Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Több
15 éve 6 hónapja #378617 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Sztem is lehetne kérni a rendvezektől propagandabeszédet :D
Nagyban segítené mindenki munkáját...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 6 hónapja #378615 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Idén a rendeket és a rendi programokat pont az alapján állítjuk össze, hogy mik a jellapon jelzett igények. :)
Rendvezek: Annyit elmondhatok hogy azok a rendvez-jelöltjeink vannak, akik már eddig is vezettek rendet vagy nagyon hasonló dolgot az eddigi táborokban vagy rendezvényeken (KÖMT). Viszont igyekeztünk felkészülni arra, hogy esetleg túljelentkezés lesz bizonyos dolgoknál, így egynémely rendből akár többet is tudunk indítani.

Ehhez azonban az kell, hogy mielőbb minél többen jelentkezzetek, mert ezt a rugalmas opciót nem tudjuk örökké fenntartani, tekintve hogy a rendvezeknek is fel kell készülnie a táborra.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 6 hónapja #378609 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Még egyszer elküldöm a jellapomat (nem is baj, hogy nem ment át elsőre), de hogy hova menjek, azzal nagy bajban vagyok. Mondhatni, olyan egzisztenciális válságba sodortatok, hogy azt már még Kierkegaard is tanulmányozhatná. (Ha valaki most azt írja vissza, hogy "menj bölcsrendbe, meg fogod bánni, menj szakácsnak, azt is meg fogod bánni, hát megnyakalom:D)

Komolyra fordítva a szót:

mit lehet tudni a rendekről? Melyiknek ki lesz a rendi vezetője? Mik lesznek a programok?

Szerintem a jellapok gyorsabban érkeznének be. ))))

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #378599 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Az utolsó közzétett névsor óta ők jelentkeztek:

Attila
mogy, egyenesen Finnországból :D
Rákos-Zichy Olivér
Orsi_
Hírilorn
Aeglos
Annis
Fimbrethil
gillz
Julcsi
Lau
Milendoria
Sebcsaba
Sen
Metaflora
Niph
Dindae
Gandalf
Orsie

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 6 hónapja által.

Több
15 éve 6 hónapja #378596 Írta: dorwinion

veszter írta: Szeretnék menni de lagziba megyünk július 18. és anyu azért nem enged:(

Gyere július 17-ig, és akkor kiszámoljuk neked mennyi lesz, na mit szólsz? :)

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 6 hónapja #378584 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

dorwinion írta:

Zsodoo írta: Küldtem szkennelt jellapot, megkaptátok? Ha igen, akkor is elküldöm mégegyszer, jobb, ha tényleg ott van...

Nem, sajnos nem kaptunk semmit. :( Viszont válaszoltam neked mailben is. :)

Kösz a választ, de valahogy a frímél nemszereti a .tif-et (-> megpróbálom hotmaillel is...)

Több
15 éve 6 hónapja #378575 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Emberek!Tessék jelentkezni a táborra!!A Határidő május 15. és ha jól sejtem senki sem szeretne többletet fizetni...

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
15 éve 6 hónapja #378564 Írta: dorwinion

Zsodoo írta: Küldtem szkennelt jellapot, megkaptátok? Ha igen, akkor is elküldöm mégegyszer, jobb, ha tényleg ott van...

Nem, sajnos nem kaptunk semmit. :( Viszont válaszoltam neked mailben is. :)

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
15 éve 6 hónapja #378554 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Küldtem szkennelt jellapot, megkaptátok? Ha igen, akkor is elküldöm mégegyszer, jobb, ha tényleg ott van...

Több
15 éve 6 hónapja #378549 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Lehet, az én telefonom amúgyis öreg és antiszociális...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
15 éve 6 hónapja #378541 Írta: dorwinion

Annis írta:

Aeglos írta:

Alyr Arkhon írta: 2. Van.

Pannon: van
T-mobile: legtöbbször van
Vodafone: egyáltalán nincs egész Szanticskán

Én pannonos vagyok és, csak odáig volt térerő ahol a busz megállt, amikor elindultunk lefelé már necces volt, a házaknál meg még neccesebb, úgyhogy a pannon se 100%
(szóval pici séta kell hozzá hogy biztosan legyen)

Nekem nem volt gondom a Pannonnal a faluban, sőt a házakban sem. (Telefontípustól is függ a dolog.)

Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #378534 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Aeglos írta:

Alyr Arkhon írta:

Grt írta: 2) Van Szanticskán térerő?

2. Van.

Én pannonos vagyok és, csak odáig volt térerő ahol a busz megállt, amikor elindultunk lefelé már necces volt, a házaknál meg még neccesebb, úgyhogy a pannon se 100%
(szóval pici séta kell hozzá hogy biztosan legyen)

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
15 éve 6 hónapja #378516 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Ezt sajnos csak megerősíteni tudom. Akinek van másik szolgáltatónál előfizetése, azt hozza el.
A környező falvakban sincs Vodafone lefedettség.
Akit érdekel, megnézheti a mapinfo.vodafone.hu/mapxtreme/ oldalon.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
15 éve 6 hónapja #378499 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Alyr Arkhon írta:

Grt írta: 2) Van Szanticskán térerő?

2. Van.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
15 éve 6 hónapja #378495 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
A továbbiakra jelezném, hogy a székhelyen(=törökflóris) van fax, ha szükséges valamihez, Dorw, szólj :)

Illetve nem vagyok tisztában vele, hogy lehet-e most szerkeszte(t)ni a már feltett cikkeket, de ha igen, akkor légyszi írjátok bele az ártáblázatba is, hogy mi vonatkozik a TLV-sekre. Ha minden igaz küldtem erről e-mailt is. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
15 éve 6 hónapja #378486 Írta: dorwinion

Grt írta: Tényleg, nem is rossz ötlet.
Akik voltak versenyen azoknak jár elvileg kedvezmény. Melyik árat kell néznem?:D

Amennyiben a döntőn résztvettél, akkor az MTT tagoknak szólót figyelgesd erősen. :)

Viszont azt, hogy milyen jogcímen - ez esetben TLV döntőn való részvétel - fizeted a kedvezményes részvételi díjat írd rá a jelentkezési lapra! Ez minden TLV-sre vonatkozik!

Több
15 éve 6 hónapja #378482 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Tényleg, nem is rossz ötlet.
Akik voltak versenyen azoknak jár elvileg kedvezmény. Melyik árat kell néznem?:D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
15 éve 6 hónapja #378481 Írta: dorwinion

Grt írta: Juhú! Köszönök mindent, sikerült meggyőzni őket. Már csak két kérdésem lenne:
1) Lehet faxolni a jellapot?

Igazán örülök! :)

Faxunk az nincs, de ha azért faxolnál, mert nem vagy 18 éves, akkor alternatív lehetőségként szkenneljétek be a jelentkezési lapot, és küld el mailben.

Több
15 éve 6 hónapja #378480 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Grt írta: Juhú! Köszönök mindent, sikerült meggyőzni őket. Már csak két kérdésem lenne:
2) Van Szanticskán térerő?

1. Tudtommal nem, mert nincs faxunk, de szerintem találunk megoldást.

2. Van.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
15 éve 6 hónapja #378479 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Juhú! Köszönök mindent, sikerült meggyőzni őket. Már csak két kérdésem lenne:
2) Van Szanticskán térerő?

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
15 éve 6 hónapja #378470 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Ettől még lejöhetsz, max hazamész 17-én ;)

Our knees do not bend easily

Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #378460 Írta: veszter
veszter válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Szeretnék menni de lagziba megyünk július 18. és anyu azért nem enged:(

Több
15 éve 6 hónapja #378430 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.

Estel Adániel írta: :| Sötét Úr, kérlek, javíts ki, ha tévedek,:/
de szerintem a te "lányoddal" én megyek.
:D
;)

A "megy" és a "jár" igék nem azonos jelentéstartalmúak :D Szóval azért, mert te is mész vele, mehetek én is. Ha jól értem. (Vagy vonjam vissza a jelentkezésemet? :D :D :D ) Amúgy ezt miért nem a verses topikba tetted? Végre lenne ott is egy kis élet. :D

Több
15 éve 6 hónapja #378427 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Csatlakozom!
Én is tavaly voltam a táborban először. és jó volt nagyon.

Lacho Calad

Több
15 éve 6 hónapja #378424 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Ne aggódjatok! Jó lesz ám ;) Én tavaly voltam először és nagyon jó volt! :D

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
15 éve 6 hónapja #378423 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Grt: ne aggódj, nem te leszel az egyetlen, aki először jön, eddig én sem voltam még a táborban. :)

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.

Több
15 éve 6 hónapja #378419 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
És még versel is :P

Papa :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
15 éve 6 hónapja #378417 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
:| Sötét Úr, kérlek, javíts ki, ha tévedek,:/
de szerintem a te "lányoddal" én megyek.
:D
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
15 éve 6 hónapja #378399 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Mornie Utúlië - Nyári Tábor 2009.
Az időnként előforduló halálesetek is csak a keretjáték részei, az áldozatok átlag tíz perc múlva jókedvűen mászkálnak a többiekkel - ha esetleg olvastál vagy hallottál ezt-azt. Ja, és hivatkozhatsz rám is, én a lányommal együtt megyek! :D

Több
15 éve 6 hónapja - 15 éve 6 hónapja #378394 Írta: dorwinion

Grt írta: Az a helyzet, hogy szeretnék menni a táborba, de még sose voltam és a szüleim nem mernek elengedni. Ezért egy kis segítségre lenne szükségem, szal léci írjatok kicsit részletesebben valamit, hogy pontosan mi lesz ott meg, hogy eddig milyen volt és, hogy kb. mennyien szoktak menni.

Ha valóban szeretnél jönni, akkor ha szeretnéd és a szüleid megnyugodnának, találkozhatok velük és jól kifaggathatnak. :) (Érdekes, volt egy másik érdi fiú, akiknél szintén ez volt a felállás. Azóta ő már veterán táborozó, és még nem érettségizik. :) )

A táborokról nagyvonalakban, hátha másnak is szüksége lesz rá:

A létszám 100-150 fő között szokott lenni, a táborozókat 10-15 fős csapatokba osztjuk egy tapasztalt csapatvezető irányítása alá. A rendek ennél nagyobb létszámúak, és az adott tevékenységet megfelelő színvonalom oktató ember(ek) vezeti(k).

A táborozók életkora kb.10-60 évesig terjed, és kivétel nélkül mind békés, okos, életvidám emberek. (Ezért kezeskedem. :) )Azokra, akik először vannak velünk táborozni, mindig különösen odafigyelünk, hogy jól érezze magát és betudjon illeszkedni.

A dohányzás és alkoholfigyasztás tilos a tábor területén, 18 év alattiak egyáltalán nem dohányozhatnak, idősebbek pedig csak a kijelölt helyen. Tábort elhagyni csak engedéllyel lehet, mivel nem szeretnénk, ha valaki eltévedne a környék erdeiben - erre szintén külön odafigyelünk.

Jól felszerelt eü. ládánk van, illetve minden évben van velünk egy eü.-i képesítésű személy.

Ez most erősen marketing szövegnek fog tűnni, de szerintem az ország egyik kamaszok-fiatalok számára legbiztonságosabb táborát csináljuk meg. (És szórakoztató!)

Az elérhetőségeimet elküldtem neked priviben. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.544 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére