Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
20 éve 10 hónapja #165885 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A GyU első megjelenésének. :wink:

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #165884 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
minek lesz az 50. évfordulója? :oops:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #165881 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Igyekszem rögzíteni! :wink:

Amúgy, mi lesz az 50. évfordulóval?
Nagyon régen még arról volt szó, hogy aki teheti kimegy Londonba,
de ha jól tudom itthon megrendezzük a saját évfordulónkat,
vagy hogy lesz?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #165851 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Ma este (január 15.) 23 órakor a Danubius rádión lesz egy beszélgetés a most megjelent "A Gyűrűk Ura filozófiája" könyv kapcsán a tolkieni világ filozófiai aspektusairól.

Szerény személyem lesz a beszélgetőpartner...

[size=9:18ulm6bi]Ha valakinek van rá lehetősége, akkor esetleg rögzíthetné.....[/size]

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 10 hónapja #164980 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Batti írta: Kedveseim

A tavaji nagy sikerre való tekintettel, ebben az évben is bevezetem a fogadó órát. Ez, mint tavaj, most is szerdán 18:00-19:00 között lesz. Hogy hol azt még nem tudom. De mire az első alkalom eljön, beírom ide. A Jet ellen sokaknak kifogása volt, bár nekem és a funkciónak maximálisan megfelelt. A CD-Fű pedig elvágta magát nálam a pocsék teájával. Ha tudtok valami jó helyet ahol parkolni is lehet és a funkciónak is megfelel, valamint az árak sem égbeszökőek, akkor kérem a javaslatokat.

Corvin karzat? 8) Az már úgyis az Otthonunkká vált :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #164975 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kedveseim

A tavaji nagy sikerre való tekintettel, ebben az évben is bevezetem a fogadó órát. Ez, mint tavaj, most is szerdán 18:00-19:00 között lesz. Hogy hol azt még nem tudom. De mire az első alkalom eljön, beírom ide. A Jet ellen sokaknak kifogása volt, bár nekem és a funkciónak maximálisan megfelelt. A CD-Fű pedig elvágta magát nálam a pocsék teájával. Ha tudtok valami jó helyet ahol parkolni is lehet és a funkciónak is megfelel, valamint az árak sem égbeszökőek, akkor kérem a javaslatokat.

"Kane o Keizai Suru"

Több
20 éve 10 hónapja #164138 Írta: Gandalf

Több
20 éve 10 hónapja #164045 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Milendoria írta: Valamit lehet már tudni a Tolkien táborról?

Majd tavasz végén nyárelőn. Gond majd külön topicja is lesz.

Több
20 éve 10 hónapja #163973 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Na, léci nyugtassatok meg, hogy jó helyen járok!
Még nem ismerek senkit.
Valamit lehet már tudni a Tolkien táborról?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 10 hónapja #163743 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Telcontar Léli írta: Üdv!

Az alábbi hozzászólást a Színdarabos topicba írtam, de úgy érzem, ide sokkal inkább illik ebben a pesszimista időszakban. És remélem, pár év múlva már nem lesz kérdés, legyen-e következő LEP :)

Miért, kérdés volt, h legyen-e jövőre LEP?? :?: 8O

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 10 hónapja #163644 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
koszi, ettol most sokkal jobb kedvem lett! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #163637 Írta: Léli
Üdv!

Az alábbi hozzászólást a Színdarabos topicba írtam, de úgy érzem, ide sokkal inkább illik ebben a pesszimista időszakban. És remélem, pár év múlva már nem lesz kérdés, legyen-e következő LEP :)

Telcontar Léli írta:

Ery írta: Mi itt vagyunk!

És ez a lényeg! Mert nem csak mi, nem csak a Társaság, hanem rengeteg rajongó az ország minden pontján! És ha az MTT csinál LEP-et, akkor igenis el fognak jönni megnézni. Nem a filmekért, nem a színészekért, hanem Középföldéért. Azért, amit Tolkien megalkotott; ugyan azért, amiért mi ittvagyunk. Tolkien, mint téma, mindig is megmarad az irodalmi kutatások asztalán, játékok továbbra is élnek majd a világában, paródiák és komoly értelmezések is lesznek.... a filmek miatt nem hal meg egy sokkal korábbi kultusz. Amíg mi hiszünk bene, amíg terjesztjük (és ezekért alakult meg a Magyar Tolkien Társaság!), addig igen is létezni fog.

Léli

Több
20 éve 10 hónapja #163150 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ne haragudjatok, de én még senkit sem ismerek a Társaságból. :oops:
Most léptem be a találkozón. Szeretnék megismerni mindenkit, és majd veletek együtt menni a rendezvényekre. Szóval csak annyit szeretnék, hogy minél több emberkét megismerhessek innen.

A rendezvény fantasztikus volt! :P Minden elismerésem a rendezőké!
Vettünk egy pólót, amire annyira büszke vagyok, hogy most is abban ülök itt a suliban.
Üdvözlettel:
Milendoria

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 10 hónapja #163045 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Brisa, köszönöm szépen a segítséget!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
20 éve 10 hónapja #163042 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Narbeleth írta: Bocsánat, hogy ide írok :oops: , tudom, hogy nem ide illik, de nem tudtam hova írni :oops: .
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e, hogy kinél tudom visszakérni a beadott pályázati rajzomat (ha vissza lehet kérni). :oops:
Mert hozzánőtt a szívemhez :cry: még akkor is, ha éppenséggel nem lett túl jó... :oops:

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza. Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Azt javaslom, írj mailt ide: palyazat@tolkien.hu .

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #163038 Írta: Narbeleth
Bocsánat, hogy ide írok :oops: , tudom, hogy nem ide illik, de nem tudtam hova írni :oops: .
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e, hogy kinél tudom visszakérni a beadott pályázati rajzomat (ha vissza lehet kérni). :oops:
Mert hozzánőtt a szívemhez :cry: még akkor is, ha éppenséggel nem lett túl jó... :oops:

Több
20 éve 10 hónapja #162776 Írta: Léli
Gyerekek: lécci itt ne chateljetek... Köszi

Több
20 éve 10 hónapja #162762 Írta: Narbeleth

E. Eia Ayna írta:

Narbeleth írta: Győzzetek meg, hogy legyek tag! :wink:

Legyél tag! (Na, meggyőző voltam? :D )

Hűűű! Ilyen mélyenszántó, meggyőző beszédet ritkán hallok! :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #162753 Írta: Léli

E. Eia Ayna írta: Esbeth: Tolkiennek is csak egynapos a születésnapja...

És ráadásul nem bírnánk ki mégtovább ezt az egészet. Alvásügyileg, idegileg, energetikailag.... sehogy. Egyszerűen nem menne...

Több
20 éve 10 hónapja #162743 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Narbeleth írta: Győzzetek meg, hogy legyek tag! :wink:

Legyél tag! (Na, meggyőző voltam? :D )

Esbeth: Tolkiennek is csak egynapos a születésnapja...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #162726 Írta: Narbeleth
:cry: Rengeteg sok papíír...!
És lusta vagyoook...

Győzzetek meg, hogy legyek tag! :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #162720 Írta: Narbeleth
A Tolkien-napon felbuzdulva asszem én is MTT-s szeretnék lenni, éppen most rágom át magam a szabályokon... :D

Több
20 éve 10 hónapja #162569 Írta: Esbeth
Esbeth válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kedves Tolkien Társaság!

Először is szeretnék gratulálni ahhoz a fergetegesen jó naphoz, amit a Corvin moziban adtatok nekünk, vagyis több ezer embernek.
Én sajnos a tavalyin nem tudtam részt venni -rajtam kívül álló okok miatt- de az idei nagyon tetszett, s ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Az ő nevükben is köszönöm. :-)
Örültem az ottani oldott hangulatnak, és a jó szervezésnek, bár kisebb-nagyobb problémák merültek fel. Legalábbis nálam. :-) Ugyanis nem tudtam eldönteni, hogy hova menjek s mit tartok fontosabbnak. Szívem szerint jópár előadásra beültem volna, de ezek időpontjai ütötték egymást. :-( Legnagyobb sajnálatomra. Tudom, hogy ezt nem oly egyszerű megoldani, hiszen 24 óra az oly rövid.
Apropó: mi lenne, ha több napos lenne?! :-)
Nah jó ez csak olyan hirtelen felindulásból elkövetett kérdés volt. Ámbátor fontoljátok meg.
Tudom-tudom, hogy könnyen beszél egy olyan vki, aki az egészet kívülről érzékelte. De én is tudom, mily nehéz megszervezni, de legfőképpen kézbentartani az oly gyorsan repülő eseményeket.
S minden tiszteletem a tiétek.

Remélem, nem probléma, hogy megosztottam veletek gondolataimat.

Mégegyszer gratulálok!

Ayia!
Esbeth Isithrade

Több
20 éve 10 hónapja #162096 Írta: Léli

Kíváncsi Fáncsi írta: Segítség LOTR- osok!!!!! Érdekelne hogy milyen fajta, vagy milyen fajtához hasonlít leginkább Legolas íja. na?

Mivel látom, hogy még teljesen új vagy, finom leszek: Ez a kérdés nem ide való!, hanem a Film/Legolas topicba. Ott talán még választ is kapsz [size=9:1jaqz05y](szvsz valamilyen visszacsapóíj)[/size].

Léli

Több
20 éve 10 hónapja #162064 Írta: Kíváncsi Fáncsi
Segítség LOTR- osok!!!!! Érdekelne hogy milyen fajta, vagy milyen fajtához hasonlít leginkább Legolas íja. na?

Több
20 éve 10 hónapja #161893 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Dínchamion írta: Ehemm... 2-án hol és mikor? Vagy mi? Mert nekem van, rendezni is óhajtom, de nem lehetne, h befizetem bankba, és viszem a bizonylatot? (2-án nem nagyoin akarnék sehova mászkálni...

Válasz minden tagdijat a napokban bankon befizetőnek: de lehet, a bizonylatot azonban tényleg célszerű hozni.
Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
20 éve 10 hónapja #161793 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső írta: MTT TAGOK!
INGYENESEN (AZ EGYIK PÉNZTÁRNÁL TAGSÁGI IGAZOLVÁNY FELVÉTELÉVEL) MEHET BE A LEPRE, AKINEK NINCS TAGDÍJHÁTRALÉKA.
JANUÁR 2-ÁN ESTE NÁLAM LEHET TAGDÍJAT BEFIZETNI.
FELTÉTEL: HOZNI AZ EDDIGI NYUGTÁKAT, BANKI IGAZOLÁSOKAT, STB., HOGY NE LEGYEN KAVARODÁS A TÁBLÁZATUNK ESETLEGES HIÁNYOSSÁGAI MIATT.
HA KORÁBBAN (PL. VALAMELYIK PRÓBÁN) TÖBBEN SZERETNÉNEK TAGDÍJAT FIZETNI, AKKOR KÉRÉSRE ODAMEGYEK.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET!

Ehemm... 2-án hol és mikor? Vagy mi? Mert nekem van, rendezni is óhajtom, de nem lehetne, h befizetem bankba, és viszem a bizonylatot? (2-án nem nagyoin akarnék sehova mászkálni... :roll:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 10 hónapja #161207 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Úgy tudom, szervezői kártyával is ingyenesen be lehet menni, de Ankalimont kérdezzétek... :roll: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #161007 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ezeh már én is filoztam.
Mert ha nem mehetek be akkor ha nincsen kártyám de szerepelek, akkor ki se jövök a corvinból:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #161005 Írta: Léli

Kincső írta: MTT TAGOK!
INGYENESEN (AZ EGYIK PÉNZTÁRNÁL TAGSÁGI IGAZOLVÁNY FELVÉTELÉVEL) MEHET BE A LEPRE, AKINEK NINCS TAGDÍJHÁTRALÉKA.
JANUÁR 2-ÁN ESTE NÁLAM LEHET TAGDÍJAT BEFIZETNI.
FELTÉTEL: HOZNI AZ EDDIGI NYUGTÁKAT, BANKI IGAZOLÁSOKAT, STB., HOGY NE LEGYEN KAVARODÁS A TÁBLÁZATUNK ESETLEGES HIÁNYOSSÁGAI MIATT.
HA KORÁBBAN (PL. VALAMELYIK PRÓBÁN) TÖBBEN SZERETNÉNEK TAGDÍJAT FIZETNI, AKKOR KÉRÉSRE ODAMEGYEK.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET!

Ööö... és ha mondjuk szerepelek, és van hátralékom, de nem tudom kifizetni, és a belépőt sem, akkor nem engednek be :?:

[size=9:y0o2xlum](bocs, ma kicsit hülye vagyok, tudom)[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.871 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére