Állatbarátok

Több
21 éve 6 napja #149589 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Evelyn: gratu a cicusokhoz :wink:
Elessar: sajnos nekem nemlehet már kutyusom a 3 macska mellé :roll: :evil:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #149394 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szméagol: a mi ciccünk se semmi!!! Csak macskakaját eszik.... a húst csak nyersen hajlandó megenni, a halból meg csak a belsőségeket....

egyszer volt itt a közeli tóban egy lehalástás, és a papámék vettek két durván 8 kilós halat. A macska ugrált, nyávogott, dörgölődzött, és meredt a bambi szemeivel előre, mire a végén mind a két halnak megkapta a fejét, meg a belseét, és mindet megette!!!!! 8O A végére komolyan lelógott a hasa a földig!!!!! :lol:

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #149278 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Ezek a macskák. Hát én irigyellek titeket, mert olyan válogatós macskát, mint az enyém keveset találni. :roll:
Szerintem a Fővárosi Állatkertben csak a tigrisek érzik jól magukat. Amióta felújították a kifutójukat... és hangsúlyozom: Az igazi nagymacskákat nem kell annyira sajnálni az állatkertekben. Mindenki úgy szánja őket, mert olyan nagyok és biztos nagyobb helyre vágynak. Hát nem. Az oroszlánok és a tigrisek kifejezetten boldogok az állatkertben. És szerintetek ki mondta ezt? Kapaszkodjatok meg: Konrad Lorenz. :wink: Vagy csak nekem Szent Írások a könyvei? :P

Ma voltam lovagolni terepen és az volt a "feladat", hogy átlovagoljunk egy pocsolyán. Hát fel nem tudnám sorolni, hogy hány módszert találtak ki, hogy ne kelljen bepiszkolni a patájukat. :D Csak az én lovam, Torry, engedelmeskedett, de van egy sanda gyanum: hót nem érdekelte bele megy-e vagy sem. Kicsit már fáradt volt. :roll:
A múlt héten meg tök ideg, mert ha valaki megközelítette hátulról menten kirúgott. Na, kinek kellett megbüntetnie? Na, kinek? Persze, hogy nekem. :?
Aztán meg az egyik lovat csutakolták, valamelyik ló mögé ment. Rúgott. A lány, aki csutakolta enyhén repült pár métert.

Több
21 éve 1 hete #149234 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Állatbarátok

nenya írta: Elessar király: barna? Szép lehet... az enyém a klasszikus fekete, bár hordoz ô is barna géneket, már születtek tôle barna kölykök is. Melyik tenyésztôtôl vetted? Kik a '"médiasztár" szülôk? Ne haragudj, hogy ennyi kérdéssel nyaggatlak, csak, ahogy te is mondtad, a border még elég ritka fajta, úgyhogy mindig örülök, ha találok valahol "sorstársat"...

Világosbarna és nagyon szép, persze fiú. Ördögh Miklóstól vettük és Pilisvölgyi Fácános Brown Andrew. A szülei neve: apa Caristan Loves Editon, az anya Black Blanche Of Forestry Farm. Az a furcsa, hogy mindkettő szülője fekete-fehér, de a kutyám barna-fehér. És pontban 2001. 04. 30.-kor született. Elég adat számodra? :lol:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hete #149223 Írta: Erda niire (Area)
evelyn: nagyon örülök a ciccekknek!!!! :bounce: Miután kityitják a szemüket, mindent akarnak látni... olyan hatalmasra nyitják a szemüket ha valami érdekeset látnak... olyan zabálnivalók!!!!!! :P

Több
21 éve 1 hete #149216 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Elessar király: barna? Szép lehet... az enyém a klasszikus fekete, bár hordoz ô is barna géneket, már születtek tôle barna kölykök is. Melyik tenyésztôtôl vetted? Kik a '"médiasztár" szülôk? Ne haragudj, hogy ennyi kérdéssel nyaggatlak, csak, ahogy te is mondtad, a border még elég ritka fajta, úgyhogy mindig örülök, ha találok valahol "sorstársat"...

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 1 hete #149210 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: Evelyn: gratu a cicusokhoz!!!! Remélem el tudod majd látni a kis szőrgombócokat!!! Ja, és ugye lesz majd otthonuk, lécci ne legyen idő előtti haláluk, vagy ne kerüljenek utcára!!!! :cry:

A cicusok jól vannak,természetesen nem kerülnek uccára, azt én sem bírnám elviselni.és ez már állatkínzásnak számít, amit nagyon útálok!!!Egy.ként jól vannak.Most kezdenek járni. A szemüket már kinyitották.Szerintem ez a macskák legédibb korszaka!!! :D :D :D Remélem, akadnak rájuk vevők!!! :lol: :lol: :lol:

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
21 éve 1 hete #149172 Írta: Erda niire (Area)
elesszár: én nagyon büszke lennék akkor a kutyusomra, ha a szülei úgymond hírességek.... és mindenkinek dicsekednék vele....

Több
21 éve 1 hete #149156 Írta: .Elessar király.

Erda niire (Area) írta: [quote=""Elessar király
Mesélhetek róla. Dastynak hívják, két és fél éves, médiasztárok a szülei. Barna színű, és imád játszani, meg enni. Azt főleg.[/quote"]

médiasztárooook? Úgy érted filmekben szerpeltek???? Az tök jó!!! Mesélj róla.....

Mondjuk nem filmekben, hanem újságokban. Magyarországon kevés az ilyen fajta és hát így kerültek a szülei az újságok címlapjára.

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hete #149152 Írta: Erda niire (Area)
[quote=""Elessar király
Mesélhetek róla. Dastynak hívják, két és fél éves, médiasztárok a szülei. Barna színű, és imád játszani, meg enni. Azt főleg.[/quote"]

médiasztárooook? Úgy érted filmekben szerpeltek???? Az tök jó!!! Mesélj róla.....

Több
21 éve 1 hete #149146 Írta: .Elessar király.

Szméagol írta: Sziasztok!

Elessar király... írta: Ismeritek ezt a kutyafajtát? Nekem ilyen van!!!
www.bordercollie.hu/
www.kutya.hu/0106/04.htm

Méghogy ismerem-e??? Hát persze, hogy ismerem, nagy border collie rajongó vagyok és különben is ők a világ legokosabb kutyái! Már hogyne ismerném... Szerencsés vagy. Mesélhetnél róla... :wink: Hogy hívják? Mennyi idős?

Nerwen!: Nagyon, nagyon örülök. :hello:

Nekem a madarakról nem sok tapasztalatom van. Elsős koromban volt egy kis csibém. Ha odavittem egy fatörzshöz, amin hangyák szaladoztak, rögtön szedegetni kezdte őket. Ennyire emlékszem nagyjából. 8)

Mesélhetek róla. Dastynak hívják, két és fél éves, médiasztárok a szülei. Barna színű, és imád játszani, meg enni. Azt főleg.

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hete #149144 Írta: Erda niire (Area)
nenya: ilyen mifelénk is szokott lenni....ici-pici ketrecekben ülnek a kutyák, macskák, papagájok.... és bánatosan néznek kifelé..... nem szeretek oda járni, mert nagyon fájdalmas látvány.... :cry:

Több
21 éve 1 hete #149131 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Tényleg vannak a cicáknak fura étkezési szokásaik. Az én cicám pl. a nyers sárgababot :dead: rágicsálta meg+a tejet egyáltalán nem szerette, csak vizet ivott. A mamámnál az egyik cicó sütőtököt evett(Pufinak neveztük el, annyit eszik mint egy hobbit és nagyon jó húsban van.)

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.

Több
21 éve 1 hete #149106 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Vilya: drukkolok a hörinek nagyon!

Jut eszembe: nov. 8-9-én a Petőfi Csarnokban kisállat-kiállítás és vásár! Ez minden évben van, hatalmas nagy, érdemes kimenni körülnézni. Én persze nem érek rá, egész hétvégén az iskolapadban fogok csücsülni :cry: :cry: ...

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."

Több
21 éve 1 hete #149086 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Luinefaciel írta: Az egyiküket azt hiszem Zéno-nak hívják...és nagyon aranyos.... :D Kivéve akkor amikor az osztály társak felidegesítik és elkezd körbe-körbe futni a ketrecen belül, meg torka szakadtából üvölteni :roll:

Lehet, hogy akkor ideges volt, mert fel-és alá járkált. Sok kisgyerek volt és mikor üvöltött egy nagyot sikoltva elszaldtak a ketrec melől. :?

Az őszi szünetet a szüleimmel Lillafüreden töltöttük és nagy szép (remélem) tájképeket készítettem. Csak azért írtam, hogy "remélem", mert még nem sikerült előhivatni, de ha majd meglesznek megpróbálom felszkennelni.

Képzeljétek, hogy lesz kisállat kiállítás a 17. kerületben az Újlak utcai suliban, és valószinű lesz "kisállat szépség verseny" . Lehet, hogy indulni fogok egyszem Törpe hörcsögömmel. De még nem biztos drukkoljatok! Köszi!! :D :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hete #149043 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Rándzsa/Baradmorgűliel írta: Felagund: nem tudom megnézni :cry:

Nem is lehet ;)
Ha láttad a filmet, akkor tudod mi ez (sztem a legnagyobb poén az egészben) :D

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hete #149027 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vilya írta: Üdv!

Képzeljétek voltunk a szüleimmel a Miskolci Vadasparkban és olyan két nagy szép tigrist láttunk és ráadásul megmutatták a hangjukat is. :D Szerintem ott jobban érzik magukat az állatok, mint a Fővárosi állatkertben. :roll:

Az egyiküket azt hiszem Zéno-nak hívják...és nagyon aranyos.... :D Kivéve akkor amikor az osztály társak felidegesítik és elkezd körbe-körbe futni a ketrecen belül, meg torka szakadtából üvölteni :roll:

Több
21 éve 1 hete #148995 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Üdv!

Képzeljétek voltunk a szüleimmel a Miskolci Vadasparkban és olyan két nagy szép tigrist láttunk és ráadásul megmutatták a hangjukat is. :D Szerintem ott jobban érzik magukat az állatok, mint a Fővárosi állatkertben. :roll:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hete #148964 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Namarie írta:
Gyöngyszem, ha megválnál az egyiktől, akkor légyszíves írj egy privit! Idehaza szeretnénk egyet..
Nekünk két őrült pintyünk van, és rájöttünk, hogy a kanári hozzájuk képest kulturált madár./Ennek ellenére szeretma pintyeimet, és nem adnám oda/. Pintyeink pár,állandóan ordítanak, szórják a cuccot, néha püfölik egymást, de mint mondtam volt, akkor is szeretem őket.

hát figy, megtartjuk oket...bocsi de már volt lány is csak megette a tojásait

pintyünk nekünk is volt 2, de egy félév után apa bevitte az állatkereskedésbe őket mert kezdtünk megőrülni a hangjuktol....hajnali 4-tol este 10-ig....
hát igen a kanári naon cuki, csak a falat izézik össze...ööö tiszta saláta a fal :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 1 hete #148930 Írta: Szipi
Szipi válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A mi cicusunk (10 éves) képes kiloni a szemetesből a fehér répa héját. :lol:
egyébként ő is törekszik a világ feletti uralomra.

Több
21 éve 1 hete #148908 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Felagund: nem tudom megnézni :cry:
Rago: ittolvadok el :roll: :wink:
Nimrodel: tök arik :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 1 hete #148899 Írta: Öcsi
Öcsi válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Erda niire (Area) írta: öööö.... most mi van? a macska megette a káposztát??? Mert akkor gratu neki. Én sem eszem meg, a macsek meg igen???? 8O

fött káposztát.... :roll: Ízlett neki, és még kért... De sajnos kitóltunk vele, mert nem kapott többet :wink:

Több
21 éve 1 hete #148884 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta: éppen át akarják venni az uralmat a világ felett... és egyre gynúsabban viselkednek... a titeitek nem? ;) :D

Ahogy így mondod...
A mi sziámink naponta probálkozik "hatalom átvétellel". Meg is tenné ha hagynánk, de a legtöbbször nagyon ráfarag. :D Utána órákig duzzog a fotel mögött.

Több
21 éve 1 hete #148871 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Jaj, az egy annyira aranyos film!!!

[NINCS KUTYA]
[NINCS KUTYA]
[KUTYA]
[KUTYA]
[KUTYA]
:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #148844 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok
A ciccekről jut eszembe, minap láttam a Kutyák és Macskák című igen pihent agyú vígjátékot, (amiben mellékszereplőként feltűnik Jeff Goldblum aki a dínókat védte elméletben a Jurassic parkban, majd később egy laptop segítségével feltörte egy szuperintellgens földönkívüli civilizáció számítógéprendszerét, s most a kutyaszőr allergia ellen harcol)
azóta másképp nézek a macskáimra... éppen át akarják venni az uralmat a világ felett... és egyre gynúsabban viselkednek... a tieitek nem? ;) :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hete #148803 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ragoran imádnivalóak a macskuszok. A kicsik és a nagy csíkosak is. :D

A macskák étel szokásairól annyit, hogy a sziámink tegnap a bablevesből kunyerált. Adtunk neki. Megette a babot, de a kolbászt meg nem.
Láttatok már ilyet. A babot megeszi. :lol: A kolbász meg nem kell neki. :wink:

Több
21 éve 1 hete #148780 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Sziasztok!

Az az oldal nagyon vicces volt, de nagyon aranyos.

Ragoran: Már hiányoztak a képeid. :wink: (Csak iktass be néha lovakat is.)

Több
21 éve 1 hete #148772 Írta: Ragoran

Több
21 éve 1 hete #148767 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nimro:Már ismertem.de jó! :wink:

örülök,h tetszenek a képek;o)

Öcsi:ha nincs hangfal akkor szerezz egy fülhallgatót és a gépbe közvetlenül dugd be,nem kell hangfal.

Több
21 éve 1 hete #148761 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Állatbarátok
www.geocities.com/licia_north/horses.html
Gyűrűk Urás lovakról. Lehet, hogy már láttátok, vagy nem mond újat, ebben az esetben bocs! :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.058 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére