Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 4 hónapja #128385 Írta: Nefadar

Ear írta: Miért nem jelenik meg a kép a hozzászólásomnál?Asszem avatar.

Valószinűleg azért, mert nem választottál magadnak avatart.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128382 Írta: Ear
Ear válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Miért nem jelenik meg a kép a hozzászólásomnál?Asszem avatar.

Ai!Laurié lantar lassi súrinnen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #127547 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Sziasztok!

Már többen írták régebben hogy esetleg nem jók a fórumon a hosszú ő, ű betűk. Nem tudom, van-e még ez a probléma (nálam eddig sem volt), de most van egy cikksorozat a prog.hu -n ami erről szól. Ha van kedved (és időd) Svindler átböngészhetnéd. Ha már megoldottad a problémát, annál jobb! [size=9:3utfsqec](igen írhattam volna priviben is de így ha vki más is ismeri az oldalt az már nem mondja.[/size]

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Több
21 éve 5 hónapja #126334 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Brisa írta: Így felmerül a kérdés: miért nem tudtok türelemmel várni? :wink:

Több időpont nem lesz megadva. Majd valamikor el fog indulni az új site.

Meglepi lesz. :mrgreen:

Félreértettél. Eszem ágában nincs bárkit bármiben siettetni. Nekem speciel tökéletesen megfelel a jelenlegi site is.

Több
21 éve 5 hónapja #126216 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A szerverrel volt valami gond, tegnap azt bütykölték az illetékesek.

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #126136 Írta: E. Eia Ayna
S.O.S. chat!
[size=9:3dvmg9o9]Meginnt én panaszkodok...[/size]
Déután nem volt chat egy darabig - ezt asszem már tudják egy-ketten.
Estefele meg elkezdett csoportosan kivagdosni. Miért? :cry:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #125794 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hm, nehéz ezt elmagyarázni. Való igaz, hogy sok programozó rohangál a világban, de ez már egy folyamatban lévő dolog. Az új emberkének el kéne magyarázni a dolgokat, ami megint idő. És ahogy Svin szokta mondani, akkor már inkább megcsinálja maga. Meg amúgy sem szívesen adják ki a kódokat és a hozzáférési lehetőségeket sok embernek.

Az új web már készen van. Csak még eléggé üres. Azonban így is el lehetne indítani, de ahhoz Ancalimonnak át kellene irányítatni a domaint. Viszont neki a legkisebb gondja is nagyobb ennél, ezért jelenleg nem tud ezzel foglalkozni.

Így felmerül a kérdés: miért nem tudtok türelemmel várni? :wink:

Több időpont nem lesz megadva. Majd valamikor el fog indulni az új site.

Meglepi lesz. :mrgreen:

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #125776 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Miért nem kérnek segítséget?

Biztos lenne olyan jelentkező, aki ért hozzá.

Több
21 éve 5 hónapja #125676 Írta: Brisa
Az a két ember, aki az oldalfrissítésekt meg tudná csinálni, nagyon-nagyon-nagyon nem ér rá mostanság. :cry:

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #125672 Írta: Raven
Raven válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Te srácok: olyan, mint oldalfrissítés, létezik még?? Sok fontos hír van mostanság, pölö Hungarocon. Lenne hír, de látom csak a fórum él... :(

Több
21 éve 5 hónapja #125644 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Sil: nem hiszem, miután a kép a saját honlapomon van. ;) És ott még mindig megvan...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #125571 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ryana: Talán eltávolították a fájlt arról az oldalról, ahonnan betetted... :wink: Nézd meg, működik-e a link.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #125550 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lenne egy kérdésem. Volt egy kis peace-jel az aláírásomban (mint a mellékelt ábra mutatta), ami most már nem jelenül meg (mint a mellékelt ábra mutatja - most már kiszedtem, mert idegesített, de csak egy kedves ki piros x-et jelenített meg). Ez a változás mitől következhetett be? Törtem rajta a fejem, de csak nem akar megvilágosodni. :roll:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #125021 Írta: svindler
Azert, mert a chat itt van!
www.tolkien.hu/app/chat/index.php

Akinek nem ez az oldal jon be a nyito laprol az szorgosan nyomkodja a CTRL+F5 -ot a html oldalakon, merta browser-e egy regi verziot megjegyzett maganak!!!

Több
21 éve 5 hónapja #124994 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Arwena írta: tolkien.hu/chat =http 404

Nekem is...

De nyilván azért, mert www.tolkien.hu/app/chat/ :roll: :evil3:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124993 Írta: Arwena
tolkien.hu/chat =http 404

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124991 Írta: Dínchamion
Arwena: weben keresztül ugyanúgy működik, mint eddig: www.tolkien.hu/chat , megadod a nickedet és chatelhetsz, ha van Java a gépeden. Csak a kezelőfelület változott. :wink:

mIRC-en keresztül pedig olvass vissza, régebben leírtam, hogyan kell pontosan csatlakozni. :)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 5 hónapja #124941 Írta: Arwena
na jó én vagyok a hüle de informatikás létemre már onnan nem értem hogy mirc nélkü,l hogy lrem el a chatet aztán van ott mégg probléma a parancsokal is de előbb jussak oda

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124934 Írta: Sil

Arwena írta: na én má megin le maradtam hogyhogy új chat? :?
hun van? :?:

Nézd meg ugyanebben a témakörben a Hirdetmény - chat topicot. (Én eddig se nagyon chateltem - összvissz 2x -, de most még bonyolítottak rajta... :roll: Persze a panaszok miatt muszáj volt változtatni... :wink: )

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124930 Írta: Arwena
na én má megin le maradtam hogyhogy új chat? :?
hun van? :?:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124926 Írta: Sil

Arwena írta: Java van eddig nem volt gond (1 hónapja voltam utoljára) ma akartam menni de nem ment

Hmm... Elolvastad Svin használati utasításait az új chathez? :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #124921 Írta: Arwena
Java van eddig nem volt gond (1 hónapja voltam utoljára) ma akartam menni de nem ment

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124919 Írta: Dínchamion
A mIRC egy ingyenes IRC program. Letöltheted egy csomó helyről. Ezzel egyszerűbb és biztosabb a csatlakozás. A Google-ben keress rá, és tutira találsz dokumentációt is.

Egy tipp: www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html

Ha nagyon nem megy, marad a webes felület. Ehhez viszont az kell, hogy legyen Java a gépeden.

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #124914 Írta: Arwena
én vok a hüle de mivel????

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124884 Írta: Luine Baenre

Arwena írta: nem tudok belépni a chatbe ez mindenkinél így van vagy csak itt szar nálam???

Arwena, próbáld meg mIRC-el! :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #124877 Írta: Arwena
nem tudok belépni a chatbe ez mindenkinél így van vagy csak itt szar nálam???

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #124741 Írta: Dínchamion
De azt ajánlanám, hogy először nézz körül a linkek között, és fel ne tedd a "Hol tanulhatnék meg tündéül?" kérdést, mert vagy nem kapsz választ, vagy olyan flamet szórnak rád, hogy ihaj... 8)

Magyar kiindulásként: Aryoni Eldaron ( eldaryon.webmagazin.hu )

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #124726 Írta: Arlith
Nofertiti: Ajánlom Középfölde Nyelvek és írások topicját. Ott a lap tetején több ilyen oldal is fel van tüntetve, emellett ott lehet kérdezősködni is. :)

"God's away, God's away
God's away on business, business"

Több
21 éve 5 hónapja #124724 Írta: Nofertiti
SZiasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan lap, ahol a tünde nyelvről és írásról lehet olvasni vagy arról lehet tanulni. A választ előre is kösz.
:?:
Nofertiti

Namarië

Több
21 éve 5 hónapja #124660 Írta: Brisa
Jelenleg még nincsenek "hivatalos" csoportok, amihez csatlakozni tudnál. :wink:

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.824 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére