Star Wars
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mégis van3.Aragorn írta: Arra van esély, hogy Force Unleashed-et valamikor kidobják PC-re is?
www.gamestar.hu/star-wars-the-fo ... re-is.html
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Cerebrum
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Araniel
- Nem elérhető
Ha ez nem is, remélem lesznek még olyan játékok, amik ebben a korszakban játszódnak. Ez úgyis egy elég homályos része az egész történetnek. Nem hiába van egy csomó könyv is hasonló témában - igaz, sok a 6. rész utáni időszakról szól -(bár elég eltérő minőségben).3.Aragorn írta: Nem a grafika lenne a zavaró, hanem az irányítás. De ha nem jön ki Pc-re, akkor úgyis mind1.
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Nem a grafika lenne a zavaró, hanem az irányítás. De ha nem jön ki Pc-re, akkor úgyis mind1.Araniel írta:
Esély mindig van rá, de nem valószínű.3.Aragorn írta: Arra van esély, hogy Force Unleashed-et valamikor kidobják PC-re is?
Tudom, ez is egy béna konzolos átirat lenne, mely nehezen kezelhető, a karakterek mozgatása vontatott és idegesítő lenne, mert a játékot nem erre tervezték. Mindenesetre még így is jó lenne.
A Jedi Academy óta nem volt játék, mely ezt a témát ilyen formában továbbvitte volna. Talán ez lehetne a méltó utód, de konzolt venni nem fogok a kedvéért.
Nem vagyok biztos benne, hogy a PC-s lenne a béna. A PS2 grafikája eddigi tapasztalataim szerint rosszabb szokott lenni, mint más konzolra, vagy PC-re. Ezt most pl. a Tomb Raider: Underworld-nél NAGYON érzékeltem(a PC-s verzió és az xbox 360 is ünnep volt a szemnek, a PS2-ben nagyot csalódtam). Bár ez kifejezetten PS2-re készült, lehet, hogy nem lenne akkora különbség.
A történet szempontjából tényleg jó lenne, ha minél több rajongóhoz eljutna.
- Araniel
- Nem elérhető
Esély mindig van rá, de nem valószínű.3.Aragorn írta: Arra van esély, hogy Force Unleashed-et valamikor kidobják PC-re is?
Tudom, ez is egy béna konzolos átirat lenne, mely nehezen kezelhető, a karakterek mozgatása vontatott és idegesítő lenne, mert a játékot nem erre tervezték. Mindenesetre még így is jó lenne.
A Jedi Academy óta nem volt játék, mely ezt a témát ilyen formában továbbvitte volna. Talán ez lehetne a méltó utód, de konzolt venni nem fogok a kedvéért.
Nem vagyok biztos benne, hogy a PC-s lenne a béna. A PS2 grafikája eddigi tapasztalataim szerint rosszabb szokott lenni, mint más konzolra, vagy PC-re. Ezt most pl. a Tomb Raider: Underworld-nél NAGYON érzékeltem(a PC-s verzió és az xbox 360 is ünnep volt a szemnek, a PS2-ben nagyot csalódtam). Bár ez kifejezetten PS2-re készült, lehet, hogy nem lenne akkora különbség.
A történet szempontjából tényleg jó lenne, ha minél több rajongóhoz eljutna.
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
- Araniel
- Nem elérhető
Igen, ezt én is megnéztem párszor...kedvcsinálónak tökéletes, csak utána jön a nagy pofáraesés, ha nincs olyan konzolod :/Cerebrum írta: Hát, mikor először láttam az előzetesét ( ezt ) rendesen ráizgultam, aztán persze jött a nagy csalódás, és a készítők felmenőinek emlegetése, mikor kiderült, hogy PC-re nem jön ki. :/ Így aztán kénytelen voltam beérni az átvezető videókkal (amik a YouTube-on megtekinthetők), ill. elolvastam a képregényt is, és ezek alapján tényleg nagyon jó kis történetet hoztak létre, bár azért a főkarakter képességeit erős túlzásnak érzem...
Szerintem annyira nem gáz, hogy a srác ilyen erős, hiszen Vader nem véletlenül tette a tanítványává, vagy hogy is fogalmazzak. Asszem a célja az volt vele, hogy legyőzze az uralkodót...de erre nem vennék mérget, csak valahogy ez maradt meg bennem. Persze a tanítvány túlnő a mesteren...már veszélyesen is, úgyhogy valahogy le kell verni a csávót
Ami nekem nem tetszett az az, ahogy mozognak, pl a videókban is. Főleg ahogy mennek. Nem is tudom...néha olyan érzésem volt, mintha nem is lenne súlyuk és csak rángatnák őket. A kar és a láb mozgása kicsit furcsa lett. De nem vagyok jó az elmagyarázósdiban, úgyhogy ezt se tudom rendesen elmondani ^^"""
- Cerebrum
- Nem elérhető
Hát, mikor először láttam az előzetesét ( ezt ) rendesen ráizgultam, aztán persze jött a nagy csalódás, és a készítők felmenőinek emlegetése, mikor kiderült, hogy PC-re nem jön ki. :/ Így aztán kénytelen voltam beérni az átvezető videókkal (amik a YouTube-on megtekinthetők), ill. elolvastam a képregényt is, és ezek alapján tényleg nagyon jó kis történetet hoztak létre, bár azért a főkarakter képességeit erős túlzásnak érzem...Araniel írta: Star Wars: Force Unleashed: állítólag nagyon jó. Barátom végigtolta és nagyon meg volt elégedve. Végre egy olyan cucc, ami hozzá is tesz valamit a történethez. Nekem tetszett benne, hogy a végén van választás, hogy jó, vagy rossz vége legyen. G. L. is részt vett az elkészítésben, ha jól tudom...ez azért már garancia a minőségre. A grafika nagyon jó, a történet szintén, az átvezető videók nagyon látványosak, találkozhatunk régi ismerősökkel is stb. Ahogy erőt megjelenítik, és ahogy zúzni lehet vele, az tényleg nagyon állat. Eddig szinte csak az uralkodót és Yoda mestert láthattuk így harcolni, de itt döbbenetesen jó lett. Ha valakinek van lehetősége kipróbálni, szerintem ne szalassza el
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Araniel
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De ugye a párbeszédeket nem ő írta?Araniel írta: G. L. is részt vett az elkészítésben, ha jól tudom...ez azért már garancia a minőségre.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Araniel
- Nem elérhető
Chad Vader
Clone Wars: felejthető...nem érte meg a mozijegyet. Többet is ki lehetett volna hozni belőle. És ez a Sky srác...borzalmas
Star Wars: Force Unleashed: állítólag nagyon jó. Barátom végigtolta és nagyon meg volt elégedve. Végre egy olyan cucc, ami hozzá is tesz valamit a történethez. Nekem tetszett benne, hogy a végén van választás, hogy jó, vagy rossz vége legyen. G. L. is részt vett az elkészítésben, ha jól tudom...ez azért már garancia a minőségre. A grafika nagyon jó, a történet szintén, az átvezető videók nagyon látványosak, találkozhatunk régi ismerősökkel is stb. Ahogy erőt megjelenítik, és ahogy zúzni lehet vele, az tényleg nagyon állat. Eddig szinte csak az uralkodót és Yoda mestert láthattuk így harcolni, de itt döbbenetesen jó lett. Ha valakinek van lehetősége kipróbálni, szerintem ne szalassza el
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Ó, kedves, hogy emlékszik rám De én tényleg imádom. Azt is látom, hogy a legrosszabb, és megértem azokat, akik szerint egy oltári nagy bélsárhalmaz, de nem tudok betelni veleBen írta: egyébként nemsoká harmincéves lesz a Holiday Special, comment:com-cikk róla itt , mazochistább lelkületűek akár meg is nézhetik (jó, tudom Snuff, magának tetszik).
Clone Wars: végigszenvedtem, nem tetszett, Ásóka borzalmas volt, de a fegyverek, effektek, technikai cuccosok remekül néztek ki! 10/4 összesítve. Ja, szinkronnal láttam
"Well, I'm back."
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ben
- Nem elérhető
No, néhány érdekesebb link, amibe most így belefutottam:
dártvéderes kenyérpirító - avagy the dark side of the toast (mit ki nem találnak...)
potenciális SW-helyszínek Budapesten (nem rossz, nem rossz)
és ami szerintem telitalálat, inkább nem is fűzök hozzá semmit: katt ide
egyébként nemsoká harmincéves lesz a Holiday Special, comment:com-cikk róla itt , mazochistább lelkületűek akár meg is nézhetik (jó, tudom Snuff, magának tetszik).
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Szégyen, hogy a hajat nem tudták rendesen megcsinálni, olyan, mintha rajzfilm hatást akartak volna elérni - de rosszul.
Egye ragya, legalább a sztori lenne jó, de nem. Semmi csavar, érzelem, csak egy szimpla b kategóriás izé.
Sajnálom.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Cerebrum
- Nem elérhető
... re=related
(Egyébként ha ilyen pörgős lenne az a tervezett sorozat is, és sokkal inkább a megmaradt jedikről szólna, mint holmi unalmas politikai jellegű huzavonákról akár Zahn könyveiben, az lenne az igazi.)
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Ben
- Nem elérhető
Grievous.Sötét Úr írta: Greevius tábornok
Papa: Heh, azokat lehet, hogy még én raktam be anno. De nem ugyanaz a kettő; az egy 20 részes rajzfilm-sorozat volt, ez pedig egy animációs film, ami majd sorozat formájában folytatódik, és ugyanúgy a Klónháborúkról (vagy a Csillagok háborúja-regény fordítása után szabadon: <i>a Klón elleni háborúkról</i>) szól.
Csak trailer alapján tudok ítélni, de szerintem a rajzfilm-epizódok sokkal hangulatosabbak voltak. Bár ez már kitárgyalásra került vhol lentebb.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Még innét szedtem le valamikor
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Encsi írta: Ma láttam a corvin moziban ilyen rajzfilm star wars plakátot, klónok háborúja vagymi, 15-étől a mozikban... először azt hittem, vicc, de nem... ÁÁ
Én már az előzetesét is láttam.
Nekem egy bajom van vele, a készítői kb 10 évvel ezelőtti technikát használtak...
Amúgy a sok látványos izé rajzfilmben sokkal kevésbé hatásos, mert ott már rég megszoktuk a valószerűtlen mozgásokat.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"# AVES nevéről pedig a szintén latin "avis" (holló) szóra ismerhetünk rá.
# Palpatine császár neve a palatine - palatinus, azaz "aki elfoglal" szóbol ered. (megj. Royal Guard)"
Kezdve ott h az avis az madarat jelent, folytatva h az általam talált szó sokkal közelebb áll hangalakban a Palpatine-hez...
A magyarázatok egy része meg sztem erőltetett párhuzam, a másik meg a sztori szerint is szándékos elnevezés (pl a hajók nevei)
Arról nem is beszélve h - főleg a könyvsorozat nevei - szerintem szimplán az írók ötlettelenségét bizonyítják, nem a titkos célzásokat.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.