EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 6 hónapja #359918 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Ahhhh... :bawling::bawling::bawling:

Nem mehetek.... :cry: :cry: :cry:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #359916 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Van nálam 3 postai (3 TLV döntős :) )

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #359907 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
"Friss húsok":

Adelard
Ági
kislúthien
Ille / Lórien
Drizzt
Rayan
Feanor Faelivrin
Rhien
Kopper Viki
Kopper Klaudia

Jelentkezzetek ! Gyorsan, szaporán! :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 6 hónapja #359901 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Metaflora írta: Tavalyi TLV-n nem volt ilyen papír, onnan nem nyúlik át idénre valamiféle kedvezmény? :D :P

Nem, ott a szuperdöntő első két helyezettje kapott 100%-os illetve 50%-os kedvezményt amit csak a táborra használhatott, most viszont kisebb kedvezményeket (10-7-5-3,5 e Ft) összesen 11 emberke kapott, az MTT bármely rendezvényére 2009 végéig. ;) De ez egy másik topic lenne igazság szerint :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 6 hónapja #359899 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Tavalyi TLV-n nem volt ilyen papír, onnan nem nyúlik át idénre valamiféle kedvezmény? :D :P

Több
16 éve 6 hónapja #359889 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Elemmíriel Gilluin írta:

Felagund írta: És egymás gyepálása ütőfával és minden egyébbel, ami a kezünk ügyébe kerül... :twisted:

Szóval még harcias hajlamaimat is kiélhetném :twisted:
Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?
Akár meg is kereshetném, tudom...Csak izzzé :roll: Hétvégén rendet raktam az íróasztalomon és elsüllyesztettem valahová a mappát, melyben fellelhető... :)

Ömm Te a szuperdöntőn nyert papírra gondolsz, h. "XY az MTT rendezvényíből x ezer Ft kedvezményben részesül, vagy nem? Ha arra, akkor az 2009. végéig, azt írtuk rá. ;)

Több
16 éve 6 hónapja #359888 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Elemmíriel Gilluin írta: Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?
Akár meg is kereshetném, tudom...Csak izzzé :roll: Hétvégén rendet raktam az íróasztalomon és elsüllyesztettem valahová a mappát, melyben fellelhető... :)

Privi megy.

Több
16 éve 6 hónapja #359887 Írta: Elemmíriel Gilluin

Felagund írta: És egymás gyepálása ütőfával és minden egyébbel, ami a kezünk ügyébe kerül... :twisted:

Szóval még harcias hajlamaimat is kiélhetném :twisted:
Különben az egyéniben megnyerhető pluszkedvezmény mennyi ideig őrzi még meg érvényességét?

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
16 éve 6 hónapja #359886 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Kincső (Thilanna) írta:

Azt soroltam fel amivel lehet győzködni a szülőket :D habár az igaz h. a gyepálás is elég racionális tevékenység :P :P

OFF: Erről a Fülig Jimmy-klasszikus jutott az eszembe:
"(San Antonio főherceg) - De miért ütik egymást?
(Fülig Jimmy) - Azért, hogy fájjon. És akinek annyira fáj, hogy nem bírja ki, arra azt mondják, hogy agyonverték"

:twisted:

OFF off

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 6 hónapja #359885 Írta: Kincső

Azt soroltam fel amivel lehet győzködni a szülőket :D habár az igaz h. a gyepálás is elég racionális tevékenység :P :P

Több
16 éve 6 hónapja #359880 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
És egymás gyepálása ütőfával és minden egyébbel, ami a kezünk ügyébe kerül... :twisted:

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 6 hónapja #359875 Írta: Kincső

Elemmíriel Gilluin írta:

Tünde írta: Elemmíriel Gilluin: pesti vagy? Mert akkor megoldható a találka, ha kell veszünk fel kosztümöt :) Vagy mutass nekik képeket. De ha a tesó a fő érv, akkor :(

Nem, érdi. Az közel van ugyan, de...Inkább hagyjuk. Már besokalltam és feladtam :?

Ha feladtad akkor biztos nem tudunk segíteni :(
Azért arra az érvre, hogy elszálltak vagyunk és cseppet sem racionálisak, el lehet mondani h. csupa hasznos és értelmes tevékenység közül lehet válogatni a táborban, mint táncolás, éneklés, kézműveskedés, kirándulás, stb. Ha viszont a tesóval való egyenlőség a fő érv, akkor tényleg majd jövőre :(

Több
16 éve 6 hónapja #359865 Írta: Elemmíriel Gilluin

Tünde írta: Elemmíriel Gilluin: pesti vagy? Mert akkor megoldható a találka, ha kell veszünk fel kosztümöt :) Vagy mutass nekik képeket. De ha a tesó a fő érv, akkor :(

Nem, érdi. Az közel van ugyan, de...Inkább hagyjuk. Már besokalltam és feladtam :?

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
16 éve 6 hónapja #359864 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Elemmíriel Gilluin: pesti vagy? Mert akkor megoldható a találka, ha kell veszünk fel kosztümöt :) Vagy mutass nekik képeket. De ha a tesó a fő érv, akkor :(

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 6 hónapja #359863 Írta: Elemmíriel Gilluin
Olyannyira rendesek és aranyosak vagytok, hogy menten megint elbőgöm magam. Ma már többedszerre fájdítja a szívemet a dolog... :cry:

Köszönöm szépen a segítségnyújtási szándékot, meg a vigasztalásit is, de sajnos ez már lefutott ügy, én is hiába futottam még kósza köreimet a szülői diktatúrát meglágyítandó. Pedig még abba is beleegyeztem volna/felajánlottam, hogy kifizetem én, ezzel előre elígérve a még meg sem lelt nyári munkáért kapott fizetésemet.

A problémáiknak csak egy részét tette ki hogy nem ismernek senkit a szervezők közül (noha felajánlottam, hogy megkérek valakit, küldjön e-mailt, bemutatkozást, vagy amit szeretnének). Ezenkívül még valami olyasmi is közrejátszhatott, hogy már megyek egy másik táborba is és a húgomnak sem lett engedélyezve a kettes számú táborozási célpont.

És amit végképp csak sejtek, hogy azon aggódnak, hogy pici lányuk (aki már 17 esztendős lesz a nyáron, nem beszélve 600 körül járó alteregójáról :wink: ) lába alól ki lesz rántva a racionalitás talaja, melyen amúgy sem túlt túl sok időt, hogy úgy mondjuk, semennyit sem tölt...

Egyéb ötletem nincs :?
Majd jövőre :crying: :closed:

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
16 éve 6 hónapja #359845 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Kedves Pityergő!

Tényleg szóljál, szivesen beszélek a szülőkkel, ha ez a gond... Én engedtem el a "pici lányt" anno 12,5 éves korában, pedig akkor még azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák az MTT-t :D

És nem azért, mert nemtörődöm szülő vagyok, :roll: , sőt :evil:

És azóta is csak áldom magamat és az MTT-t, mert jobb helyre, ennél remekebb társaságba nem is kerülhetett volna !

A táborban volt már 5 éves kislány is az anyukájával, majd 10-12 évesen egyedül. A névsorban van 3-4 visszatérő kisfiú, aki lassan nagyfiú lesz, ők is kb 10-12 évesen voltak először.
Igen, a többség középiskolás és egyetemista, de akadnak 30-asok és néha, elvétve negyvenesek is :roll:

Ebben a táborban vigyázunk egymásra és felelünk egymásért, azon túl, hogy jól érezzük magunkat.

Irj privit, és megadom az elérhetőségemet 8), ha szeretnéd, hogy segitsek!

Rózsa 8) :) :roll:

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
16 éve 6 hónapja #359840 Írta: Kincső

Namarie írta:

Elemmíriel Gilluin írta: Jelentkeztem volna én, ha hagyják...
:( :? :cry:

Mi volt az akadály, kifogás? Hátha lehet rajta segíteni..

Helyes a kérdés, tudunk segíteni? Szülők a gond? Ha "csak" féltenek, és esetleg meggyőzi őket ha beszélhetnek valakivel aki annó 6 éve a pici 12,5éves lányát elengedte az első ("nulladik") táborba, és a pici lányt (aki azóta ilyen laklivá nőtt h. tlv-t szervez... kiről is beszéhetek vajh?! ;) ) azóta sem ették meg a naaagy gonosz emtétések, akkor szóljál ;) :D

Több
16 éve 6 hónapja #359838 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Frissítés!

Sil
Dreamer_KF
gillz
Gandalf
Leguánember
dorwinion
Ranamarth (Endóriel)
Snuffles
Celebrom
Ulmo
Rabyn
Missy
Aromo
sebcsaba
mogy
Esgal
Aeglos
icke
Lamy
Eglarcarien
Minerva
Felagund
Nóli i linantea
Jenei Olivér
Olosta
Kincső (Thilanna)
Estel Adániel
Eruntale/Hanna
Tirion Equniel
Virág
Antler Ákoska
Ery
Peredhil
Alyr Arkhon
Narbeleth
Laurelen
Artemisz (Erenya)
Furi
fqqdk
Orsie / Fraktál
(Sirgon Esgalnor)
Cueddo
Stara
Niph
Finwe
Maglor
Angwen
Sen
Gumipók
Lyona
Márk/Faun
Namarie
Nellas
brokkoli
Sötét Úr
Suhifarok
Nimdorc
Ratzkha
Orsi_
Serrana/Taurin
Náda
Galambos Júlia
Ringbearer
Rohin
Rákos Olivér
Dae/siss
Erdariel/ Ami
Newra
Mírrand / Verinen Enkeli
Milendoria

Több
16 éve 6 hónapja #359835 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
A jelentkezési lapon van egy kis hiba, ezügyben szeretnék most pontosítani:

A Krónikaírók rendje (Orsie / Fraktál) kizárólag az újságírással, sajtóműfajokkal, ilyesmikkel foglalkozik, a prózai irodalmi műfajok (novella, dráma, satöbbi) a Költészet rendjébe tartoznak, fqqdk alá!!!

A hibáért elnézéseteket kérjük, és köszönjük az illetékes rendi vezetőknek a pontosítást! :wink:

Ez a felosztás egyébként egyértelműen kiderülhetett már sokak számára a rendi bemutatkozásokból is:
tolkien.hu/view.php?&c=1&a=2406

(Egyébként mindkét rend ígért ebben összedolgozást is.)

Több
16 éve 6 hónapja #359834 Írta: Gandalf

RÓZSA írta: Ezek szerint TLV-sek nem jelentkeztek? :(

De, vannak páran, majd lesz hamarosan friss lista, türelem!

Több
16 éve 6 hónapja #359822 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Elemmíriel Gilluin írta: Jelentkeztem volna én, ha hagyják...

Mi volt az akadály, kifogás? Hátha lehet rajta segíteni..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 6 hónapja #359818 Írta: Elemmíriel Gilluin
Jelentkeztem volna én, ha hagyják...

"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."

/N.B.A./

Több
16 éve 6 hónapja #359804 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Ezek szerint TLV-sek nem jelentkeztek? :(

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
16 éve 6 hónapja #359789 Írta: dorwinion
3 nap.

Küldjétek, küldjétek már a jelentkezéseket!

Igazolás nélkül nem lehet hiányozni a táborból! :twisted:

Több
16 éve 6 hónapja #359741 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Énisakaroook!!! :cry:

Amúgy meg télleg sírni fogtok! :twisted:
(a naaagy benfentes :P )

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 6 hónapja #359727 Írta: dorwinion
Új befutók:

Márk/Faun
Nellas

Több
16 éve 6 hónapja #359692 Írta: dorwinion
A továbbiakban a beérkezett jelentkezési lapok utáni érdeklődést privátban intézzük a szemetelés elkerülése végett. ;)
Köszi!

Több
16 éve 6 hónapja - 16 éve 6 hónapja #359683 Írta: Gandalf
Frissített lista:

Sil
Dreamer_KF
gillz
Gandalf
dorwinion
Ranamarth (Endóriel)
Snuffles
Celebrom
Ulmo
Rabyn
Missy
Aromo
sebcsaba
mogy
Esgal
Aeglos
icke
Lamy
Eglarcarien
Minerva
Felagund
Nóli i linantea
Jenei Olivér
Olosta
Kincső (Thilanna)
Estel Adániel
Eruntale/Hanna
Tirion Equniel
Virág
Ärtner Ákos
Ery
Ben
Alyr Arkhon
Narbeleth
Laurelen
Artemisz (Erenya)
Furi
fqqdk
Orsie / Fraktál
Cueddo
Sirgon
Stara
Niph
Finwe
Maglor
Namarie
Angwen
Lyona
Suhifarok
Sen
Nimdorci
Gumipók
Ratzkha
Orsi_
Náda

Több
16 éve 6 hónapja - 16 éve 6 hónapja #359664 Írta: Gandalf
Még az első részlet befizetési határideje (május 30.) előtt minden eddig regisztrált jelentkező megkapja postai úton az első táboros levelét és a csekkeket. A további leveleket mindenki azon a csatornán kapja meg majd, amit a lapon bejelölt (e-mail vagy posta).

Több
16 éve 6 hónapja #359596 Írta: Gandalf
Már csak pár nap van hátra a határidő lejártáig!!! Jelentkezzetek, mert lecsúsztok a kedvezményekről!!!

Attila: Sajnos mindegy, hogy feledékenységből nem jelentkezik valaki időben, vagy pedig azért, mert még nem tudta az időpontról, alkalmas-e. Május 25-én már semmilyen kedvezményt nem kaphatsz a táborra.

Orsi_: Még nem kaptuk meg a postai küldeményeket, de majd megkérdezzük Erytől, köztük van-e a neved.

Nem az számít, mikor érkezik meg a jelentkezés, hanem hogy még 20.-a előtt föladjátok!

UPDATE:
Orsi_, megérkezett!
:wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére