Tánc

Több
17 éve 6 hónapja #325442 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Jövő héten lesz tánc?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #325437 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Narb, mea maxima culpa, de későn láttam, és szét is volt csúszva a mai napom. :oops:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #325434 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
[size=9:3k2d6nzr]Regardez?[/size]

:mrgreen:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 6 hónapja #325036 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc
KAPOLCS - MŰVÉSZETEK VÖLGYE (topic az Mtt-n belül)
július vége-augusztus eleje

Angwen írta: No! Nem, döntés még mindig nem született az ügyünkben--viszont ha még sokáig húzódik, és mi tétlenül várunk rájuk, még ha igent is mondanak, nem lesz mivel előállnunk. Így hát SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, INDÍTSA BE ÉLÉNK FANTÁZIÁJÁT, ÉS KEZDJEN EL GONDOLKOZNI, MILYEN SZÍNPADI PRODUKCIÓVAL/EGYÉBBEL TUDNA ESETLEG HOZZÁJÁRULNI! Ez itt az ötletelés helye!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #324904 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Igen. És sajna nekem is illene már elmennem uhogy a hétfő pont nem jó, de azonkívül bármikor. Másnem csak azután héten megyek.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 6 hónapja #324889 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tánc
Hétfő elnökségi. Csak gondoltam szólok :( szal nemtok menni na.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
17 éve 6 hónapja #324885 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc
Shiny Happy People!

Azt szeretném kérni, hogy aki jönne hétfőn, az dobjon rám egy privit!
Paraméterek a következők:
HÉTFŐ 18óra, ELTE TÁTK-TTK épülete, az északi épület (4-6-os villamosmegállóból jövet az első) főbejáratánál található földgömbnél van a találkozó.
Aki késik, vagy nem tudja hogy jut oda, stb. stb. és nem tudja a számom, kérje el priviben.
Köszi!
GYERTEK SOKAN MERT CSAK!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
17 éve 6 hónapja #324138 Írta: Kincső
Hát nyilván nem véletlenül nem mi tartjuk/tartottuk az órát, hanem fordítva :mrgreen: És azért MTT-s is van olyan, akinek a részéről azt mondhatjuk, h. átjön...

Több
17 éve 6 hónapja #324131 Írta: Narbeleth

Kincső (Thilanna) írta: Narb, azért egy profiban meg van a légies könnyűség. :P *nosztalgiával gondol vissza az első szteppóráira, amikor Angie átröpködött a termen a baby reel-lel...* (vagy csak mi láttuk úgy? :D )

[size=9:12bj06fa]Én meg nem akarok gonosz lenni, de ez néhány MTT-s előadáson nem jött át... mmint a légies könnyűség... :oops: [/size]

Több
17 éve 6 hónapja #323930 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Tánc
OFF

Nem, Kincső, nem csak mi mi láttuk így..tényleg röpült!!! :D 8)

(ó, azok a jump-ok!!! 8O )

OFF vége.

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
17 éve 6 hónapja #323889 Írta: Kincső
Narb, azért egy profiban meg van a légies könnyűség. :P *nosztalgiával gondol vissza az első szteppóráira, amikor Angie átröpködött a termen a baby reel-lel...* (vagy csak mi láttuk úgy? :D )

Több
17 éve 6 hónapja #323887 Írta: Narbeleth

Felagund írta:

Narbeleth írta: Itt minálunk sokan az ír tánccal helyettesítik. Gondolom azért, mert azt táncolják sokan és mert Tolkien bácsi szeretett volna egy mitológiát írni az angol népnek, és ez a Brit szigetvilágből származó tánc kézenfekvőnek tűnt

Más kérdés, hogy az angol és a kelta mitológia csak nyomokban hasonlít egymásra ;)

De a kulturális rétegződés megvan :)

Én az írtáncban a légies könnyűséget hiányolom Mil, ami szerintem a tündékre jellemző, de ez szigorúan csak egy szubjektív vélemény. Objektív meg nem is lehet, mert mindannyian csak konstruáljuk a valóságot :wink:

Több
17 éve 6 hónapja #323431 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tánc

Narbeleth írta: Itt minálunk sokan az ír tánccal helyettesítik. Gondolom azért, mert azt táncolják sokan és mert Tolkien bácsi szeretett volna egy mitológiát írni az angol népnek, és ez a Brit szigetvilágből származó tánc kézenfekvőnek tűnt

Más kérdés, hogy az angol és a kelta mitológia csak nyomokban hasonlít egymásra ;)

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 6 hónapja #323402 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
végülis egy balett-írsztepp-jazz keverékkel eléggé el lehet találni egy tünde stílusát szerintem, persze így messziről tekintve... valami égi, fensőbbséges, nem egészen evilági, ezért azonosították az írtánccal, mert talán még leginkább ez az amiben benne van az a tartás, ha értitek mire gondolok 8) de majd egyszer ha nagyon sok időnk lesz, megalkotjuk a tünde-táncstílust :twisted:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 6 hónapja #323381 Írta: Narbeleth

Isilrohir írta: A tündéknek milyen táncuk van?

Kövezzetek meg, ha nem így van, de tudtommal Tolkien nem írt le konkrét táncsítlust. Itt minálunk sokan az ír tánccal helyettesítik. Gondolom azért, mert azt táncolják sokan és mert Tolkien bácsi szeretett volna egy mitológiát írni az angol népnek, és ez a Brit szigetvilágből származó tánc kézenfekvőnek tűnt.(fűűű de ronda intellektuális duma lett, remélem értelme is van...)
Aztán: gyanítom az is áll a háttérben, hogy egy tünde nem fog hastáncolni, vagy szenvedélyes latin táncot sem lejteni, ezért valami visszafogott dolog kellett... és az ír katolkius egyházat kicselező tánc ebbe a képbe teljesen beleillik.
(
:roll: Én mondjuk szívesebben látnék valami lágyabb mozgást, mint amilyen a "tapírtánc" :D és a regardez egyes részei voltak)

Több
17 éve 6 hónapja #323344 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tánc

Isilrohir írta: A tündéknek milyen táncuk van?

Itt leginkább az MTT táncairól tudakozódhatsz. :mrgreen:
Átrakom a kérdésed a Lothlórien-Tündék topicba :wink:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 6 hónapja #323336 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: Tánc
A tündéknek milyen táncuk van?

Több
17 éve 6 hónapja #323315 Írta: Kincső
Rendben 8) soksik!
Feltételezem, hogy az április 30-i pedig VG miatt marad el - vagy megtartjuk ott? :D

Egyébként gyertek soookan, mert Narb tök jó órát tartott nekünk! 8) ;)

Több
17 éve 6 hónapja #323312 Írta: Narbeleth
Újabb szolgálati közlemény: A második óra, azaz a jövő hétfői (április 23.) elmarad. :!: Nem azért, mert egy kávézóban szándékozom a lábamat lógatni, hanem azért, mert szakkollégiumi felvételim lesz szerdán, és az nekem most eléggé fontos.
Szíves megértésetekre számítok :wink: !

Több
17 éve 6 hónapja #322724 Írta: Narbeleth
Helyszín pontosítva: Északi épület főbejárata a naaagy földgömbnél, aztán majd onnan kommandózunk!

Több
17 éve 6 hónapja #322599 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
A "ball" nem csak labdát, hanem bált is jelent. A "room" meg nem csak szobát, hanem termet is. :D

Több
17 éve 6 hónapja #322524 Írta: Narbeleth
Még két kérés:

- Aki jönne, az írjon nekem egy privit, hogy tudjam, hogy kb. hány emberre számítsak!

-Technikai segítséget szeretnék kérni: Van valakinek hordozható cd-lejátszója vagy hozna valaki hangfalat?

Köszi!

Több
17 éve 6 hónapja #322237 Írta: Narbeleth
:) Megnéztem direkt a szótárban, hogy én írtam-e el, de nem; a társastáncolni kérlek ballroom dancing.

Hétfő hattól az ELTE TÁTK-TTK épületében kommandózunk egy termet. Természetesen, akinek van ötlete más helyszín tekintetében nagy örömmel várom! :)

Több
17 éve 6 hónapja #322021 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Öhm, engem is érdekelne :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 6 hónapja #321937 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Tánc

Kincső (Thilanna) írta:

Narbeleth írta: Remek! Akkor előreláthatólag jövő hétfőn hattól akkor lehetne tartani egy ballroom-dance happinesst :)

labdaszoba-tánc? 8O :)
helyszínötlet vagyon már?

és jó a hétfő 6 is. :)

nekem sajnos későn van... [size=9:191e3lov]a táncpartneremnek meg különnémetje van ;( [/size] :cry:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 7 hónapja #321922 Írta: Kincső

Narbeleth írta: Remek! Akkor előreláthatólag jövő hétfőn hattól akkor lehetne tartani egy ballroom-dance happinesst :)

labdaszoba-tánc? 8O :)
helyszínötlet vagyon már?

és jó a hétfő 6 is. :)

Több
17 éve 7 hónapja #321912 Írta: Narbeleth
Remek! Akkor előreláthatólag jövő hétfőn hattól akkor lehetne tartani egy ballroom-dance happinesst :)

Több
17 éve 7 hónapja #321866 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tánc
Engem is baromira érdekel, de érettségizem.. :( Szal majd jövőre csatlakozom.

Feel the sunshine 8)

Több
17 éve 7 hónapja #321838 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Tánc
Engem is érdekel, és nekem jó a hétfő 6!

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
17 éve 7 hónapja #321821 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Engem naon érdekel!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.739 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére