- Köszönetek: 0
Előkészületek
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
- Missy
- Nem elérhető
Athramien írta: bár nem tudom mekkora zászló lesz...
Akkora, mint egy LÓ, de legalábbis NAGY. Ugye?
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Athramien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Idhren írta: A rohirok történelmében (azaz nekünk éotheodoknak a jövőben) egyszer Éorl apja talált egy gyönyörű csikót, akit megpróbált betörni, de levetette, és meghalt. Éorl vérdíjat követelt a láthatóan intelligens lótól, hogy most ő(Felaróf volt a neve amúgy) és utódai ezért örökre szolgálni fogják Éorl házát. A mearákat csak a király ülhette meg ezek után, egyedül Keselyüstök hágta át ezt a szabályt, mikor hűséges társa lett Gandalfnak. Ebből következően Keselyüstök is meara volt. Később volt egy olyan legenda, hogy Orome (aki egy vala/"isten" volt, a vadászatot kedvelte)adta nekik Felarófot.
köszi:)
egyébként az nem orvosolja a problémát, hogy egy fehér zászlón ennek a képnek a kicsit egyszerűsített formáját címerként ábrázoljuk? és akkor a mintán kívülre is mehet az írás. bár nem tudom mekkora zászló lesz...
"Sane is boring"
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Missy írta: Én tudom, hogy kreatívak vagyunk, de EZEN szerintem azért érdemes lenne elgondolkodni. Mondjuk zászlónak. Csak az a gond, hogy kerek, de meg lehetne oldani.
Önmagában is szép, egy kis éothéodítás ráfér, de :shock: .
Mellesleg, kb. ilyen Ingrid díszítése is.
Ez gyönyörű!!!
És simán Éotheod, teljesen jó a koncepcióba, mert keltásak a díszítéseik.
Egy a baj. Ezt sosem csináljuk meg tábor alatt, túl bonyolult, és jó lenne, ha lenne minél hamarabb zászlónk... De egy egyszerűsítéssel működhet.
Zöld háttér, fehér a ló, arany a keretvonal?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Missy
- Nem elérhető
Önmagában is szép, egy kis éothéodítás ráfér, de :shock: .
Mellesleg, kb. ilyen Ingrid díszítése is.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
A rohirok történelmében (azaz nekünk éotheodoknak a jövőben) egyszer Éorl apja talált egy gyönyörű csikót, akit megpróbált betörni, de levetette, és meghalt. Éorl vérdíjat követelt a láthatóan intelligens lótól, hogy most ő(Felaróf volt a neve amúgy) és utódai ezért örökre szolgálni fogják Éorl házát. A mearákat csak a király ülhette meg ezek után, egyedül Keselyüstök hágta át ezt a szabályt, mikor hűséges társa lett Gandalfnak. Ebből következően Keselyüstök is meara volt. Később volt egy olyan legenda, hogy Orome (aki egy vala/"isten" volt, a vadászatot kedvelte)adta nekik Felarófot.
Írjatok ide is, az identitásunkról, meg hogy mit szeretnétek, milyen legyen az arculatunk.
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Először is, mindenki megkapta a levelét, és hogy milyenek vagyunk mi Éotheodok?
Kérlek, írjátok le, hogy mit gondoltok ezzel kapcsolatban, mi jött le a levélből!
Ha nagyon tanácstalanok vagytok, elmondom majd, mi mit gondolunk Millel és Ringgel.
Amúgy a rohirok ősei vagyunk, és ez sztem sok mindent elmond, mert nem sokat változtak a történelem folyamán, kivéve, hogy mi még nem ismertük a Mearákat, ők csak később jöttek a képbe.
A színeink a zöld/fehér/arany kombó lesz valószínűleg, remélem lesz zászlónk, meg minden!
De ha más ötletetek van, akkor szívesen veszem.
Csapatjelvénynek mit szeretnétek?
Hagyományosan póló?
Esetleg vmi más?
Lehet pl medál is, de az túl pici, és nem elég feltűnő ahhoz, hogy kinyilvánítsuk, hogy mi EGY NÉP VAGYUNK VAZZE
Vagy egyenpapucs. Vagy közösen zöld haj :D Najó, az talán nem
(Még az is lehet, nagyon hangsúlyozom: LEHET, hogy lesz a táborban egy ló, és akkor én igényt tartok rá magunknak, amikor nem szabd rendi órázunk vele Gothpunkkal. Ez persze csak amolyan elméleti jellegű, de a tudat, hogy LÓ, az sokat jelent nekünk Éotheodoknak!)
Plusz a csapatfőzést is meg kéne beszélni, hogy mi legyen, hogy legyen.
Egyenlőre ennyi, ha még eszembe jut vmi, írok
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Fréawyn vagyok, a Vásárfalvára induló kereskedőkaraván vezetője.
Mivel kevesebb mint egy hónap múlva indulunk, bizony sok mindent kell elintéznünk, megbeszélnünk, elrendeznünk, hogy minél felkészültebben érkezzünk a Nagyvásárra.
Itt tudjuk megvitatni ügyes bajos dolgainkat, és remélem számíthatok a segítségetekre
Előre hát, Éotheodok népe, hengereljük le Vásárfalvát!