EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 5 hónapja #360719 Írta: Rhien
Rhien válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Józsa Sára néven emailben küldött jelentkezési lapom megérkezett-e, és ha igen,mikor kapok értesítést,mert még nem érkezett meg Domonyvölgybe.(megjegyzem, a domonyi posta szereti kikészíteni az idegeimet jelentkezési lap téren... :cry:
köszi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 5 hónapja #360674 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért, de mikor kapok csekket? Csak azért, mert kb. 2 hét múlva már nem leszek itthon és addig szeretném befizetni a pénzt.
Köszi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 5 hónapja #360668 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Alyr Arkhon írta: Lesz lehetőség pajzsot szerzni az idei táborban is?

Tavaly sajnos a szerepemből kifolyólag nem tudtam.

én viszek kettőt, egy Remzyé, egy pedig nemtomkié
Remzyét megkapod, csak hófehér, már csak festened kell

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 5 hónapja #360665 Írta: Alyr Arkhon
Lesz lehetőség pajzsot szerzni az idei táborban is?

Tavaly sajnos a szerepemből kifolyólag nem tudtam.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 5 hónapja #360630 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Snuffles írta:

Gandalf írta: Köszi, Lora! :) Pajzsok meg rulzanak.

Áá! ki kell mázolnom a pajzsomat táborig!

OFF

Azt olvastam a pajeszomat.... :lol: :oops: :lol:
Nem értettem mi van:-)

ON

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
16 éve 5 hónapja #360628 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: Köszi, Lora! :) Pajzsok meg rulzanak.

Áá! ki kell mázolnom a pajzsomat táborig!

"Well, I'm back."

Több
Több
16 éve 5 hónapja #360586 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
nos, itt van pár újhelyi és pataki újság elérhetősége:
www.zemplen.hu/mediak/mediak.htm

itt pedig a zemplén tv-é
www.zemplentv.hu/contact.php

továbbá:
tavalyi táborról maradtak "nagy táblák (pajzsok), meg rudak, talán dárdák(?)", amelyek nem vesztek el, megvannak, és majd kiviszik Nektek. :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 5 hónapja #360577 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Azok, akik szándékoznak táborba jönni, de még nem küldték el a jelentkezési lapjukat, legalább egy privit írjanak nekem, hogy "én majd mennék".
Nagyon megköszönném!

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 5 hónapja #360573 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Még valami: akik későn jelentkeztek/jelentkeznek (az első levelek feladása után) a táborba, azok értelemszerűen később is kapják kézhez a postai levelet és a csekkeket. A befizetési határidő is értelemszerűen eltolódik náluk emiatt, de remélhetőleg a csekk megkapását követő egy héten belül befizetik nekünk az első részletet.

Több
16 éve 5 hónapja #360566 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta:

Cellofán írta: Elnézést!
Én még nem kaptam értesítőt és a határidő holnap lejár! :( :( :(
Segítséééég!!!

Privi ment!

Köszi :D

Lacho Calad

Több
16 éve 5 hónapja #360560 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Cellofán írta: Elnézést!
Segítséééég!!!

Privi ment!

Több
16 éve 5 hónapja #360559 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Kincső (Thilanna) írta: Azért azt megjegyezném nagyon halkan, hogy ha valaki határidő napján utalt és csak 2-3 nappal később ért be a pénze, annak az MTT még sosem harapta le a fejét, ez nem a villanyszámla meg ilyenek amit vééérkomolyan vesznek :P

:) Főleg, hogy én tegnap kaptam meg anyu jóvoltából, aki utánam küldte Szegedre a levelet a két csekkel, ma útba ejtem az OTP-t.

"Well, I'm back."

Több
16 éve 5 hónapja #360556 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Alyr Arkhon írta:

Orsie / Fraktál írta:

Metaflora írta:

Sil írta: Metaflora: átutalni nyilván abból a bankból lehet, ahol a bankszámlád van. :wink:

Igen, erre rájöttem. :D Igazából abban nem voltam biztos a sok "csak OTP-ben" felirat mellett, hogy akkor is jó átutalással fizetni, ha éppen nem ott van nekem is bankszámlám.

átutalással mindenképp jobb fizetni, mint csekken, és ha nem OTP-ben van amúgy a bankszámlád, akkor is jobb, mert 1-2 nap alatt megérkezik a pénz, szemben a csekkel, ahol az átfutási idő 3-5 banki nap. (viszont csekknél a feladás dátuma számít, utalásnál pedig a beérkezés napja a határidőnél.) a bankod levon tőled némi kezelési költséget az utalásért, de ha netbankolsz, akkor általában olcsóbb, sőt van, ahol nincs is plusz költség. ha pedig OTP-s vagy, akkor valószínűleg ingyen utalhatsz "házon belül" - és ez aznap meg is érkezik - , sőt befizetheted a fiókban is, és szvsz szintén nem kerül semmibe (legalábbis ahol nekem van számlám, illetve amelyik bankban én dolgozom, ott így van).

Egyáltalán létezik még bankok közti átutalás?
Múltkor engem elküldtek egy OTPből a k&h-s számlámmal, hogy sorry, vegyem le róla a pénzt és fizessem be manuálisan mert másként nem működik.
(mondjuk most ígyisúgyis személyesen fogom befizetni, csak érdekel)

Alyr, hogyne létezne. OTP-ben befizetni nem tudsz K&H bankszámlára, ezt csak utalással lehet intézni. viszont átutalást papíralapon meg lehet adni fiókban is, telefonon is és netbankon is. ha Te fiókban papíralapú megbízást akartál adni, akkor vagy az OTP ilyen béna, hogy náluk nincs ilyen szolgáltatás (amir erősen kétlek), vagy a bankár félreértette és azt hitte befizetni akarsz ott egy másik bank számlájára (amit tényleg nem lehet), illetve a bankár dilettáns tudatlan és béna volt, de nagyon. :P
több, mint 3 éve bankos vagyok (de hálistennek nem OTP-s - bocsi nincs róluk jó véleményem), ebből 2 évet (telefonos) ügyfélszolgálaton voltam (és naponta rengeteg bankközi átatalást végeztem), kizárt, hogy ne lehessen megcsinálni amit szerettél volna.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 5 hónapja #360555 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Mi vaaaaaan??? Most éjjel is utaltam, igaz neten, de olyan nincs, hogy egy pénzintézet ne utaljon akárhova is.

És azért OTP többek közt, mert a posta 2 hét és pénzbe kerül az MTTnek is, hogy hozzájusson a pénzéhez és még a postára is el kell menni érte.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 5 hónapja #360550 Írta: Alyr Arkhon

Orsie / Fraktál írta:

Metaflora írta:

Sil írta: Metaflora: átutalni nyilván abból a bankból lehet, ahol a bankszámlád van. :wink:

Igen, erre rájöttem. :D Igazából abban nem voltam biztos a sok "csak OTP-ben" felirat mellett, hogy akkor is jó átutalással fizetni, ha éppen nem ott van nekem is bankszámlám.

átutalással mindenképp jobb fizetni, mint csekken, és ha nem OTP-ben van amúgy a bankszámlád, akkor is jobb, mert 1-2 nap alatt megérkezik a pénz, szemben a csekkel, ahol az átfutási idő 3-5 banki nap. (viszont csekknél a feladás dátuma számít, utalásnál pedig a beérkezés napja a határidőnél.) a bankod levon tőled némi kezelési költséget az utalásért, de ha netbankolsz, akkor általában olcsóbb, sőt van, ahol nincs is plusz költség. ha pedig OTP-s vagy, akkor valószínűleg ingyen utalhatsz "házon belül" - és ez aznap meg is érkezik - , sőt befizetheted a fiókban is, és szvsz szintén nem kerül semmibe (legalábbis ahol nekem van számlám, illetve amelyik bankban én dolgozom, ott így van).

Egyáltalán létezik még bankok közti átutalás?
Múltkor engem elküldtek egy OTPből a k&h-s számlámmal, hogy sorry, vegyem le róla a pénzt és fizessem be manuálisan mert másként nem működik.
(mondjuk most ígyisúgyis személyesen fogom befizetni, csak érdekel)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 5 hónapja #360549 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Azért azt megjegyezném nagyon halkan, hogy ha valaki határidő napján utalt és csak 2-3 nappal később ért be a pénze, annak az MTT még sosem harapta le a fejét, ez nem a villanyszámla meg ilyenek amit vééérkomolyan vesznek :P Szóval akinek bankszámlája van és utalna, szerintem nyugodtan tegye meg még ma, nem kell az OTP-be rohangásszon azért mert in theory a beérkezés napja számítana. ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 5 hónapja #360545 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Metaflora írta:

Több
16 éve 5 hónapja #360541 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Metaflora írta:

Persze, hogy jó. A "csak OTP-ben" a készpénzes és a csekkes befizetésekre vonatkozik.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 5 hónapja #360535 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 5 hónapja #360533 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Metaflora: átutalni nyilván abból a bankból lehet, ahol a bankszámlád van. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #360532 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Elnézést!
Segítséééég!!!

Lacho Calad

Több
16 éve 5 hónapja #360526 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Üdvözletem!

Ha az istenek is úgy akarják, holnap elmegy mindkét részletem - kicsit talán ellensúlyozom a késői fizetéseket :) =
Ja, és Lamy nem tudom, megkereste-e az illetékest, de ő is legkorábban jövő héten tud fizetni, ugyanis vasárnap érkezik haza külföldről, viszont valószínűleg szintén egyszerre utalja a két részletet.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
16 éve 5 hónapja #360525 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Most biztos hülyeséget kérdezek, de nem vagyok valami profi befizető, és például még életemben nem próbálkoztam átutalással. A "csak OTP-ben" rész a csekkre vagy az átutalásra vonatkozik, vagy mindkettőre? Szóval átutalni bármilyen bankból lehet vagy csak OTP-ből? Tudom, hogy hülye kérdés, próbáltam rájönni magamtól, de nem értem.

Több
16 éve 5 hónapja #360512 Írta: Gandalf
Akinek nincsen lehetősége a héten fizetni vagy a fizetésére vár ÉS szól nekünk, természetesen befizetheti egy kicsit később, alkalmasabb időpontban.

Azonban azért nem jó, ha későbbre halasztják a többiek is, mert nem lesz miből fizetnünk.

Több
16 éve 5 hónapja #360511 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Én meg lusta vagyok, én is 2-a után fizetek :tongue:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 5 hónapja #360507 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Mi egyben fizetjük a két részletet, szintén június elején.
Köszönöm a megértést.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
16 éve 5 hónapja #360504 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Orsie / Fraktál írta: sorry, de június elején (előreláthatóan 3.-án) kapunk fizetést, nem fogjuk tudni holnap rendezni az első részletet. amint lesz pénzünk, utaljuk.

Velem is hasonló a helyzet... 2-a után tudom rendezni az elsőt.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 5 hónapja #360500 Írta: Orsie
sorry, de június elején (előreláthatóan 3.-án) kapunk fizetést, nem fogjuk tudni holnap rendezni az első részletet. amint lesz pénzünk, utaljuk.

Több
16 éve 5 hónapja #360496 Írta: Gandalf
Már csak egy nap van hátra a meghosszabbított jelentkezési határidőig és az első részlet befizetésének határidejéig!

Az OTP olyan 16-17 óra körül zárhat péntekente...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.568 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére