Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 1 hónapja #141203 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tényleg nem működik a www.tolkien.hu . Ahogy Svin is javasolta, innen lépjetek be: 213.157.100.65/~tolkien/index.html . Tegyétek be a címet a Kedvencekbe, vagy állítsátok be, hogy ez legyen a kezdőlap. Így csak egy gombra kell rákattintanotok.

Idővel természetesen a www.tolkien.hu cím is működni fog.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141200 Írta: Aldarion

Erda niire (Area) írta:

Tinfang Warble írta: Nagyon nagyon szeretnék egy irodalom topicot, ahol mindenféle idézeteket, meg könyveket meg ilyesmit szana-széjjel lehetne cincálni. Mert egyenlőre a versek topicot terheljük az idézetekkel...

én is szeretnék egy ilyen topicot!!! Nekem szülinapomra is megfelel, ha lehet ilyet kérni :)

Na jó, én már ügyben jöttem ide. Amikor fellépek a netre, és beírok, hogy www.tolkien.hu , egy csomót gondolkodik a net, és aztán kiírja, hogy oldal nem található. Aztán, ha beírom azt az ideiglenes helyet, arra is ugyan ezt csinálja. Ha a google-n bekeresek a tolkien néven, akkor kidobja ezt az oldalt, és ha onnan kattintok az elköltöztün.... -ra akkor bejön tök simán az egész. Ennek mi lehet, az oka, és ez csak nálam van így???? (nem a gép az oka, mert már máshonnan is próbálkoztam, és ugyan ez a z eredmény)

Én google-n beírom, hogy "tolkien.hu" és "magyar lapok közti keresés" ott megkeresem azt, hogy "tolkien.hu Forumok" és belép. :evil3: :twisted:

Más lett a világ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #141103 Írta: Erda niire (Area)

Tinfang Warble írta: Nagyon nagyon szeretnék egy irodalom topicot, ahol mindenféle idézeteket, meg könyveket meg ilyesmit szana-széjjel lehetne cincálni. Mert egyenlőre a versek topicot terheljük az idézetekkel...

én is szeretnék egy ilyen topicot!!! Nekem szülinapomra is megfelel, ha lehet ilyet kérni :)

Na jó, én már ügyben jöttem ide. Amikor fellépek a netre, és beírok, hogy www.tolkien.hu , egy csomót gondolkodik a net, és aztán kiírja, hogy oldal nem található. Aztán, ha beírom azt az ideiglenes helyet, arra is ugyan ezt csinálja. Ha a google-n bekeresek a tolkien néven, akkor kidobja ezt az oldalt, és ha onnan kattintok az elköltöztün.... -ra akkor bejön tök simán az egész. Ennek mi lehet, az oka, és ez csak nálam van így???? (nem a gép az oka, mert már máshonnan is próbálkoztam, és ugyan ez a z eredmény)

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 1 hónapja #141089 Írta: Coralie

svindler írta:

Nimrodel Melian írta: Mit tud tenni valaki, aki elfelejtette a jelszavát, vagy hogy pontosan milyen néven regisztrálta magát? (Ez persze nem én vagyok. :wink: )

Ir nekem egy e-mailt :) Leirja szerinte mi volt a neve, es milyen e-mailt adott meg. Aztan meglatjuk mit tudok tenni.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #141082 Írta: Thaurwathiwen
Szi!!

Szal Ithil (Iarfeniel) megkért, hogy kérdezzem meg a nevében, hogy:
elfelejtette a jelszavát, kért újat, de nme tudja aktiválni, s mit tegyen?

kösz!

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #140782 Írta: Arlith
Szia Mindenki! (De legfőként Svindler)
Nos :roll: Nagyon nagyon szeretnék egy irodalom topicot, ahol mindenféle idézeteket, meg könyveket meg ilyesmit szana-széjjel lehetne cincálni. Mert egyenlőre a versek topicot terheljük az idézetekkel, és ez néha tényleg zavaró. Szóval kedves Főfőgurubácsi, majd ha minden rendbe jön, és nem lesz jobb dolgod, hozza nekem lécci lécci ezt a Mikulás.
Ezer köszönet!
Arlith
Ui: Tudom,hogy tényleg millió egy gond van az oldallal, úgyhogy bocsánat a zargatásért.
Jah, és az ütődöttségemért is...

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 1 hónapja #140627 Írta: Coralie
Az Arwen topic újra azt írja ki, hogy nincsenek új hozzászólások. Pedig már egy ideje abbamaradt. :hein:

És az Éomer topicban is ezt csinálja.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #140531 Írta: Kincső
[size=9:3ga72hl3]OFF: Nekem eleve nem is jöttek a hozzászólás-értesítések, augusztus 31. óta. :roll: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #140481 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Nimrodel Melian írta: Ugyanez a baj az Arwen topiccal.

Épp mondani akartam. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #140474 Írta: Coralie

Estel Adániel írta:

svindler írta: Szintugy egyeb hibak eseten. (Nincs tobb hozzaszolas ebben a topicban, stb...)

A gyorsasággal most nincs gond, viszont a Színművek topicban a fenti hibaüzenetet kaptam...

Ugyanez a baj az Arwen topiccal.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #140418 Írta: Estel Adániel

svindler írta: Szintugy egyeb hibak eseten. (Nincs tobb hozzaszolas ebben a topicban, stb...)

A gyorsasággal most nincs gond, viszont a Színművek topicban a fenti hibaüzenetet kaptam...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #140298 Írta: svindler
Az e-mail-es figyelmeztetés az új hozzászólásokról ideiglenesen megszűnt!

Ugyan nem 100%, de számomra úgy tűnik ez a funkció lassította le a fórumon a hozzászólások elküldését. (Hogy miért, azt még nem tudom). Mindenesetre mióta kikapcsoltam, nálam érezhetően gyorsabb lett a hozzászolások elküldése.

Amennyiben Ti másképp tapasztaljátok szóljatok!

Több
21 éve 1 hónapja #140256 Írta: svindler
Tegnap jopar orat elhuzodott a karbantartas, elenzest miatta.
Viszont remelhetoleg most hibamentesebb lett az oldal.
Ha tovabbra is azt eszlelitek, hogy egyes topicokban a hozzaszolasok elkuldese percekig elhuzodik, akkor szoljatok!
Szintugy egyeb hibak eseten. (Nincs tobb hozzaszolas ebbena topicban, stb...)

Több
21 éve 1 hónapja #140177 Írta: Aldarion
Neee! Már megint

Couldn't obtain vote data for this topic

DEBUG MODE

SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql673_4ee_1.MYI' (Errcode: 13)

SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 170 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC

Line : 766
File : /home/tolkien/public_html/forum/viewtopic.php

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #140133 Írta: svindler
Aki nem tud belepni, annak az a baja, hogy nema kovetkezo cimen keresztul jon a weblapra:
213.157.100.65/~tolkien/index.html

Hasznaljatok ezt a cimet ideiglenesen!

Több
21 éve 1 hónapja #140132 Írta: svindler
A lassusag es egyeb problemak oka a multkori leallas. Nem sikerult meg rendesen rendbe rakni a dolgokat, ezert ma is le fog allnia szerver kb 1 orara majd vmikor.
Addig sorry, de vagy igy megy az oldal vagy sehogy.
A Mehet gombot ne nyomkodjatok 2-szer mert attol vannak a dupla bejegyzesek.
Ha valakinek van turelme kivarni hogy elkuldje a hozzaszolasat, akkor utanna aza topic erezhetoen gyorsabb lesz. Sajnos a dolog okat nem tudom, de remelem ma kijavul majd. Addig turelem.

Több
21 éve 1 hónapja #140126 Írta: Elza Eldaniella
A tegnapi napon a reggeli és délelőtti órákban nem tudtam elérni a honlapot, de 2 óra tájban sikerült.
Ha új hozzászólást írok akkor azt nagyon lassan fogadja el a rendszer - lemértem 47 másodperc volt míg elfogadta. De ma már az is rendes sebeséggel ment.

Több
21 éve 1 hónapja #140105 Írta: Esticsillag
Üdv!

Egy aprócska észrevétel;kb három napja próbálok belépni a fórumba, ma végre sikerült, de csak "véletlenül" , miután a belépésnél beklikkeltem az "autómatikus belépést minden alkalommal"-t, előtte (ma) bárhogy próbálkoztam nem sikerült...
Szóval érdekes...(majdnem lelki-beteg lettem a dologtól :closed: )
De most nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek!! :hello:

Namárie Esticsillag

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 1 hónapja #140064 Írta: Kincső
Újabb felfedezésem: megint lassú volt, vártam egy kicsit, majd amikor még látszólag nem küldte el, kipróbáltam, hogy elmegyek máshova, és mikor megnéztem, ott volt a topicban. :!: Tehát már elküldte, csak "nem szólt". :roll: :idea: De ez is kockázatos. :roll: Most újra megpróbálom ezt is a fenti módon elküldeni. :wink:
Kincső

Szerk.: most bezzeg azonnal elküldte... :roll: Megijedt... :)

Több
21 éve 1 hónapja #140056 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szvsz a duplázás tényleg attól lehet, hogy kétszer nyomjátok meg a "Mehet"-et. Nekem még nem duplázott egyszer sem, igaz, iszonyat lassú (de mindig ellenállok a kísértésnek, és nem nyomom meg kétszer a Mehet gombot). :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #140050 Írta: Kincső
Khm, megint 2x ment el, és nem enged törölni... :roll:
Hogy valami értelmeset is írjak, ha már így alakult: ha vártok egy kicsit, utána újra rámentek a Mehet-re, de nem vártok tovább, elküldi, csak 2x. Az a baj vele, hogy kicsit kockázatos, mert elszállhat, valamint gyakran nem enged törölni... :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #140049 Írta: Kincső
Megjegyzem, nem csak a Humor topic nem működik jól... :roll:
:( Épp most írtam az Élménybeszámolókba valamit, sőt előtte meglepve tapasztaltam, hogy egy szept. 7-i hozzászólás is van, mivel előtte is, most is szept. 4-et ír ki utolsó hozzászólás dátumának... :roll: :? És talán más topic is van ilyen. :roll:
Ugye ez csak azért van, mert ideiglenes helyen vagyunk? :roll:
És tényleg iszonyat lassan küld (szvsz azért sokszoroz, mert emiatt az emberek többször kattintanak a Mehet-re). :roll:

Több
21 éve 1 hónapja #139955 Írta: Alyr Arkhon
A Humor Topic továbbra sincs rendben.

Továbbra is duplán küldi el a hozzászólásokat és nem frissíti az új hozzászólókat.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #139915 Írta: svindler
Elnézést kérünk mindenkitől, amiért az elmúlt fél napban nem lehett elérni az oldalt. A technika ördöge megtréfált bennünket.
Most úgy tünik minden rendben van, Veletek együtt reméljük többet nem fordul elő hasonló eset.

Köszönjük a megértéseteket!

Több
21 éve 2 hónapja #139912 Írta: Aldarion

Nimrodel Melian írta: Ezt írta ki:

Error in deleting post

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_search_wordmatch'. Try to repair it

DELETE FROM phpbb_search_wordmatch WHERE post_id IN (139907)

Line : 428
File : /home/tolkien/public_html/forum/includes/functions_search.php

Mi történt?

Pont most, nekem is.

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #139911 Írta: Coralie
Ezt írta ki:

Error in deleting post

DEBUG MODE

SQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_search_wordmatch'. Try to repair it

DELETE FROM phpbb_search_wordmatch WHERE post_id IN (139907)

Line : 428
File : /home/tolkien/public_html/forum/includes/functions_search.php

Mi történt?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #139903 Írta: Aldarion

Alyr Arkhon írta: Mi a baj a Humor Topiccal?
Minden hozzászólást kétszer rak be, és a legújabb hozzászóló nevét nem írja ki...

És nem jelez, ha új hozzászólás van.

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #139829 Írta: svindler
213.157.100.65/~tolkien/index.html

Errola cimrol lehet belepni a forumra egyelore. Idovel ujra mukodni fog a www.tolkien.hu cim is. Addig a fenti cimet hasznaljatok.

Több
21 éve 2 hónapja #139672 Írta: Aldarion

Aeglos írta: Nekem meg nem a rendes Tolkien.hu jön be, ha az intro átugrására lépek, hanem vlmi onlineweb, amin nem tudok belépni :(

Ígen... Ez az: webmail.onlineweb.hu/~tolkien/

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #139666 Írta: Aeglos
Nekem meg nem a rendes Tolkien.hu jön be, ha az intro átugrására lépek, hanem vlmi onlineweb, amin nem tudok belépni :(

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.826 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére