- Köszönetek: 0
Humor
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Aragorn: - Létrák!
Gimli: - Helyes!
Aragorn: - Nem neked!
Gimli: - Ja... Leguci, hozd akkor léccike azt a ládát!
Legolas: - Az most nem fog menni! Áhh!!! Már tizenhét!
Gimli: - Mi? Óh, hogy a jó... nekem még csak kettő!
Legolas: - Akkor vesd közéjük magad, akkor többet ejthetsz el!
Gimli: - Nem tudok repülni!
Aragorn: - Legolas! Lego hol! Lego hol! Azt a karácsonyfa gyertyás urukot! Lego hol!
Legolas: - Mit zagyvál ez itt össze?
Gimli: - Nem tudok tündéül, de sztem azt akarja mondani, hogy lődd le.
Legolas: - Kit? Aragornt?!
Gimli: - Nem őt, te balfék, hanem azt a kugli fejűt, ott ni!
Legolas: - Melyiket?! Jaaa!!!!
Aragorn: - Lego hol! Lego hol! Nem azt!
Legolas: - Aha! Nesze neked kugli golyó!
Aragorn: - Nem azt, te majom! Lego hol!
Gimli: - Lődd már le!
Legolas: - Most melyiket?! Amelyik rohan felénk a fáklyával, vagy amelyik neki szurkol?
Aragorn: - A fáklyásat! A fáklyásat! (hatalmas robbanás rázza meg a szurdokot)
Haldír: - Áhh!!!! Beszakad a dobhártyám! Mi volt ez?! Áhh, a katonáim repülnek a levegőben!
#rohani katona: - Szárnyas lidércek! Szárnyas szőke lidércek!
Haldír: Marha, ezek a katonáim!
#rohani katona: - Ejtőernyőt hoztak magukkal?
Haldír: - Wazz, azt kifelejtettük!
Théoden: - Haldír, hoztatok magatokkal valami hiper-szuper fegyvert?
Haldír: - Izé......... azt nem, vagyis igen! Magunkat!
Théoden: - És még valamit?
Haldír: - Őhh.... izé..... hajlakkot, körömreszelőt, hullámcsatot, töredezettség mentesítőt.... mármint a hajunkra....
Théoden: - De valami fegyvert az íjaitokon kívül?
Haldír: - Azt nem...
Théoden: - Barmok...
Gamling: - Túlerő! Túlerő!
Théoden: - Aragorn, hol van?!
Gamling: - Gimlivel szaltózik a rámpa fele. Őhh..... most landoltak!
Théoden: - Legolas?
Gamling: - Csúszdázik!
Théoden: - Kell valami elsöprő terv...
Haldír: - Elsöprő?! Hmm............ Tüncik!!!!!! Tüncik!!!!!!! Mindenki azonnal kapja elő a hajlakkját!
Fereveldir: - Minek?! Nekem kell a hajamra!
Haldír: - Nincs duma! Hajlakkot elő tünci banda! Nyomás, mi lesz már?! Azok a bűdös dögök már a létrákon másznak fel! Na végre! Hajlakk kupakját leszedni!!!!!!!!!! Ujjakat a szórófejre!!!!!!!! Az ellenség fele tartani!!!!!! Mondom az ellenség fele!!!!! Nem magatok felé!!!!!!!!!!!
Fereveldir: - Ne uram! Ne!!!!! Az utolsó flakonom!!!
Haldír: - Pofa be, teszed amit mondok! Vigyázz.......!!!!!!!!!!........ (az urukok megjelennek, miután felmásznak a létrán)........ És!!!!!! TŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagyis fújás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Théoden: - Hmm..... Egész hatásos módszer. Legalább lemerevednek egy kicsit a lakktól.
Gamling: - Ahogy mondja, uram.
Théoden: - Ki az ott?
Gamling: - Az Legolas, királyom. Nagyon belejött a lépcsőboardba.
Théoden: - Hányadszorra csúszik már?
Gamling: - Nem számoltam uram, de kb. huszadszorta.
Théoden: - És az ott?!
Gamling: - Az uram.... izé...
Théoden: - Ja!!! Hozzatok már neki egy ládát! Há nem látjátok, hogy még saját magát sem éri fel?!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefadar
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Sünee: Ezt a rész még nekem sem mutattad teljesen. Nem baj, Kárpótolva vagyok!
Alyr: Ez már megint nagyon gonosz!
Hajnal: Spiritusz?! Mondjál inkább benzint és öngyújtót! :itscool:
Nimashilin: Ezekre még sose figyeltem fel! Mondjuk nem is láttam túl sokszor a filmet...
Idril: Aranyos!
Én most nem 1rtam semmit, de úgy találom, hogy (már ne haragudjatok)
elég nagy pangás a topic. Régen olyan sokat irtunk, most meg hetente sem jön össze egy oldal. Meg kéne szaporázni magunkat egy kissé, nem? :bounce:
<:3)~ <:3)~
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egyébként észrevette már valaki hogy mikor Gimli ordít a filmben h "Előbb halok meg , semhogy a Gyűrűt egy tünde kezébe adjam!" (vagy vmi ilyesmi...) akkor amúgy törpösen fröcsög a nyála? 8O És később is amikor Gandival beszél, mielőtt jönnek a crebainok...
Tegnap picit átköltöttem a Boci boci tarka kezdetű megaslágert...
Balrog balrog tarka,
Szárnya van vagy farka?
Oda megyünk lakni,
Ahol Gyűrűt kapni!
Csak annyira agyament, mint én általában...
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Nimashilin
- Nem elérhető
Kimondatlan mondatok 2:
TTT: mikor Arwen elmegy a tündékkel együtt és visszanéz az apjára. Elrond feje:-Már megint ilyen csöves ruhát vett fel, gusztustalanul áll rajta! -az a grimasz!
Kicsit később, mikor Galadriel beszél és Elrond az ablakban áll:- Ez a nő is itt beszél a fejemben…
FoTR: Aragorn Völgyzugolyban olvas és közben felnézeget a járkáló Boromirra. Mielőtt B. beállna a Szauronos kép elé, Arit a széken ülve mutatják: -Nézzen már ide! Lássa már meg, hogy olvasok!
Kicsit később, mikor megvágja magát: -De ciki, látta valaki? Te olvasol?
Aragorn: -Ja. Na, milyen vagyok?
Bor: -Ügyes! –az a fejbólintás… Mikor leesik a kard és visszanéz: -Na, ez már nagyon égő! Sikerül mindig lebőgnöm valaki előtt! Na, megyek inkább.
Arwen beszél Aragornhoz Isildur véréről, stb. Aragorn rázza a fejét: -Már megint hazudik! Azt hiszi, beveszem a hazugságait!
Aníron-jelenet, Arwen Ary kezébe adja a medált, az lenéz: -Ezt meg hogy…? Az előbb még a nyakadban volt! Nem is nyúltál hátra!
Arwen beszél: -Tudok varázsolni!
Ary: Ezt akkor sem értem!
Arwen: -Nem fogom elmagyarázni! Tartsd meg és kész. –behajlítja Ary tenyerét. Ary: - Akkor sem értem…Ez a nő…
Elrond és Gandalf nagy párbeszédének vége, Elrond arról a Valakiről beszél, aki a száműzetést választotta. A háttérben egy tünde elég furán lépeget. Érdemes megnézni, előtte is csinálja, csak akkor a másik irányba.
Gandalf halála után, Aragorn szól, hogy menjenek. Odaszól Frodónak, aki messzebb áll.
Ary: -Frodó!
Frodó megáll: -A fene, már megint nem sikerült meglépnem! –Hátranéz- Na mi van? Most lebuktattál! Na és?
Később, mikor Ary előrefut, fel egy dombra. Miért vigyorog??? –Na, Gandalfnak vége. Ezzel is végeztünk.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Theala: Hűha! Ehez dallamot is kellene írni! (Kár h nem értek a zeneszerzéshez...)
Többiek: Hahahahaha
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Helm-szurdok
Haldír: - Üdv balfékek, a tünci góré idehajtott engem az egész b****tt MúlenRúzssal együtt, na muti hol az ellenség, teára haza akarok érni...
Aragorn: - Öröm látni téged Haldír!
Haldír: - Persze, hogy megint kihúzzalak titeket a paci ürülékből.
Théoden: - Húú mennyi dögös bige!
Haldír: - Ki ez? Kusztó kapitány?!
Aragorn: - Ő itt a góré, azzé’ vagyunk itt a Helm-Szurokban.
Théoden: - Szurdok!
Aragorn (ordít): - Jó van na!
Legolas: - Haldír cicukám, hoztál fésűt?!
Haldír: - Ja. Az új T-1000-es modelt, de ne álmodj róla, hogy meg is kapod.
Legolas: - Lécci! Lécci! Lécci! Lécci!
Haldír: - Nem! Nem! Nem!
Legolas: - Lécci! Lécci! Lécci!
Théoden: - Úgy ugrál ez a Nyúlka-Piszka Cicomáz Legolas, mintha hugyoznia kellene.
Legolas: - Mert az is kell, csak kell a fésű is!
Théoden: - Perverz tünde banda! Hugyolás közben fésülködnek! (és köp egyet Haldír lábára)
Haldír: - Akkor pláne nem adom!
Legolas: - Lécci! Lécci! Lécci!
Gimli: -Nyugodj már le!
Legolas: - Még te beszélsz?! Te még fel se éred a budit!
Gimli: - De célozni tudok! Megmutassam?!
Aragorn, Théoden, Haldír: NEEE!!!!!!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Adelard
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mordor
F: Fel kell érnünk...
S: e meddig...? Hova?
F: Fel!
S: De mégis...
F: Kuss...
(Órákon át másznak, van amikor egész métereket megtesznek pihenő nélkül. Egy nagyobb sziklára felérve körülnéznek az alant elterülő siralmas tájon. A Barad-dúrt füst övezi, csak néha-néha villan át rajta a lekvárfőzőüstök őrlángja. Az úttól és az elhagyott kiképzőteleptől nem messze egy csődbe ment vidámpark és egy kiürített állatkert feküdt. A vigyorgó orkpofával díszített zászlók bánatosan lógtak, a távolban a feledés homálya takarta az egyetlen helyi kozemtikacég a Tündék voltunk romos épületeit. )
S: Mily vígasztalan táj...
F: És ez mind az enyém lesz...
S: Ezt hogy érted?
F: Szerinted?
S: Nem tudom...
F: Hé, az "Ártatlan szemmekkel nézés" az én reszortom!
S: Jóvan na...
F: Gondolkodj, Samu...
S: Muszáj?
F: Nem, nem muszáj...
S: Nem kéne továbbmenni, Frodó úr?
F: Kéne vagy nem kéne, az itt a kérdés...
S: Milyen messze lehet még az a Katlan?
F: Majd keresünk egy útjekzőtáblát...
(továbbmennek, egy viszonylag vízszintes helyre érnek ki ahol egy táblát és egy ösvényt találnak:
Ez az ösvény a Végzet Katlanához vezet. Amennyiben lusta gyalogolni, használja a mozgólépcsőt (100 m balra)
alatta
Hehe, csak vicceltem. Balra egy szakadék van. Ha lusta, hívja a nazgulokat. Ha ön egy lusta nazgul, ki van rúgva.
alatta
Kizárólag Privát használatra! Itt egyedül Szaron, Mordor és a Világ Ura, a Gyűrűk Ura és Egyéb Hangzatos Címek Viselője járhat!)
S: Nézd, Frodó úr!
F: Nincs ráírva milyen messze van...
S: Nem azt... A tábla alatt...
F: Hogy...?
S: Répák, Frodó úr, répák!!!!!
F: Mért nem gomba? Vagy nyúl... utálom a répát...
Mordor felé
A: Előre!
Ga: A régi úton!
Im: Legalábbis egyelőre...
É: Ezt hogy érted?
Im: Lehet hogy már nincs híd....
A: Jé tényleg...
(lassan a hídhoz érnek. Útközben mindenfele a pusztítás szörnyű nyomai: szoboralakba tornyozott szénaboglyák, "Szauron a Kiráj" graffitik mindenfelé. Ez utóbbiak láttán Aragornt minden esetben féltékenységi roham veszi elő, és lehetőleg nagyobb betűkkel mellé írja: "Szauron nem kiráj. Aragron a Kiráj!" Minden, a helyesírásra tett célzást elenged a füle mellett, mondván, az értelem a fontos, nem a külalak.
Osgiliathnál a híd mellett hatalmas kráter, előtte egy "Robbanóanyagraktár- pipázni tilos!" tábla. )
Ga: Valami azt súgja hogy a híd áll.
T: Jé nekem is. És azt a valamit szemnek hívják...
P: Te a szemeddel sugdolózol? Dekir... izé.. tökjóóó...
T: Mi ezen a tökjó?
P: Nézz jobbra... nézz balra... váááá, működik! Arra nézek amerre mondom!!!
L: Láss törpöt... hmmm... láss embert... hmmm...
(elővesz egy tükröt)
L: Láss szépet... ááááááá...
Gi: Csak el ne ájulj magadtól...
L: Mit tudhatsz te erről...
H: Azért én szebb vagyok...
L: Nemiiiiiis!
H: Már hogyne!
L: Nem!
H: De!
(átérnek a hídon. Átmennek Osgiliathon, Gandalf minden idegenvezetési próbálkozása kudarcba fullad. A túloldalon hatalmas tábla, rajta: " Csendesen! Ez már az Ellenség Földje!")
Ga: Csendesen... Ez már az Ellenség földje...
A: Már nem az övé! Már az enyém!
É: Azért még nem teljesen!
A: Dehogynem! Széjjelvertem a csapatait...
Im: Egyedül?
A: Izé... Hűséges alattvalóim és egyebek segítettek...
É: Egyebek?
A: Szövetséges... így jó?
É: Kezdetnek megteszi...
Gi: Nagy a csend...
Ga: Nem láttad a táblát?
Gi: Az a madarakra is vonatkozik?
Ga: Nem volt odaírva, hogy nem...
milyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
DÖ HOBBI
Róka ekkor már vagy 2 órája dekkolt a Klikk nevü, igen alacsony színvonalú, ám annál olvasottabb újság szerkesztőségében. A titkárnő kb. 100-szor ellejtett előtte már-már övnek tetsző miniszoknyájában, és közölte, hogy "egy perc türelmet kérünk!"
Mikor erre százegyedszer is sor került, Róka megkérdezte: - Mondja, kisasszony! Mégis mi az Erurverése zajlik odabent, amiért nem mondhatom el a közérdekü információimat?
- A házisárkány leölőjével készül interjú. - felelte az nyafogva. Ebben a pillanatban kinyílt az iroda ajtaja, és számos hajbókoló riporter gyürüjében kilépett rajta Bárd, a koldus, vadizsír szmokingban, szélesen vigyorogva.
- Mégis mik a tervei a közeljövőben? - kérdezte épp az egyik riporter. - Abbahagyja az éneklést?
- Sajnos, - sóhajtotta színpadiasan a kérdezett - most egy időre föl kell függesztenem, mert ünnepélyesen felkértek a tömpék elleni hadjárat vezetésére, amelyik bármely percben elindulhat.
- Maguk már tudnak erről? - szólt közbe felháborodottan Róka. - Hát akkor mi a fészkes fenének punnyadtam itt 2 órát? - azzal fogta magát, és bosszúsan elrepült.
A Magennyes Hegyhez érve tompa puffanásokra, és csobbanásokra lett figyelmes. Mint kiderült, Bingó felváltva rugdosta, és hideg vízzel locsolta a tömpéket, és örömmel tapasztalta, hogy nem teljesen hiába. Néhányan, mint Kifli, és Filé már majdnem teljesen önmaguk voltak, és a többiek is éledeztek már. Mikor a tömpék ráeszméltek, hogy micsoda "kincsek" közé kerültek, majdnem újra önkívületi állapotba estek. Bingó ezt semmiképp sem szerette volna, úgyhogy még rájuk borított egy utolsó vödör hideg vizet. A következő pillanatban meg is bizonyosodhatott módszere eredményességéreől, ugyanis Tórém lekevert neki egy akkora tockost, hogy Bingó kishíján beleesett az egyik nagyobb köcsögbe. Mielőtt Bingó visszaüthetett vona, Róka közbeavatkozott, méghozzá egy tükör segítségével. Amint Tórém meglátta benne magát, rémülten ordítani kezdtett:
- Dórén szakállára! Egy háromfejü viziló! Segítség! - azzal rémült menekülésbe kezdett -volna, ha Bumburnyák el nem gáncsolja. A tömpék jól kiröhögték esetlen "főnöküket". - Csak ne röhögjetek! - morogta Bingó. - Öt perce még ti is ilyen állapotban voltatok. De hogyhogy ez még mindig ilyen gagyi?
- Kijelentette, hogy a legtöbb anyag neki jár, mert ő a Hegy Sík Királya. - felelte Bólint nevetésével küszködve.
- A Hegy Sík királya? Akkor hát őt illeti mindez a kincs? - próbált Róka ámuldozni, de eléggé ripacs színész volt.
A kincs szóra Tórém (aki eddig félájultan hevert a padlón) hirtelen felpattant. - Kincs?!?! Hol?!? Áááá!! Mennyi! Gazdag vagyok! Király vagyok!
- Hé, ez az én szövegem! - torkollta le Aragorn!
- Nahát, te meg ki vagy?! - kérdezték csodálkozva a többiek.
- A Király vagyok! - válaszolta amaz méltóságteljesen. - És teljesen fel vagyok háborodva, hogy énkirályi méltóságom csak most kapott szöveget ebben a nyamvadt történetben!
- Ne fikázd a sztorimat bazzeg! - förmedt rá Tolkien. - Te itt se vagy! - azzal az író bosszúsan kiradírozta Gornit a történetből, majd a szereplőkhöz fordult. - Tehát ott tartottunk, hogy...
Szavait azonban félbeszakította a kintről érkező zene. A tömpék és a tahó az ablakhoz rohantak. Kinézve meglehetősen fényüző látvány tárult a szemük elé. Egy menet közeledett a Magennyes Hegy felé, melynek legelején Bárd menetelt. Mögötte a száztagú cigányzenekar masírozott hatalmas trombitákkal és dobokkal felszerelve, utánuk pedig egy mazsorettcsoport érkezett mindenféle pomponokat, meg fém pálcikákat hajigálva. Bárd most előlépett, és a zene abbamaradt.
Dermedt csönd volt.
Bárd jobban szerette volna, ha a cigányzenekar játszik valami jó kis izgi zenét, de ők nem tudtak ilyet.
- Ki itt a főnök? - kérdezte az ex-koldus.
A töpék aggódva tekintgettek Tórémre, aki épp a szakállát fonva felváltva gügyögött és énekelt.
- Menjen már valaki! - suttogták egymásnak, de mindenki be volt szarva. Végül Róka nagylelküen magára vállalta a feladatot, és kirepült az ablakon.
- Mit óhajtotok? - kérdezte Bárdot. Az kérdőn nézett rá, majd intett egy embernek, aki kilépett a zenekar soraiból. - Tolmácsolj! - szólította fel.
- Aszongya, hogy mi a fészkes fenét akarsz tőle.
- Azt akarjuk, hogy adjátok nekünk a kincset! - fordult Bárd Rókához.
- Abból aztán nem esztek! - felelte most már az "énekes" számára is érthetően Róka. - A kincs a tömpéké, és Tórémé, aki a Hegy Sík királya! - azzal visszarepült a többiekhez.
- Szóval így gondoljátok! - mondta Bárd. - Akkor a Hegyet ostromzár alá vesszük, aztán zabáljátok meg a kincseiteket, ha ennyi eszetek van! - röhögött.
A háta mögött a cigányzenekar tagjai levették aranyozott mellényeiket, és kézgránátokat, meg gépfegyvereket húztak elő a hangszereikből. Valójában Osszálmá Bín Láda terroristái voltak.
Hőseink jó nagy szarba kerültek, de hogy hogy másztak ki onnan, vagy hogy sem, az már a következő fejezet anyaga.
Milyen?
Alyr: A Kalandon halálra röhögtem magam, mint mindig!
Theala: "Ereszd el a Gyűrűmet!" Fergeteges! :itscool:
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Sünee: Igen, Csíki Görlz tényleg jó lett.
Alyr: Jellemzően Kalandos!
Aldarion: Ez kész! Szólni sem tudok!
Én meg írtam nektek egy verset.
Pillanatképek a forgatásról
Peter Jackson kiabál:
"Gorni, még nem vagy király!
Tedd le azt a koronát,
Nem megy hozzá a ruhád!"
Legsi a tükör előtt;
Vagy húszan fésülik őt.
"Ez a szál itt rosszul áll!"
A fodrásznak dirigál.
Haldír hangosan nevet:
"A sármos fenegyerek!"
Nem tart soká mosolya,
Egy ork összesározza.
A harang ebédre szól,
Pippin, Trufa már lohol.
De nincs a talpukban fék;
Az asztalt földöntötték.
"Frodó uram, merre vagy?"
Samu sötétben kutat.
De rosszfelé tapogat:
"Ereszd el a... Gyűrűmet!"
"Baruk kazad!"-ordít Gimli.-
"Mit lehet még széjjelvágni?"
A díszletek már oda,
Jöjjön hát a kamera!
Tolkien a felhők közén
Már tljesen kopasz szegény.
"Hajam tépném, ha még lenne...
De Arwen elég helyeske!"
Többet írjatok!
<:3)~ <:3)~
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- brokkoli
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
-hogy hívják a fogságban lévő tündét?
-szindarab!
Morion találta ki...
Örökké nem eshet...
- Toma gazda
- Nem elérhető
lehúzlak a wc-n! :evil3: :evil3:
fogadd gratulációmat nagyon jó!
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Aldarion
- Nem elérhető
Utazás a sötétben
A: -De sötét van.
B: -Persze miattad. Ha kimmennél...
A: -A fenét. Az az abnormális malac belökte az ajtót.
G: -És a botomban pont most merült ki az akku… Pedig szupergyorsan fel lehetne tölteni csak egy konnektor kellene… Hm… Van egy ötletem.- Előhúz a botból egy kábelt. -Malackám gyere csak ide.
Gandalf beleilleszti a kábel dugaszát, a malac túrókorongjába. Rózsaszínmalac megsértődve elrohan.
Ga: -Most kivel fogok megmérkőzni.
PJ: -Asszem van egy balrogunk félretéve valahol. Majd megkeressük.
Gandalf (elfehéredve): -Ó! Nincs rá semmi szükség. Örülök, hogy ez a disznó elment… Hol az… ÁÁÁÁÁÁ.
B: -Afene. Gandalf lezúgott.
A: -Gandalf! Jól vagy?
Ga: -Ez a helyes út! Miért nem jöttök már.
A szövetség ordítozva leugrál.
Aragorn (Röhögve): -Kár, hogy a liftet nem vettétek észre. Én mindenesetre azzal megyek.
T: -Aragorn! Azt még fel sem találták!
A: -Bocsá… ÁÁÁÁÁ
Az egész szövetség tele lila foltokkal, valami ragadványban fetreng.
Ga: -Mória kincse nem az arany volt, vagy a drágakövek. Hanem a rágógumi.
Gi: -És orkvérízű! Hmmm!
L: -Továbbmennénk már, vagy itt akarunk maradni egy darab tükör nélkül?
Gandalf (pár óra menetelés után): Meg kockáztatok még egy kis fényt.
A: -Miért eddig volt valamennyi is?
Ga: -Tartogatnom kellett az akkut. Hm… Lássuk csak.
Egész termet nappali fényesség tölti be.
Bolg: -Hé orkok ébresztő! Hasatokra süt a bot! Megérkezett a reggeli.
Balrog: -Hörr
Orkok elfutnak.
B: -Mi ez újabb szörnyeteg?
Ga: -PJ. előásta a balrogot valamelyik vitrinből. Fussatok.
Trufa (pár perc futás után): -Mi ez a bűz?
Ga: -Egy WC! Ha kétségeid vannak Trufa, mindig hallgass a szimatodra!
T: -Sznip, sznip… Balrog 9 órára.
B: -Olyan messze?…Áá!
Boromir megtántorodik, és lezuhan, ha bele nem csimpaszkodik, az oda siető Leolas hajába.
B: -Pfuj! Zselé.
L: -Az utolsó tükördarabkám! Neee! Lezuhant.
Khazad-dúm hídjánál.
Ga: -Nem jöhetsz át!… Ja te vagy Frodó!?
F: -Naná! Miért nem jöhetnék… ÁÁÁ
Balrog: -Hörr (még egyszer)
Ga: -Nagyon meggyőző szereped van, de NEM JÖHETSZ ÁT! A titkos tűz szolgája vagyok! Én táplálom… Öhm. mit is… Valami Ámor lángját…
Balrog: -Őrült…
Ga: -A fekete tűz nem segít neked Odú lángja.
Balrog: -Na ebből elég.
Ga: -Takarodj vissza a homálya.
Balrog: -Majd biztos a te felszólításodra. Vén szakállas kecske!
Ga: -Akkor se gyere át te égő szarvasmarha!
Balrog: -De!
Ga: -Húzd le magad a WC-n, vagy én húzlak le.
Balrog: -Ne!
Gandalf megrántja a zsinórt.
Mindenki: -Huhh!
Rózsaszín malac: -Még itt vagyok én!
Ga: -Neee! -És a balrog után ugrik.
Frodo: -Gandalf! Ne!
Ga: -Rohanjatok marhák!-mondta, és elnyelték a habok…
Milyen?
Más lett a világ
- Toma gazda
- Nem elérhető
(Diliházban)
Új lakó érkezik az elmegyógyintézetbe. A főorvos kifaggatja:
- Maga miért került ide?
- Nem tudom, doktor úr...
- Mégis, miért hozták be?
- Mert jobban szeretem a félcipőt, mint a magas szárut...
- Hát ez nem baj. Én is jobban szeretem a félcipőt!
A betegnek felcsillan a szeme:
- Sütve vagy rántva?
: :geek:
:geek: :
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Adelard írta: www.tolkien.cz/galerie/flotr/169.jpg
www.tolkien.cz/galerie/flotr/354.jpg
A Bush- os nekem megvan ,de ahhoz szöveg is van: Frodó elveszett...
Alyr: Khirály!!! ( "a hobbit dialektus nem ismer önöző formát" + a trollok a leg szemérmesebb lények a teknősbéka után 8O ) -ezt nem is tudtam...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ééééééééédes.
Szegény Troll! Én sajnálom!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mordor
F: Itt az ideje hogy nekivágjunk utunk utolsó szakaszának...
S: És amikor hazamegyünk?
F:Nemsokára itt leszünk ithhon...
S: Ezt hogy érted?
F: Szerinted?
S: Hogy hamarosan egész Mordorban krumplit termesztünk?
F: Talán...
S: Ne ijesztgess, Frodó úr...
F: Igen, igen... Frodó ÚR...
S: Hogyan...?
F: Azt fogják mondani, hogy én szültem a Negyedik Kort...
S: Egészen olyan vagy mint Hasfelmetsző Boba abban a Bríbeli filmben...
F: Talán...
(előveszi a Fullánkot és játékosan élesítgetni kezdi, sokatmondó pillantást vetve Samura)
S: És a főszereplő annyira hasonlított Bilbó úrra...
F: Talán nem is véletlenül...
S: Ezt meg hogy érted?
F: Te tegezel engem?!
S: Háttööööö...
F: Hogy mered tegezni Frodót, a Világ Urát?
S: A hobbit dialektus nem ismer önöző formát...
F: Ja, az más...
Minas Tirith, és hasonlók
Ga: Szereljük fel a hadsereget...
A: Melyiket, amelyik ittmarad, vagy amelyik nem jön?
Ga: Azt amelyik jön!
A: Azzal nem lesznek gondok, Mester...
Ga: Mert?
A: Öt kardot csak találunk szegény vakoknak...
L: Aztán majd fehérre festjük a kardokat, mi?
É: Mi bajotok van a vakokkal?
A: Baj? Ugyan! Ők a legbátrabbak! Csak ők jönnek!
Ga: Nem! Nem kockáztatom az ő életüket! Ki fog akkor jósolni?
P: Ajánljunk fel jutalmat annak aki jön...
A: A gondori kincstár kevés lenne ahhoz...
T: Akkor a hadizsákmányból!
A: Na persze, kap öt ork-kardot aki jön... hehe...
Gi: Lehet, hogy király vagy, de a humorod...
A: Én Király vagyok!
(elmennek, és különféle könyörgésekkel, no meg nagy mennyiségben kiosztott pálinkával (és egyéb gyanús anyagokkal amiket a mordori táborban találtak szép színes csomagolásban, made in Harad) elérik hogy hétezer többé-kevésbé ember vállakozik a nagy expedícióra Mordor Fekete Kapui és Egyéb Fekete vagy Sötét Színű helyei ellen)
A: Na, örülsz, Mester?
Ga: Hát... amennyiben sikerül rábírni őket hogy felöltözzenek...
L: Na igen... satnya emberkék... bezzeg én!
Gi: Te is le akarsz vetkőzni?
L: Nem... Én már ruhában vonzóbb vagyok...
É: Ugyan, majd helyrejönnek... ez a haradi csodafegyver hatása...
H: Miféle csodafegyver...
P: Olvasd el a használati utasítást
(Használati utasítás:
I/
1. Végy egy kanálnyi tablettát (vagy egy tablettányi kanalat) és töltsd bele az ellenfél szájába.
2. Ezután levetkőzik
3. A szer hatása tíz perc után elmúlik, ekkor szemérmességében elrohan előled
4. Győztél
II/
1. Végy egy fél láda tablettát, és töltsd egy (vagy több) troll szájába.
2. Ezután levetkőznek.
3. A szer hatása tíz perc után elmúlik, ekkor szemérmességében mérges lesz. (a trollok a legszemérmesebb lények a teknősbéka után)
4. Hitesd el vele hogy az ellenfélnél vannak a ruhái.
5. Győztél )
T: A mindenit de furfangos!
P: Várj, itt egy apróbetűs szöveg...
Gi: Mit ír?
P: A tabletták hatása nem teljesen bizonyított mert eddig csak nazgulokon tesztelték...
Ga: Végre, felöltöznek...
A: Akkor induljunk... a pálinka hatása is múlóban van...
milyen?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
Amúgy meg le a gatyát Éowynról!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Bocs nép, hogy nem küldtem, de vki volt olyan drága és feltörte a levelezésem és megváltoztatta a jelszavam... (vagyis most csak frrímélről élek) a másikmeghogy... a gépem szerelésbe van, ezért Brisánál sem a teljes van meg, hanem csak... öö... júl végéig asszem.Brisa írta: Nekem megvan a Kaland. (Köszönet Eiának.) Mihelyst küldtök egy mailt ide: brisa@mailbox.hu , a válaszlevélben megkapjátok Alyr eme remekművét.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Nefadar
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Neframíel
- Nem elérhető
SÜNEE!! IMÁDOM!!! Szinte csak a tömpék miatt járok ide, amennyire szűkös időmből tellik... Méég!! Sokáig!! Ne hagyd abba, lécc.!!!
A többiek is jók, Éowyn ruwlz :evil3: a többiek is nagyon jók. Most sajna nincs időm több véleményt írni, legfeljebb csak annyit, írjatok mééég!! Mostanában olyan keveset írtok.
Páá!!
Én
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Míg Róka Ezkarod lakóit uszította, Bingó szorgalmasan dolgozott. Felkutatta a Hegyben fellelhető összes papírt, beleértve a csekkeket is, és hozzálátott a papírmasé mütárgyak tömeggyártásához. Mire Róka visszatért a még szükséges eszközökkel, már egész halom takonyszerü ragasztóval borított "kincskezdemény" hevert a hobbi körül. Róka lehajította szerzeményeit a padlóra. Az egy csomó festékspray-s flakon volt arany, illetve ezüst színekben. közös erővel befújták a papírmasékat, majd festői kuplerájt eredményezve szétszórták a teremben.
- Készen vagyunk! - mondta a varjú elégedetten. - Én most visszarepülök a városba, és értesítem a sajtót. Kérlek, húzd be utánnam a sötétítő függönyöket!
- Miért? - csodálkozott Bingó.
- Hogy a tömpék azt higgyék, hogy igaziak! Azért annyira mégsem hülyék, hogy nappal bedőljenek ennek a sok giccsnek! Hívd ide őket, és maradjatok is itt itt egy jó darabig! Uff! - azzal elszárnyalt.
Bingó úgy gondolta, mielőtt elmegy a tömpékért, falnia kéne valamit. De hiába forgatott fel minden sarkot, nézett be a vécékagylóba, és a szemetesbe, nem talált semmi ehetőt. Jobb híján evett egy kis papírmasét, és ivott rá egy ki aranyspray-t. (csak hogy jobban csússzon) Jóllakottnak nehezen titulálható állapotban behúzta a függönyöket, majd elindult vissza az alagútban.
A tömpékre teljesen beszámíthatatlan állapotban talált rá a liftakna aljában. Mint kiderült, Kandalf a nagy rohanásban ott felejtette az összes narkóját, és a tömpék 13-an felemésztették a mágus egyévi készletét, és egyáltalán nem voltak "liftezőképes" állapotban. Bingó csalódottan lerogyott egy sziklára, és tanácstalanul figyelte, mit csinálnak a tömpék:
- Brrr! Brrr! Én vagyok a busz! - kiabálta Befér. - Ki akar velem utazni?
- Én, én! - jelentkezett Kólint.
- Sajnálom, de másfél púpú tevéket nem szállítunk! - felelte a "busz".
- Én nem teve vagyok, hanem Hamupipőke! - vinnyogta sértődötten Kólint, és lefejelte Befért.
- Hehehe! Most én vagyok a busz! Brrr.....
- Mit kezdjek ezzel a sok narkóssal? - fakadt ki fennhangon Bingó.
Ebben a pillanatban hangos szárnysuhogásra lett figyelmes. Hálásan fölnézett, mert azt hitte, Róka tért vissza. Azonban ez az izé sokkal nagyobb volt. Elegánsan landolt Bingó előtt, és bemutatkozott: - Üdvözöllek! Szélurna Gagyihír vagyok a Köztesfődi Drogelvonó Szolgálattól. Miben segíthetek?
Bingó felnézett a hatalmas lényre: Az egy keselyü volt, de már nagyon megviselt. Az összes tolla ősz volt, már amelyik nem volt kihullva, és a csőrében idegesítően klaffogott a müprotézis. Miután szemrevételezte az állatot, nagy nehezen kinyögte: - Ööööö..... Hálás lennék, ha magához térítenéd ezt a beszívott bagázst, és bezsuppolnád őket valahogy az ablakon. - mutatott föl a Hegyre a hobbi.
- Ahogy parancsolod! Százhatvanezer rézkanyi lesz, előre fizetve.
- Izéééé.....És mennyibe kerül, ha simán bedobálsz minket az ablakon? A kijózanítást rám bízhatod!
- Várj egy percet! - azzal előhúzott megviselt tollai alól egy menedzserkalkulátort, és nyomkodni kezdte. Időnként földhöz is vágta, vagy szelíden megtaposta, mert igencsak gyengélkedett benne az elem. Végül nagy nehezen kibökte: - Úgy csak húszezer+ÁFA, de benne van az életbiztosítás.
- Áhh, milyen megnyugtató! - dadogta Bingó a zsebeiben kotorászva; A gyürü méltatlankodva sipákolt: - Hé, nyugi már! Mit keresel, itt csak én vagyok!? Naaa! Nézd meg a másikat!
- Bingó igyekezett egyszerre pisszegni, és elnyomni a gyürü hangját, mert nem szerette, ha hülyének nézik. Főleg ha az még valami nála is hülyébb vén keselyü. Ettől azonban nem kellett tartania, mert Gagyihír épp egy discmannel a fülében lelkesen énekelte a Csíki görlz legújabb számait.
Bingó nem volt épp türelmes kedvében, úgyhogy elkezdett a keselyü csőre előtt ugrabugrálni, meg integetni. Az méltatlankodva levette a fejhallgatót, és megkérdezte: - Mit akarsz már megint?
- Hát vigyél föl minket, be az ablakon!
- Ja, persze! Csak tudod a legújabb reumás gyógyszerem mellékhatása a feledékenység, de amit arra szedek, azt meg elfelejtettem, hogy hova raktam. Na mindegy! Már fizettél, igaz?
Bingó bólogatott, mint néma menyasszony a templomban. Gagyihír pedig egyenként fölszállította az ablakba az elalélt, vagy éppenséggel hiperaktív tömpéket, majd végül a tahót is. Dolga végeztével szárnyra kapott, és elrepült, s csak a szartócsa maradt utánna az ablakpárkányon. - Bingó még látta, hogy rövid szlalomrepülés után hatalmas puffanással kilapult a sziklafalon.
Lécci, mondjatok róla véleményt, akkor is, ha nem jó. (Látom az előző nem teccett nagyon)
Idril: Nagyon jó! Szegény Éowyn!
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.