Humor
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Yavanna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Rayan írta: Yavanna: ki beszélt itt arról, hogy azt leforgatták, és hogy olyat akarnánk csinálni? Azért ennyire nem vagyok hülye ..a VT ugye paródia, amit csinálhatnánk mi is, (persze nem ilyen Jack B. mintára ) és azt kamerával csinálnánk. Csak azé gondoltam, mert tök poén lenne-és bemelegítés a filmforgatáshoz
Bocsika-bocsika-bocsika... *Yavanna picire összehúzza magát*
Nem tudtam, hogy láttad-e és hogy mit tudsz róla. Asszem' csöppet félreértettelek...
"Aure entuluva!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Estel Adániel írta: Hát igen... mindig így kezdődik... először ajándékokkal lep el minket (mert ez a Valinori Vámvizsgálat tényleg az!!), aztán szépen lassan az uralma alá hajt...
Hmmm... Lebuktam? )))
Egyébként még legalább ennyi van készen, de még át kell néznem, és rá kell jöjjek, hol lehet úgy elvágni, hogy ne a cselekmény vagy a mondat közepén legyen a törés, hanem valami semleg
- Rayan
- Nem elérhető
Ian McKellen Monica Lewinsky-val
209.240.152.182/mckellen/images/0412.jpg
Ian kicsit másképp
209.240.152.182/mckellen/images/0438.jpg
209.240.152.182/mckellen/images/0439.jpg (Lehet, hogy ez ismerős.)
209.240.152.182/mckellen/images/0393.jpg
209.240.152.182/mckellen/images/0476.jpg
209.240.152.182/mckellen/images/0495.jpg
209.240.152.182/mckellen/images/0417.jpg
209.240.152.182/mckellen/images/0272.jpg
Ezek mind ő, szerintem tök viccesek Amúgy nagy rajongója vagyok
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Elanor
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Yavanna írta: Erősen kétlem, hogy olyat tudnánk csinálni, azt néhány számítógép guru készítette. Nem arról van szó, hogy leforgattak valamit, hanem arról, hogy az EP II. trailerét egy kicsikét megbuherálták.
Yavanna: ki beszélt itt arról, hogy azt leforgatták, és hogy olyat akarnánk csinálni? Azért ennyire nem vagyok hülye ..a VT ugye paródia, amit csinálhatnánk mi is, (persze nem ilyen Jack B. mintára ) és azt kamerával csinálnánk. Csak azé gondoltam, mert tök poén lenne-és bemelegítés a filmforgatáshoz
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Minerva
- Nem elérhető
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Következik a folytatás(örülök, ha 20 perc alatt sikerül beírnom )
Ööööö... Hát amikor te meg Thöö... szóval Legsi apja meg te ott... izéltetek... egy franciaágyban
MII??? TE LESELKEDTÉL? (DE AKKOR SE ÉN VAGYOK LEGSI ANYJA! ÉN FÉRFI... izé.., nő... FÉRFI VAGYOK!)
Á! Dehogy! Én csak mentem Elro.. hoppá, szóval Völgyzugolyba mentemm, és eltévedtem, azt belétek ütköztem. DE TE VAGY LEGSI ANYJA! Hiába tagadod! LÁTTAM!
NEM VAGYOK AZ ANYJA! (Hanem az apja! Thranduil ugyanis nő!)
NEM! KIPRÓBÁL... hoppá...
DE NŐ! Ha ő nem nő, akkor te vagy az!
ÉN FÉRFI VAGYOK! MEMUTATOM! *vetkőzik*
Hagyd abba a sztriptízt! Nem vagyok rá kívácsi! Amúgy már egyikünk se férfi, setleg lapozz vissza a ..... mittomén hányadik oldalra. Mindketten "használtuk" a sarlót!
Az egy másik variáció!!! És én férfi vagyok! Hö! Király vagyok! Te viszont nő vagy! *előveszi sarló és aztán felhúzza a Gyűrű (Húúúú) és eltűnik Boromir elől*
Neked nincs is Gyűrűd! *ekkor Aragorn rájön, hogy ő nem is láthatatlan, és mielőtt bármit tehetne, Boromir is "használja" a sarlót*
Neked meg nincs sarlód! *vissza a helyére*
Most már van! *Elveszi Aragornét, s a .... megint csak levágja*
De nekem sincs!!! *vissa*
Akkor az enyémet se vágtad le! *vissza* Én meg már kezdtem megijedni!
De nem is tudtam volna levágni! Te NŐ vagy!
NEM VAGYOK NŐ! ARWEN NŐ és vele is..... izé....
MI??? Árven az én csajom! Hö Király vagyok!
folyt. köv.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Yavanna
- Nem elérhető
Rayan írta: Eia, Sötét Úr: Istencsászár!
Tegnap előtt eszembe jutott valami. ()
Mit szólnátok, ha már úgy is van egy SW-paródia (Asszem a Vörös Birodalom v. mi -még nem láttam, de már mindenki erről beszél), nem csinálunk mi is egyet? Összedobhatnánk pár nap alatt, csak kéne egy cam, pár lelkes ember, meg néhány jó jelenet+jelmez. Úgy emlékszem, még Laego említette volt a filmes talin, hogy mielőtt belekezdünk a filmbe, előtte v. mellette meg kéne csinálnunk a paródiáját is Nnna, vélemény? (Csak egy kósza ötlet.)
Amiről te beszélsz, az a Vörösök Támadása! (Mindenki nézze meg, mert nagyon állat! ) Erősen kétlem, hogy olyat tudnánk csinálni, azt néhány számítógép guru készítette. Nem arról van szó, hogy leforgattak valamit, hanem arról, hogy az EP II. trailerét egy kicsikét megbuherálták. Pont annyira, hogy Yoda fejszerkezete erősen Mádlra hajaz, Anakiné a mi Viktorunkra stb. Ja és itt ott feltűnik egy-egy munkáspárt logó, a szeparatista járműveken. A legjobb Kuncze, mint az a kék lény, hosszú szarvakkal, aki folyton Palpatine mellett feszít! Nagyon jól megcsinálták azok akik csinálták! (Most ezt aztán jól megasszondtam...)
Sorry az OFF-ért!
"Aure entuluva!"
- Ragoran
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
Tegnap előtt eszembe jutott valami. ()
Mit szólnátok, ha már úgy is van egy SW-paródia (Asszem a Vörös Birodalom v. mi -még nem láttam, de már mindenki erről beszél), nem csinálunk mi is egyet? Összedobhatnánk pár nap alatt, csak kéne egy cam, pár lelkes ember, meg néhány jó jelenet+jelmez. Úgy emlékszem, még Laego említette volt a filmes talin, hogy mielőtt belekezdünk a filmbe, előtte v. mellette meg kéne csinálnunk a paródiáját is Nnna, vélemény? (Csak egy kósza ötlet.)
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
És most folyt. köv.
Te álmodsz!
Nem vagyok Boromir! És Király vagyok!
Esetleg egy nyomortanyán, valahol Mordorban! Isten bizony, az értelmi szinted kb. mint egy szőke elfé!
Szóval te tudod milyen egy szőke elf! Akkor te szőke elf vagy, és csak fested a hajad! Oxigénszőke!
Te is tudod, nem? Hisz a "barátod"... Glorfindel!
Nem! Glorfy Elro... ajjaj... ezt nem kellett volna...
Hogy mik ki nem derülnek! És azt is elárulnád, hogy amikor Eladannal és Elrohirral "kószálsz" akkor mit... ühümm.. "csináltok"?
Lesem, ahogy ők kit/mit csinálnak...(és hogyan)
Ők? Úgy tudtam, testvérek (vagy nem?)
És kit érdekel?! Te meg a lányodat! Hö! Király vagyok!
NINCS LÁNYOM!
Hátakkor Legsi? (Hö! Király vagyok!)
LEGSI a szere... jaj, már megint elszóltam magam.
Ez tök olyan, mint a familia... apám Zeusz, nagyapám Zeusz, dédapám Zeusz...
Oppá! Elszóltam magam! Javítok! (apám Arathorn, nagyapám Arathorn, dédpám Arathorn...)
Hé! Ha te nem Arathorn fia vagy (elszóltad magad), akkor semmi jogod a gondori koronához!
De! Ugyanis az ükapám(Isildur), meg a déd, nagy, apám is Király volt! Hö! Király vagyok!
De Isildurnak egyetlen utóda Arathorn! Ha te nem az ő fia vagy, akkor Isildur nem az ükapád! (hacsak nem akarod bemesélni nekem, hogy Zeusz is Isildur leszármazottja!)
A Zeusz Arathorn álneve!!! Nem láttad a feljegyzéseket? Ja persze te nem is tucc olvasni...
Mintha te tudnál! Te analfabéta! Még a nevedet se tudod leírni!
De még mindig jobban írok, mint te tetves tapizó tatu!
Én? Akkor se mennék hozzád, ha te lennél az utolsó nő... izé..férfi... izé nő... vagy... most mi vagy?
Én férfi vagyok! Te meg csak voltál! És akkor mi volt, amikor levágtad rólam a ruhám, hogy csinálhass?!!
Az nem én voltam! Az Gimli volt! Mesélte! (azért hitted, hogy én mert elkérte a kürtöm, és a sötétben nem láttad ki az!)
Nem is volt sötét! Max. benned! És ne hazudj! Gimli sokkal jo... oppá
MÁR MEGINT ELÁRULTAD MAGAD! Szóval nem elég, hogy szegény hobbitokat (főleg azt az édi Frodót) piszkálod, de már egy törppel is kikezdesz!
Te pedig az összes elfel+Ghandival+Faramirral+Elronddal+az orkokkal+az én kis Frodómmal és a hobbitjaimmal is!
Csak az elfekkel és a hobbitokkal! HA NEM TUDNÁD Faramir az öcsém! Nem vagyok én pedofil!
ÁÁÁÁÁ neeeeeeem... És Legsi?!
Legsi pedofil! Ő csekély többezer évvel idősebb nálam!
De te vagy az anyja!!!
NEM ÉRTED, HOGY NEM!
De igen!!! LÁTTAM!!!
MIT?
most egyelőre ennyi [size=9:3drh1bkr](most meg a kezem fáj.. utálom, ha megycsapolnak...)[/size] folyt. köv.
Még annyit, hogy egy-két helyen eléggé sántít, és eléggé lefelejtettem róla a HKV-t (Hö! Király vagyok!), dehát akkor így irtuk, mostmár nem vátoztatok rajta..(vagy nem )
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- svindler
- Nem elérhető
A kovetkezo cimen keressetek:
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/d ... l_234.html
Aki nem latta feltetlen nezze meg
DivX codec kell hozza, de a site-on mellekelve van.
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ragoran
- Nem elérhető
Sötét Úr: Egy csöppet hosszú, de megéri elolvasni! Király!! Gollam különösen aranyos!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Valinori vámvizsgálat #2
A hírnök távozása egyáltalán nem enyhítette a légkört. Halzsír fia Radír, a zöld ruhás tünde, aki először lépett a fedélzetre, idegesen egyik lábáról a másikra állt. Történetesen nem a sajátjára, hanem az őrmesterére, de az, mint akit kikapcsoltak, meg se rezzent. Csak az állkapcsa járt, szakadatlanul. Círdan feszülten nézte egy darabig, aztán elvonult azzal az indokkal, hogy a kötélzetet ellenőrzi. Frodó szinte megbűvölten meredt az őrmester állára. Az észrevette, és egy szép, kerek gömböt fújt, aztán elkezdte leszedegetni a darabjait a homlokáról. A pukkanásra Legolas elejtette a fésűjét. Ez hiba volt.
A fésű a csörlőre esett, megpattant, és a fedélzet peremén, a korlát két oszlopa között állapodott meg. Legolas érte hajolt, ám ezzel egy időben egy újabb zöld ruhás tünde lépett a fedélzetre.
A hajó megbillenése más körülmények között észrevehetetlen lett volna, csakhogy Legolas nem volt felkészülve ilyen atrocitásra, és elvétette a mozdulatot. Ujjai a fésű fogának ütődtek, és ez az apró pöccintés elég volt ahhoz, hogy e fontos, sőt, nélkülözhetetlen eszköz az egyensúlyából kibillenve a tengerbe essen. Legolas előbb elsápadt, aztán falfehérré vált. A következő pillanatban már a korláton termett, és a vizet kémlelte.
Gandalf tért magához először.
- Nem tenném. - mondta. - Nem hiszem, hogy elhagyhatjuk a hajót.
Legolas azonban már ugrott is. Tucatnyi nyílvessző hegye mutatott arra a pontra, ahol a hullámok összecsaptak fölötte.
- Riadó! - rikoltotta az őrmester, - illegális határátlépés!
- Tünde a vízben! - harsant fel ugyanakkor az egyik matróz hangja is, és egy mentőöv toccsant a tengerbe. Ahogy leért, egy pillanatra megtévesztésig hasonlított egy tollas tüskéjű sündisznóra, aztán elmerült. A tucatnyi nyílvessző megtette a magáét. Vagy mégsem?
Radír gyors gondolkozású elf volt, legalábbis a tisztségéhez képest.
- Őrmester! Vizsgálják át a mentőöveket!
A társaság tagjai megrökönyödve néztek egymásra, aztán Radírra. Celeborn kapott észbe először:
- Eggyel kevesebben vagyunk, mint amikor elindultunk. Mi történt Legolasszal?
Gimli sötét pillantását látva elhallgatott, és folytatta gyógyszeripari tevékenységét: a pirulái után kutatott. Galadriel megtörten elfordult, és a messzeségbe bámult.
Ez alatt az Őrmester magához intette néhány társát, és összeszedték a hajó mentőöveit, az egyik árboc elé halmozva őket.
- Jelentem, egyik mentőövben sem találtunk senkit!
Radír sóhajtott egy mélyet.
- Őrmester, nem volt troll az ősei között?
- Jelentem, troll az nem volt, de a nagyapám gyerekkorában majdnem lenyelt egy ceruzát!
- Sejthettem volna... Hasítsa fel az egyik mentőövet!
- Miért kell felhasítani a mentőövet??? - döbbent meg Gimli.
- Egy mentőövnek el kell bírnia egy tünde, vagy akár egy törp súlyát is. - közölte fölényesen Radír. - Még akkor is, ha teletűzdelik nyilakkal, hiszen tömör, könnyű fából készül. Láttad azt a mentőövet, amit samponreklám barátod után dobtak?
- Láttam, hogy elmerült. - felelte Gimli. - De hát Legolas sosem használt sampont, ő a természetes hajápolás híve!
- Ha nem tudnám, hogy törp vagy, azt hinném, ostoba vagy. De hát a törpöknél ez úgy látszik veleszületett dolog!
- Na, mondd még egyszer, Csacsifül, és nem kell többé pedikűröshöz járnod! - villant meg egy szempillantás alatt Gimli kezében a harcibárd.
- Állj, állj, állj! - lépett közbe Gandalf. - Glóin fia Gimli, eszesebbnek hittelek annál, hogy beugorj egy ilyen átlátszó provokációnak! Tedd le azt a fejszét, nincs értelme a vendéglátóinkat magunkra haragítanunk. Halzsír fia Radír, mire számítasz, mit találsz a mentőövekben?
- Hogy mit? G'lurk-ot, természetesen! Évszázadok óta próbáljuk kideríteni, hogy ki csempészi be Valinorba, de eddig nem sikerült nyomára akadnunk. Taníquetil környékén nagy keletje van a fiatal tündék között, és mindig akad is náluk, pedig csak a neppereknél szerezhetik be, és rengetegbe kerül. Máshonnan pedig nem kerülhet be, csak Középföldéről. Onnan pedig csak egyetlen hajós tud Valinorba jutni, és az Círdan!
- Nem értem. - szólalt meg Frodó. - Mi az a g'lurk?
- Orkpálinka. Feketeürömből főzik, ami a tündékre nézve hallucinációkat okozó méreg. Függőséget, nagy mennyiségben pedig halált okoz. - magyarázta Galadriel. - Nem tudom elképzelni Círdanról, hogy ilyesmit csempészne Valinorba!
- Nem kellene inkább Legolasszal foglalkoznunk? - vetette közbe Gimli. Kertitörp legyek, ha hagyom megfulladni! - jelentette be, azzal levetkőzött (ami abból állt, hogy letette a sisakját és a pajzsát) és a korláthoz lépett. - Izé... Segítene valaki átugranom?
Az őrmester épp idejében szólt közbe: - Maga gyanúsított, nem hagyhatja el a hajót! A bűntársa úgyis most bukkant fel!
Az egyik matróz kötélhágcsót dobott át a korláton. Aztán kerített egy újabbat, és előbb odakötötte egy bakhoz, és csak azután dobta át. A kötél hamarosan megfeszült, majd kisvártatva Legolas feje is megjelent, szájában a fésűvel, egyik karjával pedig egy fekete, kapálódzó lényt szorongatott a nyakánál fogva.
- Neee! Neee! Gonosz tünde! Fáj, cúr, éget! - visítozott a lény.
- Gollam??? - hördültek fel egyszerre a társaság tagjai (kivéve persze Celebornt, aki talált még két kötélhágcsót és néhány köteg kötelet, és azokat próbálta a vízbe hajítani, de csak annyit ért el, hogy magára tekerte őket).
- Mffff hümmm műmümü! - közölte Legolas, gondosan ügyelve a fésűre. Gollam egy hatalmasat rúgott bele, csak úgy döngött az oldala. Segítő kezek nyúltak át a korláton, hogy a fedélzetre segítsék. Gandalf Gollamot kapta el, és a karmolásokkal, rúgásokkal mit sem törődve átemelte a korláton.
- Meg ne moccanj, mert tündetojássá változtatlak! - parancsolt rá. Gollam abban a pillanatban megdermedt.
- Ez meg micsoda? Magukhoz tartozik? - kérdezte Radír.
- Nem hozzánk tartozik, bár bizonyára velünk jött, potyautasként. Gollam a neve, és sejtelmem sincs, hogy lehet még életben.
- Életben vagyunk, úgy ám, drágaszágom! - villant meg Gollam szeme. - Cúf hegybe bedobtak minket, gonosz kisz hobbitkák, de mi leharaptuk az ujjukat, úgy ám! Drágaszág oda lett, de megvédte szegény Szméagolt, gollam-gollam! Nem szabad a tűzbe dobni szegény kisz Szméagolt, nem ám! Megbüdöszödik a tűz isz, kénszagú lesz ész cinál Drágaszágból cöpögősz iszapot, de Drágaszág megvédi jó gazdát! Szméagol jó gazda, gollam! Nagy Szméagol, Cép Szméagol!
- Ez nem lehet igaz! - nyögte Frodó. - Mit csinált veled a Drágaság, Gollam? Hogy élted túl a robbanást?
- Megint kérdezőszködik, gonosz kisz hobbit. Micinál Szméagol, hogy cinál Szméagol. Szméagol nem cinál szemmit! Szméagol nem él túl szemmit. Szméagolt megvédi Drágaszág. Drágaszág cinált nagy füsztöt, tűz nem látta szegény Szméagolt. Nem ette meg, cak nyalogatta, úgy ám! Gollam!
- Úgy érted, hogy nem fogott a tűz? - hüledezett Gimli.
- Tűznek nincen keze, buta törp! Tűznek cak cúf nagy nyelve van ész éget. De Drágaszág megvédte Szméagolt, mert Szméagol jó ész nem akar meghalni, bizzony!
- És mi lett a Drágasággal? - kérdezte Gandalf.
- Drágaszág elbújt, nem tudom hol van. De megtalálom! Bizony Szméagol megtalálja, még ha a gonosz tündék közé isz kell mennie.
- Úgy érted, hogy itt van a Drágaság?
- Ki tudja? Drágaszág itt van, vagy ott. Lehet, hogy mászhol! Gollam nem tudja, hol van!
Radír végigmérte a szánalmas lényt. Pokoli tűzvészt élhetett túl, keze-lába borzalmas hegekkel volt teli, lábfejeiből csak csonk maradt, és ujjai is jobbára csak szánalmas bütykök maradtak. Arca is csupa visszataszító heg volt, és fekete képéből fenyegetően foszforeszkált két hatalmas, fakózöld szeme. Ráadásul enyhén füstölgött is.
Círdan jelent meg, és Gollamot meglátva felkiáltott:
- Hát szóval itt van! Matrózaim jelentették, hogy valami különös lényt láttak a tatról, mintha valami a kormánylapátba kapaszkodna. Micsoda ez az izé? Ismerősnek tűnik valahonnan.
- Ez most már nem a te dolgod, Círdan. - közölte Radír. - Le kell tartóztassalak, mert idegenek előtt felfedted az Egyenes Út titkát. Te hoztad ide ezeket az egyéneket, akikről még mindig nem tudjuk, hogy partra léphetnek-e; és te hoztad ide ezt a fura szerzetet is, akinek biztos, hogy nincs itt semmi keresnivalója.
- Nem bisztosz! - kiáltotta Gollam. - Lehet, hogy itt van a Drágaszág, ész akkor van mit keresznivalója!
- Gandalf, te elhiszed ezt? - kérdezte Legolas. - Hát mégsem pusztult el a Gyűrű?
- Nincs az a tárgy, még a Hatalomgyűrűk se, ami kibírhatja a Végzet Hegyének forró tüzét. - felelte Gandalf. - De az, hogy Gollam itt van, és túlélte a Gyűrű megsemmisülését, baljós gondolatokat ébreszt bennem.
- Bennem viszont még mindig a mentőövek ébresztenek baljós gondolatokat - közölte Radír. - Círdan, mivel magyarázod, hogy egy mentőöv csak úgy elmerül?
- A mentőöveink Középfölde vizeire valók, nem Valinorba. Valinor szent vizeihez túlságosan nehezek.
- Más víz lenne Valinorban, mint Középföldén?
- Igen! - vágták rá kórusban a társaság tagjai.
- Egészen más Valinor vize! - tette hozzá Celeborn, a többiek komoly meglepődésére. - Valinor vize olyan, mintha már jártunk volna egy helyen, amit Lothlóriennek hívnak, és ott a fák más időben léteznek, szemlátomást. Én, Celeborn, ismerem azt a helyet, és egészen más van Galadriel Tükrében, mint ameddig a Szem ellát. A Megye például, hát azt nem tudom milyen, mert ott nem jártam, de egyszer lehet, hogy mégis. Épp nemes népünk történetét tanultam jóanyámmal, és a trollbamondásnál tartottunk, amikor Samu megöli, ha bármivel is próbálkozik. De mára már más lett minden. A világ változik. Érzem a földön, a vízen, és az eperillatú habfürdőben. Én, Celeborn, azóta mondom ezt, mióta nem láttalak már Galadriel, hol jártál?
Celeborn büszkén felemelt fejjel nézett körül. Az elmúlt százhetvenkét évben ez volt a leghosszabb szöveg, amit hagytak neki elmondani.
- Akkor bizonyára nem tehet kárt a mentőövedben, ha felnyitjuk az egyiket. - ragaszkodott a rögeszméjéhez Radír. - Őrmester, hasítson fel egyet!
Az őrmester amennyire csak tudott, hátrahajolt, és kidugta a pocakját.
- Maga törpagyú orkfajzat, amit maga csinál, az nem hasítás, hanem egy elfuserált híd!
(Gandalf megmarkolta Gimli vállát.)
- Jelentem, ez nem hasítás volt, hanem egy elfuserált híd! - kapott észbe az őrmester. - A hasításhoz szükséges, hogy át lehessen menni fölötte!
Círdan mentette meg a helyzetet. Felkapott egy mentőövet, és Gimli épp kéznél levő csatabárdjával belevágott. A fejszenyom belsejében a fa porózus mintázata virított. Csontszáraz volt. Radír meghajolt: - Bocsáss meg, Círdan, a hitetlenkedésemért! Őrmester, magára lehet bízni, hogy ezt a potyautast megkötözze?
- Neee! - visongott Gollam. - Cúf kötél, durva! Éget! Fáj! Nem kell kötél! Szméagol jó lesz, nem szompolyog, nem szalad el! Megígéri Gazdának!
Odaoldalazott Frodóhoz, és megérintette az orrával Frodó csonka kezét.
- Jó Gazda megbocájt Jó Szméagolnak? Szméagol megígér mindent! Szméagol nagyon jó, megígéri Drágaszágra! Szamu megöli, ha bármivel próbálkoszik!
Frodó elkomorodott. - Gollam, a Drágaság nincs nálam. Muszáj lesz megkötözniük téged.
- Ninc nála a Drágaszág, de volt! Gazda jó Gazda, jó Szméagol! Szméagol engedelmesz Drágaszág gazdájának akkor isz, ha ninc nála a Drágaszág! Jó Gazda megbocájt, már nem fáj ujja. Gollam szegített megölni Drágaszágot! Nem akarta, de szegített! Szméagol isz szegített!
Frodó gondolt egyet, és megmarkolta a nyakában lógó türkizt.
- Megígéred a Drágaságra? - emelte fel az öklét, anélkül, hogy megmutatta volna, mi van benne.
- Megígérem, Szméagol megígéri! Gazdánál van Drágaszág? Szméagol nem érzi szagát.
- Megígéred, vagy nem?
- Szméagol megígér mindent, mindent megígérünk a Drágaszágnak! Megígérjük a Drágaszág gazdájának, de meg ám!
- Rendben van - fordult Frodó Radírhoz. - Ne kötözzétek meg, nem fog meglógni.
- A te felelősségedre, Gyűrűhordozó! - mondta Radír, és eleresztették Gollamot. Az abban a pillanatban eltűnt a korláton át, még a csobbanást is alig lehetett hallani.
- Ehm... - nyögte Frodó. - Akkor most bajban vagyok?
[size=9:22vn9gn5]fojt. köv.[/size]
- Minerva
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Szméagol meg mindenki : csúcs!
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A Pókember paródia se volt gyenge azért.
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
- Minerva
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Kösszíííí!Ragoran írta: Minerva: Ez naon yóóóó!
Meg mindenki másnak is. Majd lesz még, ha találok vmi jót...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- hódica
- Nem elérhető
- Rayan
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Gépelési akciómat folytatom (közbe meg gondolkodom, hogy hogy került hozzám 2 doga)
Vigyázz, jön Lurtz!
És... mi van akkor?
"Éppen a 3. altatónyilat lőttem belé"- Lurtz naplója
*előkapja a forgatókönyvet* Ez hol van?
A Lurtz naplója!!!
Miért, te olvastad?
Ööö..igen..a táskádban volt.
TE KUTATSZ A CUCCAIM KÖZT? TE TURKÁLÓ TETŰ!
Mit akarsz! Turista vagyok.
Húzz vissza melegebb éghajlatra!
Itt vagy te meleg..és: Húúú!! Hö! Király vagyok!
Szerintem magadtól van meleged...
Persze...mert itt vagy...
Mindgyárt nem lesz meleged! *leönti egy vödör vízzel*
De nincs vized!
De van!
Samu abból csinálta a kajáját!
Csináltaa? Kivel? Veled?
Nem!!!! Veled!!! Láttam!!!
Ééén? Én akkor épp Legsi... oppá!
Már a lányodat is??
NEM A LÁNYOM!!! FOGD MÁR FEL AZZAL A KORLÁTOLT AGYADDAL!
Te nem tudod felfogni, hogy ha a bakacsinerdei tündekirálynő vagy, akkor a Legsi a lányod!!!
DE ÉN Nem vagyok tündekirálynő!
Akkor csak egy részeg, hazug disznó vagy!!! Hö! Király vagyok!
Te meg egy hülye nagyzoló, aki azt hiszi, király lehet. Álmodik a nyomor!
Szóval meginn álmodik a Boromir! És Király vagyok!
Most befejezem, mert dobnak , aztán majd folyt. köv.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.