Iparművészet

Több
18 éve 4 hónapja #298161 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Iparművészet
Narb!

Ez nagyon szép, s a többi rajzod és pólóid, tojás-festésed + stb gyönyörűek!

*csodálkozik nagyon*

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #295843 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Iparművészet

Narbeleth írta: Elkészült egy új szülemény- ? egy selyempongré- egy mostanság el(?)készül?ben lév? sorozat els? darabja :)
- Fenn van a képtáramban, megtekinthet? ( kep.tar.hu/narbeleth ).
Sajnos csak egy kép lett jó...

Ty?, Narbeleth! Mindig is csodáltam, hogy mennyi türelmed van az ilyen aprólékos minták kidolgozásához! Ez fantasztikus! :itscool:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #295821 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Iparművészet
Elkészült egy új szülemény- ő egy selyempongré- egy mostanság el(ő)készülőben lévő sorozat első darabja :)
- Fenn van a képtáramban, megtekinthető ( kep.tar.hu/narbeleth ).
Sajnos csak egy kép lett jó...

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
18 éve 6 hónapja #293209 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Iparművészet

Brisa írta: Tünde, köszönöm, hogy elküldted nekem. :D Gyönyörű dolgok vannak itt, csak kicsik a képek.

Ha rákattintasz kinyílik és lementheted, de találtam még egy csomót

Mindenkinek: sablonok

www.stencil-library.com/docs/catalog.htm
andi71.fw.hu/
www.robertoddy.com/Level0/Gallery.html
kreativ.lap.hu/

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 6 hónapja #293147 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Iparművészet
Tünde, köszönöm, hogy elküldted nekem. :D Gyönyörű dolgok vannak itt, csak kicsik a képek.

Brisa

Több
18 éve 6 hónapja #293120 Írta: Olosta

Remzymama/Tünde írta: Sablonok :http://www.stencil-library.com/docs/catalog.htm
nekem :lol:

Tyűűűűűűűűű a mindenségit, hát ez nagyon jóóóóóóóóóó! :hello:

Több
18 éve 6 hónapja #293113 Írta: Tünde

Több
18 éve 7 hónapja #290403 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Iparművészet
Na elkészítettem áll-tiffany-lámpámat:

Lámpa

Mivel lusta voltam fehér festéket venni, megint fogkrémet használtam :mrgreen: így illata is van - szabadlamaztatom
Sűrítéshez pedig lisztet, mert a fogkrém néha nem volt elég sűrű... :biggrin2:

Több
18 éve 7 hónapja #290072 Írta: Tünde
Kedves Csopvezek és Tagok, Kreatívok!

Én lettem a Fan Fiction rovat szekesztője a Tolkien.hu-n.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a közérdekű közleményeket (próbákat, előadásokat) illetve az alkotásokat (rajzokat, zenét, verset, novellát, bármilyen kreatívot) a rovatomba is töltsétek fel. Nagyon örülnénk neki, hisz itt is keresgélnek a látogatók és a galéria eléggé üres még.

A következő kérésem az lenne, hogy a még meg nem alakult csoportok alakuljanak meg mielőbb, mert így az oldaluk üres marad.

A kevésbé aktív csoportokat pedig szeretném aktivitásra buzdítani, itt a tavasz, mindenki tele van energiával, ébredjetek fel Ti is téli álmotokból

Nagyon várom, hogy munkát adjatok nekem , mindenkinek sikeres alkotást kívánok

Remzymama/Tünde

Több
18 éve 9 hónapja #287873 Írta: A Gyűrűk Ura
A Gyűrűk Ura válaszolt a következő témában: Iparművészet

Olosta (Aelalin) írta:

A Gyűrűk Ura írta: Köszi nektek az infokért! A zászló készítése nálam gyorsan haladna, ezért kellett olyan sürgősen valami kép! :wink:

Milyen technikával készíted a zászlókat?

Hát nem egészen én készítem, csak segítkezem. A nagymamám a város varrodájának az igazgatója és ezért mondtam, hogy gyorsan megtudnám csinálni a zászlót. Azt még nem tudom milyen technikával készül, de ha megkérdezem szívesen leírom! :wink:

" Ash nazg durbatul

Több
18 éve 9 hónapja #287858 Írta: Olosta

A Gyűrűk Ura írta: Köszi nektek az infokért! A zászló készítése nálam gyorsan haladna, ezért kellett olyan sürgősen valami kép! :wink:

Milyen technikával készíted a zászlókat?

Több
18 éve 9 hónapja #287857 Írta: A Gyűrűk Ura
Köszi nektek az infokért! A zászló készítése nálam gyorsan haladna, ezért kellett olyan sürgősen valami kép! :wink:

" Ash nazg durbatul

Több
18 éve 9 hónapja #287814 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Iparművészet

Olosta (Aelalin) írta: Képek szerintem asszem nem nagyon vannak, de itt van pár oldal, ahol szétnézhetsz:
mywebpages.comcast.net/mithrandircq/Sil_Heraldic_devices.htm
Hopsza, többet most nem találtam...

A Gyűrűk Ura, további ötletnek,igaz többnyire a filmből:
címerek,egyebek
filmes zászlók
Alleycatscratch zászlós szekciója

[size=9:1ovmy055]Khmm, na igen,az én címerem is nagyon-nagyon lassan halad. :) [/size]

Brisa, nagyon szépek lettek, a fakanálbáb meg annyira aranyos. ;)

Több
18 éve 9 hónapja #287812 Írta: Olosta

A Gyűrűk Ura írta: Aiya Suilad!
Nagyszerű ötletek és gondolatok vannak itt!
Valaki nemtud, vagy ismer olyan címet ahol Középfölde népeinek zászlajairól vannak képek/minták? Nagyon nagy szükség lenne rájuk, mert szeretném elkészíteni a másukat. Előre is Köszönöm! :D :wink:

Zászlókészítés már itt is felmerült (és részemről még mindig folyamatban van az ügy, csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon lassan halad :P ).

Képek szerintem asszem nem nagyon vannak, de itt van pár oldal, ahol szétnézhetsz:
mywebpages.comcast.net/mithrandircq/Sil_Heraldic_devices.htm
Hopsza, többet most nem találtam...

Több
18 éve 9 hónapja #287811 Írta: A Gyűrűk Ura
Aiya Suilad!
Nagyszerű ötletek és gondolatok vannak itt!
Valaki nemtud, vagy ismer olyan címet ahol Középfölde népeinek zászlajairól vannak képek/minták? Nagyon nagy szükség lenne rájuk, mert szeretném elkészíteni a másukat. Előre is Köszönöm! :D :wink:

" Ash nazg durbatul

Több
18 éve 9 hónapja #287790 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Iparművészet
Sziasztok!

Nagyon ötletesek a dolgaitok, remélem nem bánjátok, ha én is szaporítom a hozzászólásokat.

A papírvirágok nagyon szépek, asszem anyumék megint azt kapnak anyák napjára.
A tavalyi ajándék elég bénán sikerült, mert decoupageolt fa vödröt kaptak kezdetleges papírvirággal...

Amúgy én is a saját készítésű ajándékok híve vagyok, de sajnos a
kézműveskedés inkább csak a kacatok gyűléséhez vezetett, úgyhogy
egy éve karácsonykor már a saját recept alapján készülő bonbonoknál tartottam.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
18 éve 9 hónapja #287787 Írta: Olosta
Jahajj, de jó! Nekem a LEP-en már herótom is lett a sok harisnyától, de most majd dolgoztok ti is! :twisted:
Na, de hogy ne legyek annyira marhára nagyon negatív: azért már nagyon várom ám a szombatot, és remélem, hogy Ti is legalább olyan ügyesek lesztek, mint a LEP-en a sok kiskölök! :wink: :D

Brisa: nagyon szépek a készítményeid! :wink: Főleg a tányérok tetszenek nagyon!

Én legutóbb egy bőrszütyőt készítettem, majd holnap teszek be róla képet (ha nem felejtem el). Majd a táborban megmutatom nektek a bőrözést is, ha szeretnétek. Szerintem marha jó! :D
Most meg majd nemezelni akarok.

Több
18 éve 9 hónapja #287771 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Iparművészet
Jajjdejó, LEPen egyéb teendők miatt nem volt időm ilyesmire, de majd most ^_^

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
18 éve 9 hónapja #287770 Írta: Brisa
Mogy, a szombati Tolkien Fogadón harisnyavirágokat lehet készíteni. De a papírvirágokat is bevethetjük majd egyszer, ha tetszik a népnek. :)

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #287748 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Iparművészet
Brisa: ezek valami übergyönyörűek!
remélem lesz majd lehetőség közös kézműveskedés közben ilyesmit csinálni. Meg valaki megtaníthat a harisnyavirágokra is:)))
ezek tényleg nagyon szépek:)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
18 éve 9 hónapja #287735 Írta: Brisa
Nézzétek csak (különösen Olosta), eztet találtam: www.mek.oszk.hu/02700/02711/html/01.htm

Szerintem tök jók. Ki lehetne találni a Tolkien-virágok változatait is, mint a harisnyavirágnál.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #287731 Írta: mogy
Igazán nincs mit. ja, és ha még nicns, akkor vegyél puha, nagy méretű ecsetet (mint ált. iskolában a 10es kb...), és nem baj, ha van egy vékonyabb is, a kényes, apró felületekre:) azzal pl dobodok éleit szépen lehet kenni. És csak csínján a ragasztóval, ne ázzon el a szalvéta, mert akkor elszakad:)))

Több
18 éve 9 hónapja #287670 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Iparművészet

mogy írta: ha bemégy az első kreatív boltba, és azt mondod, hogy neked ilyen kell (Így ejtik asszem: Dekopázs), akkor valsz tudni fogja az eladó. Kivéve, ha egy 25 éves, tanulatlan plázababa, akkor mondd neki, hogy olyat adjon, amit a szalveétaragasztáshoz használnak. Egyébként én eddig csak olyan tégelyben láttam, és ez olyan fehér trutyi...elég fura állaga van:)

Értem, köszi :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 9 hónapja #287662 Írta: mogy
ha bemégy az első kreatív boltba, és azt mondod, hogy neked ilyen kell (Így ejtik asszem: Dekopázs), akkor valsz tudni fogja az eladó. Kivéve, ha egy 25 éves, tanulatlan plázababa, akkor mondd neki, hogy olyat adjon, amit a szalveétaragasztáshoz használnak. Egyébként én eddig csak olyan tégelyben láttam, és ez olyan fehér trutyi...elég fura állaga van:)

Több
18 éve 9 hónapja #287660 Írta: Alison West

Nóli írta:

Alison West írta:

Brisa írta: Igen, szalvétatechnikával.

És ha megkérdezhetem, az alá milyen ragasztót kell kenni? Van valami speciális, vagy elég csak sima folyékony ragasztó?

decoupage ragasztó kell hozzá

Az milyen?

Több
18 éve 9 hónapja #287658 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Iparművészet

Alison West írta:

És ha megkérdezhetem, az alá milyen ragasztót kell kenni? Van valami speciális, vagy elég csak sima folyékony ragasztó?

decoupage ragasztó kell hozzá

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 9 hónapja #287657 Írta: Alison West

Több
18 éve 9 hónapja #287642 Írta: Brisa
Igen, szalvétatechnikával.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #287631 Írta: Alison West

Brisa írta: Tálca 1
Tálca 2

Rózsás óra
A túl rózsaszín óra...

Ezek szalvéta-technikával készültek?
A rózsás óra nagyon szép :) Meg a többi is. :)

Több
18 éve 9 hónapja #287610 Írta: Brisa
Narb, az a póló szenzációsan jó lett!. Mennyi ideig készült?

No, én is felpakolom a saját kezűleg készített karácsonyi ajándékokat:

virágos tányér
harangos tányér

Ezt a két tányért megpakoltam saját sütéső karácsonyi sütikkel és celofánba csomagoltam egy szép masnival. Szerintem tök jól nézetek ki. (Kár, h úgynem fotóztam le őket.)

Tálca 1
Tálca 2

Rózsás óra
A túl rózsaszín óra...

Újság-gyűjtő

Fakanál-báb

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.565 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére