- Köszönetek: 7
Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 0
Köszönöm, hogy ennyire a szíveden viseled a befizetések sorsát, de nem hiszem, hogy ezt itt kell megbeszélnünk. Leginkább, mert ez most az _én_ dolgom.Kincső (Thilanna) írta: Bocsi, Dorw, ha kavarodást okoztam, nem gondoltam, hogy változott a jellap, miközben minden más to.hu-s dokumentumfeltöltési kérdésre az a válasz, hogy nem megoldható.
De megjegyezném, hogy most is, mint először, csak arra válaszoltál, hogy az 1 000 Ft mikor vonódik le, arra nem, hogy a 10 000 Ft mikor, márpedig ez Dodie kérdése. Az általad mondottak szerint ugyanis lesz, akinek a helyszínen visszafizetned kell, mert nincs a 3. részlete 11 000 Ft.
És könyörgöm: gondolkozzatok már! Ha már egyszer befizetett 10 ezret novemberben, akkor az beleszámít az összrészvételi díjába.
A továbbiakban minden ilyen jellegű kérdést priviben küldjetek el, mert ennek, ilyen formában nem itt a helye.
Dodiee: privi ment!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
De megjegyezném, hogy most is, mint először, csak arra válaszoltál, hogy az 1 000 Ft mikor vonódik le, arra nem, hogy a 10 000 Ft mikor, márpedig ez Dodie kérdése. Az általad mondottak szerint ugyanis lesz, akinek a helyszínen visszafizetned kell, mert nincs a 3. részlete 11 000 Ft.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- dorwinion
- Nem elérhető
- Azok az összegek, amiket Kincső beidézett a május 15-e után beérkezett jelentkezésekre vonatkozik. Tehát mindenki a saját, már beküldött jelentkezési lapján feltüntetett összeget fogja fizetni. Az első és második részlet összege nem változott.
- A +kedvezményeket valóban azért vonjuk le a tábori befizetésnél, amit Tünde mondott, ráadásul így sokkal átláthatóbb lesz a dolog (számomra legalábbis).
- Dodiee: 1. részlet: 9000; 2. 14 000, 3. 15 000-1 000, azaz 14 000 lesz. (Majd elküldöm mailben.)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
nyilván dorw azért a harmadik részletből akarja levonni, mert az előzetes beszerzések már itt Pesten felemésztenek egy csomó pénzt, és arra szükség van.... ha valakinek kevesebb a harmadik részlet, gondolom megbeszélik külön... csak a sátrasok kevesebbek
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
"Természetesen a fenti határidők a minimális befizetési összegre vonatkoznak, nincs akadálya, hogy a határidő előtt nagyobb összeget, vagy akár a teljes részvételi díjat befizesd!"
Forrás: tolkien.hu/documents/tabor2009/jellap_2009.doc
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Kincső
- Nem elérhető
Szerintem a második részletből vond le a 10 000 Ft-ot, az a legegyszerűbb, mert valóban nincs mindenkinek 11 e a helyszíni:Dodiee írta: Ok, akkor ezt a 9ezret utalni kell, értem de akor a helyszíni fizetésből 11 ezer vonódik le, nem? mert ugye befizettem 10et+ az ezer levonás, kell egyáltalán ennyit fizetni a helyszínen? Igen, jól sejtitek, fogalmam sincs hol a tábori levél
De majd Dorw szól, ha hülyeséget beszélektábori jellap írta: A befizetés ütemezése:
Első részlet (csekkbefizetés vagy átutalás csak OTP-ben!): május 30-ig, egységesen 9000 Ft.
Második részlet (csekkbefizetés vagy átutalás csak OTP-ben!): június 26-ig, egységesen 14000 Ft.
Helyszíni befizetés a tábor kezdetén (július 9.):
Egyéni utazás esetén:
Nem MTT-tag, házban alvással: 12 500 Ft
Nem MTT-tag, sátorban alvással: 9 500 Ft
MTT rendes tag, házban alvással: 9 000 Ft
MTT rendes tag, sátorban alvással: 6 500 Ft
MTT pártoló tag, házban alvással: 12 500 Ft
MTT pártoló tag, sátorban alvással: 10 000 Ft
Szervezett utazás esetén (különbusszal):
Nem MTT-tag, házban alvással: 15 000 Ft
Nem MTT-tag, sátorban alvással: 12 000 Ft
MTT rendes tag, házban alvással: 11 500 Ft
MTT rendes tag, sátorban alvással: 9 000 Ft
MTT pártoló tag, házban alvással: 15 000 Ft
MTT pártoló tag, sátorban alvással: 12 500 Ft
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
Az még egy dolog, de hihetetlen, hogy minden évben újra kell csavarni...dorwinion írta:
Mondasz valamit... De én már becsavartam!Felagund írta: Valahogy megint eszembe jutott a villanykörtés klasszikus...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Dodiee
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Aki november végén - december elején befizetett legalább 10 ezer forintot, annak 1 ezerrel kevesebbe kerül a tábor. A levonásra a helyszíni befizetés során kerül sor.Dodiee írta: Hali
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én anno ősszel/télen/nemtommikor utaltam 10 ezer forintot ilyen "gyorssegély" vagy mi címszó alatt, akkor nekem most ezt a 9 ezer forintos csekket be kell fizetni, vagy levonódik, vagy hogy működik ez pontosan?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Naná, hogy levonódik, de hogy pontosan honnan és hogyan azt csak dorw tudja, szvsz nemsoká úgyis beírja.Dodiee írta: Hali
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én anno ősszel/télen/nemtommikor utaltam 10 ezer forintot ilyen "gyorssegély" vagy mi címszó alatt, akkor nekem most ezt a 9 ezer forintos csekket be kell fizetni, vagy levonódik, vagy hogy működik ez pontosan?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Dodiee
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
A harcosok rendjének vezetője postagalamb útján eljuttatta hozzám toborzóplakátját, íme.
ickeMárk írta:
Most, hogy fényes seregeink hadba vonultak, hogy végső győzelmet arassanak a Középföldére telepedő sötétség felett, menedékünk, Aerrion csak az olyan bátor szívű, nemes lelkű, acélos erejű, tiszta tekintetű hősökre számíthat, mintHa a Helyőrség katonája leszel, a rendi programok során fejlesztheted tudásodat kardforgatásban, lándzsavívásban, íjászatban és pusztakezes közelharci technikákban. Megismerkedhetsz a harci taktika és stratégia alapjaival.
TE
Jelentkezz a Helyőrségbe!
Mindegy, honnan jössz - képzettséged, jártasságod, nemed, fajod érdektelen
Itt csak az elszántság számít!
Szolgálatod kihívás, érdemed dicsőség és megbecsülés!
A város számít védelmezőinek erejére, számít rád!
Ha életeddel és véreddel kívánod szolgálni Aerriont, jelentkezz még ma!
Viselheted a Helyőrség különleges uniformisát és fegyverzetét.
Megtanulhatod az alakzatban mozgás és küzdés minden csínját-bínját.
Megtanulhatsz erdős terepen mozogni, és magadat álcázni.
A Helyőrség tagjai örömmel néznek a kihívások elébe, szívesen néznek szembe az újabb és újabb megpróbáltatásokkal, élvezik a csapatmunkát, a díszes felvonulásokat és a látványos hadgyakorlatokat.
Ha a táborban szeretnél sokat mozogni, szabad levegőn lenni és változatos kihívásokkal szembenézni, válaszd a Helyőrséget!
ignis sum quae contra frigus ardet
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- dorwinion
- Nem elérhető
Mondasz valamit... De én már becsavartam!Felagund írta: Valahogy megint eszembe jutott a villanykörtés klasszikus...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Dindae
- Nem elérhető
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem volt már rá példa, hogy azért mert a kezemben volt az igazoló szelvény rájött a cég aki azt hitte, hogy tartozom, hogy de mégsem.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Ha postán fizetitek be, az azért nem igazán javasolt, mert a sárga csekkek feldolgozásáért a számlatulajdonos (az MTT) fizet, ráadásul csak 3-5 nap múlva jelenik meg az összeg a számlán. És az MTT számára még később derül ki, hogy ki fizetett és mit is, merthogy a bankkivonaton ez nem látszik, csak hogy csekkbefizetés és az összeg, csak később érkezik meg egy külön listán a csekkek feladóvevényeinek másolata. (Nálunk a cégnél pl ma érkezett meg egy 05.05-i csekkes befizetésről ez a papír, hogy ki is volt az.)
- Az, hogy az átutalás mennyibe kerül, függ attól, hogy honnan indítod (pl lehet más a díja, ha bankfiókból, és más, ha neten), és a számlacsomagodtól is (egy normál alap csomagnál általában nincs benne a havi díjban, de egy kifejezetten netes számlacsomagnál a neten indított átutalások ingyenesek szoktak lenni). A pontos kondíciók fent vannak a bankok saját honlapján, meg lehet nézni. [size=9:3vk3qwbl] Az OTP-é pl itt elérhető.[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- dorwinion
- Nem elérhető
Mint ahogy mondták is: tőlem.dave@1989 írta: Sziasztok!
A jelentkezési lapon az volt, hogy az összegeket csekkben is be lehet fizetni. De csekket hol tudok szerezni hozzá?
Ha valóban csekken szeretnél fizetni, postázok neked a jellapon megadott névre és címre.
- Náda
- Nem elérhető
hogy hol,nekem mindegy
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Nincs student cardom mar, mondjuk.
Akkor ez most hogy van?
Najo, majd megvizsgalom a lehetosegeket.
Kenyelmesebbnek persze hatarozottan kenyelmesebb
ON
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Orsie
- Nem elérhető
a határidőt viszont figyelni kell: csekkes fizetés esetén a csekk feladásának dátuma számít, míg utalásnál a beérkezés dátuma!
szóval szvsz utalni sokkal jobb, nem kell postán vagy OTP-ben sorbaállni.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- nido
- Nem elérhető
Idhren: banktól, kondíciós listától függ. hallgatóknak általában (ez is) olcsó, mert ilyenkor akarnak a bankok beetetni. nekem pl ingyen van, és nem az otp-nél vagyok. de apukám is 50 ft-ért csinál eseti forint átutalást, pedig neki nem student card-ja van.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Én azt hittem rózsaszín csekkel lehet az OTPben fizetni...
De a lényeg valóban az OTP.
Átutalás is jó, de azt valóban ő fizeti, ami még OTPn belül is 100 Ft fölött van, ami rablás szvsz
Szerk: tényleg nem lehet rózsaszín csekkel, mea culpa!!!
Ellenben lehet ugyanezekkel az adatokkal bemenni az OTPbe (MTT számlaszáma-> ahova küldöd a pénzt, neved, adataid, aztán közleménybe a nicknév, közös utazással jössz-e le, és hogy hanyadik tábori részlet, meg ilyenek), lediktálni a néninek, és befizetni ott nekije
Sorry again :/
kellett nekem pofázni
Szeretlek Titeket Béláim!!!