- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Hattori Hanzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Zlomb Legolas írta: Nos, megkérdezhetem, érdemes-e csatlakoznom az MTT-hez/be? 13 éves vagyok...
Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt: www.tolkien.hu/mtt/ .
A lényeget kiemeltem számodra. Itt azt is megtudod, hogyan tudsz belépni a Társaságba.
Kapcsolatfelvétel
Az MTT egyelőre nagyon fiatal szervezet, amelynek tagsága a legváltozatosabb korcsoportokból és érdeklődési körökből került ki. A Társaság egészét érintő kérdéssel tehát célszerűbb a vezetőséghez fordulni, mint bármely csoporthoz vagy taghoz; az egyes csoportok tevékenysége vagy céljai iránt érdeklődve viszont ajánlottabb az adott csoport tagjait vagy koordinátorát kérdezni.
A Magyar Tolkien Társaság tagjai közé a következőképp lehet belépni: az itt (Word dokumentum) letölthető nyilatkozat kitöltésével, az Alapszabály (PDF dokumentum) elfogadásával, valamint a tagdíj rendszeres fizetésével. A nyilatkozatot postai úton kell eljutatni az MTT elnökének. A pontos címet ezen az e-mailen keresztül lehet megtudni: batti@sowah.hu . A számlaszám: OTP Bank; 11709002-29900181 (Kérjük nagyon pontosan írja a befizetési lapra a számlaszámot. A megjegyzés rovatba feltétlenül kerüljön be a neve és, hogy melyik havi tagdíjat fizeti be. A tagdíj befizetéséröl szóló igazolást majd utólag fogjuk kiadni. A befizetési bizonylat öt évig megőrizendő.) A tagdíj diákok számára 500Ft/hó, keresők számára pedig 1000Ft/hó.
A Magyar Tolkien Társaság vezetőségének elérhetőségei:
Elnök: Blahota Attila (Batti) ( batti@sowah.hu )
Elnökhelyettes (tudományos ügyek): Nagy Gergely (Lamorak) ( lamorak@mars.arts.u-szeged.hu )
Elnökhelyettes: Füzessy Tamás (Ancalimon) ( fuzessyt@axelero.hu )
Titkár (adminisztrációs ügyek, külföldi kapcsolatok): Szöllősi Lívia (Áfonya) ( istari@freemail.hu )
Ha bármi gond van, esetleg kérdésed lenne, keress bátran.
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
IGEN!!!Zlomb írta: Nos, megkérdezhetem, érdemes-e csatlakoznom az MTT-hez/be? 13 éves vagyok...
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Hattori Hanzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Ryana írta: Itt lehet panaszkodni a chatről?
Szóval bemutatkoztam Papsajtnak, csak ugye az a baj, hogy csatlakozási helyről ismer fel. [size=9:1hur53k5](ez már önmaában nem teccik, mert kb. 4 különböző helyről szoktam chatelni... )[/size] És az ilyen IDeNT-es parancsra meg nem reagál...
- Ryana
- Nem elérhető
Szóval bemutatkoztam Papsajtnak, csak ugye az a baj, hogy csatlakozási helyről ismer fel. [size=9:2lb7can2](ez már önmaában nem teccik, mert kb. 4 különböző helyről szoktam chatelni... )[/size] És az ilyen IDeNT-es parancsra meg nem reagál...
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Mondjuk azt kérhetem, hogy Svindler legyen ugyanilyen aktív Völgyzugoly Fórumán?
Hat en meg a sajat forumomon se vagyok ilyen aktiv....
- Dínchamion
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Namarie írta: Gandlaf, gratulálok!
Hogy jár-e valami.. nos szerintem attól függ, mit kérsz?
Mondjuk azt kérhetem, hogy Svindler legyen ugyanilyen aktív Völgyzugoly Fórumán?
REKLÁM ON:
Már akartam mondani, hogy bár szép és jó és élvezetes Gandalffal és Lamorakkal beszélgetni VZ-n, de azért jó lenne, ha kicsit fellelndülne arrafelé az élet... Elég sok topicban folyik a munka, szerintem mindenki találna érdekességet.
REKLÁM OFF.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Gandalf
- Nem elérhető
Namarie írta: Gandlaf, gratulálok!
Mondjuk azt kérhetem, hogy Svindler legyen ugyanilyen aktív Völgyzugoly Fórumán?
- Léli
- Nem elérhető
svindler írta: Szia!
Tobb oka is lehet.
1.: Nem azona nicken jelentkezett be.
2.: Mas cimrol jelentkezett be (Papsajt nem csak a nicket figyeli, hanem azt is epp honnan netezel)
Mast most nem tudok elkepzelni.
svin
Telcontar_Leli írta: Svin: Egy kis chat... Ma megkérdeztem Papjsattól, hogy valakit mikor látott utóljára, és azt mondta, hogy tegnap 22:18-kor, amikor ma 19:18 körül volt itt utoljára... Ez miért lehet?
Pedig a saját nickén volt, a saját címéről, ugyanis meg is nézte, hogy hagyott-e neki valaki üzenetet... [size=9:1n32lwx0](az új chat rejtelmei... najó, nem szidni akarom, már megbékéltem vele)[/size]
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Tobb oka is lehet.
1.: Nem azona nicken jelentkezett be.
2.: Mas cimrol jelentkezett be (Papsajt nem csak a nicket figyeli, hanem azt is epp honnan netezel)
Mast most nem tudok elkepzelni.
svin
Telcontar_Leli írta: Svin: Egy kis chat... Ma megkérdeztem Papjsattól, hogy valakit mikor látott utóljára, és azt mondta, hogy tegnap 22:18-kor, amikor ma 19:18 körül volt itt utoljára... Ez miért lehet?
- Léli
- Nem elérhető
Svin: Egy kis chat... Ma megkérdeztem Papjsattól, hogy valakit mikor látott utóljára, és azt mondta, hogy tegnap 22:18-kor, amikor ma 19:18 körül volt itt utoljára... Ez miért lehet?
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
8O 8O 8O Én vagyok a 10. legaktívabb felhasználó, nem jár ezért valami?
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nekem a tolkien.hu lapról még a régi jön, és mircen sem vagyok...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Supersonica
- Nem elérhető
Sil írta: 3. Avatárt az avatár galériából lehet választani. Saját különbejáratú avatárt akkor kaphatsz, ha csinálsz sok új, a témához illő avatárt (max. 80x80 pixelesek lehetnek), és beküldöd Svindlernek.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Bovebben a Hirek topicban...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem, azt én kértem párszor, hogy szerkesszék át a linkjeiket (pl. legutóbb Morgultól), mert a hosszú linkek sokszor kinyújtják a topicot. (A linkeket nem mindenhol tördeli ugyanis automatikusan...) És pont azért kértem, mert azokban a topicokban nem vagyok topicgazda (csak a Filmzenében), nem tudom helyettük megtenni...amanibhavam írta:
Agoura írta: Igen,pont erre gondoltam.Már vhol kérte t.gazda,hogy moderáljuk át a h.szólásainkat,mert nyújtják a topicot,dehát azt se tudom hogy kell
megkeresed a hozzászólást, rákattintasz a szerkeszt gombra, és áttördeled az egészed, hogy rövidebb sorok legyenek benne
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- amanibhavam
- Nem elérhető
Agoura írta: Igen,pont erre gondoltam.Már vhol kérte t.gazda,hogy moderáljuk át a h.szólásainkat,mert nyújtják a topicot,dehát azt se tudom hogy kell
megkeresed a hozzászólást, rákattintasz a szerkeszt gombra, és áttördeled az egészed, hogy rövidebb sorok legyenek benne
love is the shadow that ripens the wine
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Elrond
- Nem elérhető
Agoura írta: Lehet,hogy előttem már sokan kérdzték,de hogy kell úgy képet belinkeli,hogy az én szövegemre kelljen kattintani(ez így érthető,ugye )
Így:
[url=http://www.x.hu/y.jpg] a kép linkje [/url]
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Agoura írta: Lehet,hogy előttem már sokan kérdzték,de hogy kell úgy képet belinkeli,hogy az én szövegemre kelljen kattintani(ez így érthető,ugye )
Agoura: Én sem tudom, de te nem arra gondolsz, hogy pl. beírom, hogy klikk ide! és akkor arra kell rákattintani, hogy megnézzük a képet?
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na mindegy nem fárasztalak tovább egyéni problémákkal
Kössz a segítséget
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum