- Köszönetek: 0
J. K. Rowling: Harry Potter
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kar'sa írta:
Nem, most komolyan... a tüsi haj Tonksnál alapvető. Szóval... gah... plzzzNóli i linantea írta: Nagy valószínűséggel lesznek nagyobb problémáid mintsem ezen hisztizz majd.
Nekem is furcsa ily hosszan...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kar_sa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem, most komolyan... a tüsi haj Tonksnál alapvető. Szóval... gah... plzzzNóli i linantea írta: Nagy valószínűséggel lesznek nagyobb problémáid mintsem ezen hisztizz majd.
Kārātārānen a áirâë...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nagy valószínűséggel lesznek nagyobb problémáid mintsem ezen hisztizz majd.Kar'sa írta:
Igen, de én kicsapom a hisztit, ha a filmben egyszer se lesz tüsi haja...Dreamer_KF írta:
Kar'sa írta:
csak izé... hol a *tüsi* rózsaszín haja?Dreamer_KF írta: Tonks viszont egy istennő
Khmm-khmm, ha jól tudom, úgy változtatja, ahogy akarja
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kar'sa írta:
Igen, de én kicsapom a hisztit, ha a filmben egyszer se lesz tüsi haja...Dreamer_KF írta:
Kar'sa írta:
csak izé... hol a *tüsi* rózsaszín haja?Dreamer_KF írta: Tonks viszont egy istennő
Azt hiszem ez téged minősít :tongue:
Our knees do not bend easily
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Kārātārānen a áirâë...
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kit érdekel!?Kar'sa írta:
Ő egy istennő!
Our knees do not bend easily
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kar_sa
- Nem elérhető
Lehet szerződésük van, hogy nem promotálják Alan Rickmannel a filmet... Van ilyen...Sil írta: (Grrr, azért igazán nem kéne ennyire hanyagolniuk Snape-et...)
Kārātārānen a áirâë...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.hpana-media.com/Movies/OotP/Posters.html
www.moviezine.se/posters/hp5_large.jpg
Új képek:
community.livejournal.com/ootpmo ... 39407.html
community.livejournal.com/ootpmo ... 39970.html
pics.livejournal.com/ebonyserpen ... y/0000qxhq
(Grrr, azért igazán nem kéne ennyire hanyagolniuk Snape-et...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kar_sa
- Nem elérhető
Maedhros írta: Egyáltalán minek cserélték le Williamst? És ha már le kellett, miért nem mondjuk Morriconéra?
(Bár most elképzelem, ahogy Hermione leszáll a Roxfort expresszről, és fülbemászó áriázás kíséri, Voldemortot meg lehetőleg valami nyugtalanító elektronikus gitár...)
Jó kérdés, bár Morricone valóban kissé merész ötlet...
Williams meg pont pályája csúcsán távozott... lehet jobb is, a POA zenéjét nehéz felülmúlni
Kārātārānen a áirâë...
- Maedhros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(Bár most elképzelem, ahogy Hermione leszáll a Roxfort expresszről, és fülbemászó áriázás kíséri, Voldemortot meg lehetőleg valami nyugtalanító elektronikus gitár...)
I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?
- Kar_sa
- Nem elérhető
Valószínűtlen, mivel az ötödik film zenéjét Nicholas Hooper írta/írja.Isilrohir írta: UI: remélem, Patrick Doyle majd újra alkalmazza a Williamsi zene-elemeket, és témákat...
Kārātārānen a áirâë...
- Isilrohir
- Nem elérhető
UI: remélem, Patrick Doyle majd újra alkalmazza a Williamsi zene-elemeket, és témákat...
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ilweran írta:
Cerebrum írta: Tényleg, 1:28-nál (közvetlenül azután, hogy látjuk a kentaurokat szaladni), az kinek/minek a lába lehet? Gróp csak a 6. részben szerepel először, nem? Vagy rosszul emlékszem?
Gróp az ötödikben szerepel először, ekkor meséli el Hagrid Harrynek, hogy milyen küldetésen voltak Madam Maxime-mal, és hogy találtak rá a kisöccsére. És Gróp az, ajki szétkergeti a Harryékre támadó kenraurokat, asszem... :
Á, tényleg. Akkor mégsem tolták el.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Ilweran
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Tényleg, 1:28-nál (közvetlenül azután, hogy látjuk a kentaurokat szaladni), az kinek/minek a lába lehet? Gróp csak a 6. részben szerepel először, nem? Vagy rosszul emlékszem?
Gróp az ötödikben szerepel először, ekkor meséli el Hagrid Harrynek, hogy milyen küldetésen voltak Madam Maxime-mal, és hogy találtak rá a kisöccsére. És Gróp az, ajki szétkergeti a Harryékre támadó kenraurokat, asszem... :
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Cerebrum
- Nem elérhető
Snuffles írta:
én nem találtam megMinerva írta:
Jaj ne, ez olyan közhelyes már...Cerebrum írta: ...Harry elég ugrik, és úgy kapja be az átkot?
Érdemes képkockánként nézni.
Tényleg, 1:28-nál (közvetlenül azután, hogy látjuk a kentaurokat szaladni), az kinek/minek a lába lehet? Gróp csak a 6. részben szerepel először, nem? Vagy rosszul emlékszem?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Ben
- Nem elérhető
Ajjaj, akkor jó lesz vigyázni vele... (ld. Chuck Norris-viccek )Liliom írta: Olyan mint valami közepes western hős.... vagy nem is.... talán inkább Chuck.....
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Liliom
- Nem elérhető
Hát hol volt a jóképű, újracivilizálódott, fésült, tiszta Siriusnak bajusza?
Olyan mint valami közepes western hős.... vagy nem is.... talán inkább Chuck.....
...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
én nem találtam meg de a filmek mindig ilyenek. apró részleteken múlik, mennyire rontják el.Minerva írta:
Jaj ne, ez olyan közhelyes már...Cerebrum írta: ...Harry elég ugrik, és úgy kapja be az átkot?
"Well, I'm back."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Cerebrum
- Nem elérhető
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Cerebrum
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Márpedig Ralph tud úgy játszani, hogy magad alá piszkíts!
Most láttam a Vörös Sárkányt, és..
Imádom!
Nekem is pont az a film jutott eszembe. Szvsz maszk nélkül, rendes orral, kevés fehér sminkkel (a sápadtsághoz) és nagyon-nagyon halvány vörös kontaktlencsével (ami szinte alig látszik, de az emberben azért mégis tudatosul, hogy vörös színű) sokkal jobb Voldemort lett volna.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Jo mondta valamikor egy interjúbanNóli i linantea írta: asszem lemaradtam valamiről. Honnan lehet tudni hogy 150 éves?
Kārātārānen a áirâë...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
asszem lemaradtam valamiről. Honnan lehet tudni hogy 150 éves?Alyr Arkhon írta: Kar'sa: A varázslók lassabban öregednek, ezt is mondta Rowling valamikor egy interjúban, ilyen alapon azt is kérdezhetnénk Dumbledore hogy bír 150 évesen így ugrándozni. (és hogy lehetett 100 évesen barna a haja, Voldemort gyerekkorában... )
Azokról a nagyon öreg varázslókról akiknél RBF-et tettek a Roxfortosok, nem is beszélve.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
Ilweran írta:
Kar'sa írta:
tooom, ezzel tökre tisztában vagyok, de akkor is... olyan... rémes... valahogy az első filmben sokkal hihetőbbre sikerült nekem... ez totál ilyen gumiálarc. (az elsőben a szinkron is más volt...)Alyr Arkhon írta: Sil: hálás köszönet a végre látható méretű előzetsekért.
Cerebrum: Hát a háttérszöveg alapján valószínű.
Kar'sa: A varázslók lassabban öregednek, ezt is mondta Rowling valamikor egy interjúban, ilyen alapon azt is kérdezhetnénk Dumbledore hogy bír 150 évesen így ugrándozni. (és hogy lehetett 100 évesen barna a haja, Voldemort gyerekkorában... )
Azokról a nagyon öreg varázslókról akiknél RBF-et tettek a Roxfortosok, nem is beszélve.
Az a baj, hogy könyvben tökre jól működik ez az eltorzított külsejű gonosz, mert hát azt képzelsz oda, amit akarsz, és amitől félsz. De filmen tényleg röhejes. Szerintem sokkal jobb lett volna, ha meghagyják a színész arcát, és rábízzák, hogy játsszon úgy, hogy besz*rjunk a moziban. Azt hiszem, a tehetség megvan hozzá, csak a producereknek kellett volna bátrabbnak lenni. [size=9:ktisj5ug]Persze az ember mindig mást akar, mint ami van... Ha így csinálták volna, mindenki azon nyavalyogna, hogy "nem is olyan, mint a könyvbeeen..." [/size]
Asszem pont a producer mondja az egyik werkfilmben, hogy a piros szemet pont ezért hagyták ki. Könyvben tök hatásos, de ha a filmen nem hagyják meg a színész szemeit, totál hiteltelenné válna az egész.
Pedig szerintem a piros szem emelt volna a dolgon. Nekem az nemtetszik, hogy nem eléggé csontvázszerű az arca.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Most láttam a Vörös Sárkányt, és..
Imádom!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ilweran
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
tooom, ezzel tökre tisztában vagyok, de akkor is... olyan... rémes... valahogy az első filmben sokkal hihetőbbre sikerült nekem... ez totál ilyen gumiálarc. (az elsőben a szinkron is más volt...)Alyr Arkhon írta: Sil: hálás köszönet a végre látható méretű előzetsekért.
Cerebrum: Hát a háttérszöveg alapján valószínű.
Kar'sa: A varázslók lassabban öregednek, ezt is mondta Rowling valamikor egy interjúban, ilyen alapon azt is kérdezhetnénk Dumbledore hogy bír 150 évesen így ugrándozni. (és hogy lehetett 100 évesen barna a haja, Voldemort gyerekkorában... )
Az a baj, hogy könyvben tökre jól működik ez az eltorzított külsejű gonosz, mert hát azt képzelsz oda, amit akarsz, és amitől félsz. De filmen tényleg röhejes. Szerintem sokkal jobb lett volna, ha meghagyják a színész arcát, és rábízzák, hogy játsszon úgy, hogy besz*rjunk a moziban. Azt hiszem, a tehetség megvan hozzá, csak a producereknek kellett volna bátrabbnak lenni. [size=9:1vb6xvkn]Persze az ember mindig mást akar, mint ami van... Ha így csinálták volna, mindenki azon nyavalyogna, hogy "nem is olyan, mint a könyvbeeen..." [/size]
Asszem pont a producer mondja az egyik werkfilmben, hogy a piros szemet pont ezért hagyták ki. Könyvben tök hatásos, de ha a filmen nem hagyják meg a színész szemeit, totál hiteltelenné válna az egész.
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.