Állatbarátok
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Öcsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
hehehe lemaradtál tesó...hihihi, márváltoztattam a nevem... Jó tudom a rinyagépet nem tudtamnormálisan beírni, tudom...Rándzsa/Baradmorgűliel írta: Area: Rina üzeni, hogy nem pontosan, hanem h mi csinálnak a macskuszok Műltkor a macskánk a káposztát ette meg...főve
Bocsi, mindenki,h offolok
Area: megértetted? tesó beszólásával főleg [size=9:1mcsjcef] Ezért meghal[/size]
Rago: tényleg cukik zenét sajnos nem tudom meghalgatni, mert nincs hangfal
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Area: Rina üzeni, hogy nem pontosan, hanem h mi csinálnak a macskuszok Műltkor a macskánk a káposztát ette meg...főve
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Imádom a kismacsekot a a kosárral. Olyan helyes.
- Fio
- Nem elérhető
A képek: no comment! nagyon imádnivalóak!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nefadar írta: Rago: tünemények a képek
Egyetértek...
Az a játék+a zene az nagyon pihent...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Egyszer anyukám jött haza valahonnan, és azt látta, hogy az akkori két kandúrunk skubizik a mosógép mögé, egy- egy oldalról. Nem tudta, mit, rájuk hagyta, majd egyszer csak fölnéz kedvenc kanárija kalitkájára, és majdnem eldobta magát: a kalitka ajtó nyitva vot. Ekkor már tudta, mi a csodát lesnek a macskák. A madárnak szerencsére volt annyi esze, hogy a mosógép mögött középre húzódott, így nem érték el a cicek.
Máskor mamáméktól hazajövet a konyhában a következőt láttuk: az öt macska egy körben fekszik, és a kör közepén topog a papagáj..
A mostani cicáink közül az egyik nagy madárvadász, és ha megfogja, teljesen szakszerűen meg is kopasztja..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A madaras témához: nálunk most egy törpefürj pár és egy kanári alkotja a madárpopulációt. Előttük még nem volt madaram, de azt hiszem, lesz még... Na jó, mostanában biztos nem, lassan mindenhol állatok vannak a lakásban. A macska ezeknek is épp eléggé örül... a kanáritól egyébként tart egy kicsit: a múltkor magára rántotta kalitkástul, amit valószínűleg úgy értelmezett, hogy a vérszomjas madár rávetette magát, azóta ugyanis 3 lépés távolságból érdeklődik. Nem is baj!
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Gyerekkoromban volt két papagájom. Sajnos egyszer nem voltunk otthon a macska beszökött valahogy a szobámba. Lelökte a kalitkát a polcról. Az ajtaja valahogy kinyilt. Amikor hazaértünk a macska már levadászta mind a két papagájomat. Nagy szomorú voltam a papgájaim miat.
Azóta meg sem probálkozom papagáj tartással. Maradok a macskák mellett.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Elessar király... írta: Ismeritek ezt a kutyafajtát? Nekem ilyen van!!!
www.bordercollie.hu/
www.kutya.hu/0106/04.htm
Méghogy ismerem-e??? Hát persze, hogy ismerem, nagy border collie rajongó vagyok és különben is ők a világ legokosabb kutyái! Már hogyne ismerném... Szerencsés vagy. Mesélhetnél róla... Hogy hívják? Mennyi idős?
Nerwen!: Nagyon, nagyon örülök. :hello:
Nekem a madarakról nem sok tapasztalatom van. Elsős koromban volt egy kis csibém. Ha odavittem egy fatörzshöz, amin hangyák szaladoztak, rögtön szedegetni kezdte őket. Ennyire emlékszem nagyjából.
- Namarie
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: télleg, kinek van kanárija vagy madara??
akinek van annak nem szoktak "verekedni"??
mert nekem szoktak....mondjuk az is kiderült h most két fiukanárink van mert a boltos becsapott minket, lánynak adta el
Gyöngyszem, ha megválnál az egyiktől, akkor légyszíves írj egy privit! Idehaza szeretnénk egyet..
Nekünk két őrült pintyünk van, és rájöttünk, hogy a kanári hozzájuk képest kulturált madár./Ennek ellenére szeretma pintyeimet, és nem adnám oda/. Pintyeink pár,állandóan ordítanak, szórják a cuccot, néha püfölik egymást, de mint mondtam volt, akkor is szeretem őket.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Gyöngyszem: amikor még élt Eida párja, Donátó (..tudom h hülye nevek, de még kicsi voltam ) akkor ők is verekedtek néha.. de mondjuk két fiú gondolom gyakrabban..
Minket is átvert egyszer, csak tengerimalaccal, mer két fiú helyett egy lány egy fiút kaptunk
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Lora
- Nem elérhető
akinek van annak nem szoktak "verekedni"??
mert nekem szoktak....mondjuk az is kiderült h most két fiukanárink van mert a boltos becsapott minket, lánynak adta el
Gyöngycem (voltam valaha)
- Lora
- Nem elérhető
Nerwen! írta: Bnémet megkértem, h hozza át az 1ik nimfáját, mert nekik van vagy 10... és annyira aranyosak, mert próbálja vígasztalni vagy nem tudom.. így tök halkan csipognak Pedig Eida nagyon agresszív szokott lenni idegenekkel. Ma már evett is egy kevesett, szal úgy néz ki rendbe jön Vszeg nálunk is marad mostmár, pedig nem nagyon hittem benne h egy másik segíthet, de hát...
Nagyon köszi
ez yo hir!! én is örülök h meggyógyult
pedig segít egy másik! nálunk is az segített
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Nagyon köszi
I hate my pathetic life"
- Lora
- Nem elérhető
Nerwen! írta: Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni? Volt 2 nimfám, de az 1ik meghalt pár napja és a párja nem akar enni, tök szomorúan csipog és annyira sajnálom..
nekünk is ez volt a kanárival...meghalt a párja...egy ideig tök szmoi volt, de vettunk mellé egy másikat és még él szerencsére
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nerwen! írta: Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni? Volt 2 nimfám, de az 1ik meghalt pár napja és a párja nem akar enni, tök szomorúan csipog és annyira sajnálom..
Jaj, Nerwen ez nagyon szomorú... Sürgősen próbálj belédiktálni egy kis ételt vagy vidd el orvoshoz, mert különben meg fog halni. A barátnőm törpepapagájainál is ez volt. Meghalt az egyik és utána a másik. Egyszerűen belehalnak a bánatba.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Szóval, kutyám most látott életében először havat. Először ki sem mert menni az udvarra. Azóta meg kóstolgatja. Persze itt elég hamar elolvad, kiváncsi leszek, télen mit szól majd a nagyobb hóhoz...
Mindenesetre nagyon édes.
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Elza: az utcamixert apukám találta ki, de nekem nagyon bejött, és átvettem...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Húúú most mondok valami nagyot! Az én macskám szereti a tejszínhabot. Fura, igaz? Sajnos neki nem terjed az agya az egészséges zöldségekig.
Toma gazda: Milyen spánieled van??? Imádom őket. Én is olyat szeretnék.
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kukoricával eddig csak konzerv formájában találkozott, de azt is szereti.
Egyszer virslit ettem mustárral, persze azonnal ott volt, hogy ő is kér. Kitört belőlem a szadista hajlam (na igen, ha egy csúcsragadozó félti a zsákmányát... ), és megkínáltam mustárral a kis drágát. Nagy lelkesen bele is nyalt. Azt az arcot míg élek, nem felejtem el!
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.