Zene

Több
21 éve 10 hónapja #86515 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene
Even írta a Találkozásokban:

Evenstar írta: A pénteki kóruspróbát pedig, ha leszünk elegen, valszeg a talin fogjuk megtartani, remélve, hogy nem dobnak ki minket. Nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet, de helyet nem tudok, ahova mehetnénk próbálni. (Plusz a talira is nagyon szeretnék menni, de ez egy dolog.) Ha van valakinek helyszínjavaslata, akkor azt várom (és ez esetben a talizóknak fájó szívvel, de integetek: ). Mert a talin nem biztos, hogy meg tudjuk tartani a kellő komolyságot, bár ez még a könnyebben megoldható része a dolognak (majd bevetem a Batti-féle asztalcsapkodást, persze padlóra alkalmazva, mert a babzsákos részben asztal ugye nincs ). Az igazi baj talán az, hogy alapzaj lesz, zenei háttér viszont nem, vagy épp hogy valami más, amit épp ők beraknak háttérzenének (kérdés, hogy be lehet-e velük rakatni GyU-t, vagy legalább a más zenét lehet-e kikapcsoltatni - félek, hogy nem...). Plusz azért kérdés, hogy ők mit szólnak ehhez, hisz ha a többi vendég a felcsendülő filmzenére előadott nyávogásunkat tátott szájjal, áhítatos csendben hallgatja, és miattunk a teaház az átlagos forgalom háromszorosát bonyolítja le aznap este, az jó. De ha nem...
Mi legyen hát?

Even

Én írtam ugyanoda:

Kincső írta: Pénteken nálunk 3/4 5-től lehet próba (1/2 4 - 1/2 5-ig nem leszek itthon), ha viszont mégis a másik tali helyszínére megyünk, akkor én kb. 5 - 1/4 6-ra tudok odaérni.

Mi legyen?? :look: :hein:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86513 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Zene
Csütörtök négy óra nálam vizsgaidőpont...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86506 Írta: Kincső
Csütörtökön osztálykarácsony van, azt nem szeretném kihagyni... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #86487 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Zene
Én csütörtökön sem érek rá, mert külön-angol vizsga lesz... :?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #86475 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Zene
En a heten csak vasarnap delutan erek ra, 2-tol. Vasarnap 10-1-ig eloadas van, ezert egesz heten probalunk delutanonkent. Viszont a vasarnapi eloadas utan szabad vagyok.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 10 hónapja #86471 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Zene
Sziasztok!

Mint ígértem, újra beteszem, az eddigiekben az alábbi próbaidőpontok voltak kijelölve a kórus számára:

dec. 17. kedd
dec. 19. csütörtök
dec. 20. péntek
dec. 22. vasárnap

Találkozó minden esetben 16.00 a Nyugatinál.

Viszont ez a mai, 17-ei tali szerintem megint nem fog összejönni. Vasárnap a nyolc emberből 3-4 jelezte, hogy ráér, ha jól emlékszem. És nem tűnik úgy, hogy ennél többen lennénk. :? Ráadásul nem csak Beleg, de én sem érnék rá egy félórácskánál, max. egy óránál tovább maradni. Szóval én ezt lefújnám, bocs, hogy csak most, de így jött ki a lépés. A csütörtöki talit ellenben mindenképp meg kellene tartani, kérném jelezni, hogy kik érnek rá!!!

Even

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
21 éve 10 hónapja #86468 Írta: Beleg Cúthalion
Telleg, erre nem is gondoltam.
Beszelek Afival.
B.

Több
21 éve 10 hónapja #86457 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Zene
Azért azt ne felejtsétek el, hogy 2-án épp úgy lesznek mozilátogatók és filmvetítések, mint pl. ma. Ott fogtok a tömeg kellős közepén énekelni? Vagy pl. egy HP előadás közben a vászon előtt? :mrgreen:

Esetleg meg lehetne kérdezni a Corvint, hogy már 2-án oda tudják-e adni az egyik kis-termet...

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #86454 Írta: Beleg Cúthalion
A LEP szervezese kapcsan eszembe jutott hogy mi lenne, ha a foprobat januar 2-an mar a helyszinen tartanank? Amugy is elkel a segito kez a dekoralashoz, igy abban is tudnank segiteni es a helyszinen ki is probalhatnank, hogy milyen akusztikara szamitsunk masnap.

Meg a tobbieknek is kellemesebbe tesszuk a munkat :)
Mit szoltok?

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #86409 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Zene

Én is jelentkezem csütörtöktől...mikor is lesz próba? :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #86400 Írta: Elanor
Hát, én már vasárnap mondtam, hogy nem tudok jönni...szóval rám ne számítsatok! :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #86396 Írta: Kincső
Jelentem alásan, nem megyek holnap sakkedzésre :arrow: lehet nálunk a tali. :hello: Gondolom idetaláltok mostmár. Szerintem akkor egyszerűbb, ha a Borároson lesz a gyülekező 4-kor, de Ti tudjátok. :roll:
Várom a visszajelzést, hogy akkor jöttök-e. :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86373 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Zene
Sziasztok! (Kinga vagyok)
Kincső: Köszi a vendéglátást! Nagyon aranyosak voltatok! :hello:
Az éneklés pedig szuper lesz! Örülök, hogy megismertelek titeket!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #86356 Írta: Kincső
[size=9:3m5cyq3q]Az Ágit azt tudtam, csak nem akartam azt írni... :? [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86323 Írta: Brisa
Rendben, akkor tiétek az az egy óra.

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #86283 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Zene
Beleg barátnője: Ági (aka. Domitella), Rayané: Kinga (aka. Onering)
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #86182 Írta: Kincső
Öh... Even, Estel, Elanor, Beleg + egy barátnője*, Rayan + egy barátnője*, én. :wink:

[size=9:1djruvjj]* Szégyen és gyalázat, de elfelejtettem a nevüket. :oops: :roll: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86180 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Kincső: átfogalmazom a kérdést: Kik voltak próbán?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #86175 Írta: Kincső
OFF: Pont most ment az In dreams, most meg a May it be. 8) Azóta filmzenét hallgatok... :smokin: /ON
Léli: Nyolcan voltunk. 8)

Több
21 éve 10 hónapja #86171 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Brisa: Természetesen szükségünk lesz arra a próbaidőre...
Kincső: Köszönjük szépen! És hányan is voltak a próbán?
Ring: :oops: Egyszer már beszéltem Gumipókkal, csak elfelejtettem, hogy mit válaszolt. Most írtam neki privit, hogy mondja el újra... De egyébként, ha a Lamentet végig akajuk énekelni, akkor ahhoz úgysem lehet a zene... Jut eszembe! Meg tudnád tanulni annak a zongorás részét?

Na, sziasztok
Léli

Ui.: Bocs, hogy nem voltam, de reggel óta nagyon fáj a torkom + most érzem, hogy kezdek benáthásodni is.... (ezt az eheti 2 előadás nagyon meg fogja szenvedni... (hihi, el fog veszni a mezó :D ))

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #86162 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene
Brisa: Szerintem kellene az az idő gyakorlásnak.
Kincső: úgy értettem, hogy nekem sose jön össze... :?
Léli: Meg van az aláfestés?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 10 hónapja #86161 Írta: Kincső
Vége a próbának... Mindenki elment. :( Még anyu is :)
Abban egyeztünk meg, hogy jövő vasárnap is jöhettek hozzánk. :wink: :hello:
Eredmények:
:arrow: a Lament for Gandalfot még gyakorolni kell... :look:
:arrow: In dreams: :itscool: :itscool:
:arrow: Aníron: jól alakul :pimp:
:arrow: May it be: ez természetes :wink: :hello:
:arrow: a rizskók elfogyott... :roll:
:arrow: ... de tea még van. :P

Több
21 éve 10 hónapja #86072 Írta: Brisa
Módosult a program. 15:30 és 16:30 között lesz egy órácskátok - közvetlenül a díjkiosztó előtt - gyakorolni. Kell vagy nem kell ez az időszak nektek?

(A díjkiosztó 16:30 és 17:00 között lesz.)

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #85959 Írta: Elanor
Oké, nem azért kérdeztem, csak biztos akartam lenni, hogy lesz, mert mostanában egy-kettő elmaradt... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #85954 Írta: Kincső
Elanor: Szerintem igen... Szvsz Beleg csak azt kérdezte, hogy utána hová megyünk, mert nem tud odajönni 4-re. :roll: :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #85951 Írta: Elanor
Viszont én azt kérném, hogy ide is válaszoljatok, légyszi:
akkor holnap a szokott helyen és időben talizunk? (16:00, Nyugati)

Több
21 éve 10 hónapja #85860 Írta: Beleg Cúthalion
Gyerekek, most par percre beugrottam a munkahelyemre, igy megneztem gyorsana forumot.
Kerdesem hogy holnap hol lesz a proba???
Merthogy en csak 4-kor tudok elindulni a szinhazbol es nemtom hova menjek.
Legyszi ne ide valaszoljatok mert 5 perc mulva mar az epuleten kivul leszek es mar nem tudok netet nezni csak hetfon.

Lecci kuldjetek el sms-ben hogy pontosan (utca, hazszam, kapucsengo) hova menjek vasarnap es hanyra.
A szamom: 06-20 481-2557

Kossz,

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #85772 Írta: Kincső
Ring: Ezek? Miért, vannak más vasárnapok is ezeken kívül? :roll: :? (Gondolom 29-e nem jön szóba...)

Jövő pénteken lesz tali? :?: Nekem itt Csepelen hittanom van 1/2 4 - 1/2 5 között, és fél óra alatt érek a Nyugatihoz. Tehát nekem 5-től lenne jó, illetve 3 előtt (pénteken nekünk csak 3 óránk lesz), de gondolom nektek nem jó a kora délután. :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #85749 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene
Nekem ezek a vasárnapok nem jók. :?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 10 hónapja #85682 Írta: Brisa
Nahát, ez szomorú... számítottam rátok... :( )Most találhatok ki valamit azokra a fél órákra. :? )

Amúgy 18 órától kezdődik a díjkiosztó és a ti fellépésetek.

Beleg: Este 9-kor reményeink szerint még nagyon sokan lesznek. Az lesz a nap fénypontja.

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére