Humor

Több
22 éve 5 hónapja #60331 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Humor
Folytatász!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60329 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Kösssz....Moszt mennem kell, de holnap jövök délután... esteleg egy új folytatással??? :wink:
Eszetleg: Eldarion kalandjai...ööö...Mordorban? :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60324 Írta: Ragoran
Csak ismételni tudom magam!!!
:O)))))))))

Több
22 éve 5 hónapja #60322 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Jujj, de DRÁGASZÁGOSZAN jók vagytok ti itt mind! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halálra röhögtem magamat! Alyr, kivánom, hogy mindig "ennyire ne legyen ihleted!" :) No de moszt szem ússzátok meg! Mert asz unatkozó kiszkirályfi kalandjai folytatódnak!

Hétfőn
Tök jó móka ez a Palantír-tévé. Ma láttam egy szőke tünde csávót, aki valahonnan furcsán ismerős volt. Ült egy fa tetején, azt’ nem bírt lejönni. Tök poén!

Később
Még mindig ül a fán. Ez direkt egy ilyen műsor, hogy „Röhögjünk a hülye szőke tündéken” vagy mi?

Később
Még mindig. Faramir bá’ az előbb arra ment, aztán ő is röhögött egy jót. Nem is rossz ez a műsor. De sajnos még mindig fater a Király.

Másnap
Tünde csávó kezd ideges lenni. Lepampogott a fáról a többi tündének, hogy segítsenek neki, de azok észre sem vették, mert épp frizuráikkal voltak elfoglalva. Tisztára, mint a húgaim.

Szerda
Csávó nagyon ideges, mert kibomlott az egyik halántékfürtje. Már tisztán látszik, hogy nem tud fára mászni. Se onnan le.

Holnap
Szerintem fontolgatja, hogy leugrik. Bár ötven láb azért nem kis magasság. Minek mászott olyan magasra? Meg egyáltalán hogyan? Óvatosan meg kéne kérdezni mutertól, ki lehet az.

Később
Megkérdeztem mutert, milyen tünde úr lakik Ithiliában. Mire elmondott egy csomó nevet, aztán elkzdte mesélni, melyikük hogyan rokona. Kezd belőle is elegem lenni. Tévézés helyett talán inkább olvasnom kéne.

Egy hét múlva
Lementem a könyvtárba, gondoltam, megkeresem Isildur tekercseit. Persze nem találtam meg. Miért kell itt olyan rohadt sok könyvnek lennie? Kértem segítséget a vén könyvtárosnőtől, persze amilyen béna az a nyanya, ő se találta. aztán kijelente, hogy amit ő nem talál, „az kérem, nem létezik!”. Rohadt vén szipirtyó.

Két nappal később
Fater hazajött szokásos északi utazásáról. Ez nem igazság, hogy egy napot se képes öregedni! Mami viszont elkezdett félni. Tegnap véletlenül észrevettem, mikor szemránckrémet kenegetett magára. Talán megint tévézni kéne? Kezdek megint állatira unatkozni.

Másnap
Azt a mindenit, tünde csákó totál hülye. A Palantír másik kameraállásba váltott, aztán kiderült, hogy a fa túloldalán van a létra. Tünde meg nem veszi észre, tiszta ideg frizura miatt. Unom már hülye tündéket. Tegnap is egyik húgom, Borwen vagy hottyíjják, beszólt nekem. Azt mondja, kezdhetnék már valamit a hajammal. Mit képzel ez magában? Szerintem félévente két hajmosás bőven elég. Végre valami, amiben faterrel egyetértünk. Persze a faternek jó, ő Király. Szeretnék már nagyon Király lenni!

Két hét múlva
Unatkozom nagyon. Lehet, hogy utazgatni kéne. Muter is levonult Belfalasba valami szépségfarmra. Körülnézek a könyvtárban, hátha van valami tuti hely, ahova el lehetne tűzni innen. Talán lehívok egypár havert is.

Péntek
Jeee! Holnap utazunk! Jön Elfwine is, mert unja magát halálra rendesen, meg még egy-két jófej haver Dol Amrothból, meg innen-onnan. Kinéztem valami nagyon tuti helyet, Minas Morgulnak hívják. Nincs is messze, itt szembe, csak át kell menni a Hídon, aztán ott is vagy. De Király lesz!

Szombat, Minas Morgul
Hát, tévedtem. Elég lepukkant egy hely ez. Tele van minden döglődő virágokkal, meg ilyenekkel. Találtunk néhány ork hullát is, meg nagy döglött szárnyas állatok csontvázait. Nem ártana takaríttatni se.

Másnap
Végre találtunk valamit! A vártól nem messze van valami nagy alagútrendszer bejárata. Körülnézünk.

Hool-naap
Jajjaj. Ső-őt. Juuuj. Fe-fe-felmásztunk az a-a-alagu-gu-takba, és jö-jött egy nagy-nagy-nagy PÓÓÓK! Re-re-rettentőbb vo-vo-volt, mint Ja-ja-jabba A Je-je-jedi vi-vivi-sszatérben! De-de Amrahil elősze-szedte a já-játék lézerka-kardját, é-és be-beleszúrt a dö-dögbe. A-az meg o-olyasmit mor-mogott, ho-hogy ti-tiszta déja vu é-érzése va-van, é-és eelmászott. ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jajjaj.
Azt hiszem most hetekig pszichológushoz kell majd járnom. Eléfwinéék meg röhögnek, hogy oan vagyok, mint Ron a Hari Potterben. Mi az a Herry Poter? Hülye Minas Morgul. Ide se jövök többet. Vagy előbb majd megnézem a tévében, hogy hova utazzak.

(folyt. köv.?)

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
22 éve 5 hónapja #60167 Írta: Ragoran
Alyr ez naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon jóóóóóóóóóóóó!!!
:P :P :P :P :P :P :P

Több
22 éve 5 hónapja #60142 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Humor
Alyr, mit is mondhatnék...

:lol: 8) :lol: 8) :lol:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #60127 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: Most meg verselni kezdesz? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Méghogy nincs ihleted!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #60126 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Üdv újra!
Itt az én egyik (sokadik) folytatásom is...
Illetve... most sincs ihletem annyira...
De sebaj...
MoMost az a rész jön, amikor Gandalf, Théoden és sok statiszta megérkezik Vasudvardba, és Szarumánhoz mennek, hogy bizonyos kulcsokat elkérjenek.
Szilszakáll: Vigyázzatok! A nazgúltól kapott verses beszédével kegyetlen. Mindenre rímben válaszol!
G: Sebaj! Mostmár én vagyok a hatalmasabb, csak ti azt még nem tudjátok.
A: Bocs Gandi, de nem láttad az első részt? Ott nem úgy tűnt...
G: De! Csakhogy azóta Móriában felszedtem egy-két menő cuccot és most majd meglátjátok!
(beljebb mennek)
Ga: Szarumán!
Sz: Szasz' apukám!
Th: Gonosz mágus! Mordor szolgája!
Sz: Orthanc okos! Az erőset szolgálja!
A: Haha! Én Király vagyok! Te meg mamlasz!
Sz: A hajadtól azért még hallasz?
Ga: Add ide a kulcsokat!
Sz: Ezen még gondolkodom sokat!
Ga: Nincs időnk, a király és a Király...
Sz: Azt kapják, ami nekik kijár!
A: Vigyázz! Még elkaplak!
Sz: Ahhoz magas ez az ablak!
Th: Add ide a kulcsokat, mert...
Sz: Nézd má' a pattogó öregembert!
G: Szarumán! A botod eltört!
Sz: Ó! A hatalmam megtört!
Ga : S ha jót akarsz magadnak, ne gondolkodj sokat,
A: És add ide a budikulcsokat!

ennyi. milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 5 hónapja #60119 Írta: E. Eia Ayna
Nem menekültök... jön az én folytatásom... :twisted:

VI. rész (csak zárójelbe, most nincs ihletem :? de remélem csak annyira igaz, mint Alyr Mesternél :wink: )

A: Invito Hermi!
Arw: Szóval mostmár nem csak a hobbitokat molesztálod? És velem mi lesz? És mikor mosol hajat?
H: Azt én nem tudom. De megyek. Előbb is majdnem elkéstem bájitaltanról! *eltűnik*
A: Afframc ez eltűnt.
Arw: Mikor mosod meg a hajad?
A: Ebből elég! Capitulatus! *pálca nem műxik* Nem igaz! Ghandi meginn az én pálcámat vitte el harcolni!!!
Ga: Nincs is pálcád!
A: Te meg nem is vagy itt!
Ga: Az egy dolog, de neked nem is volt pálcád!
A: Nemmindegy? Menjünk a szamahirokhoz, hátha ott van vmi használható dolog.
Alyr Mester *megjelenik, mint az SW-ben amikor nemtommicsinálnak (na ez értelmes volt...)*: A szamahirok az én paródiám!
A: Nem lehet túl jó...
AM: De te is benne vagy!
A: Akkor Király paródia lehet!
AM: Úgy jobb ... le ... ha ... nem ... lenné ... be *megszakad a kapcsolat*
A: Hogyaza..
Arw: Mikor mosol hajat?

Majd jön a köv. remélem jobb lesz majd.. :?

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #60063 Írta: Ragoran
Sötét Úr: magyarul??

Több
22 éve 5 hónapja #60055 Írta: Alyr Arkhon
Telumehtar:
Az ötletek jók, de a kifejezésmód még kiforratlan.
Azonkívül szerintem a "bambaarcú balrogivadék, bibircsókosfejű bandita, Birkaképű, bégető birka :) jobban illik Mória kapuihoz, mint korunk ékesszólása.
ez csak személyes vélemény

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 5 hónapja #60033 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Humor
komolyan, behalok...
"lapátok közt"...mint sírásósorozat....

Több
22 éve 5 hónapja #60013 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Ezt nem tudom kihagyni, annyira jóóóóóóó... Azon az oldalon van, amit Svin ajánlott, és a többi is nagyon Aragorn - izé, khirályj, de ez, ez... ez ez!

Lord of the Rings, by Andrew Lloyd Weber

Don't cry for me, Numenoria
The truth is, you never sank down
Beneath those wild waves
Those deep sea wild waves
You never left from
This Middle Earth

Több
22 éve 5 hónapja #59975 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Sötét Úr: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na az egyik barátnőmmel megpróbáltunk írni egy paródiát...Légyszi irjatok valami véleményt...Ja és egy kicsit lehet hogy durva de majd kiderül a ti véleményetekből.

Frodóék a Móriai Kapunál:

Frodó:Itt sötét vaaaan, fázook és nem látok semmit....Gandalf hol a villanykapcsoló?
Samu:Mi?Fázol?Látszik...Gandalf hol a radiátor?
Gandalf:N..n...nem...t...t..tu...tudom...!K...k...ke...kere....keresd..m..m...meg....
Aragorn:Ezeknek a hülye nyávogós bob...hob...hol...na hogyishívják...na szal ezeknek a félszerzeteknek mindig van valami bajuk.Persze ÉN KIRÁLY nem fázom és látok a sötétben is!
(Azzal lép egyet és a mélybe zuhan)
A:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Gollam:Na nesztek nektek.Én Gollam a drágaszágom nélkül isz megvagyok.Igasz,azóta isz potenciazavarban szenvedek...Na de...
F:Akkor tom mért vagy ilyen sz*r...Hoppá!
Pippin:Elárultad magad Frodó!
Go:Te kisz szemét,eddig szenki szem tudta hogy buszi vagyok.
S:Frodó?MEGCSALTÁL?Neeeeee...
(Samu megy és szétlöveti magát az orkokkal)
F:Nee...Samu...várj...nem úgyértettem....
Boromir:Hagyd!Neki már mindegy!
F:Deee...
B:Kuss!Ide a Gyürüvel!
(Boromir elkezdi folytogatni Frodot)
Legolas:Hagyd öt békén! (Ezt innen vettük :) )Barom,bunkó,buzeráns,beszari,bamba,béna,béka!
B:MI?????Én???MEGHALSZ!!!!!

Na ez csak az eleje de a többire nincs időm...várom a kritikát...

Több
22 éve 5 hónapja #59796 Írta: E. Eia Ayna
Tizedik próbálkozásara, hátha sikerül... (Eddig lefagyott :evil: )

Naszóval:
Csatlakozomaz előttem szólóhoz.. :D Hozzátéve, hogy: Alyr: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #59740 Írta: Ragoran
Akkor mien, ha van??? -mármint ihleted?-:P :P :P

Több
22 éve 5 hónapja #59650 Írta: Yavanna

Alyr Arkhon írta: bemennek, a főtéren hatalmas tömeg nézi a sorozatot, amelyben éppen Gil Guano förtelmes orkserege tör rá a védtelen és ártatlan hölgyekkel és virágos rétekkel teli Mordorra, amit alig pár szőke hajú, kék szemű és végtelenül szimpatikus deltás ám szánandó macsó véd. A pólójukra a nazgúl felratot hímezték az ártatlan és gyönyörű szüzek

:lol: 8O :lol: 8O :lol:

Még hogy nincs ihleted? Te viccelsz!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 5 hónapja #59639 Írta: Ragoran
Alyr: A szokásos!:-) Naon király!!!

Több
22 éve 5 hónapja #59629 Írta: Alyr Arkhon
Üdv mindenkinek!
Látom, elvagytok nélkülem is...
De nem ússzátok meg az újabb folytatást...
vagy inkább kezdjek újat?
Nem tudom, most nincs ihletem...
De azért megpróbálom...

Megérkezés Manus Treereeth be.
Kapuőr: Vatarjuduinghír?
G: Ví.... Ví vont ingehen!
ő: Ne beszélj itt nekem rohaniul, Gandalf! Válaszolj az én nyelvemen!
G: Ví vont gó in dö... tu dö... helytartó
Ő: Igazán megtanulhatnál már gondori nyelven, főleg, hogy ez uyganaz, mint a közös.
G: Tényleg?
Ő: Többé kevésbé
G: Na, engedj be, beszélnem kell a helytartóval.
Ő: Most van a Tüzes Szív a palantévében, nem fog fogadni.
G: Tüzes szív?
Ő: Szappanopera...
G: Ja aaaaaaz..... melyik rész?
Ő: Amikor Gil Guano meghal...
G: Ilyen rész nem volt...
Ő: Ha nem tudnád, új részekkel megy ez is, meg a Lapátok közt is.
G: Lapátooooook? Más címre emlékszem...
Ő: A sírásósorozatnak tudsz jobbat?
G: Megváltoztak itt a dolgok, jobb lesz, ha bemegyek...

(bemennek, a főtéren hatalmas tömeg nézi a sorozatot, amelyben éppen Gil Guano förtelmes orkserege tör rá a védtelen és ártatlan hölgyekkel és virágos rétekkel teli Mordorra, amit alig pár szőke hajú, kék szemű és végtelenül szimpatikus deltás ám szánandó macsó véd. A pólójukra a nazgúl felratot hímezték az ártatlan és gyönyörű szüzek)

G: Én nem egészen így emlékszem erre...
Gondori gyerek: Akkor olvass el egy történelemkönyvet, öregapó...
G: Gyerünk Pippin, a helytartóhoz.... ez iszonyatos...

(felmennek, de csak a lépcsőn, mert a lifteket lezárták)

G: Menjük be...
P: Nézd! Az ajtót!
(Gondor Helytartója, Minas Tirith Ura, és a Vörös Szem tévétársaság vezetője. Autogram 1-es ajtó, információ 2-es ajtó, reklamáció : pincebörtön. A helytartói ügyek csak kedden 23:59-0:00 ig. )

G: Itt sürgősen tenni kell valamit.
P: ja... de mit?
G: Hol van Faramir? Őbenne megbízom.
P: Próbáljuk meg a kaputelefont.
Titkárnő: Tessééééék!
G: Faramir úr itt van?
T: ÖÖöööööö.... Nem, saaaajnos az igazgatóhelyettes-résztulajdonos úr nincs itt, tárgyal, horgászik, vadászik, ebédel, úszik, harcol.
G: Ezt mind?
T: Tessék választani.
G: Mindezeket hol műveli?
T: Legutóbb a reklamációnál volt, amikor ebédet vittem neki...
G: nagyobb a baj, mint hittem...

(lentről fekhallatszik:
"És akkor, Szauron, a macsók legmacsóbbika (elégedett sikkantások a kép megjelenésekor) megkovácsolta az Egy Gyűrűt, hogy megvédje szeretett hazáját, és ifjú szerelmét, Pókinellát, de a gaz Isildur aki éppen akkor szabadult a börtönből, meg akart ölni mindenkit, de legfőképp a Gyűrűt akarta, és megölte Szauron családját, csak a macsó és a szerelme maradtak meg, de örökre el kellett válniuk.... (erős sírás, hüppögés) és mért akarnánk mi az ő útjukba állni? Bontsuk le a várat, hátha itt van a Gyűrű és ők boldogok lehetnek...)

G: Ó, elvesztünk-elvesztünk....
P: Mért? nem fogja szegény soha megtalálni?
G:Ááááááááá!!!!!
(levetné magát a várfalról, ám azt hirtelen lebontják)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 5 hónapja #59611 Írta: Ragoran
Sötét Úr: :wink: Nagyon jó és FOLYTASD! :P :P

Több
22 éve 5 hónapja #59591 Írta: E. Eia Ayna
Sötét Úr: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Svin: Sajna nemtok ánglish :? :)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 5 hónapja #59569 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Humor
Sötét Úr: Tényleg jó lenne hogyha csinálnál folyataást neki, mert nagyon jó. :mrgreen: :lol:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 5 hónapja #59558 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Humor
Egy linket ajanlanek figyelmetekbe:

www.flin.demon.co.uk/althist/auth.htm

Itt a GYU-bol vannak reszletek mintha azt nem Tolkien, hanem mas-mas szerzo irta volna (Ian Flemming, Hemingway, AA Milne, Oscar Wilde, Lucas, Meatloaf, Webber, stb...)

Több
22 éve 5 hónapja #59550 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Humor
Sötét Úr: váááááá!!! :lol: :lol: :lol:
Most nem is emelek ki dolgokat, mert annyi jó van benne! Szuper! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 5 hónapja #59548 Írta: Gandalf

Több
22 éve 5 hónapja #59530 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Humor
Azt ugye tudjátok,hogy haláli jók vagytok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #59524 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok!

NAGYON JÓ Sötét Úr. Igaza van Leanának!
Na már most túl vagyok a Star Warson. Nem tudnám mégegyszer végignézni,már elnézést a rajongóktól. De szerintem ez egy kicsit badarság volt, hogy a filmnek az a címe, hogy A Klónok támadása. Erre az utolsó percben azt mondja Yoda: Elkezdődött a klónok háborúja. :?:
És mjdnem megfulladtam a nyál özönben mikor a csók jelenetek voltak.

Obi, van Kenu? :D :D :D :D :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #59518 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Humor
Sötét Úr: Nagyon, nagyon, nagyon gratulálok. Kb. akkor olvastam ilyen remek paródát mikor Rayan. :D
Azt hiszem a többiek nevében szólok, ha azt mondom: FOLYTATÁST AKARUNK !!!!!!! :wink: :lol:

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 5 hónapja #59494 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Humor
Gratu. Sőt, Ét Úr, folytasd. Csak aztán ne legyen túl hosszú, mert nekem erre az egészre 7 db. percet szántak. ÉS azalatt be kell mutatnom a topicot, plusz fel kell olvasnom valamit/valamiket. (És nagyon fájna a szívem azért a szereplőjellemzésért.... :cry: )

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #59486 Írta: Yavanna
Éljen Sötét Úr!!! *tapsvihar* :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Ha meg lesz a folytatás és lesz a storynak valamilyen lezárása, akkor szvsz ezt mindenképpen fel kellene olvasni Szegeden! :wink: nazgúl?

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.441 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére