Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
21 éve 7 hónapja #114017 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Az jóó!! nem tudtam volna eljönni mert sulinap lett volna!
Mázli!!! :D :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #114013 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nim:

1. nem, nem vonja maga után a Társaságból való kizárást. A közgyűlés egyik programpontja lesz ennek a megvitatása... De nyugodja meg! :wink:

2. befizetheted közvetlenül a Társaság számlaszámára is (ha jól tudom, a tolkien.hu/mtt oldalon ott van a számlaszám... ha mégsem, akkor bocsi, én sem tudom fejből, de ebben a topicban valahol megvan :arrow: keress rá Batti hozzászólásaira)

3. tagsági kártya lesz, de ezzel jelen pillanatban két probléma van: a dizájn úgy tudom, még nincs teljesen kész, másfelől pedig szükség van egy digitális fényképre hozzá... Ezt - ha van - küldd el Gumipóknak ( gumipok@razorpoint.hu )

4. érdekes kérdés. Amennyire tudom, a szavaztszámláló bizottság még nem állt fel. Írj egy e-mailt Battinak! :wink:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #113988 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Batti írta: Volna két kérdésem a közgyuléssel kapcsolatban.

Április 26 az munka nap. de vajon tanítási nap e?

Amenyiben nem alkalmas a 26-a szombat, akkor a 27-e vasárnap jó e?

Ha lehet sürgős választ kérek.

Igen, tanítási nap is Batti.
Sztem a 27-e épp ilyen jó lenne. Bár ez csak az én véleményem.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #113981 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Volna két kérdésem a közgyuléssel kapcsolatban.

Április 26 az munka nap. de vajon tanítási nap e?

Amenyiben nem alkalmas a 26-a szombat, akkor a 27-e vasárnap jó e?

Ha lehet sürgős választ kérek.

"Kane o Keizai Suru"

Több
21 éve 7 hónapja #113891 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Üdvözlök mindenkit. Január óta vagyok MTT tag, de csak most tudtam regisztrálni a tolkien.hu-n. Gondolom, sok információról lemaradtam, ezért szeretnék néhány kérdést feltenni.
1. Szégyellem, de a márciusi tagdíjjal tartozom. :oops: Ez automatikusan magával vonja a Társaságból való kizárást?
2. Hogyan fizethetem be a tagdíjat? (Csak azért kérdezem, mert én januárban Tolkien születésnapi ünnepségén, a helyszínen fizettem 2 havit.)
3. Van tagsági kártya?
4.Szükség van még segítségre a szavazatszámláló bizottságban? Mert szívesen ajánlkozom.

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 7 hónapja #113852 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Nem kell megijedni. Olyan még nem volt, hogy sehogy ne lett volna... :wink: :D

Írtam Battinak, biztos tud valamit a dolgoról, esetleg még megoldást is javasol... Addig bírjátok ki! :wink:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 7 hónapja #113850 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kincsőnek igaza van, nálunk is jött ki munkahelyi körlevél, hogy április 26-án ledolgozzuk május 2-át, így május 1. és 4. között 4 nap szabad egybe.

Több
21 éve 7 hónapja #113841 Írta: Dínchamion
Hm. Ez gáz. Méghozzá nagy. Na, majd meglássuk. Figyeljétek a topicot!!!!

Üdv:

Dín

Több
21 éve 7 hónapja #113831 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
FONTOS!
Nálunk a suliban közölték, hogy április 26-án szombaton tanítás lesz, mert cserébe május 1. körül hosszú szünet lesz. Namármost, erős a gyanúm, hogy ez nem csak nálunk van így, sőt Kinga azt állítja, hogy az ő oszt.főnöke országos munkanapról beszélt.
Így elég érdekes lesz, ha az MTT diák tagjai iskolában, felnőtt tagjai munkahelyen lesznek... :roll: Tuti nem lesz 60 fő. :roll:
Most nem tudom, hogy azt reméljem-e, hogy mindenütt így van :arrow: megváltozik az időpont és nekem is jó lesz; vagy hogy csak nálunk van így :arrow: nem kell átrakni, de nem tudok menni... :roll: :?
Kérem az illetékes vezetőségi tagokat, hogy járjanak utána a dolognak... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 7 hónapja #113561 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Na emberek lehet engem akkor ünnepelni!! 26-án leszek 15!!!!!!!! :) 8) :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #113556 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Sil írta: Persze, hogy megváltozott, 12-én EU-népszavazás (tudomásom szerint).

Még szerencse, mert 12-én előkészítőm van... de 26-án már nem! :mrgreen: :hello: *Éljenzés a háttérben, Min pezsgőt bont* Úgyhogy végre én is ott leszek... ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #112832 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Annyira azért nem gazdag az MTT, hogy több száz meghívót tudjon postázni. De gondolom a topikban is meg lesznek hirdetve a dolgok. Így az aktív és érdeklődő fórumozókhoz is eljutnak a hírek.

Brisa

Több
21 éve 7 hónapja #112804 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Ez estben ne csak a tagok, hanem minden aktív fórumozó kapjon értesítést.

Több
21 éve 7 hónapja #112236 Írta: Dínchamion

Sorel írta: A közgyűlésen részt vehet olyan személy is, aki nem tag? /természetesen szavazati jog nélkül/ Hogy eldönthesse, belép-e?

Természetesen.

(Ezen gondolkodnie kell?? :lol: )

Gandalf írta: A táboros tájékoztató levelet 3x kaptam meg. A továbbiakban minden levélből csak egy példányra tartok igényt! Köszi! :wink: :lol:

Lehet, de mivel a közgyűlésre a meghívó postán fog érkezni, kétlem, hogy többször kapnád meg... :D

Üdv:

Dín

Több
21 éve 7 hónapja #112221 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A közgyűlésen részt vehet olyan személy is, aki nem tag? /természetesen szavazati jog nélkül/ Hogy eldönthesse, belép-e?

Több
21 éve 7 hónapja #112177 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A táboros tájékoztató levelet 3x kaptam meg. A továbbiakban minden levélből csak egy példányra tartok igényt! Köszi! :wink: :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #111973 Írta: Dínchamion

Gandalf írta: Szeretném előre tudni, mikről lesz szó pontosan, hogy készüljek rá!

Mindenki kapni fog egy levelet, amely tartalmazza a részletes programot.

Üdv:

Dín

Több
21 éve 7 hónapja #111971 Írta: Gandalf

Több
21 éve 7 hónapja #111969 Írta: Dínchamion

kriszana írta: Az eredeti terv - tudtommal - április 12.!
Ez egészen biztos, mert felírtam, és direkt nem szerveztem semmit.
Remek, hogy megváltozott. Hurrá :x

Sil írta: Persze, hogy megváltozott, 12-én EU-népszavazás (tudomásom szerint).

Az időpont nem a népszavazás miatt változott meg, amennyire én tudom... Egyszerűen azért, mert a közgyűlés meghirdetésének vannak formai szabályai, amibe beletartozik, hogy a meghívókat harminc nappal előtte postázni kell... Namármost ezt az időpontot csak úgy tudjuk tartani, ha eltoljuk a közgyűlést.

Kincső írta: Gondolom "kicsik" nem lehetnek... :roll:

Hát, Kincső, erős a gyanúm, hogy igazad van... De majd Batti reagál érdemben, de szerintem nagykorú tagokra van szükség...

Ezúton is hangsúlyoznám (én is), hogy olyan programpontok merültek fel, amihez a TELJES TAGSÁG részvétele szükséges, vagy legalábbis nagyon erősen ajánlott, ezért mindenki jöjjön el... Ha a közgyűlés nem lesz határozatképes, a törvény értelmében a következő, igen hamarra összehívott már mindeképpen az, de senki sem szeretné, ha húsz ember döntene a Társaság sorsáról, amikor sokkal többen vagyunk!

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #110848 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Batti írta: ...szükség van egy szavazat számláló bizottságra. A feladatuk a jelölő lapok begyüjtése és kiértékelése, a szavazó lapok elkészítése, a szavazatok számlálása és kiértékelése. Az össze tétel pedig a következő: 1fő vezetőségi tag, 1fő felügyelő bizottsági tag, 1fő rendes tag. Várom a jelentkezéseket.

Gondolom "kicsik" nem lehetnek... :roll:
És igyekszem menni, még ha piros hó esik is [size=9:2pphr6vd](=a néptánctanárom beszervez akkorra egy rendkívüli próbát)[/size]! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #110531 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

kriszana írta:

Dínchamion írta: Közgyűlés:
:arrow: helye: Almássy téri Szabadidőközpont
:arrow: ideje: 2003. ápr. 26. 10:00
Legalábbis eddig. :D
Üdv:

Az eredeti terv - tudtommal - április 12.!

Persze, hogy megváltozott, 12-én EU-népszavazás (tudomásom szerint).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 8 hónapja #110469 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Dínchamion írta: Közgyűlés:
Üdv:

Az eredeti terv - tudtommal - április 12.!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #110312 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kedves mindenki

A közgyűléssel kapcsolatban:

A hely: Almássy Téri Szabadidőközpont, és az idő: 2003-04-26 szombat 10:00 kezdéssel.Az egészről a prgrampontokról minden tag időben levelet fog kapni.

A vezetőség a programban javaslatot tesz néhány az alapszabályt érintő változtatásra. Mivel az alapszabály változtatáshoz, határozat képes (50%+1fő) közgyűlés, 2/3-os szavazati aránya kell, kérek mindenkit, hogy jöjjön el.

Ezzel kapcsolatban viszont szükség van egy szavazat számláló bizottságra. A feladatuk a jelölő lapok begyüjtése és kiértékelése, a szavazó lapok elkészítése, a szavazatok számlálása és kiértékelése. Az össze tétel pedig a következő: 1fő vezetőségi tag, 1fő felügyelő bizottsági tag, 1fő rendes tag. Várom a jelentkezéseket.

"Kane o Keizai Suru"

Több
21 éve 8 hónapja #110209 Írta: Dínchamion
Közgyűlés:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #110198 Írta: Gandalf

Több
21 éve 8 hónapja #110100 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok, gondoltam, beugrom es megnezem, mi a helyzet itthon. Orulok, hogy a Sziget el van intezve; akkor a kozgyulesen az is eldolhet majd, hogy pontosan hogy es mikor kezdunk tervezni (gondolom, a kozgyulesen minden programrol vagy utolagos beszamolo, vagy elozetes osszefoglalo el fog hangzani). Kar, hogy nem tudok ott lenni, de a napirendet nyilvanvaloan atnezem majd, es ha van barmi hozzaszolnivalom, elkuldom Battinak.

Egyebkent udvozlok mindenkit Nortonbol; jo munkat es kellemes tavaszt mindenkinek.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
21 éve 8 hónapja #107874 Írta: Elfbarát
Elfbarát válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszi! Máris körülnézek! Gondoltam, hogy nem lesz könnyű beszerezni, hisz az előadáson ez is elhangzott.

Máris megnézem az említett topikot:) :D

Több
21 éve 8 hónapja #107867 Írta: Dínchamion
OFF.

Elfbarát írta: Ugyanitt említésre került, hogy bizony további kötetek vannak, azonban csak angol nyelven. Szeretném megtudni, hol lehet beszerezni a könyveket és milyen áron ? Angolul is teljesen megfelel.
Szeretném végigolvasni ezt a nagyszerű történetfolyamot, ha tudom.

Tyű, elég nagy fába vágtad a fejszédet, még akkor is, ha ez offtopic. Az említett könyvek valószínűleg: a HoME sorozat. Hm.

Megrendelheted az Amazon.com-on is, iletve ha nem zavar, hogy a monitoron kell olvasni, akkor letöltheted innen [size=9:105awfw1](persze kérdés, hogy ezek mennyire teljesek, meg aztán kalózkodás... :roll: )[/size]. Ha van pénzed, rendeld meg (az MTT-s rendezvényeken fel szokott tűnni egy-egy darab).

ON.

Javaslom, nézz be a Könyv kerestetik topicba! :wink:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 8 hónapja #107802 Írta: Elfbarát
Elfbarát válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!

Az Átjáró szülinapi bulin hallottam egy fantasztikusan jó előadást Tolkienről és mitológiájáról. Ugyanitt említésre került, hogy bizony további kötetek vannak, azonban csak angol nyelven. Szeretném megtudni, hol lehet beszerezni a könyveket és milyen áron ? Angolul is teljesen megfelel.
Szeretném végigolvasni ezt a nagyszerű történetfolyamot, ha tudom.
:D

Több
21 éve 8 hónapja #106902 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Sziasztok!
A Sziget felol nyugodtan alhattok, az ügyintézés folyamatban van. :) A Tolkien Társaság kinn lesz, önálló sátorral. A részletekrol majd májustól kezdve érdemes beszélni.

Telcontar

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.145 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére