Tolkien Levelező Verseny

Több
16 éve 2 hónapja - 16 éve 2 hónapja #369934 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Szeptember 5-én pénteken fél5-kor találkozunk a Siriusban, remélem mindenkinek megfelel! Aki jön, jelezze, hogy annyi főre foglaljak helyet!

Küldök sms-eket is; akire előzetes érdeklődése/eddigi tevékenysége alapján számítanék a megbeszen: Ádám Dorw Felagund Meta Newra Rabyn Serrana SÚ (szigorúan abc-rendben), továbbá tavalyelőtti szervezők ha van idejük/kedvük (Panni Ben) ill. valahavolt döntőszervezők/egyéb segítők (PL: Encsi Nóli Nimdorc).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 2 hónapja #369382 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Én vállalom azt amit tavaly is vállaltam, legalábbis egyelőre, viszont nem tudom, hogy személyes találkozókra hogyan tudok elmenni. Ja és ha éppen nem szigorlatra tanulok akkor szívesen segéDkezem a döntőben is.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 2 hónapja #369381 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Én szeretnék segétkezni a döntőben, a feladatsorok ötletelése pedig még kétséges, hogy hogy leszek eleresztve idővel. De a döntő, ha lehet úgy mint idén. :look:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 2 hónapja #369380 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Nekem még nagyon képlékeny a programom, nem ígérhetek semmit. De mindent megpróbálok! :)

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
16 éve 2 hónapja #369213 Írta: Kincső
Szervezni vágyó népek!

Aktivizálni kéne magunkat. Jó előre szólok, hogy AUGUSZTUS 31-E vasárnapra VAGYSZEPTEMBER 5-E péntekre szeretnék egy megbeszélést! Jelezzétek, hogy ki jönne, akár csak ötleteivel, javaslataival ellátni minket, akár mert részt venne az idei szervezésben! A tavalyi szervezőket mindenképpen elvárom (najó, Thereon mentséget kap :P ) a tanulságok levonása végett, ha netán idén nem tudnák vállalni, akkor is! És a tavalyelőttieknek is NAGYON örülnék! ;)

Szóval !kérek sok-sok hsz-t a témában MOST! ;)

Több
16 éve 5 hónapja #361499 Írta: Kincső
Blendor: örülünk Nektek ;) és nem is a versenyzők hiányától félünk :P

Több
16 éve 5 hónapja #361481 Írta: Blendor
Blendor válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Remélem lesz megint TLV, mert a következő döntőre már lehet, hogy mi főznénk fincsi ork étket :D Nah, de csak vicceltem :) Főznénk valamit társaimmal, mert szakácsnak készülünk :) Anyukám megint megsütné a "Zsákos Zserbót", ha nem lenne jó a főztünk :) (és akik emlékeznek, én voltam az a srác, aki a verseny végén körbe járt a megmaradt zserbóval)

Én és társaim újra neveznénk a TLV-re, s szerintem nem csak mi. Nyugodtan szervezzétek meg újra! Biztos lesznek versenyzők! ;)

Több
16 éve 5 hónapja #361095 Írta: Attila
Ádám: :itscool: :cheers: 10p/10p

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 5 hónapja #361080 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Kincső (Thilanna) írta: Az "irányított versírás" feladatra született "megoldások"

;)

Én is írtam, még elfogadjátok? Nálunk NAGYON lassú a posta:-)

Szilszakáll új listája

Sorold e lényeket, hogy melyikük miből áll,
Mondd végig mindet, csak ne hadoválj!

...

Szarumán szakálla, körme, keze, lába,
Ujjai, füle-farka, szeme és a szája.

Uruk-hai lába, keze, ujjai és körme,
Füle is van, szeme is van, farka is, de görbe.

Hobbitoknak lába-füle, keze s azon ujja,
Farka néhányuknak, körme mindnek durva.

Tündék szeme és a füle, ujjaik s a körmök,
Círdant kivéve a szakállasak: törpök.
Van még a tündéknek lába-keze, háta,
Farka is van némelyiknek, akárki meglássa.

Törpök gyünnek zömök testtel,
Lábbal-kézzel-füllel-szemmel,
Szakálla az asszonynépnek,
Farkuk is van? Hála Aulének.

Sasok szeme, tolla, szárnya, farka kormányzásra,
Lábuk ujja, karma-körme zsákmány-szállításra.

Farkasoknak nevükben is benne van a farok,
Négy lábuk van, szemük-fülük, karmok is, de nagyok.

Mi jövünk a végére, szakállas-fejű entek,
Szemünk-ujjunk híres dolgok, lábainkon mennek,
Kezünk is van, körmünk majdnem, bőrünk igen tarka,
Viszont a nemzetségünknek se füle, se farka.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
16 éve 5 hónapja #361079 Írta: Kincső

Több
16 éve 5 hónapja #360753 Írta: Kincső
Miért érzem úgy, hogy ez akár titkári feladat is lehetne/kellene legyen? :P

Én azt hittem, Gandalf, hogy Nálad van a sajtómegjelenés-gyűjtemény. Ha nem, akkor kinél?

Több
16 éve 5 hónapja #360741 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Attila írta: Lehet, hogy van ilyen csak én nem tudok róla, de ha nincs akkor lehetne csinálni, hogy amikor az MTT-ről megjelenik valamil újságban vagy valahol máshol, akkor ezeket összegyűjteni. Ha meg már van ilyen akkor nem szóltam. :oops:

Ez egy régóta levegőben lógó probléma, és bocs az offért ebben a topicban, de ha már itt merült fel, itt válaszolok:
Már kezdetektől fogva próbáltuk gyűjtögetni a rólunk megjelent cikkeket, de nem sok eredménnyel, most éppen külön felelőse sincsen a sajtófigyelésnek (régebben volt, de ő se sokat gyűjtött össze). Ettől függetlenül hangsúlyozzuk folyamatosan, hogy ha valaki lát cikket rólunk, tegye fel a tolkien.hu-ra!

Több
16 éve 5 hónapja #360733 Írta: Attila
Jaj ez annyira jó!!!

Lehet, hogy van ilyen csak én nem tudok róla, de ha nincs akkor lehetne csinálni, hogy amikor az MTT-ről megjelenik valamil újságban vagy valahol máshol, akkor ezeket összegyűjteni. Ha meg már van ilyen akkor nem szóltam. :oops:

Több
16 éve 5 hónapja #360715 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Juhííjja, nagyon jó! :bounce:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 5 hónapja #360714 Írta: Kincső
Ide is teszem:
klikk

8) :D
[size=9:36q3mwoq]
Apu ezzel ébresztett, hogy tudom-e mi van a Csepel újságban. :mrgreen: (Ami ugye azért is poén mert nem velünk lakik, csak munkaügyben jött, mégis ő keltett és ezzel :P )[/size]

Köszönjük a Zsákos-csapatnak! :hello:

Több
16 éve 5 hónapja #360457 Írta: Kincső

Metaflora írta:

Kincső (Thilanna) írta:
Erről jut eszembe :P Aki netán TLV versenyző volt idén vagy tavaly, de leérettséigzett/-zik, és jövőre már egyetemistaként nem indulhat, de szeretne segíteni pl. a feladatok készítésében, az ne tartsa vissza magát! ;)

Én már tavaly kiestem az érettségivel, szal ha lesz harmadik, lehet, hogy segítenék...

Helyes ;) pont attól függ h. lesz-e harmadik, hogy hányan mondjá(to)k biztosra h. segítetek. ;)

Több
16 éve 5 hónapja #360455 Írta: Attila
Én 99.9% biztos, hogy megyek és segítek, nagyobb intenzitással mint idén. (A maradék 0.1% azaz, hogy elüt a 4-es metró :twisted: )

Több
16 éve 5 hónapja #360454 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Kincső (Thilanna) írta:
Erről jut eszembe :P Aki netán TLV versenyző volt idén vagy tavaly, de leérettséigzett/-zik, és jövőre már egyetemistaként nem indulhat, de szeretne segíteni pl. a feladatok készítésében, az ne tartsa vissza magát! ;)

Én már tavaly kiestem az érettségivel, szal ha lesz harmadik, lehet, hogy segítenék...

Több
16 éve 5 hónapja #360452 Írta: Kincső
Nanáhogy, mindig kell az utánpótlás, és aki versenyző volt, még nagyobb segítséget tud majd nekünk nyújtani, hiszen saját bőrén próbálta ki h. milyen feladattípusok a jók! :P ;)

Megjegyzem senki nem zárja ki a nem-érettségizetteket a szervezési feladatokból (elvégre tavaly én indítottam útjára az egészet, és akkor még csak 11.es voltam ;) ), csak gondolom amíg van rá módotok, inkább versenyeztek. :P De ha van valaki akinek jövőre nem lesz csapata, és érez magában kreativitást h. feladatot gyártson, annak is örülünk :)

És mint mondtam, én nagyon szeretném ha lenne verseny, meg elvileg az MTT vezetőség, de egyedül nem vagyok elég a szervezéshet, meg a biztató szavak sem :P és igazság szerint az 5 fő is éppen csak elég volt, és tavaly is, idén is csak 5-5 fő szervezett, ráadásul más 5-5 fő. és az idei bandából már van biztos kiesőnk :(

Több
16 éve 5 hónapja #360448 Írta: Elemmíriel Gilluin
Elemmíriel Gilluin válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Kincső (Thilanna) írta: Erről jut eszembe :P Aki netán TLV versenyző volt idén vagy tavaly, de leérettséigzett/-zik, és jövőre már egyetemistaként nem indulhat, de szeretne segíteni pl. a feladatok készítésében, az ne tartsa vissza magát! ;)

Én, én, én!! :hello:
Mondjuk addig azért még van egynehány évem...Jujj, nem , csak kettő :eek2:
De majd ha naagy, mégkattantabb bohó bölcsész leányzó leszek, jöhetek kétbalkezet nyújtani? :mrgreen:

Egyébként ha jövőre nem lesz verseny, hol élem ki magam ily remekül, mint idén? E jeles társaságban kibontakozhatott belső énem (énjeim... :twisted: ), és különben is, már tervbe vettük, hogy elsöpörjük majd a mezőnyt, de nagyon ám :twisted: :D :wink:

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
16 éve 5 hónapja #360182 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta: Szerintem lesz harmadik TLV, bár eddig erről nem döntöttünk, de nem látom okát, miért ne indulna.

Vegyem úgy, hogy szeretnél szervezni? :twisted:
Mert egyelőre nem látom a hosszú sorokat, akik a jövőre kieső szervező(k) helyére tolonganak :P és az 5 fő már így is nagyon a minimálszint volt...

Több
16 éve 5 hónapja #360181 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Szerintem lesz harmadik TLV, bár eddig erről nem döntöttünk, de nem látom okát, miért ne indulna.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 5 hónapja #360180 Írta: Kincső

Lauril írta: ejha...TLV behálózta az országot... De jó! :D

(u.i. Tudom, hogy még csak most lett vége a versenynek, de nincs valami infótok a jövő évvel kapcsolatban? Mármint hogy indul-e harmadik TLV? Bocsi a türelmetlenségért :) )

Én mindenképp szeretnék, de sajna nyár végénél hamarabb nem hiszem hogy eldől, hogy jövőre ki ér rá szervezni még. De szerintem az idei csapatoknak elküldjük a megadott e-mail címére a kiírást, ha már lesz ;)

Több
16 éve 5 hónapja #360177 Írta: Lauril
Lauril válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
ejha...TLV behálózta az országot... De jó! :D

(u.i. Tudom, hogy még csak most lett vége a versenynek, de nincs valami infótok a jövő évvel kapcsolatban? Mármint hogy indul-e harmadik TLV? Bocsi a türelmetlenségért :) )

www.vivalamusica.hu
A 'Viva la Musica' csoport hivatalos honlapja, mert "az élethez dal kell".

Több
16 éve 5 hónapja #360176 Írta: Kincső
Halihó!

Számolgattam, hogy hány megyéből volta(to)k versenyzők (amúgy 14 + Bp), és keresgéltem h. mely település hova tartozik. Közben támadt az ötletem, h. feltüntetem az összes várost/falut egy térképen, h. lássuk/lássátok, mennyi felől voltatok :)

Íme (a keleti országrészben a piros pöttyel jelzett megyeszékhelyeket /Miskolc, Nyh, Debrecen, Szeged/ önszorgalomból írta ki a GoogleEarth, csak a többi számít, ha Bp-vel együtt 21-et számoltok akkor jó :) /igen Szfvárt 2x írja ki :P /):

klikk

Több
16 éve 6 hónapja #359436 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Snuffles írta:

Attila írta: Köszönöm, hogy ott elhettem.

Köszönet a humoros elgépelésekért, felejthetetlen perceket okoznak

:D :D :D

Több
16 éve 6 hónapja #359247 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Arra kérünk minden nyári táborba jelentkező TLV-döntőst, tüntesse fel a jellapján, hogy TLV-döntős volt, hogy tudjunk kedvezményt adni neki!

Több
16 éve 6 hónapja #359077 Írta: Kincső

Don Huan írta: Nagyszerű volt. Örülök hogy különszedtétek az általános ill. a középiskolás csapatokat. Így sosem lehettünk volna másodikak:D
Nagyon szellemes volt a döntő koreográfiája. . az "akadályverseny" is szuper volt nem is beszélve a színdarabról.
Köszönettel: A két nolda

A kiírásban is így szerepelt, tudtommal, mmint h. korcsoportonként díjazunk ;) de örülök h. örültök :D

Több
16 éve 6 hónapja #359069 Írta: Don Huan
Don Huan válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Nagyszerű volt. Örülök hogy különszedtétek az általános ill. a középiskolás csapatokat. Így sosem lehettünk volna másodikak:D
Nagyon szellemes volt a döntő koreográfiája. . az "akadályverseny" is szuper volt nem is beszélve a színdarabról.
Köszönettel: A két nolda

"Mindannyian hernyók vagyunk. De én hiszem, hogy én egy selyemhernyó vagyok."(Sir Winston Churchill)

Több
16 éve 6 hónapja #358949 Írta: Kincső

Lauril írta: Sajnáljuk hogy nem lehettünk ott, és nagyon köszönjük a különdíjat :D

főleg ha majd el is jutok a postára h. föladjam :roll: :P már itt áll megcímezve, csak bolondballagás, szerenád, ballagás és MTT közgyűlés között időt kellene szakítani a postáig :P :D
de szívesen, megérdemlitek! ;)

(Snuff az két 'l' lenne, ha mindenigaz :mrgrreen: )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.608 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére