J. K. Rowling: Harry Potter
- Olorin.papa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az nem bűn, a szuperletívusz, mert én is csak úgy tudok beszélni arról, amiben viszont a GyU fordu elő...
HP könyveket én nem olvastam, csak a fimeket láttam, és szvsz nagyon jók.
A trailer tényleg étvágy gerjesztő, és nekem is ad okot eéggé a fejtörésre.
Miért ne, hiszen azért van
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cortez71
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Cerebrum: a divatfikához no komment. itt mások divatolnak, ahogy látom...
Amúgy biztosíthatlak, elég sokszor olvastam az első négy kötetet (kb 35ször könyvenként), a világot is elég részletesen ismerem, szal nem épp divatból utálom a HP-t (sőt, nem is utálom, ezt nemtom, honnan szeditek)
Beleg: engem a nagy HPmajmolás idegesít (nem a kritika), az hogy egy-két ember csak szuperlatívuszokban tud gondolkodni arról, amiben előfordul a HP betűkombináció...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cerebrum
- Nem elérhető
cortez71 írta:
hűha, szegény lelkivilágodba tiportam, mert próbálok reálisan gondolkodni? Juj, mit tettem, te jó ég! Nem lehet véleményem egy előzetesről? Felvázoltam egy lehetőséget, gondoltam megfontoljátok, de úgy látom, az egész fórumot hanyagolnom kell, mivel itt olyannyira okos emberek vannak, akik bírják a kritikát...Hozsi írta: Hello!
Nekem tetszettek az előzetesek!(jó kis bannert lehet csinálni a kivágott képekből)
Ja, és cortez71, ha nem tetszik a Hp, nem kell ebben a topicban lenned.
Már nem azért, de van ezen kívül egy csomó topic, nem muszáj a ezzel a hozzáálással fertőzni az embereket.
Nézd, a gond éppen az, hogy a trailer alapján alkotsz véleményt a filmről, a filmről, amit még nem is láthattál. Ráadásul (persze javíts ki ha tévednék), nekem ez elég 'divatfikázásnak' tűnik. Különben is, egy HP topikban meg mit vársz, mit fognak mondani egy ilyen kaliberű trailerről, hát persze, hogy azt, hogy milyen király.
Noredhel (Voronwë) írta: A sárkány irtó bénának tűnik így, de majd meglátjuk...
Ha Te tudod milyennek kéne lennie egy igazi sárkánynak, kérlek oszd már meg velünk is...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ők is csak kritizáltak téged! Úgy nézem te se bírod jobban!cortez71 írta: hűha, szegény lelkivilágodba tiportam, mert próbálok reálisan gondolkodni? Juj, mit tettem, te jó ég! Nem lehet véleményem egy előzetesről? Felvázoltam egy lehetőséget, gondoltam megfontoljátok, de úgy látom, az egész fórumot hanyagolnom kell, mivel itt olyannyira okos emberek vannak, akik bírják a kritikát...
Egyébként sztem nem kéne így elragadtatni magad!
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- cortez71
- Nem elérhető
hűha, szegény lelkivilágodba tiportam, mert próbálok reálisan gondolkodni? Juj, mit tettem, te jó ég! Nem lehet véleményem egy előzetesről? Felvázoltam egy lehetőséget, gondoltam megfontoljátok, de úgy látom, az egész fórumot hanyagolnom kell, mivel itt olyannyira okos emberek vannak, akik bírják a kritikát...Hozsi írta: Hello!
Nekem tetszettek az előzetesek!(jó kis bannert lehet csinálni a kivágott képekből)
Már nem azért, de van ezen kívül egy csomó topic, nem muszáj a ezzel a hozzáálással fertőzni az embereket.
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noredhel (Voronwë) írta: (én olyannak képzelem Voldít, mint a Halált a Hetedik pecsétben... legalábbis kinézetre.)
Én meg olyannak ahogy leírja. És ahogy nézem, kb így is filmesítik meg.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
(én olyannak képzelem Voldít, mint a Halált a Hetedik pecsétben... legalábbis kinézetre.)
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Noredhel (Voronwë) írta: A sárkány irtó bénának tűnik így, de majd meglátjuk...
A végén egy villanásnyira mintha Voldyt is láthattuk volna!
Sárkány: Én eddig filmben ennél csak rosszabb sárkányt láttam.
Voldemort: Mintha? Az összes helyen ahol hír van az előzetesről, vastagbetűkkel hirdetik, hogy ott van Voldemort...
Mintha...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
A végén egy villanásnyira mintha Voldyt is láthattuk volna!
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Én csak attól félek, hogy a film eleje túl gyermeteg lesz a végéhez, ami azért már elég horrorisztikus. Ja, meg hogy Voldemortot elkúrják, és Daniel szarul fog játszani.
Hát az a másfél másodperc amit eddig a Kviddics VBből és a Sötét Jegyből láttam a trailerekben (már ha az a zöld szájnyitós koponya a Sötét Jegy) nekem cseppet sem tűnt gyermetegnek.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Én csak attól félek, hogy a film eleje túl gyermeteg lesz a végéhez, ami azért már elég horrorisztikus. Ja, meg hogy Voldemortot elkúrják, és Daniel szarul fog játszani.
Attól, hogy Daniel rosszul fog játszani nem félek. TUDOM, hogy nem játszik jol:DD
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Cerebrum
- Nem elérhető
cortez71 írta: Mert olyan hűdelátványos lenne ez a GoF trailer? Ja, kaphatunk egy második Tróját, végülis a nép ígyisúgyis bemegy rá, az elvakult HPsok ígyisúgyis isteníteni fogják a filmet, szal minden hepi, ugye?
Miért, ha csak az a legelső teaser trailer volna, akkor szerinted nem így lenne? Amúgy meg mi ez a pesszimista hozzáállás a filmhez? Már máshol is hallottam ezt... Holott a második trailer után mindenki ájuldozott, nem értem a harmadikban mit láttatok olyat, ami nem jön be...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
cortez71 írta: Mert olyan hűdelátványos lenne ez a GoF trailer? Ja, kaphatunk egy második Tróját, végülis a nép ígyisúgyis bemegy rá, az elvakult HPsok ígyisúgyis isteníteni fogják a filmet, szal minden hepi, ugye?
Én nem a látvány miatt mondtam rá, hogy jó, hanem mert sok olyan benne lesz amit kihagyhattak volna és amire azt is mondták, hogy kihagyják... (Pl Kviddics Vb)
Cerebrum: Ez a még újabb előzetes. Rulz. (gondolom az AOL-os előzetes angol változata)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- cortez71
- Nem elérhető
Mert olyan hűdelátványos lenne ez a GoF trailer? Ja, kaphatunk egy második Tróját, végülis a nép ígyisúgyis bemegy rá, az elvakult HPsok ígyisúgyis isteníteni fogják a filmet, szal minden hepi, ugye?Cerebrum írta:
cortez71 írta:
Na, akkor most kell hátast dobni?Cerebrum írta: Hmmm, talán nem is lesz olyan rossz ez a film...
Hát jó, ti fogtok csalódni. Manapság trailer alapján ítélni... Mondjak most néhány ilyet? HP3 előzetes, Sky Captain and the World of Tomorrow előzetes, Fantastic Four előzetes... De nem folytatom, sztem leesett a tantusz...
Tán' vastagon kellett volna szednem a talán szót? Nem azt mondtam, hogy ez márpedig jó fim lesz vitának nincs helye, vagy tévednék? Amúgy meg hol jön ehhez képest a PoA akármelyik előzetese?
No, itt a még újabb előzetes, bár ez nem az a túl jó minőség, de legalább letölthető:
www.mugglenet.com/download.php?f=gof/gmtv-goftrailer-sept.zip
Ha majd lesz jobb minőségben, meg az előző letölthető változatban, linkeljétek ám be őket!
- Cerebrum
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Na, akkor most kell hátast dobni?Cerebrum írta: Hmmm, talán nem is lesz olyan rossz ez a film...
Hát jó, ti fogtok csalódni. Manapság trailer alapján ítélni... Mondjak most néhány ilyet? HP3 előzetes, Sky Captain and the World of Tomorrow előzetes, Fantastic Four előzetes... De nem folytatom, sztem leesett a tantusz...
Tán' vastagon kellett volna szednem a talán szót? Nem azt mondtam, hogy ez márpedig jó fim lesz vitának nincs helye, vagy tévednék? Amúgy meg hol jön ehhez képest a PoA akármelyik előzetese?
No, itt a még újabb előzetes, bár ez nem az a túl jó minőség, de legalább letölthető:
www.mugglenet.com/download.php?f=gof/gmtv-goftrailer-sept.zip
Ha majd lesz jobb minőségben, meg az előző letölthető változatban, linkeljétek ám be őket!
- cortez71
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Cerebrum írta: Hmmm, talán nem is lesz olyan rossz ez a film...
*Amúgy... ööö... vitorlák egy tengeralattjárón?
*Ez ugyanaz a Voldemort-arc, ami az első filmen is volt, nem? Nem Fiennes, az biztos...
Az Aol szerint az Fiennes. Persze lehet, hogy ugyanaz a Voldemort arc, és itt kissé más lesz, Gollammal is megcsinálták...
És ha emlékszel, A Durmstrang hajója igenis a víz alól bukkan fel a tavon...
Ez igaz:
"Az örvény torkából hosszú, fekete tárgy bukkant elő… mintha egy oszlop lett volna… aztán a várakozók megpillantották rajta a kötélzetet. Egy árboc volt az. S ahogy a mélyből lassan, méltóságteljesen kiemelkedő testen végigfolyt a hold fénye, különös, csontvázszerű hatást keltett – mintha egy rég elsüllyedt hajóroncs bukkant volna a felszínre; még a kerek hajóablakok is derengő kísértetszemekre emlékeztettek. Miután a törzs teljesen kiemelkedett, a hajó súlyos loccsanással ráfeküdt a vízre, és lassan elindult a part felé."
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Dolby a monó-manó. Háát, gyilkos az a paródia!Dindae írta: Háth, a Hp, meg a Gyu, össze sem hasonlíthatatlan, mert a Hp az tényleg gyerekkönyv, a Gyu-hoz képest ( most mondja vki, hogy nem...)... de minden csak felfogás kérdése( és inkább úgy fogalmaznék, hogy a Hp az a közép-korosztálynak szól, ilyen, 11en felül ... a gyu-t meg nembiztos,h olyan korban egészen értik...)
és OFF
az ötödiknek is már olyan kevés közevan az előző négyhez... mert a többi vhogy sokkal-sokkal vidámabb... az ötöst a táborban olvastam (lol), és a lápidisznóknál majdnemsírtam ( najó, messze voltam tőle...). Szóval... de a legalább a vége úgy odavág. Meg persze az is lehet, h csak én érzem úgy, h más volt az ötös, mint azelőtt bármelyik is...
Egyébként tök jó, h itt is ennyien ismerik... még neki is lehetne egy topik
sokat OFFolok, tudom, ha kell, átmegyek Dobbyba ... ( fuu, a Kóklerben a Dolby a monó, aki sztereo lesz, háth, szánalmas )
Főleg a harmadik-negyedik rész...
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Nelossel
- Nem elérhető
Cerebrum írta: *Harry Chot a bagolyházban hívja meg a bálba? Az ötödikben vannak ott együtt, nem?
Nem, asszem a negyedikben beszélgetnek a bagolyházban. De nem ott hívja meg, az tuti. Leszólítja a folyosón.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Ja, és biztos, hogy az Voldemort? Mert én rendes embernek képzeltem el, egy jó kis sminkkel.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Hmmm, talán nem is lesz olyan rossz ez a film...
*Ez ugyanaz a Voldemort-arc, ami az első filmen is volt, nem? Nem Fiennes, az biztos...
Az Aol szerint az Fiennes. Persze lehet, hogy ugyanaz a Voldemort arc, és itt kissé más lesz, Gollammal is megcsinálták...
És ha emlékszel, A Durmstrang hajója igenis a víz alól bukkan fel a tavon...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Rabyn írta: nekem nem indul el az előzetes
Nekem is csak a quicktime verzió. Letölteni persze nem tudom...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Rabyn írta: Igen Madam Maxim magasabb:)nekem nem indul el az előzetes
Plusz a magassarkú
Our knees do not bend easily
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cerebrum
- Nem elérhető
*Harry Chot a bagolyházban hívja meg a bálba? Az ötödikben vannak ott együtt, nem?
*Madam Maxime magasabb Hagridnál? A könyvben is?
*Mordon bemutatója király! Tisztára mint a könyvben...
*Ron és McGalagony...
*Amikor a kígyó kúszik elő a fotelból, az ki a földön? :
*Most vettem csak észre a lebegő muglikat a halálfalók fölött...
- Cerebrum
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Mellékesen megjegyezném, hogy van új előzetes.
És egy egész filmkockányi időre felbukkan Voldemort is rajta.
Egyelőre csak az AOL-on van fenn.
Link: movies.aol.com/movie_exclusive_h ... oblet_clip
Hűha! 8O
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
És egy egész filmkockányi időre felbukkan Voldemort is rajta.
Egyelőre csak az AOL-on van fenn.
Link: movies.aol.com/movie_exclusive_h ... oblet_clip
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.