- Köszönetek: 0
MTT InfoCsoport
- Panni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gilgolwen Nimrandir írta: Az Kgy-ről a beszámolót hamarosan küldöm a... hova is küldjem? Az InfoCsoportos megbeszéléskor készült jegyzetem alapján Eia vállalta az összefoglaló megszerkesztését. Ugye jól tudom!?
Igen, jól tudod! Csak én vagyok olyan feledékeny, hogy mindig öszekeverem a munkákat és utánna kell néznem a naplózott fájlok között
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Jövő héten igyekszem összedobni a jegyzőkönyv csiszolt változatát, s akkor elküldöm Nektek. Remélem, erre is jut időm.
- Leguanember
- Nem elérhető
Az FKF Rt.-től pozitív visszajelzést kaptunk, és megindultak a teherautók a lejtőn, ezért nincs megállás:
SZEMÉTGYŰJTÉS AZ ENT HAGYOMÁNYOK NYOMÁN
2005. május 28-án, szombatondélelőtt 10 órakor várunk mindenkit a Fogaskerekű vasút városmajori végállomásánál, aki segít nekünk megtisztítani a Széchenyi-hegy tetejét a szeméttől, eldobált ettől-attól. Zsákot, kesztyűt biztosítunk, a sok szorgos kezet Ti hozzátok el!
A munkában bárki részt vehet, csatlakoztassatok szülőt, testvért, barátot, és mozgósítsátok őket hamar, mert ez a jövő hét vége!
A helyszínt fogaskerekűvel közelítjük meg, ehhez egy (retúr) darab vonaljegyre vagy érvényes BKV-bérletre van szükség. Az aktívkodáshoz pedig egy kiadós reggelire: akinek alacsony a vércukra, hazaküldjük.
A GOMUNCS kollektívája
Kedves InfoCsoport! Szeretnénk megkérni Titeket, hogy a fent ismertetett rendezvény jelenjen meg a kalendáriumban, és potenciális terjesztőhelyeken a következő hét folyamán intenzíven! Köszönjük a közreműködést!
A GOMUNCS
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Eszembe jutott még egy pont, amin érdemes elgondolkodnunk, ha nincs kifogásotok, ezt is belevesszük:
- Összefoglaló javaslatok a vezetőségnek, milyen frissítések szükségesek az eddigi tájékoztatóik kapcsán (pl. hibás címek a körlevélben, túl régi változata van az alapszabálynak a neten, ilyesmik)
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Mióta újra telepítettük a gépet (kb 2 hete), az óta nincs, viszont már korábban sem töltődött be.Brisa írta: Nekem megnyitja az alapszabályt. Gil, van Acrobat Readered?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nah, akkor röviden a tervezett napirendi pontokról:
(Sorrend nem végleges)
- Beszámolók
- MTT Szülinap
- Hírblog vs. Tolkien.hu
- Tolkien.hu frissítések
- Tájékoztatás etikai korlátai - pl. megkérdezés nélkül segítsünk-e, stb. Etikai kódex?
- körímél
- külsősök tájékoztatása
- MTT-s tevékenységekről cikkek a netre
- együttműködés más lapokkal
- közgyűlés - jegyzetelés és utólag beszámoló írása
- ICS-s beszámoló írása a kgy-nek
- Pápai klub - NEJ, kártyajáték-csoport
- a Ti egyéni javaslataitok, kiegészítéseitek
Ha jut még eszembe valami, szólok!
Összeírtam az ötleteimet és észrevételeimet. A részleteket majd akkor a megbeszélésen, mert mindegyik beleillik valamelyik általad megjelölt napirendi pontba.
- Gandalf
- Nem elérhető
Természetesen, ha már felkérés érkezett hozzánk, felvesszük a napirendre a témát!olorin.papa írta: Meglepve tapasztaltam "magamat" is a napirendben...8O
Nem vagyok tag, de igyekszem 20-órára itt lenni a gép előtt, hátha valami kérdés merűl fel.
Arra kérnénk meg Téged, hogy írj nekünk egy rövid, minden szükséges tudnivalót tartalmazó, tömör összegzést ezekről (NEJ, kártyajáték-csoport, meg ami még aktuális), amit szétkürtölhetünk mindenhol! Köszönjük!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nem vagyok tag, de igyekszem 20-órára itt lenni a gép előtt, hátha valami kérdés merűl fel.
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
- Nem elérhető
(Sorrend nem végleges)
- Beszámolók
- MTT Szülinap
- Hírblog vs. Tolkien.hu
- Tolkien.hu frissítések
- Tájékoztatás etikai korlátai - pl. megkérdezés nélkül segítsünk-e, stb. Etikai kódex?
- körímél
- külsősök tájékoztatása
- MTT-s tevékenységekről cikkek a netre
- együttműködés más lapokkal
- közgyűlés - jegyzetelés és utólag beszámoló írása
- ICS-s beszámoló írása a kgy-nek
- Pápai klub - NEJ, kártyajáték-csoport
- a Ti egyéni javaslataitok, kiegészítéseitek
Ha jut még eszembe valami, szólok!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Holnap igyekszem megírni amit ígértem, mert eddig nem jutott rá időm
Viszont ma már nem leszekidézet írta: Összeszedem a gondolataimat és holnap leírom, ill. tálalható formába hozom, amikről már beszéltünk így pl az oldal frissítéssel kapcsolatban.
- Gandalf
- Nem elérhető
A megbeszélés csak akkor érvényes, ha a csoporttagság fele +1 fő vesz részt rajta (8 tagnak a fele 4 +1=5, mivel Eia nem lépett be), ezért jó lenne, ha meg lenne az az 5 fő egyszerre és nem egymást váltva MSN-en!
AKKOR A MEGBESZÉLÉS CSÜTÖRTÖKÖN LESZ 18:00-TÓL!
Ery, majd akkor csatlakozol 20:00-tól, de ha későbbre tennénk, akkor meg Panninak nem lenne jó... így majd váltjátok egymást, sorry!
Gilgolwen, nagyon-nagyon hálásak lennénk, ha meg tudnád oldani a csütörtököt is!
icke, szívesen látnánk téged is köreinkben!
A napirendi pontokat még ma vagy holnap összeírom és berakom ide a topicba, saját javaslataitotokat továbbra is várom kiegészítésképpen!
Nienna, majd küldd el a javaslataidat, észrevételeidet, hogy figyelembe tudjuk venni azokat is!
Mail ment Nektek!
- Ery
- Nem elérhető
Szerdán nem lesz jó, mert csapvezképzés lesz.
Márpersze ha a gépem nem fagy le megint...
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gandalf
- Nem elérhető
Eddigi állás (még szavazhatnak akik nem szavaztak!):
Szerda: Gilgolwen
Csütörtök: Léli, Eia
Tökmindegy: Panni, Panda, Gandalf
Nem szavazott még: Ery, icke
Nincsen MSN-je: Nienna
Holnap estéig még lehet szavazni, akkor lezárom a dolgot!
- Panni
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Gandalf
- Nem elérhető
Azt hiszem, ezzel eldőlt a kérdés.
Időpontnak javasolnám a jövő hét második felét. Eddig a szerda és a csütörtök volt mindig jó a többségnek, s a 18:00-ás kezdés. Pénteken színcsoportos tali van, ha jól tudom, ezért azt hagyjuk. Szombaton meg már közgyűlés.
Keddig (legeslegkésőbb!) tehát akkor döntsük el, hogy szerda vagy csütörtök délután legyen a dolog! Lehetőleg minél előbb mondja meg mindenki, melyik a jobb neki!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Összeszedem a gondolataimat és holnap leírom, ill. tálalható formába hozom, amikről már beszéltünk így pl az oldal frissítéssel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen fontos téma.Gandalf írta: A megbeszélésre mindenki javasolhat témát, amit fontosnak tart, hogy megtárgyaljunk, én ezek alapján, kiegészítve a saját pontjaimmal, összeállítom a napirendi pontokat! A témajavaslatokat lehetőleg minél előbb tudassátok velem, akár itt a topicban is! Még a megbeszélés előtt nyilvánossá teszem a napirendi pontokat, hogy tudjátok, mire számítsatok!
Jah, s jó lenne, ha mindenki készülne beszámolóval, miket intézett a legutóbbi megbeszélés óta!
(de akkor majd holnap jövök konkrétumokkal...)
- Léli
- Nem elérhető
amúgy megbeszélés nekem abszulút mindegy (kivéve KGy után), csak az időponttal nem vagyxok tisztában. Bár nem nagyon számítok, mert terveim szerint 21én, KGy végéről ellógva visszamegyek Szegedre, és lehet, első vizsgámig (jún.7) vissza se jövök...
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Gandalf
- Nem elérhető
Én az MSN-es megbeszélést támogatnám. Nah, az én szavazatom már nem hiányzik.
Szombat délelőtt lezárom a szavazást, aki nem szavaz addig, úgy vesszük, hogy tartózkodik.
A megbeszélésre mindenki javasolhat témát, amit fontosnak tart, hogy megtárgyaljunk, én ezek alapján, kiegészítve a saját pontjaimmal, összeállítom a napirendi pontokat! A témajavaslatokat lehetőleg minél előbb tudassátok velem, akár itt a topicban is! Még a megbeszélés előtt nyilvánossá teszem a napirendi pontokat, hogy tudjátok, mire számítsatok!
Jah, s jó lenne, ha mindenki készülne beszámolóval, miket intézett a legutóbbi megbeszélés óta!
- Panda
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Szóval: Azért küldtem el ma, mert megkértek rá telefonon, hogy küldjem el mégegyszer.