J. K. Rowling: Harry Potter
- Anonymous
- Látogató
Snuffles írta:
Hát éppen ez az, hogy azt reméljük, hogy leginkább semmi nem történik velükKisvakond írta: Most nem azért de Harry porontyaival mi izgi történhet???
khm...ez most szólok, hogy, ha nem is nagy,de spoiler!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Hát éppen ez az, hogy azt reméljük, hogy leginkább semmi nem történik velükKisvakond írta: Most nem azért de Harry porontyaival mi izgi történhet???
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Kiderül h Voldemortnak is titokba volt valakije aki teherbe esett azt a kölkök kezdenék előről az egészet?
(bocsi ez csak úgy jött)
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egyébként a korábbi nyilatkozatokkal (Rowling nyilatkozataival) szemben nagyon-nagyon rosszul venné ki magát, ha folytatná ugyanebben a mederben a sztorit.
Írja meg a Roxfort ötezer oldalas történetét és boldogan halok meg... ;P Az tényleg sokakat érdekelne, Harry porontyainak életével ellentétben.
Gaiman meg annyira más világ, mint ez, hogy nagyon. Bár még nem jutottam hozzá, de idővel.
"Well, I'm back."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ha megírja a folytatást, akkor sem hinném, hogy jobb lenne.
(A középszerűségből egyedül a hatos rész emelkedett kicsit ki).
Olvassatok Moorcockot vagy Gaimant, esetleg Hobbot.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Wimzig
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Az viszont, ha elkezdene Harry gyerekeinek sorsáról írogatni szerintem lesüllyesztené őt fanfic írónak.
"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Anonymous
- Látogató
Annyira tetszett...Nehogy már elrontsa itt nekem valami, "folytassuk tovább egy fiatalabb generációval".
Legyen olyan, mint Aragorn... Hagyja abba a csúcson.Nem árt tudni, hol kell befejezni a dolgokat.
Nekem az sem tetszene,ha régebbi varázslókrol ír, vagy ilyesmi.
Persze elolvasnám, és lehet, hogy a történetet szeretném is, de emberileg nagyon lenézném Rowlingot, ha azok után, hogy lezárja a sorozatot(sokaknak csalódást okozva) hiúságból, vagy tudomisén miért nem hagyná abba.
Remélem, és úgy gondolom, hogy ezt csak úgy mondja, mert ilyenkor mindig valami hasonlót kell mondani, hogy tetszen az embereknek:"úgy hozzánőtt a szívéhez, hogy nem akarja elengedni..."szerintem várható volt, hogy előbb-utóbb hallunk valmami ilyesmit tőle.
Nem mondom, hogy R. siker-vagy pénzhajhász, de sokkal inkább médiaközpontú, mint ahogy azt elvárnám egy ilyen(tényleg nagyon jó) írótól.
Egyszóval REMÉLEM,hogy nem lesz semmi a dologból.
- Attila
- Nem elérhető
Encsi írta: Kar'sának igaza van! felőlem aztán írhat amit akar, de ne legyen erőltetett..
Tény ha valaki késztetésből és erőltetve ír, az nem annyira...sőt sokkal rosszabb mintha "homlokon csókolta volna Őt a múzsa".
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Attila
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nem valószínű, hogy Dumbledore-nak ükunokái lehetnének...
Ez nagyon gonosz volt...
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Kar_sa
- Nem elérhető
Semmi kedvem nincs egy "Harry gyermekei", "Harry visszatér", "Az ikszedik Sötét Nagyúr" etc. *izét* olvasni...
Azt tökéletesen megértem, hogy nehezen engedi a világot...
De vegyen példát Pratchett mesterről, és Harry gyermekei helyett inkább csináljon magának egy Tiffany Achinget... ^^
(természetesen ez magával vonzaná, hogy míg T.P. felnőttszereplőkről tért gyerekre (ha Esket nem számítjuk, aki nagy bánatomra totál eltűnt a színről az első és egyben utolsó könyve után.), Rowling néni írhatna ezúttal felnőttszereplőkről... Nőjön fel. )
Én a helyében speciel bemutatnám ugyanezt a világot egy nagyon másik időben, vagy a középkorban, vagy egy relatív távoli jövőben... (hehehe... űrrepülő varázslók...)
Kārātārānen a áirâë...
- Ilweran
- Nem elérhető
Aeglos írta: Inkább ASP 1. kötete...
Amióta elolvastam azt a nyomorék epilógust, ettől félek...
Még 7 kötet...
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Aeglos
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy godnolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
Ez is kacsa...
A lánya nagyon szeretné, ha hallhatna a szereplők további sorsáról, és nagyon unszolja, hogy írja meg, de ez nem jelenti, hogy megírja.
Mégkevésbbé, hogy a HP 8. kötete lesz.
Inkább ASP 1. kötete...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Nessa
- Nem elérhető
szerintem nem, de lehet, hogy tévedek. megindokolni most nem tudom, mert miközben nekiálltam beírni a hszt, elfelejtettemAttila írta: Mégis kezd igazolódni az, hogy nagy részben (még ha az elején megérthettük) de most már KIFEJEZETTEN a pénzért fogja írni???
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy gondolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
Én mondtam, hogy folytatni fogja... Kifejezzeten csalódott lennék én is, ha megtenné.
- Attila
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Valaki mondja meg Rowlingnak, hogy *** humora van, mert ez még viccnek is rossz. (c) kedvesem.Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy godnolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
Mégis kezd igazolódni az, hogy nagy részben (még ha az elején megérthettük) de most már KIFEJEZETTEN a pénzért fogja írni???
- Nesi
- Nem elérhető
Szméagol írta:
Snuffles írta:
Valaki mondja meg Rowlingnak, hogy *** humora van, mert ez még viccnek is rossz. (c) kedvesem.Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy godnolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
Ha ezt megteszi, nagyot fogok csalódni benne.
És sokan mások is. Csak tudnám, miért csinálja.
- Szméagol
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Ha ezt megteszi, nagyot fogok csalódni benne.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Valaki mondja meg Rowlingnak, hogy szar humora van, mert ez még viccnek is rossz. (c) kedvesem.Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy godnolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Kar_sa
- Nem elérhető
És természetesen hatalmas káosz legyen a jegyzetei között, hogy a gyerekeinek írtó nehéz legyen összeállítani a teljes művet.Felagund írta:
Alyr Arkhon írta:
Nóli i linantea írta: Ma reggel hallottam a rádióban hogy Rowling fontolgatja a HP folytatását. "Sokkal nehezebben engedi el Harryt mnt ahogy godnolta. De ha megírja a 8. kötetet, annak már nem Harry lesz a főszereplője, az ő történetét már elmesélte"
Javasolnám neki hogy írja úgy mint Tolkien a Szilmarilokat.
Átgondoltan. Hosszan. Ötévente átdolgozva...
És posztumusz kiadva
Áh... Lunáról hallanék még többet, de a többiek nem tudnak érdekelni...
Kārātārānen a áirâë...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Alyr Arkhon írta:
És posztumusz kiadva
Our knees do not bend easily
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Egyszerűen szánalmas.
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Most mit mondjak...
Nahát, nahát...
Our knees do not bend easily
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Rabyn
- Nem elérhető
roxfort.net/webpages/images/rsga ... a7.jpg.jpg - francia
www.elbenwald.de/produkte/E15365.jpg - német
i76.photobucket.com/albums/j37/m ... tter_7.jpg
www.bog-ide.dk/Files/Billeder/HP7.jpg
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Egyébként durván egy hónap van a hetedik kötet megjelenéséig
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.