- Köszönetek: 0
J. K. Rowling: Harry Potter
- Rhovinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
És a halálfalók bosszúja? Az már három áldozat összesen.Elluin írta: Az is lehet, hogy Voldi öli meg Harryt és őt meg Piton mert ő mégis ellene van.
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
detto.Sudhia írta: Szerintem Harry előbb megöli Voldit, aztán később (mikor már úgy néz ki, hogy happy end meg minden) hal meg valahogy.
bisssztos hogy túléli, mert ő ilyen gonoszemberpalánta. :höhö:De remélem, Draco túléli
"Well, I'm back."
- Sudhia
- Nem elérhető
veramacska írta: A kérdés az az, hogy ha Harry meghal ki ölné meg Voldit?
Szerintem Harry előbb megöli Voldit, aztán később (mikor már úgy néz ki, hogy happy end meg minden) hal meg valahogy. De remélem, Draco túléli
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
nagyon idilli. külön másfél perces jelenetet szentel majd rá a producer meg a rendező. :szipp:Nelossel írta: Sztem Piton és Voldy hal meg, és kéz a kézben, és közben ezt suttogják egymásnak: Szeretlek...
"Well, I'm back."
- Elluin
- Nem elérhető
A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.
- veramacska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nelossel írta: Sztem Piton és Voldy hal meg, és kéz a kézben, és közben ezt suttogják egymásnak: Szeretlek...
Bár sztem tényleg ők ketten halnak meg...
Most elképzeltem... :dead:
De szerintem Harry mindenképp meghal, Voldi mindenképp meghal, és hát igen, Piton is esélyes, bár aztán ki tudja... A kérdés az az, hogy ha Harry meghal ki ölné meg Voldit? Mert, (habár tudom, hogy sokszor elvetettük már...), de Harry esetleg horcrux akkor hiába hal meg, Voldiban még ott egy darab, de ha nem az, végülis akkor is ugyanez a helyzet... vajon ki nyirná ki Voldit? Talán Piton? 8O és mi lenne utána Pitonnal? Vagy talán az fogja megölni végül Voldit aki ellopta a nyakéket?
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Nelossel
- Nem elérhető
Bár sztem tényleg ők ketten halnak meg...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Hermione-t nem hiszem, egyetértek Snuffles-el, Hermione túl okos...
akiben viszont szinte teljesen biztos vagyok az Piton (szegényke) meg a Weasley-k közül is valakinek meg kell halnia, csak ne az ikrek
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Hermione meg szerintem túl okos ahhoz, hogy olyasmibe másszon bele, ami veszélyes. persze ha csakúgy hirtelen előkerül egy halálfaló és leAdavaKedavrázza, akkor nem az okosságán múlik. :/
"Well, I'm back."
- veramacska
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta: Nem azt jelentette ki, hogy min. 2 ember meg fog halni? (ill. h 1 helyett inkább kettőt nyír ki, mert a férje nem akarta...?
Egyébként nekem van pár biztos halál-tippem a 7. kötetre arra h az adott karakter meghaljon)
Próbára tehetlek? Harry? Voldemort? Hermione (csakhogy kedvencem is köztük legyen)
/E. M. Cioran/
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Egyébként nekem van pár biztos halál-tippem a 7. kötetre arra h az adott karakter meghaljon)
- Cerebrum
- Nem elérhető
Elluin írta: Rowling legújabb nyilatkozata szerint KÉT főszereplő meg fog halni az utolsó részben. 8O
De minek lövi le a poénokat? Azért, hogy erre meginduljanak a találgatások, ő meg majd kedvére válogathat közülük?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- veramacska
- Nem elérhető
Elluin írta: Rowling legújabb nyilatkozata szerint KÉT főszereplő meg fog halni az utolsó részben. 8O
Hááááát... Attól függ hogy vesszük... Mert lehet, hogy a jók közül kettő, de lehet, hogy Voldemortra és Harryre gondol és Harryt már rég szórja a sajtó, hogy meghal, Voldi meg gondolom én egyértelmű, hogy meghal...
/E. M. Cioran/
- Elluin
- Nem elérhető
- Elluin
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
veramacska,Egyetértek a főnixes dologgal,de szerintem ez így volt szép és jó...Én is megsirattam,de szvsz Harrynek egyedül kell ezt végigcsinálnia...
Ja,én hiszek még Piton ártatlanságában...
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ahhoz hogy mások ne folytassák a történetet szvsz az összes szerepl?t ki kellene nyírni, s?t, ha lehet megsemmisítani az egész világot ahol játszódik...
Más kérdés, hogyha Rowlingnak van esze, akkor copyrightol mindent mostantól örökre, ahogy azt a Tolkien család tette.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Riliel
- Nem elérhető
gilloth írta:
Háát, én nem vagyok úgy benne ebben a témában, oly mélyen de mivel az íróno azt nyilatkozta, hogy minden kötet kb attól a kortól ajánlott olvasásra, amennyi idos Harry benne, akkor a 6. már eme ogika lapján tuti nem gyerekkönyv. Inkább ifjúsági, fiatal felnott v ilyesmi. Osztán könnyen meglehet, h tévedek.......
Meg mostanában olyat is hallottam, h azért kell Harrynek meghalnia, hogy mások ne folytassák a történetet.
Veramacska: "elbandázgatnak" ez teccik
Az, h gonosz v jó vérfarkas lesz vkib?l az alapjellemét?l függ, vagy az ?t megharapó vérfarkasétól? :
Szerintem függ az illet? alapjellemét?l, de a környezete reagálásától is. Ha pl. üldözni kezdik, egy eredetileg rendes ember hirtelen úgy érzi, rá már nem vonatkoznak a régi szabályok, és átáll a sötét oldalra, mert ott legalább befogadják. (Vagy ? legalábbis azt hiszi)
"Ha hallod a Hívást, menned kell."
- Riliel
- Nem elérhető
gilloth írta:
Az, h gonosz v jó vérfarkas lesz vkib?l az alapjellemét?l függ, vagy az ?t megharapó vérfarkasétól? :
Szerintem függ az illet? alapjellemét?l, de a környezete reagálásától is. Ha pl. üldözni kezdik, egy eredetileg rendes ember hirtelen úgy érzi, rá már nem vonatkoznak a régi szabályok, és átáll a sötét oldalra, mert ott legalább befogadják. (Vagy ? legalábbis azt hiszi)
"Ha hallod a Hívást, menned kell."
- Rabyn
- Nem elérhető
(pl a Darkartson nem egy olyan novella van amiben Harry már a múlté)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
veramacska írta:
James írta: Mit gondoltok az elméletemr?l? Egy másik fórumon felvetettem ezt, de nem tettszett senkinek:)
Ha Billt megharapta egy vérfarkas, akkor az is lehet, hogy nagy változásokon fog átmenni, nem? Az is lehet, hogy átáll a gonosz oldalra, mint Piton... Vagy ? is kém lesz, mint Lupin... de az 100%, hogy az esküv?n fog történni valami, hiszen JK nagyon sokat említi a könyvben... (Esetleg Bill is meghalhat, nem?)
Nem hinném hogy a vérfarkasos bejönne... Legalábbis remélem. Végülis az író azt iírta nem lett semmi baja... Meg ha vérfarkas is lenne, nem kell mindjárt rossznak lennie... Ott van Lupin (ketten elbandázgatnának vaúúú ) De az esküv?ben van valami... Valaminek történnie kell ott.
Megteszik Voldemortot násznagynak imperius átokkal...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gilloth
- Látogató
Thaurwathiwen írta:
sztem is lesz önfeláldozás Piton v Harry vagy mindkett?, bár mivel elvileg gyerekkönyv kétségesnek tartom Harryt, de a 6. rész után nem vagyok biztos, hogy ez annyira gyerekkönyv
Háát, én nem vagyok úgy benne ebben a témában, oly mélyen de mivel az íróno azt nyilatkozta, hogy minden kötet kb attól a kortól ajánlott olvasásra, amennyi idos Harry benne, akkor a 6. már eme ogika lapján tuti nem gyerekkönyv. Inkább ifjúsági, fiatal felnott v ilyesmi. Osztán könnyen meglehet, h tévedek.......
Meg mostanában olyat is hallottam, h azért kell Harrynek meghalnia, hogy mások ne folytassák a történetet.
- veramacska
- Nem elérhető
James írta: Mit gondoltok az elméletemr?l? Egy másik fórumon felvetettem ezt, de nem tettszett senkinek:)
Ha Billt megharapta egy vérfarkas, akkor az is lehet, hogy nagy változásokon fog átmenni, nem? Az is lehet, hogy átáll a gonosz oldalra, mint Piton... Vagy ? is kém lesz, mint Lupin... de az 100%, hogy az esküv?n fog történni valami, hiszen JK nagyon sokat említi a könyvben... (Esetleg Bill is meghalhat, nem?)
Nem hinném hogy a vérfarkasos bejönne... Legalábbis remélem. Végülis az író azt iírta nem lett semmi baja... Meg ha vérfarkas is lenne, nem kell mindjárt rossznak lennie... Ott van Lupin (ketten elbandázgatnának vaúúú ) De az esküv?ben van valami... Valaminek történnie kell ott.
/E. M. Cioran/
- James
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- James
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta: Hát enyhén szólva...
(bár azt azért megnézném, hogy HARRY mikor fogja tudni megmérgezni PITONT valami lassan ható méreggel) inkább fordítva
Nem is gondoltam bele hogy Piton a gyógynövénytan-tanár.
Így utólag tényleg hülyén hangzik...
Off.:Ezekből a találgatásokból meg következtetésekből egész jól össze lehetne már állítani a befejező részt. Le kéne őket írni aztán elküldeni Rowlingnak.Hátha miattunk átírna valamit...
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
(bár azt azért megnézném, hogy HARRY mikor fogja tudni megmérgezni PITONT valami lassan ható méreggel) inkább fordítva
sztem is lesz önfeláldozás Piton v Harry vagy mindkettő, bár mivel elvileg gyerekkönyv kétségesnek tartom Harryt, de a 6. rész után nem vagyok biztos, hogy ez annyira gyerekkönyv
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem hiszem... bár Neville-ről még kiderülhetnek meglepő dolgok, hiszen nem véletlenül került a Griffendélbe, de nem gondolom, hogy ő lenne a kiválasztott. Sokkal meggyőzőbb érv az, hogy Voldemort maga jelölte meg az ellenfelét.
Lehet, hogy Harry halálos sérülést szerez(ne), de Neville valami Eru háta mögötti kóróval meggyógyítja. Ha már olyan jó gyógynövénytanból. Mondjuk otthon kikísérletez valamit, és a nagymama megelégedésére Nobel (helyett mondjuk Dumbledore) -díjat kap a felfedezéséért...
Viszont az erkölcsi mondanivaló oldaláról azt nagyon el tudom képzelni, hogy lesz önfeláldozás (Piton erre "alkalmas" alany, mert mindenkinek lelkiismeretfurdalása lehet utána, amiért utálta), és méltó (de nem halál-)büntetés Voldemortnak. Mert ugye a dementorcsók, meg az Azkaban morálisan elítélhető, és a szerző (de legalábbis Dumbledore) részéről is elítélt büntetések.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.