EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 7 hónapja #358352 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

dorwinion írta: Kedves reménybeli táborozók!

Küldjétek a jelentkezési lapokat! Nem igaz, hogy még csak ennyien tudják, hogy jönnek táborba... Tessék összeszedni magatokat, és igenis le lehet győzni azt a fránya lustaságot! Hajrá!

Nme feltétlenül a lustaság, hanem inkább a bőség zavara is lehet az oka, hogy még nem érkezett be kellő számú jelentkezési lap. h az új rendek vezetői mondanának pár szót, sokak számára könnyebb lehetne a döntés. :oops: :wink:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 7 hónapja #358304 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
...szülők puhítása folyamatban... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 7 hónapja #358275 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Kedves reménybeli táborozók!

Küldjétek a jelentkezési lapokat! Nem igaz, hogy még csak ennyien tudják, hogy jönnek táborba... Tessék összeszedni magatokat, és igenis le lehet győzni azt a fránya lustaságot! Hajrá!

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

• Faun
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 7 hónapja #358016 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Harcos rendi ismertetőként (reklámfogásként) fogadjátok az alábbiakat:

„…álmodunk csak, vagy tán minket álmodnak…”

Éjszakánként álmok gyötörnek.
Napsugarak pettyezik a vén tölgyek törzseit. Kezemben egy íj, derekára szakállas hegyű vesszőt illesztek, majd orcámig húzom az ideget. Lassan kieresztem a lélegzetem, és hagyom, hogy mozdulataimat az ösztön vezesse: alig egy pillantással az oldás előtt már érzem, nyilam nem téveszt célt… de a nyíl helyett én magam suhanok, és máris őrjítő csatazaj vesz körül: izzadt tenyerem hideg acélt markol, a sarum véres tetemek közt tapos… lesújtanék, de már késő: megnyílik alattam a föld, és én zuhanni kezdek, majd mielőtt a szikláknak csapódnék, megragadok egy végtelenből alászálló kötelet, és tovalengek rajta.
A határok végleg eltűnnek. Csak egy felleg vagyok, melyet sodor a szél.

Több
16 éve 7 hónapja #358002 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Hát, például én azért nem küldtem még el a jellapot, mer' nemtom milyen rendbe jelentkezzek. Igaz h. ez részben azért van, mert csapvez vagyok :P :D de mivel a jellapon ígértétek h. a rendvezek írnak pár sort a rendjükről, lehet, h. más is ezen dilemmázik. :) Ha jól emlékszem pl. Lau még fontosnak is tartotta ezt, h. tudják akik a tánc rendbe jelentkeznek h. mit tervez...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 7 hónapja #357985 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Tessék szépen jelentkezni, nem harap az a jelentkezési lap! :wink:

A tavalyi tapasztalatok alapján még bőven várhattok, az igazi nagy hullám úgyis júniusban lesz, sokaknak csak akkorra derül ki a nyári beosztása pl.

És sokak már most is pontosan tudják, hogy jönnek táborba... Őket kérem, hogy küldjék már el a jellapot! Nem annyira bonyolult kitölteni és elküldeni. :wink:

(Akinek nem sikerül a mtttaborkukactolkienponthu-ra elküldeni, az lőjje el az én címemre. :) )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 7 hónapja #357978 Írta: Alyr Arkhon

Gandalf írta: Tessék szépen jelentkezni, nem harap az a jelentkezési lap! :wink:

A tavalyi tapasztalatok alapján még bőven várhattok, az igazi nagy hullám úgyis júniusban lesz, sokaknak csak akkorra derül ki a nyári beosztása pl.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 7 hónapja #357975 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Te igértél nekem bennfentes dolgokat, ha már kint leszek!
Pls :szépennéz: :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 7 hónapja #357965 Írta: Gandalf

Több
16 éve 7 hónapja #357574 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

keshu írta:

Ery írta: Ma nem nagyon lehetett e-mailekt küldeni. Valami gond volt a rendszerekkel.

Akkor még próbálkozok holnap is. :D
Ha meg akkor se megy, akkor intő jelnek veszem, és nem megyek táborba. :tongue:

Dehogynem jössz! Megoldjuk! :D

Több
16 éve 7 hónapja #357573 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Ery írta: Ma nem nagyon lehetett e-mailekt küldeni. Valami gond volt a rendszerekkel.

Akkor még próbálkozok holnap is. :D
Ha meg akkor se megy, akkor intő jelnek veszem, és nem megyek táborba. :tongue:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"

Több
16 éve 7 hónapja #357572 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Ma nem nagyon lehetett e-mailekt küldeni. Valami gond volt a rendszerekkel.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 7 hónapja #357568 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Próbáld meg egy másik e-mail címről küldeni, hátha úgy sikerül.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 7 hónapja #357567 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Jól írtam az email címet, a z biztos.
Amúgy ilyen Delivery Status Notification (Failure) című üziket küldött vissza, amiben leírja, hogy képtelen erre az emailcímre elküldeni az üzenetet.
=( Lehet, hogy csak engem nem szeret, de más címekre tudok küldeni emailt, csak ide nem...

Több
16 éve 7 hónapja #357565 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

keshu írta: Én már két különböző email-címről(freemailesés hotmailes) is elküldtem a jelentkezésemet az mtttabor@tolkien.hu címre, de mind a kettő hibaüzenetet küldött vissza.=(

Mi volt konkrétan a hibaüzenet?

(Nem lehet, hogy véletlenül eggyel kevesebb t-betűt írtál a mailcímünkbe?
Helyesen:
m t t t a b o r @ t o l k i e n . h u
Ebben a hozzászólásodban jól írtad, látodm, de lehet, hogy a levélküldéskor félrement.)

Több
16 éve 7 hónapja #357564 Írta: keshu
Én már két különböző email-címről(freemailesés hotmailes) is elküldtem a jelentkezésemet az mtttabor@tolkien.hu címre, de mind a kettő hibaüzenetet küldött vissza.=(

Több
16 éve 7 hónapja #357514 Írta: Gandalf

Milendoria írta: informatív kérdésem lenne... A rendbesorolásnál számít a jelentkezések sorrendje?
csak mert május 20-ig lehet jelentkezni, én 18.-án töltöm a 18-at és ha nem muszáj nem akarok elgyalogolni a postáig meg szülővel aláíratgatni... :twisted:
:lusta:

Akik május 20-ig, azaz határidőn belül jelentkeznek, azoknál a rendi besorolás kapcsán egyáltalán nem számít, mikor adták le a jellapjukat. Az számít, a kilenc rendet milyen sorrendbe rakod a jellapodon!

:wink:

Több
16 éve 7 hónapja #357513 Írta: Milendoria
informatív kérdésem lenne... A rendbesorolásnál számít a jelentkezések sorrendje?
csak mert május 20-ig lehet jelentkezni, én 18.-án töltöm a 18-at és ha nem muszáj nem akarok elgyalogolni a postáig meg szülővel aláíratgatni... :twisted:
:lusta:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 8 hónapja #357438 Írta: Gandalf
Az offolást tessék befejezni, mert úgy ki lesztek innen moderálva, hogy hozzászólásaitok emléke is elveszik!

:pippin4:

Több
16 éve 8 hónapja #357435 Írta: Holtak vezére

Namarie írta:

Gandalf írta: A Bölcsek legtitkosabb tudományos kutatásainak eredménye szerint Középföldén még nem találták fel a krumplis és a túrós pogácsát, csak a tepertős, sajtos és káposztás pogácsa létezik. :P :P :P

(A tesztben csak a megadott válaszok közül lehet kijelölni egyet, egyéb megoldásokat nem tudunk figyelembe venni)

Mert a kedves Bölcsek a köztük lévő egyedüli hölgyet nem kérdezték meg. :P

igen, az összes létező pogácsa besorolható ebbe a 3 kategóriába :P
"nem kell szó szerint érteni.. a sajtos nyilván vonatkozik az összes más tejtermékre is"
tehát a túrós biztos sajtosnak számít.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
16 éve 8 hónapja #357425 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: A Bölcsek legtitkosabb tudományos kutatásainak eredménye szerint Középföldén még nem találták fel a krumplis és a túrós pogácsát, csak a tepertős, sajtos és káposztás pogácsa létezik. :P :P :P

(A tesztben csak a megadott válaszok közül lehet kijelölni egyet, egyéb megoldásokat nem tudunk figyelembe venni)

Mert a kedves Bölcsek a köztük lévő egyedüli hölgyet nem kérdezték meg. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 8 hónapja #357364 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
a helyszín tökéletes :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 8 hónapja #357362 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

De pontosítani lehet, ugye? :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
16 éve 8 hónapja #357361 Írta: Gandalf
A Bölcsek legtitkosabb tudományos kutatásainak eredménye szerint Középföldén még nem találták fel a krumplis és a túrós pogácsát, csak a tepertős, sajtos és káposztás pogácsa létezik. :P :P :P

Több
16 éve 8 hónapja #357357 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Missy írta: A táborban megint lesz Valaróma? Ha igen, tehetnétek bele tesztet. :-)

Missy, lesz Krónikás rend, tehát lesz újságíró szekció, én fogom vezetni, és hogy mi lesz annak a keretén belül, az majd hamarosan kiderül ;)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 8 hónapja #357343 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Snuffles írta:

Missy írta: Ennyi pogácsa..A végén még kiderül, hogy tulképp. poginagyhatalom vagyunk.

Krumplis nem volt pl, pedig azt legalább biztosan nem szeretem.
Nem volt egyébként kicsit kevés kérdés? :) Jó, mondjuk én tesztmániás vagyok. De tetszett!

Hát igen. Még eltesztelgettem volna.
A táborban megint lesz Valaróma? Ha igen, tehetnétek bele tesztet. :-)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
16 éve 8 hónapja #357341 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Missy írta: Ennyi pogácsa..A végén még kiderül, hogy tulképp. poginagyhatalom vagyunk.

Krumplis nem volt pl, pedig azt legalább biztosan nem szeretem.
Nem volt egyébként kicsit kevés kérdés? :) Jó, mondjuk én tesztmániás vagyok. De tetszett!

"Well, I'm back."

Több
16 éve 8 hónapja #357338 Írta: Missy

Ben írta:

Ery írta:

Alyr Arkhon írta: A tesztben biztos csak a megadott válaszok közül lehet választani?
Nem lehet hogy újakat írok bele?
:D

Ez járt az én fejemben is...

Igen, ez nekem is jutott eszembe. Ulmo: ha nem is módosítom, lehet, hogy teszek egy-két megjegyzést, a pogácsák engem is gondolkodóba ejtettek. Nem igazság, hogy nincs túrós, vagy burgonyás... :D

OFF

Ennyi pogácsa..A végén még kiderül, hogy tulképp. poginagyhatalom vagyunk.

ON

Több
16 éve 8 hónapja #357337 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Ery írta:

Alyr Arkhon írta: A tesztben biztos csak a megadott válaszok közül lehet választani?

Igen, ez nekem is jutott eszembe. Ulmo: ha nem is módosítom, lehet, hogy teszek egy-két megjegyzést, a pogácsák engem is gondolkodóba ejtettek. Nem igazság, hogy nincs túrós, vagy burgonyás... :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 8 hónapja #357335 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Ery írta:

Alyr, Ery: eszi-nem eszi, ez van :) (én a pogácsáknál bajban voltam... :mrgreen: )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.598 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére