Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47472 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Gyűrűk Ura Vs. Harry Potter
nem lehet, hogy valami vírus? de ki terjeszti? ÉN???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47471 Írta: Anonymous
dodi:Én is kezdek meghülyülni ez ugylátszik ragályos a belüket 3-szor olvastam kb betüknek....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47470 Írta: Anonymous
kinek a belét?/már nem merek rosszat mondani Asmora, mert meghurcol:)/.../vagyis hoppá! én ölöm meg ot, nem azt beszéltük meg?:)/
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47469 Írta: Anonymous
És most mégis vaskapura akarod akasztani a belüket..?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47468 Írta: Anonymous
Molten: hát miért tagadnám?! Tisztelem a gyermekkorom... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47467 Írta: Anonymous
OK Megyek. Már lerángatnak a fórumról.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47466 Írta: Anonymous
a legjobb könyv a Micimackó és kész!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47465 Írta: Anonymous
Én olvastam őket. Asmo: Ne is tagadd, hogy te is, és ráadásul tetszett is, mert egy régebbi bejegyzésedben írtad..Hah...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47464 Írta: Anonymous
Asmo: a többi HP könyvet... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47463 Írta: Anonymous
Ayna: milyen többit?:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47462 Írta: Anonymous
Lamorak:olvasd el a többit is!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47461 Írta: Anonymous
Nos, a baj az istenítéssel van, mert a szidalmazás abból következik. A fanatizmus (ugye, a fan szó is innen van) az igazi hülyeség.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47460 Írta: Anonymous
De jó érzés, na... :) <br> Ha vki a két könyv közül bármelyiket is szidalmazza v. isteníti, felköttetik:) mindenki magábaszorítja állati ösztöneit s csak a wc-n engedi ki a gőzt:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47459 Írta: Anonymous
Erre csak annyit mondok: ja.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47458 Írta: Anonymous
Kicsit visszább írta valaki, hogy a szembeállítás felesleges-- hát az, tökéletesen felesleges és félrevezető is. Aki nem a HP-t utálja, hanem a felhajtást, az meg gondoljon bele, hogy a GyU-film kapcsán ugyanilyen felhajtás van Tolkien körül is, aminek meg hajlamosak vagyunk örülni. Én most olvastam az első 2 HP-t, és szerintem hihetetlenül jól megírt könyvek, de már csak műfajilag sem kerülhetnek összehasonlításba Tolkiennel (és ez nem azt jelenti automatikusan, hogy 'Tolkien jobb'-- nem jobb, mert nem ugyanaz a műfaj). Kétségtelen, hogy Tolkien jobb mitopoétikus irodalom, mint a HP; a HP meg jobb krimi, mint Tolkien. Ne azzal mérjük a szövegeket, amik nem akarnak lenni.<br> Másrészt meg: eléggé ironikus, hogy miközben a HP-fanokat szidalmazzuk/tok, pontosan ugyanolyan fan-jelenségeket és fan-szellemet tanusítunk/tok, mint amit ostoroztok. És ennek nincs sok értelme, igazság szerint.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47457 Írta: Anonymous
:) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47456 Írta: Anonymous
Ayna: Hiú ábránd. Amiben pénz van, arra lecsapnak az amerika mocskos hiénái és elrontják. Nincs amit tiszteletben tartanának. Az üzletembereik meg már olyan menők, hogy házhoz jön nekik a repülő... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47455 Írta: Anonymous
HP mánia 2 éveseknek való... Reménykedjünk, hogy a GyU-ból nem csinálnak ilyet...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47454 Írta: Anonymous
Sesy: Idézeteid között csak a célfotó dönthet. /:<br> A HP-s cuccokon tényleg nagyon kiakadtam, egyszerre nagyon tömény volt. Akkor is, mikor még korábban elolvastam egy HP-s kártya játékszabályát, és rájöttem, hogy csak egy fordított Fekete Péterről van szó. Eléggé fantáziátlan. Persze, ha utánagondolok, ugyanez megy a Walt Disney rajzfilmeknél is. Nagyon reménykedek, hogy a GyU-t nem veszik gyerekfilmnek, és nem lesz meg nála ez a hajcihő. De amint Sesy idézetét olvasom, kezdek pesszimista lenni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47453 Írta: Anonymous
Ha rajtunk múlna...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47452 Írta: Anonymous
kyre: ezt nem én találtam ki, a CINEMA ujság előzetesében volt... :) <br> Az egyik csatornán is szó volt a HP filmről, hogy a londoni bemutatóra mennyien mentek el...<br> És még egy idézet:<br> ''Ezennel megnyitjuk a filmek téli olimpiáját, és örömmel készülünk e sosem látott mértékű filmes párviadalra. A Gyűrűk Ura varázslatos óriáslesikló-versenbyen Harry Potter-rel ... (stb stb) hogy ki lesz a győztes, természetesen a nézők döntik el''
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47451 Írta: Anonymous
Egy hir az Intercom weblapjarol:<br> <br> Ámultak a kritikusok. <br> <br> „153 perc tiszta varázslat” – hajtottak fejet a brit kritikusok a HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE londoni premierje után, elismerve, hogy a régóta várt filmadaptáció semmilyen tekintetben nem marad el a könyv mögött. Azt talán említeni sem kell, hogy a díszbemutatóra sokezer rajongó sereglett össze, és igazi sztároknak kijáró üdvrivalgással köszöntötte a szereplőket. <br> <br> A premier után a Harryt játszó Daniel Radcliffe az újságírók rendelkezésére állt, akik természetesen arra voltak leginkább kíváncsiak, mi a helyzet a folytatásokkal, azaz mi lesz, ha lasacskán kinövi a szerepet. Daniel megnyugtatta az egybegyűlteket: mivel Harry minden kötetben egy évvel idősebb, alighanem semmi akadálya nem lesz annak, hogy mind a hat folytatásban ő alakítsa majd az ifjú varázslótanoncot. <br> <br> A szuperprodukció máris rekordot döntött, bár ennek aligha örül a stúdió. Egy kaliforniai hacker állítólag már letöltötte az internetről az egész filmet, és DVD-re másolta, így hamarosan megjelenhet a feketepiacokon. Ezzel a Potter-film az első olyan produkció, amelyet még a hivatalos mozibemutató előtt DVD-n terjeszt az alvilág… <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47450 Írta: Anonymous
Krizbo: Valószínűleg igazad van, de remélem nem. Milyen lenne, ha elsős gyerkőcök szaladgálnának Gollamos füzetekkel... Maradnának inkább a sonkádi Egyed gazdánál!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47449 Írta: Anonymous
Kedves sziona és Kyre!<br> <br> Eggyet értek veletek. Én is utálom az ehhez hasonló reklámfogásokat. Sajnos az idióta reklámügynök mindenből pénzt akarnak csinálni.<br> És meg kell, hogy mondanom nektek, hogy mi HP olvasók is elitéljük az ehhez hasonlókat. Hiszen lesősorbsan nem mi vesszük ezeket a szirszarokat hanem inkább elsős másodikos gyergekek. Ugyan nekem is van egy-két HP-s füzetem de nem tartom többre mindt egy normál iskolai füzetet. Akinek ilyen cuccai vannak az hülye. Az ilyen dolgokkal teljesen lealacsonyitnak minden könyvet. És az egészben az a legnagyobb baj, hogy nem ez volt az utolsó. Valószinű, hogy a GYU-val is ezt a szörnyűséget fogják tenni. Sajnos ezellen nem tehetünk sennit.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47448 Írta: Anonymous
Engem a HP gyüjtögetős kártya akasztott ki. Főleg, mikor az előbb bementem az egyik rpg boltba és vásárolni szándékoztam vásárolni egy kiegészítő lapcsomagot Vampire-hoz a csaj meg elkezdett turkálni a HP kártyák között... A Pokémon még mindig jobb lett volna:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47447 Írta: Anonymous
Tudjátok mit láttam múltkor? Azaz láttunk,mert Kyrével voltam. Bementünk egy áruházba,ahol könyvosztály is van.Nézelődés közben egy rakás H.P.-s füzetet,mappát,levonót,tollat láttunk.Ez kész rémület.Főleg Kyre lett jó mérges.És még van aki megveszi!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47446 Írta: Anonymous
Molten:És még mindig olvasod?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47445 Írta: Anonymous
Sajna már a filmnél tartunk... És mindkettőt nem nézném, ha az Intercom növelné a követési sebességét. Mert a HP vel is 1 hónapot késett, és a GYU-val se bírja ki, hogy ne... <br> A HP átlag alatti film lesz, a GYU fölötti. Mér akarják elrontani a karácsonyunkat? Sőt! Mindenkiét!<br> A miénket, mert a GYU-t nem mutatják be, a HP-rajongókat, mert bemutatják...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47444 Írta: Anonymous
Én ezt cáfolni tudom. Az én környezetemben legalább 5 ember van, aki még nem 16 éves, és negyon bírja.Én egyébként 12 évesen olvastam, és nagyon magával ragadott.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 hónapja #47443 Írta: Anonymous
HP kontra Gyűrűk Ura:<br> Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindkettőt olvastam és szeretném megosztani a véleményemet azokkal, akik hajlandóak elolvasni :) ).<br> Szerintem ez a szembeállítás teljesen felesleges, mert a két sorozat két teljesen különböző korosztálynak szól: a HP inkább általános iskolásoknak szól (ez persze nem azt jelenti, hogy aki elolvassa az még csak ezen a színvonalon van, sőt... :) ), a Gyűrűk Ura pedig egy kicsit idősebb, érettebb felfogást igényel. Őszintén be kell vallanom, hogy én először letettem 14 évesen, mert túlságosan unalmasnak és vontatottnak találtam, de aztán már egy picit idősebb fejjel elolvastam és rájöttem, hogy nagyon jó.<br> Szerintem ez az oka, hogy 16-18 év alatti rajongója kevés van (de van!!!). Ráadásul szerintem a könyv nyelvezete sem egyszerű és gondolkozni kell keményen olvasás közben, míg a HP egyszerűen csak szórakoztat. Ha élhetek egy hasonlattal a Gyűrűk Ura olyan, mint egy művészfilm jó történettel és sok agymunkával, míg a HP egy akciófilm (esetleg vígjáték), amely kikapcsol.<br> No, lehet egyetérteni és cáfolni :) ).
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.324 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére