyira fennakadni; ettől a HP sem jobb, sem rosszabb nem lesz, sem veszélyesebb. Különben is, aki hülye, annak minden könyv veszélyes.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47506 Írta: Anonymous
Gandalf:Attól még, hogy protkós, támadhatják...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47505 Írta: Anonymous
Ez egy kissé sokk. Vissza a középkorba, vagy mi? És miért pont a HP-t? Mert ennyire híres? Röhej!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47504 Írta: Anonymous
Én is római katolikus vagyok, de az egyházat megvetem. gyakorolja mindenki a saját -akár egyéni hitét- amíg másokat nem zavar vele. De csakis addig...<br> Egyébként ez a boszorkányság egyik alaptétele. A kat. egyh. azért talált ki ilyen baromságokat, hogy a saját hatalmát erősítse.<br> Gandalf: Kösz az infot. Erről eddig nem tudtam.<br> :) =
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47503 Írta: Anonymous
No és ezt hallgassátok:<br> Egy kedves, kerwsztény, BARBÁR amerikai faluban elégettek minden HP-könyvet, a mozit szétverték s követelik, mint jó keresztény amerikai polgárok, hogy tiltsák be a sátánista HP-t...no én idáig azért nem süllyedek le...a beles fellógatás ÁLOM volt, nem TETT... :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére