Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 3 hónapja #135257 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Vilya írta: Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet valakinek saját avatarja? Lehet egyáltalán?

Lehet, persze. (Nekem is az van... :wink: ) Gyűjtesz sok új avatárt (keresel képeket, és kivágod belőlük a megfelelő részeket, max. 80x80 pixel méretben), beküldöd Svindlernek, és kaphatsz sajátot. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135256 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

elodyke írta: Hi all
ha mar a hianyol-okról van szó
én meg azokat a képeket hiányolom, amit a Hegyalján csináltatok rólam
mikor akarjátok őket elkuldeni nekem
pedig azok a jo kis Hennás képek
:(

Mondd jóbarát, s lépj be
:)

keretik Telcontarnal, vagy Orome/Peredhilnel ugrabugralni ezugyben, ok az illetekesek

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135224 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdv!

Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet valakinek saját avatarja? Lehet egyáltalán?
Előre is köszi a válaszokat!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #135217 Írta: elodyke
Hi all
ha mar a hianyol-okról van szó
én meg azokat a képeket hiányolom, amit a Hegyalján csináltatok rólam
mikor akarjátok őket elkuldeni nekem
pedig azok a jo kis Hennás képek
:(

Mondd jóbarát, s lépj be
:)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
21 éve 3 hónapja #135057 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Aiya!

Hianyolom a Tesco Gazdasagos topicomat.... ß(((( ß)))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 3 hónapja #135013 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svin, Sil, köszi a segítséget! [size=9:26m8gtnm](Úgy tényleg letolti.... Igaz, közben megszakadt párszor a vonal, és társai, de egy éjszakányi szenvedés után megvan!)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134990 Írta: svindler

Nimdorc írta: Nem, ugy, hogy letoltenem, mert online nem tudom lejatszani. QuickTimeom van.
Szoval a kerdes az, h honnan lehet letolteni? [size=9:3cvzswfb](mert innen nekem csak lejatszani lenne hajlando, de par masodperc utan mindig megakad)[/size]

Azert akad meg mert lassu a neted, es csak a film elejet toltotte le egyelore. ha tovabb is varnal, akkor docogosen, de lajatszana idovel (turelem ;) ), aztan ha vegig lejatszotta, akkor mar ujra le birnad jatszani, akadozas nelkul.

De tedd azt amit Sil javasolt. Jobb eger gombbal klikk a video file linkjen, es "Cel mentese mas neve..." / "Save as...". Igy le tudod menteni magadnak.

Több
21 éve 3 hónapja #134857 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nimdorc: Azon a linken ne simán kattints, hanem jobb egérgomb, cél mentése más néven... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134855 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem, ugy, hogy letoltenem, mert online nem tudom lejatszani. QuickTimeom van.
Szoval a kerdes az, h honnan lehet letolteni? [size=9:3sal8sme](mert innen nekem csak lejatszani lenne hajlando, de par masodperc utan mindig megakad)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134756 Írta: Sil
Nimdorc: Ez most kicsit zavarosnak tűnik nekem... (De lehet, hogy csak túl késő van... vagy korán...) :roll:
Szóval úgy érted, letöltötted az előzetest, csak lejátszani nem tudod, mert nincs hozzá QuickTime-od?
Azt innen lehet beszerezni:
www.apple.com/quicktime/download/

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134754 Írta: nido
Nem tudom lejatszani a RotK elozetest [size=9:jgdeovav](szives-oromest alairom, hogy itt a baj, olyan meg nem volt, hogy csak ugy, online vmi elsore ment volna neki...)[/size], a gond az, hogy hulye fejemmel meg nem jottem ra, hogy honnan lehetne letolteni. Elore is kosz minden segitseget.

Több
21 éve 3 hónapja #134432 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

E. Eia Ayna írta:

Fiona írta: Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például......

Ha jobban megnézed sós Fiokám :mrgreen: akkor látnád, hogy 255 avatar nem egyezhetem meg egy 256-al, legalábbis elég kicsi a valószínűsége.. szerintem ez Svinnek is feltűnne. Az, hogy a nok255-ös és 192-es ugyanaz az avatar, az más. De nem ugyanaz. nézd meg a méretet és a színárnyalatot. Például....
Egyébként meg úgy lehet, hogy 2 különböző ember (majdnem) ugyanazt az avatart küldte el.

Jhaj, most ennek annyira hatalmas különbségnek kell lennie, hogy kétszer rakják be ugyanazt a képet más arnyalatban, hogy az eszméletlen...... Mert a nőciknél gondoltam......... Ha ez nem tragédia akkor oké, de ez részemről Tragedy. Megártott volna az az egy bögre tejecske??? :D

Mia z hogy sós Fiokám??? :evil: :twisted: :? :) :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #134430 Írta: E. Eia Ayna

Fiona írta: Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például......

Ha jobban megnézed sós Fiokám :mrgreen: akkor látnád, hogy 255 avatar nem egyezhetem meg egy 256-al, legalábbis elég kicsi a valószínűsége.. szerintem ez Svinnek is feltűnne. Az, hogy a nok255-ös és 192-es ugyanaz az avatar, az más. De nem ugyanaz. nézd meg a méretet és a színárnyalatot. Például....
Egyébként meg úgy lehet, hogy 2 különböző ember (majdnem) ugyanazt az avatart küldte el.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134429 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

E. Eia Ayna írta:

Fiona írta: Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Fio, mit ittál az este? :evil3: Nekem mindenbő egy van... 8O

Ha jobban megnéznéd édes egyetlen Eia :) akkor látnád, hogy a 255 avatar teljesen pontosan megegyezik a 192-es avatarral. Például...... És én azt este egy bögre meleg tejet szokam inni... :twisted:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #134350 Írta: E. Eia Ayna

Fiona írta: Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Fio, mit ittál az este? :evil3: Nekem mindenbő egy van... 8O

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #134204 Írta: Fio
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy az avatar galériában miért van egyes avatarokbol kettő???????

Több
21 éve 3 hónapja #134161 Írta: Erda niire (Area)
Már minden OK. Nem tudom mi lehetett a baj. Egyszerúen nem akarta elfogadni a szövegeim. Átfogalmaztam minden mondatom, és akkor már jó volt. :?

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 3 hónapja #134079 Írta: svindler

Erda niire (Area) írta: Pliiiiiiiiiiiiiiiiz csináljatok valamiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!! Két napja nem tudok hozzászólni a versek topichoz! Könyi segítsetek! :cry: :closed: :bawling: :crazy:

En tudtam hozzaszolni, es szerintem masok is tudnak irni bele. Szoval esetleg nalad lehet valami gaz.
Probalkozz ujra, esetleg kilepni a forumrol, a bongeszot bezarni, es ujra belepni, stb...

Több
21 éve 3 hónapja #133996 Írta: Erda niire (Area)
Pliiiiiiiiiiiiiiiiz csináljatok valamiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!! Két napja nem tudok hozzászólni a versek topichoz! Könyi segítsetek! :cry: :closed: :bawling: :crazy:

Több
21 éve 3 hónapja #133904 Írta: Erda niire (Area)
Helló! Lenne egy panaszom. Tegnap nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásaimat a Versek topicban, ma már hozzá se tudok szólni. Lécci csináljatok valamit!!!! :cry: :cry:

Több
21 éve 3 hónapja #133533 Írta: Coralie
Köszönöm szépen!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #133420 Írta: Sil
Nimrodel Melian:
1) Ugyanúgy, mint máshol: a tag-ekkel. Pl. ha félkövér betűt akarsz, és közé kell tenni, és így tovább. Emotikont beszúrni az aláírásba az emotikon kódjával tudsz (ezt akkor láthatod pl, amikor írod a hozzászólásodat, és beszúrsz egy emotikont, vagy ha beidézel egy másik hozzászólást. Pl.: :-) , :arrow: , meg ilyenek.), a másik megoldás pedig a képként való beszúrás az img taggel.
2) Az img tag segítségével. (A hozzászólás írásakor fent vannak azok a kis szürke gombok, ott az img is jobboldalt). Kijelölöd a linket, és megnyomod az img gombot. Ikonnál nagyobb képet ne szúrj be, lassítja a fórumot, és helyet foglal.
3) szöveg

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #133414 Írta: Coralie
Lenne pár kérdésem:
1) Hogyan lehet az aláírásomban formázott betűt használni és hogyan lehet Emotikont beszúrni?
2) Hogyan lehet úgy beszúrni egy képet, hogy maga a kép látszódjon, és ne a cím?
3) Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy hosszú cím helyett csak egy szöveg látszódjon (pl. Katt ide, Nézd meg...)?

Előre is köszönöm a segítséget!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #133377 Írta: Fekete Gábor
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy másodszor is a fórumon keresztül panaszkodom, de a múltkori e-mail cím elveszett. Két problémával szeretnék hozzátok fordulni:
I.,A Fekete Gábor (137.)képét, ismét felcseréltétek a vele szomszédos Bágyi Melindáéval (138.), és ezt a hibát szeretném immáron másodízben Korigáltatni.
II.,A Hegyalja-fesztiválon készült képeket a galéria nem tartalmazza, ami nem is lenne gond, ha ígéretetekhez híven elkülditek e-mailben.Ha esetleg ez az e-mail cím elvesztéséből adódik, akkor ezen úton-módon ismét megadom: f.gaboca1@freemail.hu
Előre is köszönöm, és üdvözlök mindenkit aki kint volt Tokajban.

Több
21 éve 3 hónapja #131567 Írta: Arlith
Régóta először nem a hibás üzenetet írta ki ma a versek topicban, háromszor is :D

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 4 hónapja #131440 Írta: svindler

Nilraen írta: tehát:
1:az e-mail nevü mezőbe beirom az új e-mailomat
2:a jelszó nevű mezőbe beirom a jelszavamat(ugyanazt ami eddig volt,ezen nem változtatok)
3:rámegyek a "mehet" gombra

Igy kell csinalni.
Vagyis az email helyere beirod az uj cimedet, es a Jelenlegi jelszó: mezobe pedig az aktualis jelszavadat.
A tobbi mezot ne valtoztasd, csak ezt a kettot.

Ha igy sem megy ird meg priviben nekem mire szeretned valtoztatni az e-mail cemdet es en atallitom.

Oisin:
Ideiglenesen javitva.
Szoljatok ha van meg topic ahol tovabbra is el ez a problema.

Több
21 éve 4 hónapja #131430 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mai "Ebben a topicban nincsenek hozzászólások" típusú hibák: Kreatív szekció/Versek, Közösség/Beszélgetős topic. Svin van már ötleted hogy ez miért van? Hibás vmelyik php rutin? Vagy az SQL elérhetőségével lehet baj?

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 4 hónapja #131304 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudtok egy helyet,ahol a hivatalos autogram kártyákat lehet letölteni?(autogram nélkül)Ian McKellen-é már megvan,de a többit sehogy sem találom.

[size=9:e553mb2d]Bocsánat,hogy ide írtam.[/size]

I make my own luck.

Több
21 éve 4 hónapja #131280 Írta: Nilraen
Egyik sem működik!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Azért nagyon köszönöm a segítséget!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #131267 Írta: Sirgon Esgalnor
Nilraen\n

Reménytelen.... :(

akkor meg 2x irja ki...
"A jelenlegi jelszó nem egyezik meg az adatbázisban lévővel"
"A jelenlegi jelszó nem egyezik meg az adatbázisban lévővel"
már kicsit kezd igegesiteni a bénaságom :rmad2:[/quote

Ha a jelszavadat nem akarod megváltoztatni, akkor próbáld üresen hagyni a jelszó mezőket és csak az új mail címedet írd be.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.767 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére