Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 6 hónapja #122943 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ghargoqurk: Csak semmi pánik. :D Szombaton senkinek nem volt tolkien.hu-ja, mert valami gáz volt a szerverrel. Csak estefelé támadt fel hamvaiból a site. (Ezt hívjuk Phoenix-effektusnak. :mrgreen: ) De onnantól kezdve már működött, bár vasárnap nem voltam netközelben (de az a tény, hogy egyetlen egy SMS-t sem kaptam, arra utal, hogy nem volt probléma... :roll: ).

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122935 Írta: Ghargoqurk
Ismét egy kérdéssel fordúlnék hozzátok amire attol félek nem tudtok majd válaszolni:

Szóval az elmúlt hét végefelé a tolkien.hu egyáltalán nem jött be az otthoni gépemen kivéve szombat délutánra egy kicsit. Most sem itthonról írok. Na most ez azért aggasztó mert ahogy elnéztem a hozzászólásokat, mindenkinek működött az oldal ráadásul nekem is ment minden más netes oldal csak ez nem.
Van erre valami tippetek hogy miért lehet ? Nagyon nem lennék boldog ha meghalna csak számomra az oldal.
Remélem tudtok valami megoldást vagy ha azt nem is de magyarázatot

köszi

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122704 Írta: Dace
Dace válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Úgy értettem, hogy ha még ezekkel is foglalkoznia kell, akkor még jó ideig nem hírdeti meg az új oldat. De egyébként türelemmel vagyok a dolog iránt.

Több
21 éve 6 hónapja #122685 Írta: Telcontar
A tolkien.hu honlap újul majd meg, nem a fórum (hiányos információim szerint). Nem összekeverni a kettőt! Eddig a honlap az MTT rendezvényeinek és a filmnek adott helyet a fórum mellett. Ezentúl másnak is... Türelem! :D

Több
21 éve 6 hónapja #122681 Írta: Dace
Dace válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szerintem ez épp elég panasz ahhoz, hogy még vagy 2 hónapig ne tudjon elindulni az új oldal. Tekintettel a site admin elfoglaltságára.

Több
21 éve 6 hónapja #122633 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Sziasztok!

Én a Haldír topicba nem tudok belépni abban az esetben, ha a mailcímemre kiküldött értesítő ("a témára válasz érkezett...") linkjével akarok belépni... ez eddig működött, kb. 2 hete nem megy (azt hiszem:-)).

Ha sikerül megjavítani, akkor előre is köszi! Ha nem, akkor is!:-)

Üdv

mîr

Több
21 éve 6 hónapja #122626 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

A fórum nm fog változni.

Ezt hogy érted? Ugyanez a fórum lesz? De hát nem azt mondtátok, hogy a fórum megújjúl? :?

Akkor a panasz..::

Ez a Kószák Szövetségében is elő szokott fordulni, (legalábbis velem) Akkor még a Humor topicban, és még a Középfölde melyik nyelvét tanulnád meg legszívesebben? Én máshol nem vettem észre.

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 6 hónapja #122595 Írta: Arlith
Versek topicban is mindig...

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 6 hónapja #122563 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Még nem tudni pontosan, hogy mikor újul meg az oldal. Még dolgoznak rajta a készítőik.

A fórum nem fog változni.

A chat téma kapcsán: Svin keresi a megoldást.

Brisa

Több
21 éve 6 hónapja #122558 Írta: Ghargoqurk
Sajnos tájékozatlan vagyok ezért megkérdezném lehet-e tudni mikor újjul meg az oldal, és ez miben érinti a fórumokat ( regisztrációkat ) ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 6 hónapja #122536 Írta: Böszi
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem igazán tetszenek azok az állapotok amik manapság uralkodnak a chaten.

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
21 éve 6 hónapja #122506 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Penngaladiel írta: Nem életkor függvénye, de bizonyos érettség szükséges hozzá. Topikgazdának lenni nem csak jogokkal, de kötelességekkel, felelősséggel is jár.

mennyi az az érettség?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 6 hónapja #122502 Írta: Penngaladiel
Nem életkor függvénye, de bizonyos érettség szükséges hozzá. Topikgazdának lenni nem csak jogokkal, de kötelességekkel, felelősséggel is jár.

Több
21 éve 6 hónapja #122488 Írta: Ivó
És hányév felett kell lennie az embernek, hogy lehessen topic-gazda?
vagy az mindegy?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 6 hónapja #122486 Írta: Dínchamion

Ivó írta: Nem tudjátok, hogy hogyan lehet valaki Topic-gazda? (Csak kérdem) 8)

Úgy, hogy ír Svinnek, miszerint ebbe és ebbe a topicba gyakran jár, hajlandó felvállani a topicgazda kötelességeit, és majd Svin eldönti, hogy lehet-e... 8)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 6 hónapja #122479 Írta: Ivó
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet valaki Topic-gazda? (Csak kérdem) 8)

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 6 hónapja #122440 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A Humor topicban is, meg a Frodósban (Film) is...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #122432 Írta: Penngaladiel

svindler írta: Irjatok meg legyszi, hogy melyik topicokban gyakori ez, illetve hol fordul elo mindig es majd ha lesz idom megnezem.

A Haldír topikban is hozzászólás ill. szerkesztés után a "Nincsenek hozzászólások ebben a témában" felirat bukkan fel. Köszi!

Több
21 éve 6 hónapja #122410 Írta: Nóli i linantea
És .100!!! :cheers: :hello:
Beszélgetős topic...
Lotlórien-Tündék
Nagyon sok, nem is jegeztem meg őket, de ha látom vhol, frissítek

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 6 hónapja #122383 Írta: Dínchamion
Akkor kezdem: a Mitológia, vallás, filozófia... topicban állandóan, ha hozzászólást írok. Kiírja, hogy köszöni a hozzászólást, és amikor odaugrana, akkor jelentkezik a "Nincsenek hozzászólások ebben a témában" üzenet.

Üdv:

Dín

Több
21 éve 6 hónapja #122377 Írta: svindler
Irjatok meg legyszi, hogy melyik topicokban gyakori ez, illetve hol fordul elo mindig es majd ha lesz idom megnezem.

Több
21 éve 6 hónapja #122374 Írta: Dínchamion
Ezt már többen kérdezték, és tényleg elég hülye pillanatokban tud előjönni.

De mivel eddig sem tudott senki semmit róla, mármint hogy miért van, így kénytelenek leszünk elviselni. A saját véleményem az, hogy a phpBB kódjában van a hiba, de azt elég pofátlanság lenne elvárni Svintől, hogy végignyálazzon több ezer sort... :roll:

Tehát: megoldás nincs, próbáljatok meg együttélni vele! :wink:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 6 hónapja #122318 Írta: E. Eia Ayna

Nóli írta: Miért van az, hogy időnként a leglehetetlenebb pillanatokban (hozzászólás után, emil utáni belépéskor) egyszercsak kiírja, hogy nincs hozzászólás ebben a témában??????

Ha már itt tartunk... még egy-két ilyen kiírás: "Pardon, csak a saját hozzászólásait tudja törölni." "A kért téma vagy hozzászólás nem létezik."

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #122289 Írta: Nóli i linantea
Miért van az, hogy időnként a leglehetetlenebb pillanatokban (hozzászólás után, emil utáni belépéskor) egyszercsak kiírja, hogy nincs hozzászólás ebben a témában??????

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 6 hónapja #122279 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svindler,

Kösz szépen, minden a téma iránt érdeklődő fórumozó nevében.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #122240 Írta: svindler
Nyitottam egy kelta/german topicot a Kozepfolde kategoriaban.
Oisin, Teged tettelek meg topic gazdanak. A topic cime: "Tolkien es a german, kelta kultura"

Brisa kapott moderatori jogot. Mostantol ot is lehet nyaggatnia forumos dolgokkal kapcsolatban. En utobbi idoben nem tudtam ezzel igazan foglalkozni, valoszinuleg a jovoben sem fogok. (Azert egyelore a veto jogomat megtartom :twisted: )

Remelm a vita ezzel lezarult.

Topic gazdak tovabbra is kerestetnek! Gazdatlan topicokba foleg, de mashova is lehet jelentkezni. Kinevezni csak en tudok, igy ebben az ugyben nekem irjatok.

Több
21 éve 6 hónapja #122196 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Már többször leírtam, annak ellenére,hogy ez OFF, hogy én pl. rengeteget dolgozom (gondolom többen vagyunk ezzel így) és nincs időm, se kedvem más fórumokat keresgélni. Itt megtaláltam azt a formát, és azt a társaságot, amelyben örömmel cserélek eszmét.

Több
21 éve 6 hónapja #122190 Írta: Gandalf

Ha lenne egy új Fórum, a társaság egy része átszokna oda, és a végén két párhuzamos Fórum (...) lenne az eredmény.

És ez baj? Már most is több Tolkien fórum van, nem csak ez, jó lenne, ha ezt nem felejtené el senki! Az MTT tagok egy része Völgyzugoly Fórumára is ír, s vannak, akik a Pajkos Póni Fórumára is írnak. Nem szeretem az ilyen centralizáló törekvéseket... :? Tessék tudomásul venni, hogy nincs és nem is lehet monopolhelyzet!

ÉSzAH írta:
Ha merik vállalni, akkor a fórumokat offolják szét vele, ha nem, akkor priviben anyáznak.

ÉSzaH, rajtad kívül ilyet senki sem csinál! :lol:

Szerinted ez vicces?

Több
21 éve 6 hónapja #122106 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem igazán. Telcontar azoknak a vallás témájú beszélgetéseknek, vitáknak akart külön topicot nyitni, amik nem Középfölde vallásával, vallásaival, hanem általában a vallással, a Kereszténységgel, teizmussal-ateizmussal, stb. kapcsolatosak. Ezek a Gondolatokban mennek. Egyébként nekem nem is ez a szívügyem, hanem a Kelta, Germán, stb. kultúra, mitológia, néprajz topic.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
21 éve 6 hónapja #122096 Írta: Dace

Oisin írta: Hasonló a helyzet a vallással: Tolkiennel kapcsolatban folyton felmerül a kérdés, hogy hogy is állt a vallással. Óhatatlan, hogy ha ilyesmiről beszélünk, általános vallási kérdésekre terelődjön a szó.

Nem pont ezért van a Vallás és Mitológia Középföldén? Szerintem az ilyen tipusú kérdések oda is beférnének.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.775 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére