111. születésnap - 2003. január 3.

Több
22 éve 2 hete #80952 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Valami olyan hely lenne alkalmas, amit Kincső mondott! És az, hogy Göncz Árpád tartsa a megnyitót remek ötlet és szerintem úgy illik.

Tábortűz? Ha engedélyezik mindenképpen ejtsük meg! És miért nem engedélyeznék? Tél van, hó vagy legalábbis lucsok mindenhol, nyirkosak a falak, egyszóval esélye se lenne a tűznek tovább terjedni, főleg, ha megtesszük a kötelező óvintézkedéseket.
És gondoljatok bele! A tűz, mely mellett már az ősemeber is üldögélt... És ki ne hallott volna már a tűz érzelmi hatásairól, ami az meberekre hat. Csodálatos lenne!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80889 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mondjuk kb. dec. 28- jan.1. de.-ig? :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80887 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Áfonya írta: Persze, a 111. szülinap buli jellegű rendezvény, de vegyük figyelembe, hogy komoly munka is, és elsősorban ezt kéne szem előtt tartani.

Az meg a másik, hogy az egy dolog, ha pl. egy táborban vagyunk ''használhatatlanok'', ahol csak mi vagyunk, de ez most egy olyan rendezvény lesz, ahol külsősök is lesznek, akik előtt nem hinném, hogy túl jó benyomást tennénk azzal, hogy az összes szervező hullafáradt lenne és másnapos :)
Az embereknek, akik eljönnek erre a rendezvényere, felelősséggel tartozunk, hogy ha már megtiszetlek minket azzal, hogy eljöttek, akkor legalább mi legyünk ott 100 %-osan.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80885 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szvsz a 3-4 napos együttszilveszterés bőven elég lesz, amikoris jan. 1-én már hazaszállingózunk, és otthon mindenki kialudhatja magát másnapig. Elsején úgysem tudunk semmit csinálni, mivel minden zárva lesz. Viszont 2-án meg 3-án lehet újra dolgozni.

A táborban persze lehet beszélni mindenről, amiről csak kell.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80884 Írta: Kincső
8O Milyen jó, hogy nem vagyok egyetemista... :heu: :cyclops:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80882 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Észi, természetesen nem úgy gondoltam, hogy a tagdíjakból fedeznénk mindent - hisz ez lehetetlen lenne - szponzorokra mindenképpen szükség van. (Én az INTERCOM-ot még mindig fenntartanám lehetőségnek, egy megkeresés erejéig mindenképp) A CB-os dolgot úgy gondoltam, ahogy Estel mondta, hogy 30 rongyot simán ki tudunk gazdálkodni csak a tagdíjból/esetleg a pluszban befizetett pénzből.

Többnapos buli: mint szervező, Morgival kell hogy egyetértsek. Én magamról tudom, hogy kétnapos bulitól is iszonyatosan el tudok fáradni. Akkor vegyük még hozzá, hogy vannak fiatalabbak is - akiknek a segítségére szintén szükségünk van - nem kellene őket is kimeríteni. Meg fogjátok látni, hogy a rendezvény előtti utolsó két nap lesz a legstresszesebb. Ha egész héten bulizunk, használhatatlanok leszünk. Takarodó jó ötlet, csak kérdés, hogy működik-e? (lsd. tábor, ahol nem jött be.)
Természetesen én is szívesen eltöltenék veletek egy hetet bármikor, de én is úgy vélem, hogy erre lesz még lehetőség.
Persze, a 111. szülinap buli jellegű rendezvény, de vegyük figyelembe, hogy komoly munka is, és elsősorban ezt kéne szem előtt tartani.
(OFF: Vizsgaidőszak meg amúgy is fullra bezavar a nagyobbaknak, nekem pl. *konkrétan* 3.-án is vizsgám van.)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80820 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én is egyetértek az alább leírtakkal. No meg egy egész hét máskor is sok idő, hát még az ünnepek, sőt mitöbb, a 111. Szülinap táján... Félreértés ne essék, nekem már volt alkalmam a nyár folyamán összesen több, mint egy hetet együtt tölteni Veletek, és nagyon élveztem!! :itscool: De a szilveszter sztem maradjon szilveszter, a szülinap meg szülinap (az időtartama mindkettőnek 1-1 nap). ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80819 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Evenstar írta:

Morgana írta: 1. vizsgaidőszak és ez bizony sokunkat érint...

Ezért írtam, hogy mindenki jönne akkor és addig, ameddig tudna!

Erre meg volt az, hogy az utolsó napokban mérsékeltebb lenne a bulizás. Tehát nem hajnalig tartó "lógunk a csilláron", hanem pl. igenis "korai takarodó", legalábbis a szervezőknek. (Nem rossz értelemben és hülyegyerek szinten persze!)

És fenntartanám, hogy csak ötletként dobtam fel, hogy aztán ti reagáljatok rá. Ha nem megy, hát nem megy! (Mondjuk én sajnálnám, de ha mindenki leszavazza, akkor nincs mit tenni!)

Evenstar, az ötlet nem rossz, de egyet kell értenem Morganaval. Szerintem a komoly rendezvénynek ártana egy azt megelőző többnapos bulizási hullám. Mivel itt nem csak az én hullám lenne, hanem az összes szervezőé is :-) és hát hullákkal nem sokra mennénk. (Bocsi a morbid humorért.)
Ne akarjunk mindent egyszerre. Több napos együttlétekre, bulizásokra is van/lesz lehetőség, de mindezt összekapcsolni az ünnepek utáni bejgli-mérgezéssel, a szilveszterrel, a családi eseményekkel (vagy azok kipihenésével), a vizsgaidőszakkal (nekem rendszeresen vizsgám van még 23.-án és a két ünnep között is) és a 111. születésnappal ... Hát egy kicsit sűrű. Vagy csak nekem tűnik annak?
De mondom, nem az ötlettel van a baj, csak az időzítéssel. Szerintem koncentráljunk a születésnapra, ha már bevállaltuk és utána mehet az ereszdelahajamat.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80770 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Morgana írta: 1. vizsgaidőszak és ez bizony sokunkat érint...

Ezért írtam, hogy mindenki jönne akkor és addig, ameddig tudna!

Morgana írta: 2. egy többnapos buli után éppen a döntő fontosságú alkalomkor, a születésnapon válna a banda használhatatlanná a fáradtságtól. Márpedig az ugye egyértelmű, hogy mi tagok vagy legalábbis a jó részünk nem nagyon fog aznap pihenni, mert hiszen mi vagyunk a rendezvényszervezők...

Erre meg volt az, hogy az utolsó napokban mérsékeltebb lenne a bulizás. Tehát nem hajnalig tartó "lógunk a csilláron", hanem pl. igenis "korai takarodó", legalábbis a szervezőknek. (Nem rossz értelemben és hülyegyerek szinten persze!)

És fenntartanám, hogy csak ötletként dobtam fel, hogy aztán ti reagáljatok rá. Ha nem megy, hát nem megy! (Mondjuk én sajnálnám, de ha mindenki leszavazza, akkor nincs mit tenni!)

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80768 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ez így mind szép, csak két probléma van:
1. vizsgaidőszak és ez bizony sokunkat érint
2. egy többnapos buli után éppen a döntő fontosságú alkalomkor, a születésnapon válna a banda használhatatlanná a fáradtságtól. Márpedig az ugye egyértelmű, hogy mi tagok vagy legalábbis a jó részünk nem nagyon fog aznap pihenni, mert hiszen mi vagyunk a rendezvényszervezők...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80765 Írta: Evenstar
Na, megint itt, mint ahogy azt ígértem. Szívem örvendezik a jó hírek hallatán, elmém pedig szervezi tovább az egyre jobbnak ígérkező születésnapot! :) Ezzel kapcsolatban egy ötlet, összefűzve a dolgokat a tervezett közös szilveszterrel. Felmerült ugye a szilveszter topicban a javaslat, hogy lehetne egy több napos buli. Namármost, azontúl, hogy ez egy (szerintem) tök jó ötlet, továbbfejlesztve arra jutottam, hogy mi lenne, ha mondjuk az ünnepek után közvetlenül, 27-én kezdődne, és ha nem is a TTT premier, de a születésnap lenne a záróakkordja a dolognak (és az úgy pont egy hét) ? Ide bejön, amit Áfonya írt, hogy előtte sok a szerveznivaló, futkosás stb. Ezért kérdem én, hogy mit szólnátok ehhez a "Kell egy hét együttlét" :D dologhoz? A hét menete az lenne, hogy a fent meghatározott időintervallumban mindenki jönne, amikor tudna és maradna addig, ameddig tud, elengedik stb. A 31.-ei nagy banzájig nagyobbrészt bandázás, bulizás, utána meg fordulna az arány és mérsékeltebb "ereszdelahajam" mellett már inkább a születésnap szervezése lenne a nagyobbik hányadot kitevő rész. Azért gondoltam ezt így ki, mert az, hogy a buli helyszíne lenne az ún. főhadiszállás, ahol személyesen össze tudnák vetni a szervezők, hogy mire jutottak, talán leegyszerűsítené valamelyest a dolgokat, megkönnyítené az életünket. Persze ez csak valami Budapest közeli hellyel - mint bulihelyszín - megvalósítható, én speciel Kismarost hallottam emlegetni (tényleg, ebből mi igaz?). Persze mivel a szülinap már teljes egészében pesti jelenlétet kíván, a hét igazából csak 2-áig tartana, ha reggel még a helyszínről is jönnénk, akkor is már elhoznánk a cuccainkat, mert utána visszamenni értük, az már gáz (kivéve, ha mondjuk a hétvégét is ott töltjük, de gondolom, addigra mindenki inkább már hazakívánkozna), illetve kérdés, hogy indulhat e a nap a szilveszter helyéről, vagy inkább hazamennének előtte az érintettek, mert akkor már 2-án hazatelepülnénk családjaink körébe stb. Remélem érthető, hogy mire gondolok, és kérdezném, mennyire hülye ötlet ez?

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80743 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, ez bizony tényleg jó hír! :itscool: :hello:
(Gondolom arra céloztál, hogy 30 rugó akkora összeg, hogy akár "zsebből" is össze tudnánk dobni, még a szponzorok nélkül is... azt hiszem vagyunk itt egypáran - magamat is beleértve ;) - akik hajlandóak lennénk erre... :D Mindazonáltal a támogatók tényleg többet tudnának segíteni, azt hiszem... :roll: )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80741 Írta: ÉSzAH

Brisa írta: Áfi, Gumipók: Könyörgöm, mondjatok már valamit, hogy mi a csudát csinál a vezetőség többi tagja? Battinak írtam privit már tök régen, de még meg se nézte. Beszéltetek már az InterCommal? Vagy más szponzorral? Egyátalán történt valami a közgyűlés óta? Kérlek, tájékoztassatok már minket is.

A dolgok haladnak, méghozzá nagy léptékben, csak az idő annyira szűkös, hogy néha nem jutunk fórumhoz. Nem magunknak tartogatjuk az infokat és a gesztenyéket, csak időhiányban szenvedünk.

A folyóirat ügyében egészen konkrét előrelépés van, már készül az új szám.
Ezen kívül vannak új média kapcsolatok és egy egészen nagyszabású ajánlat a 111. születésnappal kapcsolatban, de erről bővebben majd Gumipók, mert az ő érdeme.
Szervezzük a találkozót Svinnel és Gandalffal is honlap ügyben, de ezek nem ide tartoznak, majd az MTT-rovatban kifejtjük részletesen.
Szóval van haladás, és közzé is fogjuk tenni, csak kis türelmeteket kérjük, hogy magunk is utolérjük magunkat.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80738 Írta: ÉSzAH

Áfonya írta: Na erre varrjatok gombot! :mrgreen: 30 ezer forintot sztem elő tudnánk teremteni - a tagdíjakból összejönne! A félmillás, stb. gázsikhoz képest, ez NAGYON jutányos!

Megkérdezem Battitól, hogy kb. mennyi pénzünk van, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a CB érdekében hajlandóak lennétek-e plusz díj/esetleg magasabb tagdíj befizetésére? Ez természetesen NEM kötelező, csak felmérés szintjén kérdezem.

Ami gond lehet, az esetleg a mikrofonozás és az erősítők. Akad esetleg vki, akinek van vmi szakmabeli ismerőse, rendelkezik koncerteken használatos erősítőkkel? :?:

Áfi, ezzel nincs gond, én hajlandó vagyok akár dupla tagdíjat is fizetni, bár nem vagyok rajongójuk, a színvonalas 111. születésnap miatt ennyi belefér. A baj az, hogy lesz még kb. nemtomhány program, amire pénz kell és ami szintén elvinne egy-egy havi (akár három havi) dupla tagdíjat. Támogatók kellenek! Ha csak a tagdíjjal számolunk, akkor már most el kell felejteni az egészet. Persze erre én sem vagyok hajlandó, ezért kell sürgősen támogatók után nézni, mert elsősorban azok az összegek engednek meg nekünk ilyen programokat, nem a tagdíj. Meg hát ott a többi tervezett program, van amelyik kissebb, van amelyik nagyobb előrelátható költséggel, de egyik sem lesz ingyen, még ha mi magunk csináljuk, akkor is kell hozzá a terem, meg a rezsi.
Osztom a lelkesedést, de mielőtt elmerülnénk benne kérlek titeket, hogy mérlegeljétek, amit leírtam.
Köszönöm.

ÉSzAH

/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80725 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, ez szuper!!! :bounce: :bounce:
Én hajlandó vagyok áldozni rájuk :sungl:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80709 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Halihó! Jó hírem van! :mrgreen:

Megjött a válasz a Cross Bornstól! :itscool: Íme a levél:

"Kedves Lívia!

Nagyon szépen köszönjük a felkérést és a megtiszteltetést, amiért ránk
gondoltatok. A Cross Borns időbeosztásában még nincs lekötve ez az időpont
így a mi részünkről menne a fellépés. Hangszereket, alapokat tudunk vinni,
így a ti részetekről a mikrofonozás és a színpad kierősítése maradna a
feladat. A Cross Bors általában 30 és 50 ezer Ft között lép fel, de
természetesen egy ilyen rangos rendezvényen beszéljünk az alsó határról,
így 30.000 Ft lenne a zenekar fellépő gázsija.
Kérlek jelezz vissza, hogy ez így fedi-e az elképzeléseteket.

Üdvözlettel: Somlói Feca"

Na erre varrjatok gombot! :mrgreen: 30 ezer forintot sztem elő tudnánk teremteni - a tagdíjakból összejönne! A félmillás, stb. gázsikhoz képest, ez NAGYON jutányos!

Megkérdezem Battitól, hogy kb. mennyi pénzünk van, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a CB érdekében hajlandóak lennétek-e plusz díj/esetleg magasabb tagdíj befizetésére? Ez természetesen NEM kötelező, csak felmérés szintjén kérdezem.

Ami gond lehet, az esetleg a mikrofonozás és az erősítők. Akad esetleg vki, akinek van vmi szakmabeli ismerőse, rendelkezik koncerteken használatos erősítőkkel? :?:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80686 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Helló
Még nem nagyon volt időm elolvasni az egész topicot, de én nagyon szeretnék segíteni (már ha tudok, és kellek). Már rengeteg bulit rendeztem, és egyesek szerint jók voltak. Most is a suli farsangi buliján leszek remixer. Szóval, SEGÍTENI SZERETNÉK!!!b]

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80665 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Szerintem a jelmezesdi, nem lenne olyan, mint egy rajongói klub.
Szerintem se kéne "nyomni" a filmes részt, egyensúlyba kéne hozni talán...
Lehet, hogy hülye vagyok, de mitől lenne filmorientált, ha egyszer levetítenénk a fővonalban a TTT előzetest? :roll:
A Bővített DVD: kölcsön kapnánk egy Dvd-t vagy hogy? Vagy valaki akinek már meglenne az odaadná?
A fordításról utánakéne járni a dolognak...
Minerva:szerintem nagyon jó lenne ha szólnál apukádnak...

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80663 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Bocsánat, hülyeségeket beszéltem a múltkor, de akkor még nem olvastam végig a topicot. :oops:
Ha jól szűrtem le: ez egyfajta nyílt nap, semmi köze a szilveszterhez (ajjaj, sztem így az egész szilveszter szervezési lázban fog eltelni, a szervezők a körmüket fogják rágcsálni egész végig... ez így nem túl jó, de mind1... :? ).
Pár dolog: Nekem van kapcsolatom a Matávnál, apácskám lévén... ;) , úgyhogy ha segíthetek...
A jelmezekkel kapcsolatban pedig tsupántsak emlékeztetlek Titeket, hogy Gollamnak volt vmi "Babó " (:x) bulija egy táborban, és ott voltak jelmezek is... Legalábbis tudomásom szerint, ld. a Gollam-féle Csúcsos süvege. :lol: Bár, ha jól értem, a jelmez-dolog el lett vetve, nehogy ránk fogják, hogy koppintás...
Belépti díj: sztem egy 900-1000 HUF-ból ki lehetne jönni.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80613 Írta: Evenstar
Üdvözletem!

Először is gratula és köszönet mindenkinek az ötletekért, jók vagytok, gyerekek! :) A lelkes és vállalkozó szellemű "kicsik" se aggódjanak, majd csak kitalálunk nekik is valami feladatot! :twisted: :D De már a sok ötlettel is segítettek!
Most itt konkrétan két dolog jutott eszembe, amikre reagálni szeretnék, az egyikeről biztosan tudom, hogy Áfonya írta, asszem a másikat is (de úgyis érint mindenkit).
Az egyik a "jelmezesdi", ezt írta Áfonya. Áfi, most nem akarom bántani a SW klubot, de az, hogy őket beskatulyázták, nem meglepő, mert más programjuk (pl. tudományos előadás George Lucasról /jó, ezt most hülyeség, csak konkrét példát akartam írni/) jelmezes megjelenésen kívül nem nagyon volt, ahogy én tudom, ők mindig erre építettek, és ha valami műsorszámot csináltak, abban is a jelmezes beöltözés volt a lényeg. És nekik a profiljuk is inkább rajongói klub, nem tudományos-kultúrális társaság. Szóval szerintem ilyen veszély minket nem fenyeget, mert mi már eleve más stílusban "adjuk elő magunkat" és nem ez lenne a főprofilunk, ez csak egy része lenne a születésnapnak és a működésünknek. Az lenne a baj, ha mi is csak jelmzes (és filmes) programokat tudnánk kitalálni. De azért ez messze nem így van. Viszont (szerintem) ebben a jelmezes részben annyi a lehetőség, hogy vétek lenne kihagyni, ha van rá igény, és ugyan írtam, hogy a film semmiképp ne nyomja el a többit (és ezt azért szerintem tudjuk tartani, és fogjuk is tartani, ahogy az ötleteket elnézem!), azt is írtam, hogy fontos nekünk annyira "nyomni" a filmet, amennyire ésszerű keretek között csak lehet.
És akkor itt most fordulnék is a T. Fórumozókhoz, kérdezve, hogy legyen-e ilyen, mit gondoltok? Persze nem itt és most rögtön kérek választ, csak gondolkodjatok el rajta és várom a véleményeket, ötleteket, mert ha csinálnánk, akkor viszont már most el kell kezdeni a készülődést!
A másik dolog az extrák és tralierek vetítése, elgondoltam, hogy ezeket nem külön szobában vetíteni, hanem a fővonalban egyszer, de emellett csak a hosszuk szól, más nem. Mert ha ezt tesszük be a fővonal egy programjaként, akkor az már pont az lenne, amit nem szeretnénk, hogy túlzottan filmorientált lenne a dolog. A fővonalban szerintem az MTT kell, hogy hansúlyos legyen, olyasmik, amiket mi csinálunk és ebben minden stílus képviseli majd ugyan magát, de az extrák már túl hagsúlyossá tennék a filmet. A külön szobás egész napos vetítés viszont véleményem szerint pont ideális, és nem hinném, hogy annyira elvonná az egész tömeget a többi programtól.
Bocs a hosszúságért, csak igyekeztem (szokás szerint :) ) mindent alaposan indokolni, hogy miért is gondolom úgy. Remélem nagyjából egyetértetek!
Lenne még pár dolog, de lejárt az időm, de ígérem, folyt. köv., addig is várom a további "ötletdömpinget!" :)

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80572 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Gandalf: A fordítás nagyon jó ötlet, nekem igazán tetszik, az egyetlen probléma, hogy utána kéne járni a szerzői jogi oldalról, nehogy valami gond legyen belőle.

A Tolkien-kvízt én egy kifejezetten a nagyközönség számára szervezett programsorozaton MOST MÉG korainak tartom. Egyelőre éppen az a lényeg, hogy beszéljünk, tájékoztassunk az íróról.
Egy ilyen kvízen sokan, akik talán éppen azért jönnek majd el, mert ugyan olvasták, látták A Gyűrűk Urát, de most kifejezetten az alkotóval és az általa teremtett világgal ismerkednének, szinte esélytelenül indulnának. Később be lehet vállalni ilyen jellegű programot is, de szerintem az első nagyszabású, kifejezetten a 'kívülállókat' célzó rendezvényen MÉG nincs igazán helye. Fél, egy év múlva már igen.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80545 Írta: Kincső
Ha Göncz Árpi bácsi eljönne megnyitót tartani, akkor meg lehetne kérni, hogy dedikáljon is, nem gondoljátok? :roll: :idea:
Elolvastam Evenstar programtervét, így fejből egy megjegyzésem, hogy ha lesz belépő, lesz pénztár, és ott a jeggyel - vagy a jegy hátulján - lehetne a program...
És hogy még csináljak egy kis reklámot a Csepeli Munkásotthonnak :wink: :
:arrow: mellette van egy kisvendéglő :arrow: lehet velük egyezkedni étel-ital ügyben;
:arrow: van egy színházterem :arrow: itt lehet a megnyitó+az előadások;
:arrow: van egy "tükörterem", ami egybenyitható az étteremmel, másrészt táncra is alkalmas, harmadrészt vannak benne asztalok :arrow: lehet társasozni, kártyázni, stb., stb.;
:arrow: van egy könyvtár az emeleten :arrow: noldás program;
:arrow: van ruhatár+büfé, már ha nyitva van;
:arrow: van egy hátsó udvar - különféle célokra hasznosítható vagy nem hasznosítható (felmerült bennem kinti programként esetleg egy "tábortűz", nem tudom, megvalósítható-e - tudom, hogy tél lesz);
:arrow: van egy hátsó terem, amit táncpróbára szoktunk használni, de különféle dolgok helyszínének alkalmas;
:arrow: és van sok kicsi terem, amiről nem tudom, hogy milyen.
:arrow: +Van egy műsorfüzet, amibe belekerülhet a program.
Elég könnyen megközelíthető, ha hévvel jövünk a Szt. Imre tér megállóhelytől 5 perc (a HÉV a Boráros tértől 5 perc alatt ér be), ha Erzsébet felől 48-as, 59-es vagy 51/151-es busszal, akkor kb. 1 perccel kevesebb (Pesterzsébet - Városközponttól kb. 10-15 perc a busz).
Mindezt csak azért írtam, hogy képben legyetek a dolog minőségéről, az áráról sajnos nem tudok nyilatkozni, kérdezze meg valaki idősebb (ld. lentebb a tel.számot). :wink:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80434 Írta: Ringbearer
Ez nagyon jó ötlet!!! (Már el is kezdem fordítani... :twisted: )
Idáig elég sokan vagyunk "kicsik", és szeretnénk valamit tenni.
(Telu, Kincső, Szméagol, és én)
Sokat gondolkodtam a dolgon, de semmi nem jut az eszembe. :oops:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80429 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Micsoda aktív haladás! 8O :D
Szerintem mindenképpen egy napra kéne szorítani, mert gondolnunk kell a "kicsi" vidékiekre is és két nap különben is nagyon sok lenne.
Szerintem is elég késő a 11 óra, de gondolom az már csak a szilveszteri buli tánccal és zenével, tehát, ha előbb kéne kezdeni a "bulit" az a "táncosoknak" :wink: már nem lenne olyan élvezetes... Én mondjuk nem szeretem ezeket a discokat és arra már biztos nem maradnék ott, de ezek a programok rettentő jók!

Kincső írta: És csatlakozom Teluhoz: mi "kicsik" (ahogy Darky és Brisa mondaná :twisted: ) mit tehetünk a szent cél érdekében? :roll: :wink:

Szeretnék én is csatlakozni hozzád és Teluhoz! (Lehet?)
Úgy szeretném már hasznosítani magam!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80416 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mi lenne, ha kiírnánk egy pályázatot az In Dreams és a May it be fordítására? A lényeg, hogy műfordítás legyen, s lehessen magyarul énekelni!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80400 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, Gumipók: Könyörgöm, mondjatok már valamit, hogy mi a csudát csinál a vezetőség többi tagja? Battinak írtam privit már tök régen, de még meg se nézte. Beszéltetek már az InterCommal? Vagy más szponzorral? Egyátalán történt valami a közgyűlés óta? Kérlek, tájékoztassatok már minket is.

Min: Olvasd el a topikot az elwjétől kezdve. Még nem nagy mennyiség...

Telu, Ring: Nincs még elképzelésem. Azonkívűl a díjak miatt ez is a szponzoroktól függ. Mint ahogy minden más.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80353 Írta: Kincső
Valaki idősebb személy érdeklődhet a Csepeli Munkásotthonnál is...
Címe: 1215 Bp., Árpád u. 1.
Tel. sz.: (06-1) 276-7733
igazgató: Nagy József, tel.: 277-6135

Én a 2zsiráfot nagyon jó ötletnek tartom - kb. 2 éve előfizetője vagyok, és tényleg jó újság! :itscool:
És csatlakozom Teluhoz: mi "kicsik" (ahogy Darky és Brisa mondaná :twisted: ) mit tehetünk a szent cél érdekében? :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80329 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Áfonya írta: Cross Borns-os emberünk egyelőre hallgat. Lehet hogy elküldöm a levelet a másik címükre is. Érdekes, rendeltem tőlük CD-t, arra rögtön válaszoltak. :tongue:

Lehet, hogy még rágódik rajta.
Egyébként hová gondoltátok a bulit? És végül is egybe lesz a szilveszterrel? Házibuli vagy vmi nyilvános hely??? :hein: Semmit nem tudok... :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80289 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Én is támogatom az 1 napos ötletet...nem tudom de a több napos rendezvényt hogy oldanánk meg???Mert 1 nap után a szervezök is biztos nagyon fáradtak lesznek....hát még ha a második napon is beszélniük...stb. kell ;)
A belépődij: Szerintem kb olyan 800-900 Ft-nak kéne hogy legyen...lehet hogy hülyeség de a 100 Ft-ot én kicsit kevésnek találom...manapság már nálunk 1 Suli-Buli 300 Ft....és az nem egy nagy rendezvény.. :roll:
Tolkien kvíz: Jó ötlet...csak van valakinek konkrét elképzelése hogy hogyan is lehetne megoldani???

(Nincs valami kisebb olyan feladat amiben mi fiatalok is tudnánk segédkezni??? :oops: )
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80276 Írta: Ringbearer
Szerintem, legyen 1 napos!
Nagyon nehéz lenne, összehozni, egy több napos programot (szerintem még úgy, hogy 1 napos, akkor is nagyon sok munka!!)
Áfonya: este fél 11-ig tartson?! Miért kell olyan sokáig?
És szerintem a szülők nem hiszik azt, hogy drogozunk veletek, csak féltenek, és szeretnék ha tudnátok, hogy a felelősség nagyon nagy szó!
Belépődíj: szerintem 100 ft senkiek sem lenne olyan megeröltető!
Brisa: Tolkien kvíz, nem rossz ötlet!!! Hogy gondoltad?
Ring

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.329 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére