Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47562 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter
Ja, és ennek tetejébe még dolgozatot is kellett rinom a HP-ből! ''Mi a véleményed rola..'' <br> Plusz még elráncigálnak engem moziba, hogy nézzem meg, igazán nagyon jó hogy irodalomból ezt tanuljuk, nagyon jó...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47561 Írta: Anonymous
''A Gyűrűk Ura: Elijah Wood és a társai a gyűrű nyomában''<br> Tejóég, én mindjárt olyat teszek, amit később megbánok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47560 Írta: Anonymous
Elanor: én ugyanigy jártam... kiadtam azt az 500 valamennyi pénzt azért a nyamvadt ujságért, és csak HP volt benne!!! (most olyan mérges lettem, hogy török -zúzok)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47559 Írta: Anonymous
Valamit nem értek! Ma jelent meg a Cinema, és az előző számban írták, hogy lesz benne Gyűrűk Ura, és Harry Potter is. Erre nagy boldogan megvettem, kerestem benne a GYU-t, de NEM VOLT!! Persze HP volt!! Grr.. Megnéztem, hogy mi lesz a következő számban, és ott volt, hogy abban lesz GYU! Most én vagyok a hülye, vagy mi van? :) <br> (Egyébként nem ismerem annyira a Cinemát, csak a GYU miatt vettem meg!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47558 Írta: Anonymous
voya:'' A Gyűrűk Ura tündérmese.'' <br> ''Semmit sem vizsgálhatunk úgy, hogy elzárkózunk az ellentéte elől.''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47557 Írta: Anonymous
A két film ill. történet nem hasonlítható össze egymással és nem feltétlenül azért, mert a Harry Potter rossz lenne.Más a stílus, más a tartalom.Mindkettőt olvastam és bár bevallom nálam a Gyűrűk ura a favorit mégis tetszett a H.P.meglepő ahhoz képest, hogy állítólag egy gyerekmese.A gyűrűk Ura nem mese. Legenda.Megnézem majd a filmet és remélem, hogy újra ott látom majd magam, azon a világon.Inkább szemethunyok a H.P. mánia felett és csak arra koncentrálok, hogy az elsők között lehessek itthon akik látják majd a GYŰRŰK URÁT.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47556 Írta: Anonymous
Mindez azért van mert még karácsony előtt el akarják passzolni az egész készletet, és a lehető legtöbb bőrt akarják lehúzni a HP-ről. Mivel minden gyerek HP-s cuccokat akar majd. De minket nyugtasson meg a tudat, hogy a HP sikere rövid a GYU pedig már ötven éve a csúcson van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47555 Írta: Anonymous
majdnem elhánytam magam, mikor bementünk barátnőimmel az ápiszba, és mindenhol HP-s matricák meg füzetek voltak!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47554 Írta: Anonymous
mert az újjabb könyv, és a sok tirpák angol iskolás is azt olvassa a Gy.U. helyett:D(nem a könyvet szidom, de multkor volt egy ojan suttyó kiscsaj a tévében, azthittem hanyatdobom magam)Ez egy új könyv, új szenzáció, és ÚJ PROPAGANDA!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47553 Írta: Anonymous
Én azt nem értem, hogy, ha mindenhol a GyU a filmek királya, meg ez a legjobban várt film, akkor mi a jó ****-ért istenítik a Harry Pottert jobban, és miért lesz annak nagyobb a bevétele?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47552 Írta: Anonymous
:) Ettől félek én is!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47551 Írta: Anonymous
Elanor: nekem se maradt álmom, hogy kinyírom a fél családomat...dolcse vita... :) <br> Komolyra fordítva a szót: nem:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47550 Írta: Anonymous
Tudjátok, mit álmodtam tegnap?<br> Azt, hogy láttam a TV-ben GYU előzetest! :) ) Szerintetek álom marad??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47549 Írta: Anonymous
Remélem is. Egyébként már hatalmas. Szerintem más országokban, ahol nem olyan mulyák, mint mi már a csapból is ez folyik...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47548 Írta: Anonymous
Najó, nem 100* csak 3*. Szerintem az is bőven elég lehet.<br> Attól még, hogy nem csinálnak akkora hírverést, mindenki tudni fogja hogy a film van és létezik.<br> Bár, lehet hogy a híre is hatalmas lesz...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47547 Írta: Anonymous
Dehogynem adják. Csak ne kérd, hanem követeld, és legyen nálad egy vizipisztoly... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47546 Írta: Anonymous
madira:Nem sokáig...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47545 Írta: Anonymous
Gondolom arra gondolt megdönthetjük a HP bevételek rekordját ha megnézzk a filmet 100-szor .............<br> Carter:Egy akadálya van a mozijegyet nem ingyen adják...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47544 Írta: Anonymous
Ezt nem egészen értem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47543 Írta: Anonymous
H.P-t le lehet legyűrni. PL. ha mindenki vagy 100* megnézi a filmet.<br> És ki ne tenné-nem_?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47542 Írta: Anonymous
Egy Sauronos céltáblának örülnék...))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47541 Írta: Anonymous
Már nem emlékszem. Valahol reklámozták az interneten. Ha tudtam volna, hogy valakit érdekel, biztos megjegyzem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47540 Írta: Anonymous
Hol van GyU-s logo? mert én azt azért elfogadnám... :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47539 Írta: Anonymous
Nekem ugyan már van egy kimustrált vivó töröm de egy kard az egész más....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47538 Írta: Anonymous
Csak az lesz!<br> Egyébként meg az ember ki tudja ezeket zárni a maga kis világából. Elég, ha nem néz reklámokat, és boltok közül csak az élelmiszeresekbe jár. <br> Gyűrű már van. Lesz kard is?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47537 Írta: Anonymous
Én felfújható gumi Gollamot akarok!!! :) =
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47536 Írta: Anonymous
Igaz! De az mégsem olyan vészes (még)! Bár úgy tudom lesznek Frodó, Gandalf stb. bábuk is! Brrr... :) (Majd meglátjuk, meddig fajul a dolog!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47535 Írta: Anonymous
Elanor: Ez lesz a GyU körül is. Már megkezdődött. (lásd: GyU-s logók (vagy mi a szösz az, ami a mobiltelefonokon van?))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47534 Írta: Anonymous
Persze, persze! Nem akarom Tolkient isteníteni, végülis szerintem minden ember örül egy kis mellékesnek! Csak ez a nagy felhajtás nem tetszik a HP körül, mindenféle füzet, ruhák stb. Raddens: nem tudom, miért pont jópofát írtam, ez ugrott be hirtelen a törpökről! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #47533 Írta: Anonymous
Elanor-- Tolkiennek sem volt épp kifogása az Allen and Unwin-tól érkező csekkek ellen... (sőt, a leveleiből az derült ki, hogy kifejezetten örült nekik).
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére