Tolkien Levelező Verseny
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Érdemes megfontolni tehát.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nido
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Hát... inkább majd ha már kinőttétek a versenyt, de akkor szeretettel látunk pl. Meta is volt valaha versenyző, Náda és Serrana is segítenek akik tavaly ill. tavalyelőtt indultak. Szóba jönne az alsóbb kategóriába, de mivel lehet ismerős másik csapat más kategóriából is, inkább ne... Azért köszönjük a felajánlást.
ennyi erővel te mint szervező is ismered zsodoot, ezért nem ötletelhetsz. sőt, a borítékolósok is súghatnak a versenyzőknek, h mik lesznek a kérdések (akár 2 nappal beelőzve a csigapostát!!!).
meg lehet úgy ötletelni, h attól még a megoldást az ötletelő nem tudja. pl. az, h legyen benne puzzle egy ötlet, de ettől még a megoldását én se tudom jobban, mint az, aki megkepja a szétvagdalt papírt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Zsodoo írta: őő versenyzők is küldhetnek feladatokat?
Hát... inkább majd ha már kinőttétek a versenyt, de akkor szeretettel látunk pl. Meta is volt valaha versenyző, Náda és Serrana is segítenek akik tavaly ill. tavalyelőtt indultak. Szóba jönne az alsóbb kategóriába, de mivel lehet ismerős másik csapat más kategóriából is, inkább ne... Azért köszönjük a felajánlást.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Zsodoo
- Látogató
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ha valakinek ötlete van, ne tartsa magában!
(olyan indokkal meg, hogy "á, túl nehéz..." pláne ne! Megfelelő genyaságfaktorú feladat spontán csokit, netán sörmeghívást érhet! )
Our knees do not bend easily
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ezzel én is így vagyok, szóval Hobbit kategóriában is jöhetnek ötletek - legrosszabb esetben felhasználom! Nálam is fontos az, hogy határidőktől függetlenül várom az ötleteket, mert úgysem érek rá határidő előtt közvetlenül - tehát lehetőleg előre dolgozom.Metaflora írta:
A mindenféle segítő szándékú, és ötletekben gazdag egyed egyébként aktuális határidőktől függetlenül bármikor kereshet engem mailben vagy msn-en. Nem tudok feladatot adni, mert ha van ötletem, többnyire megcsinálom, de ha mindig csak én, akkor esetleg egyhangú lesz a feladatsor, meg nem is mindig van, szóval akinek ötlete van és/vagy feladatot akar írni, szóljon bármikor. (De ha éppenséggel most gyorsan két-három nap alatt szívesen megír néhány feladatot, akkor főleg )Kincső (Thilanna) írta: Itt is írom mindenféle segítő szándékú egyednek is: a 2. forduló első verziója nov.22-ig kell kész legyen! Keressétek a kategóriafelelősöket, pls!
(Encsi már adott egy javaslatot, be is tettem a II. fordulóba.)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
A mindenféle segítő szándékú, és ötletekben gazdag egyed egyébként aktuális határidőktől függetlenül bármikor kereshet engem mailben vagy msn-en. Nem tudok feladatot adni, mert ha van ötletem, többnyire megcsinálom, de ha mindig csak én, akkor esetleg egyhangú lesz a feladatsor, meg nem is mindig van, szóval akinek ötlete van és/vagy feladatot akar írni, szóljon bármikor. (De ha éppenséggel most gyorsan két-három nap alatt szívesen megír néhány feladatot, akkor főleg )Kincső (Thilanna) írta: Itt is írom mindenféle segítő szándékú egyednek is: a 2. forduló első verziója nov.22-ig kell kész legyen! Keressétek a kategóriafelelősöket, pls!
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Kincső
- Nem elérhető
De Kedves Versenyzők! Használjátok a kérdezésre a tlv'kukac'tolkien.hu címet, azért van!!
- Attila
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Itt is írom mindenféle segítő szándékú egyednek is: a 2. forduló első verziója nov.22-ig kell kész legyen! Keressétek a kategóriafelelősöket, pls!
A borítékolás pedig nov.29. szombat délután vagy 30-án vasárnap várható!
Ha ugyanúgy szombaton lesz a borítékolás akkor számíthattok rám.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Elder
- Nem elérhető
(Szeretem mikor idejében jön meg a posta.)
- Kincső
- Nem elérhető
- Laemunh
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
A csapatunk a nolda kategóriában indult, meg is kaptuk a levelet, de találtunk benne egy hobbit kategóriás feladatlapot is. Na most azt a húgomék csapata jól tudja hasznosítani (egy piszkozat sosem árt ), de ugye csak véletlenül került oda?
L.
The Road goes ever on and on...
- Kincső
- Nem elérhető
A borítékolás pedig nov.29. szombat délután vagy 30-án vasárnap várható!
- Kincső
- Nem elérhető
Blendor írta: Azt szeretném kérdezni a szervezőktől, hogy mennyire haragudtok, hogy a nevezésünket később adjuk be? Indok: nehéz találni új társakat, mert akikkel a múltkor indultam, most nem akartak jönni. Hosszú győzködés után sikerült az egyikőjüket meggyőznöm, hogy jöjjön.
Ha elfogadjátok a nevezést, akkor a nevezési díjat lehet helyettesíteni a múltkori nyereménnyel (1500 Ft-os kedvezmény Tolkien rendezvényekre, ha jól emlékszem)?
Szia!
Küldd gyorsan a nevezést, egyszerre postán és e-mailben is a tlv'kukac'tolkien.hu címre! A pénzügyekre rákérdezek.
Kincső
- Blendor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ha elfogadjátok a nevezést, akkor a nevezési díjat lehet helyettesíteni a múltkori nyereménnyel (1500 Ft-os kedvezmény Tolkien rendezvényekre, ha jól emlékszem)?
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Éljenek soká! Tényleg klasz volt, köszönöm szépen én is!Kincső (Thilanna) írta: Köszönet illeti Attilát, Metát, Nibenielt, Patiszont, Serranát ...
- Kincső
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Hogy ez _ma_ van...
Elnézést, csúnyán elszámoltam magam, sajna mégse tudok jönni...
Bocsánat...
- Kincső
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
Ok, viszek gyertyát. Volt már olyan, hogy az MTT-ben minden jól ment?Ery írta: Ha minden jól megy csütörtök délutánra már lesz fény.
(Amúgy is, hazavinni használatlanul még mindig könnyebb, mint helyben keríteni / önteni. És különben is: készülj a legrosszabbra, és várd el a legjobbat!)
OFF
Vigyünk tűzifát is, hátha majd tüzet kell rakni.
ON
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ok, viszek gyertyát. Volt már olyan, hogy az MTT-ben minden jól ment?Ery írta: Ha minden jól megy csütörtök délutánra már lesz fény.
(Amúgy is, hazavinni használatlanul még mindig könnyebb, mint helyben keríteni / önteni. És különben is: készülj a legrosszabbra, és várd el a legjobbat!)
- Kincső
- Nem elérhető
Nibeniel írta: Hmm...mint épp otthon lebzselő ráérő emberke, nagy pofátlanság volna részemről (részünkről), ha mennék? És tényleg csak a segítő szándék vezérel, nomeg, hogy lássak pár arcot, amíg lehet...
Nem, mert a megoldások nem lesznek ott meg KGY-meghívókat is kell borítékolni, sőt az lesz a több
- Nibeniel
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: 5-re esetleg oda tudok érni, de inkább kicsit később. Gyertyát vigyek, vagy már lesz fény?
Inkább _még_ lesz fény...
De csatlakozom, én is legkorábban 5-re tudok odaérni...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
53 NEVEZÉSNÉL TARTUNK!
A határidő meghosszabbítva november 3-ig!
De szerencsés esetben az eddig nevezők jövő hét elején már kézhez kapják a feladatokat.
Főleg, ha jöttök csütörtökön borítékolni!!
Várhatóan du. 4-5 körül kezdenénk, és szeretném, ha minél előbb privivel/e-maillel/stb. bombázna az, aki jönne! Ha nem leszünk elegen (min. 4-5 ember) csütörtökre, Halloweenre fogom vinni a borítékolnivalótKincső (Thilanna) írta: Jön! Jön! Jön!
A NAAAGY BORÍTÉKOLÓ- ÉS TEAPARTY!
Várhatólag október 30-án csütörtök délután gyűlnénk össze egy jó hangulatú teázásra az MTT Ajtósi Dürer sori helyiségébe, és közben gyorsan beborítékolnánk a KGY-meghívókat és a TLV 1. fordulóját is. Minél többen vagyunk, annál gyorsabban és jobb hangulatban telik el a munka Teát és vízforralót biztosítok, bögrét hozzatok, és esetleg valami rágcsát!
Pontos időponttal még jelentkezem.