Humor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha nazgúl nem haragszik, írok én is néhány kalap pletyet...
Galadriel Tükre Nem rég egy különös csomag érkezett a Playtörp szerkesztőségéhez. Egy videokazettát tartalmazott, amelyen Lothlórien úrnője látható, a mellékelt levél szerint a tükre mögül filmezve. Kb egy heti hálószobai foglalatosságát rögzíti a film, a jobb helyeken vágás nélkül. (A Lórieni kormány sorozatos fenyegetései hatására sajnos nem mutathatunk képet) A mellékelt levél aláírása "G fia G". Azonban feltételezzük, ez nem Glóin fia Gimlit jelenti, aki az említett lap szerkesztőségében dolgozik, hanem csupán egy rosszakarója akit Gimli csak "Lego" névvel emleget
Rágalom Ezúttal tudatjuk, hogy a felröppent hír, miszerint lapunk sztárja, Zsákos Frodó NEM használ színes kontaktlencsét. Bár riporterünknek elárulta, használ kontaktlencsét, ez nem színes, csupán a látása romlott meg az utóbbi időben a szemtágító-lókékítő cseppektől.
UI: Aki akar tőlem valami komolyabbat olvasni, vegye meg a májusi Alanori Krónikát, a benne lévő Farkastörvény című novella az én művem.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Elolvastam és rögtön le is mentettem és kinyomtattam!
Folytassátok!!!
ha nem, fütyülsz.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Én is folytatom:
ivédik rész (Mostmár teljesen magánötlet )
Aranyhal:Folytatjuk az árverést! Mindenkinek teljesítem a kívánságát!
Éowyn: Nem is rossz ötlet.. Gloryt!
*Megjelenik Glorfindel, fehér lován, és viszi Éowynt*
Arw: Na megállj csak Glorfi az enyém! *gonoszul vigyorog* Asfaloth!
*A ló odaszublimál Éowynék leesnek*
Celeborn: Gimli!
Galadriel: Őt én akartam! Na mindegy. Pippi és Gandi!
Ga, Pi: Tanuljon meg Galadriel számolni!
Ar: És Én senkinek se kellek? Pedig Király vagyok!
* kínos csönd, majd előmászik a móriai víziszörny*
MSz: De... *halkabban* Olyan régen nem ettem!
*kitátja a száját, és bekapja...mármint Aragornt (, mint Herr Wolf a Little Redet)*
Ar(A szörny hasából, mármintha van ilyen neki) : De én Király vagyok!
MSz: Csak voltál, édes.
(hely: vissza a halhoz)
Szauron: Mit is mondtál?
Ah: Azt, hogy mondenkinek teljesítem egy kívánságát. De te most lőtted el, te marha...
Szarumán: Legyenek értelmes orkjaim!
Ah: Kérj két könnyebbet...
Sza: Hm... mondjuk egy palantírt, meg egy társat egy másik palantírhoz. (ld.:Nagyon titkos naplók palantírszex)
Gollam: Egy kívánszágot, Drágaszágom? Szép halacka, jó halacka...*csámcsog* cak volt..
foly. köv. (ha nem kell akkor is )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Látom, nélkülem sem szórakoztataok, de reszkessetek!
Visszatértem!
Én!
Alyr Arkhon! (ha valaki nem tudná)
Noshátugye kéne valamit írni...
Folytassam?
Folytatom...
Epizód tú, dö ettekk of dö kl... izé dö tú távörsz...
Orkok: Mi itt vagyunk sokan, és éjjel van és mi ezért iszonyat erősek és félelmetesek vagyunk, meg többen is.
Szamahiriak: Mi itt vagyunk kevesen, és nincs kajánk, csak kólánk, mert Gandalf meg akarja nyerni az 5510-es mobilpalantírt, de elfelejtette, hogy Orthancba csak ezután megyünk, és itt egyébként sincs se tér, se erő. Leginkább mi se lennénk itt.
Kürtvár: Én itt vagyok, mint a föld gyökere, és nagy és erős, bát kicsit foghíjas, mert az utóbbi időben vízerőműként működtem.
Orkok: Ja és van egy varázsfegyverünk, amit Szarumán adott, és úgy néz ki mint a gyertya, de nem az.
Aragorn: Én meg Király vagyok!
Th: Meg én is. Úgyhogy itt két király van, és mi a lelkierőt biztosítjuk a katonáinknak.
Orkok: Na jó, elég már... éneklünk egyet és támadunk!
Mi vagyunk a harci orkok,
Ki ellenünk jő, egy se boldog
Szarumán a mi urunk,
Ülepeket szétrúgunk!
Szamahiriak: Várjatok, még ne tám,adjatok... mi is éneklünk!
Mi vagyunk a Szamahir'
Rólunk sose szól a hír
Ha csata van elfutunk,
Aztán szépen elbújunk...
O: Höhöhö.... Gzháruvabafegajooooo! (ork csatakiáltás)
Sz: Meneküljünk!
Gi: Ugyan! Hadd lássák, hogy van még élő törp Kürtvárban!
A: Nem tudtok, most harcolni kell, bezártam a hátsó ajtót, és eltörtem a kulcsot!
L: Na pont tőletek fognak megijedni...
Gi: Vagy tőled, te szőkeség! Láttam, hogy kifényesítetted a nyílhegyeket, hogy lásd magad lövés közben!
L: Te viszont bepiszkoltad, hogy ne lásd!
Gi: Lecsaplak!
L: Lelőlek!
Gi: Én győzők!
L: (elmélyült hangon) Állj át a sötét oldalra! Állj mellém!
Gi: Legi! Ne mondd már a Szarumán szövegét!
L: Bocsi... De olyan jól hangzott...
Gi: Na igen, nem te kaptad meg Anakin szerepét...
L: Te nem is jelentkezhettél, mert Yoda már foglalt...
Gi: Grrrrrr!!!!!!
L: ÁÁáááááá!
(Legolas kettőt lő, de némi pipafű-utóhatásra két rohanit talál el, akik nagy méltatlankodás közepette zuhannak a mélybe, melyet lassan megtöltenek az ork hullák... (az érettségi utóhatása: Ha egy ork hulla 1,5 m2 és 50 cm magas, a várfal milyen széles és milyen magas, ha reggelre sem telik meg hullákkal? Aki megfejti kap egy ötöst) )
folyt. köv.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Brisa
- Nem elérhető
"Szóval az előadás ajánlatom (ez csak ajánlat!):
- Mivel elnyertük a 'kreatív szekció' megtisztelő címét, igazságtalannak tartom, hogy ez alá csak mi tartozzunk, amikor annyi más topikban is folyik kreatív tevékenység. Ezért arra gondoltam, hogy őket is be kellene vonni. Konkrétan: a Humorra, a Versekre, a filmesekre és a Szinkronra gondoltam (remélem nem hagytam ki semelyiket ). Ezeken kívül javasolnék még egy kézműves 'részleget' is, ahol rajzok, festmények, szobrok és egyéb más alkotások születhetnének.
Viszont előfordulhat, hogy a fent említett topikok látógatói nem lesznek hajlandóak a Kószák Szövetsége alá besoroltatni magukat (lévén, hogy ők nem kószák), két járható utat is ajálhatok:
1) megváltoztatjuk a KSz nevét egy általánosabb névre (Kreatív Szekció vagy bármi másra), vagy
2) az általánosabb név alá besoroljuk az egyes 'részlegeket' és így megmaradhatna a KSz név (mondjuk ezesetben jobb lenne, ha többi topik is kitalálna egy fantáziadúsabb nevet magának).
Mit szóltok ehhez?
- Ha mi, mint egy ilyen összetételű társulat lépnénk fel, akkor az előadás lényege az egyes részlegek tevékenységének és céljainak bemutatása lenne.
- pl. a Versek: "Tolkien világa sokakat megihletett, és kedvet kaptak arra, hogy verseket írjanak. Célunk, hogy csokorba gyűjtsük ezeket." (Természetesen egy picit bővebben kellene.) És én itt javasolnék felolvasásra egy verset.
A Humorban és a Szinkronban ugyanígy. Egy-egy remekművet itt is megismertetni a hallgatósággal (viszont az obcén szavakat ez esetben igencsak mellőzni kellene...) A filmesek céljait is lehet ecsetelni, és a történet lényegének elmesélését is javaslnám.
A Kézművesek célja szintén a kreativitás kibontakoztatása lenne. Esetleg kiállítások szervezése (ez persze függ az MTT kereteitől). És néhány Tolkien által megihletett művet is be lehetne mutatni. (Olyan jó lenne, ha a tehetségesek alkotnának néhány dolgot a témában...)
És végül, de nem utolsó sorban mi, a kószák: velünk kapcsolatosan lehetne szó a Kószák Könyvéről, a kószálós kirándulások (esetleg táborok - bár ez függ az MTT kereteitől is) szervezéséről, a természetvédelemről (fák ültetése, esetleg a szemét összegyűjtése egy-egy kiránduló vagy más 'természetes' területen /na meg a Kósza Zoo-ról is /). És a végére természetesen ide is jöhet egy kósza-sztori." (az idézet a Kószák Szöv-éből származik.)
Ha tehát ti is szeretnétek az MTT tagjai között tevékenykedni, akkor
- kellene készülni egy rövid előadással a tevékenységetekről és a céljaitokról
- egy gyöngyszemet fel is kellene olvasni (valami olyat, amiben a trágár szavak mellőzve vannak )
- azt is ki kellene találni, hogy milyen nevet fogtok viselni a Kreatív Szekción belül
- és végül, akit megihletett Tolkien 'kézműves értelemben' és alkotott is, az szóljon nekem legyen szíves.
Mindez Jún. 15-ére kellene, Szegedre, az MTT alakulóülésére. Remélem tőletek is jön valaki, aki beszámol az itt folyó dolgokról.
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
<I:O)>
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Beidéztem neked, kikapcsolva az Emotikonokat ebben a hozzászólásban...Niphredil/Szméagol írta: Tényle, én meg essszt találtam ki:
Hogyan rövidítsük a mobil kommunikációban a GyU kifejezészeket
- Tolkien prof.
-==)= - Gandalf
$ - hobbit
$ - Frodó
] - Aragorn (Khirály)
Hogy teccik? Agyalok még majd ieneket...
Ja, és az avatar-galéria a PROFIL beállítások lap alján elérhető...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Astragan
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Hogyan rövidítsük a mobil kommunikációban a GyU kifejezészeket
- Tolkien prof.
-==)= - Gandalf
$ - hobbit
$ - Frodó
] - Aragorn (Khirály)
Hogy teccik? Agyalok még majd ieneket...
I've seen the moon
And the first sunrise
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Íksz: ezek haláliak (főleg a Bilbós)
Emléxik itt még valaki a titkosz naplókra, Drágaszágaim? Mert én meg fogom írni Elessar fia Eldarion naplóját, sz ha van rá igény, betesszük ide...
((((((((((szuttogva kérdeszi 1 net-analfabéta: merre van asz avatar-vessszérlőpult?))))))))
I've seen the moon
And the first sunrise
- íksz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Na, készítettem még néhány képet, de ezek sajnos labdába sem rúghatnak a ti paródiáitok mellett...
www.nexus.hu/yksz/kepek/bilbo.jpg
www.nexus.hu/yksz/kepek/wedding.jpg
www.nexus.hu/yksz/kepek/libafos.jpg
Mivel ma van a világpremier, ez is adott egy kis ihletet:
www.nexus.hu/yksz/kepek/starwars.jpg
[/url]
- Ragoran
- Nem elérhető
KIRÁLY!
- nazgúl
- Nem elérhető
Középfölde Pletykalap - egy kalap plety'
Legolas bajba keveredett kedden éjjel, amikor - önmagát orknak álcázva - egy csapat orkot próbált meglepni. Azonban ahogy odalépett a hangosan böfögő, mulatozó, körben ülő társaság közepére és köszönt, egyszerre mindenki elhallgatott. A tünde kiváló érzékszervei segítségével azonnal megérezte, hogy valami nincs rendben, és sasszemével a lehetséges menekülési útvonalakat kereste. A kínos csendet azonban hatalmas, ordenáré kacaj törte meg. Az orkok rövidesen félájultra röhögték magukat, közülük többet kórházba kellett szállítani, hárman komolyabban, ketten könnyebben megsérültek a földön való fetrengés miatt. Legolas, aki épen megúszta a katasztrófának ígérkező kalandot, nem kívánt nyilatkozni. Az azóta is vidám orkok kérdésünkre, hogy mi volt az általános jókedv kiváltó oka, kérdéssel feleltek: "Látott már maga olyan orkot, akinek a hosszú, szőke haja kilóg a sisak alól, és recitativoban beszél?!"
Pippint és Trufát megint rajtakapták. Mindannyiunk kedvencei, a "The Carrots" nevű népszerű metálzenekar két oszlopos tagja Tuk Peregrin (alias Terrorbean) és Borbak Trufiádok (alias Onion Tornado) immáron harmadszor állnak a megyei bíróság előtt lopás miatt. A védőügyvéd által kirendelt pszichológus megállapította, hogy mindketten gyógyíthatatlan kleptomániában szenvednek, és a javulás érdekében más éghajlatra küldte a két fiatalt. Ugyanezt tette a megyei bíró is, akit "nem lehetett ilyen dajkamesékkel csőbe húzni", majd két havi kényszermunkára ítélte a bűnösöket, melyet majd a "Hobbitfreeze" mirelit-termékeket gyártó cégnél fognak ledolgozni a futószalag mellett.
Elessar bolond? Királyunk, a legkirályabb király, Elessar újabban hallucinácókkal küzd. Azt állítja, hogy egy bizonyos Peter Jackson felkereste őt, és engedélyt kért egy "film leforgatásához" Középföldén. A király látni vélt egy "több száz főből álló sereget olyan fegyverekkel, és harci gépekkel, amilyeneket még a valák sem tudnának építeni". Kérdésünkre, hogy kell-e háborútól tartanunk ezt felelte: "Háború? Ó, nem, nem lesz itt háború. Én vagyok a király, és ezt még az a kövér, köpcös kis pacák is tiszteletben tartja. Itt nem lesz harc, amíg én nem parancsolom, hogy legyen. Király vagyok!" A hallucinációk egyre gyakrabban jelentkeznek nála, ezért orvosai egy időre lecsökkentik napi pipafű adagját, és ha a tünetek nem szűnnek, drasztikusabb módszerekhez folyamodnak majd.
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Áfonya
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- Áfonya
- Nem elérhető
Eia:
"Samagond: Fradamir!!!
Elrond: Mi van itt? Árverés?"
Még előkerestem párat én is - viduljatok!
**
Frodó: *a tükör fölé hajol, hogy belenézzen, hirtelen elborzadva felordít*
Galadriel: Tudom mit láttál. Mert az volt az én fejemben is.
Frodó: *még mindig remegve az ijedségtől* Te is azt láttad, ahogy Legolas lesmárolja Gimlit?!
Galadriel: *rémülten* Öö…nem…izé.. Francba, megint a rossz vizet használtam! Várj egy kicsit, megtöltöm újra a tálat…
Caradhras
Frodó: *nyafogva* Fáááázoooom! Menjünk vissza Völgyzugolybaaa!
Gandalf: *foga között sziszegve* Nem csapom le a Gyűrűhordozót, nem csapom le a Gyűrűhordozót… *fennhangon* Nem Frodó, el kell vinnünk a Gyűrűt… öö, izé, oda.
Legolas: Hova?
Gandalf: Hát, oda abba a vörös trutyival teli izébe. Tudod, láva, vagy mi...
Legolas: *türelmesen* A Végzet Hegyébe?
Gandalf: Ja, aza!
Legolas: *magában* A sok pipafű…
Frodó: *még mindig nyafogva* A Végzet Hegyében meleg vaaaaan?
Boromir: Azám, de még mennyire. Kellemes, finom meleg. Szerintem neked is bele kellene ugranod abba a jó meleg…
Aragorn: Ne hallgass rá Frodó, csak a Gyűrűt akarja.
Frodó: Megkaphatja, ha hoz nekem forró csokit.
Samu: Ne, Frodó uram! Gandalf megmondta, hogy ne add oda senkinek!
Frodó: Jó, akkor megkérdezem. Gandaaaaaalf?
Gandalf: *kirázza a hideg a hangtól*
Frodó: Elcserélhetem a Gyűrűt forró csokiraaaaa?
Gandalf: Persze Frodó, ahogy odaértünk a Végzet Hegyéhez.
Frodó: *vidáman* Oké! Hé, van valakinél egy termotakaró?
Pippin: Maradj már csendben! Túl sokat nyafogsz!
Trufa: De tényleg! Mindig: „Hideg vaaan!”, vagy: „Meleg vaaan!”, vagy: „Ennek nem is olyan íze volt, mint a steaknek!”
Frodó: Hát nem is!
Trufa & Pippin: Kuss.
Legolas: Tudjátok, ha nem kussoltok mindannyian, kapunk egy lavinát a nyakunkba, aztán megnézhetjük magunkat.
Boromir: Mióta lettél te ilyen hószakértő?
Aragorn: Ja! Te nem is a havasokban élsz! Tünde vagy, a fákon laksz, vagy hol!
Legolas: *sértetten* Fogjátok be!
Boromir: *üvöltve*: Te fogd be!!!
Aragorn: *szintén üvöltve* : Bizony!!!
Gandalf: *még hangosabban üvöltve* MINDHÁRMAN FOGJÁTOK BE!!!
*Caradhras a fejükre omlik*
Legolas: *a hó tetején, alig havasan* Seggfejek.
Egyelőre ennyi, ha még találok, akkor kaptok majd!
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ragoran
- Nem elérhető
- Leana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Joanna
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Amikor ide feljöttem tök rossz kedvem volt, de most már teljesen felvidítottatok!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ragoran
- Nem elérhető
Gyerekek!!! Behalok!! Még a szokásosnál is jobbak voltatok!!! Folytatás van????
- Kyra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Elenmíriel: A kedvenc lovagom arcképét választottad
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Elenmíriel
- Nem elérhető
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
Áfonya:KirályLegolas : *nyugodtabban * Csak azt akartam mondani, hogy valami nagy, szőrős és irtó ronda közeledik felénk.
Aragorn : Öööö… Gandalf visszajött?
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Most itt következik a nem várt folytatás (Nem ússzátok meg ) :
(Szerkesztők:Ötlet(némelyik):Tündi, Samagond-Fradamir(ötlete):Angelijah, én meg megírtam... )
A: Kész! Elegem van! Nem kell Arwen!!!
Éowyn: Akkor...
A: Te csak legyél Faramirral!
É: Nem! Neked hosszabb... kardod van! Majd Arwen megy Faramirhoz!
Faramir: Akkor inkább a balrog...
Balrog: Oké, szivi. *Felkapja Faramirt*
Beregond: Faramir!!! Ő az enyém!
Ba: Nekem mindegy..*ledobja Faramirt, és vinné Frodót*
S: Frodó uram! Frodó!
Ba: Elég! Mindkettő! *Faramirt és Frodót elviszi*
Samagond: Fradamir!!!
Elrond: Mi van itt? Árverés?
Orkok: Árverés?!
Lurtz: Boromirt!
56 ork: Legolas!
Gi: Nem! Ő az enyém!
T: Gimli, képes voltál megcsalni?
Gi: Mert te nem?!
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.