- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem mehetek....
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Adelard
Ági
kislúthien
Ille / Lórien
Drizzt
Rayan
Feanor Faelivrin
Rhien
Kopper Viki
Kopper Klaudia
Jelentkezzetek ! Gyorsan, szaporán!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Kincső
- Nem elérhető
Metaflora írta: Tavalyi TLV-n nem volt ilyen papír, onnan nem nyúlik át idénre valamiféle kedvezmény?
Nem, ott a szuperdöntő első két helyezettje kapott 100%-os illetve 50%-os kedvezményt amit csak a táborra használhatott, most viszont kisebb kedvezményeket (10-7-5-3,5 e Ft) összesen 11 emberke kapott, az MTT bármely rendezvényére 2009 végéig. De ez egy másik topic lenne igazság szerint
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Kincső
- Nem elérhető
Elemmíriel Gilluin írta:
Felagund írta: És egymás gyepálása ütőfával és minden egyébbel, ami a kezünk ügyébe kerül...
Szóval még harcias hajlamaimat is kiélhetném
Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?
Akár meg is kereshetném, tudom...Csak izzzé Hétvégén rendet raktam az íróasztalomon és elsüllyesztettem valahová a mappát, melyben fellelhető...
Ömm Te a szuperdöntőn nyert papírra gondolsz, h. "XY az MTT rendezvényíből x ezer Ft kedvezményben részesül, vagy nem? Ha arra, akkor az 2009. végéig, azt írtuk rá.
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Privi megy.Elemmíriel Gilluin írta: Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?
Akár meg is kereshetném, tudom...Csak izzzé Hétvégén rendet raktam az íróasztalomon és elsüllyesztettem valahová a mappát, melyben fellelhető...
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Felagund írta: És egymás gyepálása ütőfával és minden egyébbel, ami a kezünk ügyébe kerül...
Szóval még harcias hajlamaimat is kiélhetném
Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta:
Azt soroltam fel amivel lehet győzködni a szülőket habár az igaz h. a gyepálás is elég racionális tevékenység
OFF: Erről a Fülig Jimmy-klasszikus jutott az eszembe:
"(San Antonio főherceg) - De miért ütik egymást?
(Fülig Jimmy) - Azért, hogy fájjon. És akinek annyira fáj, hogy nem bírja ki, arra azt mondják, hogy agyonverték"
OFF off
Our knees do not bend easily
- Kincső
- Nem elérhető
Azt soroltam fel amivel lehet győzködni a szülőket habár az igaz h. a gyepálás is elég racionális tevékenység
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Kincső
- Nem elérhető
Elemmíriel Gilluin írta:
Tünde írta: Elemmíriel Gilluin: pesti vagy? Mert akkor megoldható a találka, ha kell veszünk fel kosztümöt Vagy mutass nekik képeket. De ha a tesó a fő érv, akkor
Nem, érdi. Az közel van ugyan, de...Inkább hagyjuk. Már besokalltam és feladtam
Ha feladtad akkor biztos nem tudunk segíteni
Azért arra az érvre, hogy elszálltak vagyunk és cseppet sem racionálisak, el lehet mondani h. csupa hasznos és értelmes tevékenység közül lehet válogatni a táborban, mint táncolás, éneklés, kézműveskedés, kirándulás, stb. Ha viszont a tesóval való egyenlőség a fő érv, akkor tényleg majd jövőre
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
Tünde írta: Elemmíriel Gilluin: pesti vagy? Mert akkor megoldható a találka, ha kell veszünk fel kosztümöt Vagy mutass nekik képeket. De ha a tesó a fő érv, akkor
Nem, érdi. Az közel van ugyan, de...Inkább hagyjuk. Már besokalltam és feladtam
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
Köszönöm szépen a segítségnyújtási szándékot, meg a vigasztalásit is, de sajnos ez már lefutott ügy, én is hiába futottam még kósza köreimet a szülői diktatúrát meglágyítandó. Pedig még abba is beleegyeztem volna/felajánlottam, hogy kifizetem én, ezzel előre elígérve a még meg sem lelt nyári munkáért kapott fizetésemet.
A problémáiknak csak egy részét tette ki hogy nem ismernek senkit a szervezők közül (noha felajánlottam, hogy megkérek valakit, küldjön e-mailt, bemutatkozást, vagy amit szeretnének). Ezenkívül még valami olyasmi is közrejátszhatott, hogy már megyek egy másik táborba is és a húgomnak sem lett engedélyezve a kettes számú táborozási célpont.
És amit végképp csak sejtek, hogy azon aggódnak, hogy pici lányuk (aki már 17 esztendős lesz a nyáron, nem beszélve 600 körül járó alteregójáról ) lába alól ki lesz rántva a racionalitás talaja, melyen amúgy sem túlt túl sok időt, hogy úgy mondjuk, semennyit sem tölt...
Egyéb ötletem nincs
Majd jövőre :crying: :closed:
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tényleg szóljál, szivesen beszélek a szülőkkel, ha ez a gond... Én engedtem el a "pici lányt" anno 12,5 éves korában, pedig akkor még azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák az MTT-t
És nem azért, mert nemtörődöm szülő vagyok, , sőt
És azóta is csak áldom magamat és az MTT-t, mert jobb helyre, ennél remekebb társaságba nem is kerülhetett volna !
A táborban volt már 5 éves kislány is az anyukájával, majd 10-12 évesen egyedül. A névsorban van 3-4 visszatérő kisfiú, aki lassan nagyfiú lesz, ők is kb 10-12 évesen voltak először.
Igen, a többség középiskolás és egyetemista, de akadnak 30-asok és néha, elvétve negyvenesek is
Ebben a táborban vigyázunk egymásra és felelünk egymásért, azon túl, hogy jól érezzük magunkat.
Irj privit, és megadom az elérhetőségemet , ha szeretnéd, hogy segitsek!
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Kincső
- Nem elérhető
Namarie írta:
Elemmíriel Gilluin írta: Jelentkeztem volna én, ha hagyják...
Mi volt az akadály, kifogás? Hátha lehet rajta segíteni..
Helyes a kérdés, tudunk segíteni? Szülők a gond? Ha "csak" féltenek, és esetleg meggyőzi őket ha beszélhetnek valakivel aki annó 6 éve a pici 12,5éves lányát elengedte az első ("nulladik") táborba, és a pici lányt (aki azóta ilyen laklivá nőtt h. tlv-t szervez... kiről is beszéhetek vajh?! ) azóta sem ették meg a naaagy gonosz emtétések, akkor szóljál
- dorwinion
- Nem elérhető
Sil
Dreamer_KF
gillz
Gandalf
Leguánember
dorwinion
Ranamarth (Endóriel)
Snuffles
Celebrom
Ulmo
Rabyn
Missy
Aromo
sebcsaba
mogy
Esgal
Aeglos
icke
Lamy
Eglarcarien
Minerva
Felagund
Nóli i linantea
Jenei Olivér
Olosta
Kincső (Thilanna)
Estel Adániel
Eruntale/Hanna
Tirion Equniel
Virág
Antler Ákoska
Ery
Peredhil
Alyr Arkhon
Narbeleth
Laurelen
Artemisz (Erenya)
Furi
fqqdk
Orsie / Fraktál
(Sirgon Esgalnor)
Cueddo
Stara
Niph
Finwe
Maglor
Angwen
Sen
Gumipók
Lyona
Márk/Faun
Namarie
Nellas
brokkoli
Sötét Úr
Suhifarok
Nimdorc
Ratzkha
Orsi_
Serrana/Taurin
Náda
Galambos Júlia
Ringbearer
Rohin
Rákos Olivér
Dae/siss
Erdariel/ Ami
Newra
Mírrand / Verinen Enkeli
Milendoria
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A Krónikaírók rendje (Orsie / Fraktál) kizárólag az újságírással, sajtóműfajokkal, ilyesmikkel foglalkozik, a prózai irodalmi műfajok (novella, dráma, satöbbi) a Költészet rendjébe tartoznak, fqqdk alá!!!
A hibáért elnézéseteket kérjük, és köszönjük az illetékes rendi vezetőknek a pontosítást!
Ez a felosztás egyébként egyértelműen kiderülhetett már sokak számára a rendi bemutatkozásokból is:
tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2406
(Egyébként mindkét rend ígért ebben összedolgozást is.)
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
De, vannak páran, majd lesz hamarosan friss lista, türelem!RÓZSA írta: Ezek szerint TLV-sek nem jelentkeztek?
- Namarie
- Nem elérhető
Elemmíriel Gilluin írta: Jelentkeztem volna én, ha hagyják...
Mi volt az akadály, kifogás? Hátha lehet rajta segíteni..
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- dorwinion
- Nem elérhető
Küldjétek, küldjétek már a jelentkezéseket!
Igazolás nélkül nem lehet hiányozni a táborból!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Amúgy meg télleg sírni fogtok!
(a naaagy benfentes )
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- dorwinion
- Nem elérhető
SÚ
Márk/Faun
Nellas
- dorwinion
- Nem elérhető
Köszi!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Sil
Dreamer_KF
gillz
Gandalf
dorwinion
Ranamarth (Endóriel)
Snuffles
Celebrom
Ulmo
Rabyn
Missy
Aromo
sebcsaba
mogy
Esgal
Aeglos
icke
Lamy
Eglarcarien
Minerva
Felagund
Nóli i linantea
Jenei Olivér
Olosta
Kincső (Thilanna)
Estel Adániel
Eruntale/Hanna
Tirion Equniel
Virág
Ärtner Ákos
Ery
Ben
Alyr Arkhon
Narbeleth
Laurelen
Artemisz (Erenya)
Furi
fqqdk
Orsie / Fraktál
Cueddo
Sirgon
Stara
Niph
Finwe
Maglor
Namarie
Angwen
Lyona
Suhifarok
Sen
Nimdorci
Gumipók
Ratzkha
Orsi_
Náda
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Attila: Sajnos mindegy, hogy feledékenységből nem jelentkezik valaki időben, vagy pedig azért, mert még nem tudta az időpontról, alkalmas-e. Május 25-én már semmilyen kedvezményt nem kaphatsz a táborra.
Orsi_: Még nem kaptuk meg a postai küldeményeket, de majd megkérdezzük Erytől, köztük van-e a neved.
Nem az számít, mikor érkezik meg a jelentkezés, hanem hogy még 20.-a előtt föladjátok!
UPDATE:
Orsi_, megérkezett!
- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.