Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- fqqdk
- Nem elérhető
Á. Majer Anna
Alapi Orsolya
Bagladi Diána
Balázs Annamária
Bárány Ágnes
Barkóczi Ákos
Becze Ádám
Benei Fédra
Besse Attila
Bihari Anikó
Bukovinszki Orsolya
Bukovinszki Virág
Császár Péter
Csikós Júlia
Csuzdi Gerda
Doncsecz Zoltán
Fodor Viktória
Gulyás Barna
Gyüre Noémi
Horváth János
Hödl Patrícia
Hradszki Dóra
Kádár Anna
Karskó Kende
Kiss Gergely
Kiss Kincső
Kiss Renáta
Kopper Klaudia
Kopper Viktória
Kostyál "Sötét Úr" Zsigmond
Kovács Gábor
Kozó Balázs
Lőki Dániel
Lutor Alexandra
Molnár Mónika
Orthmayr Flóra
Pataky Péter
Rákos-Zichy Olivér András
Reinicke Tamás
Sági Kiss Dani
Sándor András
Sebestyén Csaba
Sebestyén Ildikó
Simon Csaba Péter
Sneider Zsófia
Szabadkai Bálint Szabolcs
Szalay Zsófia
Szász T. Zsombor
Szentpétery Zsófia
Szöllősi Lívia
Tavaszy András
Tóth Gergely
Umann Dorottya
Upor Ágnes Alma
Váczi Csilla
Varga Zsolt
Várszegi Éva Aliz
Zsámboki Mónika
code a rat the monster on doom in it
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
- Köszönetek: 0
- Rabyn
- Nem elérhető
majd kaphatunk egy listát kik jönnek?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
Mert ha igen, akkor kapunk listát a jelentkezőkről? Ja és sorry, 2x küldtem el a jellapotKincső (Thilanna) írta: Ömm mostan érvényesült ez az okt.8. 22 órás első körös lezárás-izé?
nido: ment egy privi
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cserébe utaltam.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alew
- Nem elérhető
Na most lehet, hogy rosszul tudom, de nekem Gergő azt mondta tegnap, hogy nem jön KÖMT-re. Csak gondoltam, legyünk egyformán képben.Cueddo írta: Ezeknek a csapatoknak a vezetői Mírrand, Dodie, Milendoria, mogy és Rodarth.
Ebben a percben megkérdeztem tőle msn-en is. Nem jön.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Cueddo
- Nem elérhető
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Cueddo
- Nem elérhető
A KÖMTön, jó szokásunk szerint, lesznek előadó és nem-előadó tevékenységek.
Akik úgy döntenek, hogy színjátszani, táncolni, harcolni, dalolni-zenélni vagy írni szeretnének, azok vegyesen csapatokba fognak kerülni, és együttesen lesz részük sok mordorságban. Ezeknek a csapatoknak a vezetői Mírrand, Dodie, Milendoria, mogy és Rodarth.
Akik pedig kézműveskedni, erdőt járni, szakácskodni vagy bölcselkedni szeretnének, azokra a rendi programok várnak, ahol együtt alkotnak mindenféle jót.
Kézműveskedni Olosta,
Erdőt járni Maglor,
Szakácskodni Koppány,
Bölcselkedni pedig Alyr vezetésével lehet majd.
(Biztonság kedvéért: a szakácsrend finomságokat fog készíteni, amiket a büfében meg lehet majd venni, jelképes összegekért - tehát véletlenül sem kell 120 főre főzniük.)
A programkínálatból:
Első nap (csüt) a KÖMT programja 15.00-kor veszi kezdetét a Nyílt nappal (ami teljesen ingyenes), ahol lesz sok társasjáték, beszélgetés, kötetlenség - illetve aki vállalja, segíthet színpadot építeni és dekorálni. (Színpadépítéshez még szükségünk lenne segítőkre!)
Aki fellép a Gálaesten, annak pedig főpróba 19.00-tól.
Első este Gálaest, 20.00-tól.
Második nap (pént) lesz egy nagy játék, amiben mindenkinek jut majd szerep.
Délután meg alkotócsapatos/rendi programok. (Ez nem a szabadrendi.)
Este bográcsozás, kötetlen idő, beszélgetés, teaház, mókatár.
Harmadik nap (szomb) szabad rendi órákkal kezdünk, ahol bárki bárhova mehet,
délután pedig alkotócsapatos/rendi készülés a bemutató estre.
Este meg bemutató est. Aztán fergeteges buli!
Negyedik nap (vas) ébredezünk, összecuccolunk, és átruccanunk Visegrádra a külföldi vendégeinkkel. Onnan pedig hazautazunk.
Ha még adódnak kérdések, szeretettel várom őket emilben!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
Felmerült az üzenetváltás kapcsán, hogy pontosan mely napon mikor mi lesz? A saját szabad rendi óráimat tudom, de a többi program időpontjáról eddig - ha jól követtem vissza a fórumot és a főoldal hírfolyamát - semmi sem derült ki. Nem ártana tudni, hogy tervezhessük és tudjunk jelentkezni.nido írta: Aki nem tud végig jönni, azzal külön megbeszélem, mennyit fizessen.
Más. Szombat délelőtt (9-13 óra között) szabad rendi foglalkozás keretében elkalauzolnék egy kisebb csapatot a fényképezés szépségeibe. Ehhez én szeretném a részvételt előzetes jelentkezéshez kötni, amit e-mailben tehettek meg. Kérlek, hogy az alábbi kérdésekre választ adva írj nekem egy levelet, ha tudsz és szeretnél jönni fotózni (zs.gothpunk kukac gmail pont com).
Mivel a kreatív szekcióban már van fotós topik, ott tegyétek fel az olyan kérdéseket, amik a köz számára is érdekesek lehetnek! ( tolkien.hu/index.php?option=com_agora&ta...ic&id=553&Itemid=442 )
1. Milyen fényképezőgépet hozol magaddal a foglalkozásra? Kérlek írj márkát és típusszámot. (Pl. Canon EOS-400D)
2. Milyen gyakorlattal rendelkezel a fényképezés terén?
b) Ismerem a fényképezőgépem alapvető beállításait, használom is azokat fényviszonyokhoz, témához illően.
c) RAW formátumba fényképezek, objektívet is a témához választok, általában felkészülök előre a fotózásra.
b) Táj, város, dokumentum, bármi ami odakint van és meg lehet látni benne a szépet.
c) Rendezvényfényképezés, avagy fotózzuk a többieket, sajtófotózzunk.
b) nem
b) nem
Mint látjátok, a foglalkozás tematikája egyelőre nyitott, a tudásszint is nyugodtan lehet széles, a hozott gépekről már nem is beszélve. Utóbbiakkal kapcsolatban annyi csak, hogy digitális úton fényképezünk, filmes fotózással nem foglalkoznék.
- nido
- Nem elérhető
A befizetés módja, amivel tartoztam:
Erre a számlára utaljátok a részvételi díjakat október 13-ig:
11709002 – 29900837 - 00000000
Légyszíves fizessetek átutalással.
A részvételi díjak a teljes rendezvényre:
Teljes árú: 6000, Pártoló tag: 5700 Rendes tag: 5100
Aki nem tud végig jönni, azzal külön megbeszélem, mennyit fizessen.
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- fqqdk
- Nem elérhető
Az a mező azoknak a résztvevőknek szól, akiket felkértünk, vagy akik jelentkeztek segíteni. Ha nem vállaltál semmit, akkor hagyd üresen Elnézést kérünk, hogy nem elég pontos a megszövegezése.Hírilorn írta: A feladatkörök közül mindenképpen válasszak egyet? (Ez az első KÖMT-öm, szal még nem tudom)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- Aeglos
- Nem elérhető
Ha igen, kaphatnánk egy listát?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- nido
- Nem elérhető
egy éjszakás szállás: az ottalvás + reggeli 1000 ft, de a nem teljes időtartamra jövőkkel inkább külön megbeszélném, hogy mennyit fizessenek (részt vesznek-e a programokon, stb...)
Sen, gp, írok privit.
Nem ott alvás: aki nem az iskolában alszik, annak a jegye (legalább) az iskolai szállás árával csökken majd (1700 Ft), azért van "meg tudom oldani máshol" opció, mert az iskolában kb. 90 embert lehet elhelyezni. Ha többen leszünk, akkor megkeressük azokat, akiknek van nyaralójuk-rokonságuk a környéken, netán imádnak október végén sátrazni.
A befizetést elsősorban átutalással szeretnénk, a helyszínen csak az fizessen, aki tényleg nem tudja máshogy megoldani. részleteket hamarosan írok.
- Attila
- Nem elérhető
Okés, köszönöm Akkor lassacskán az én jelentkezési lapom is be fog érkezni.fqqdk írta:
Ez egy kis redundancia, arra szolgál, hogy több helyen is meglegyen nekünk, hogy ki mit vállalt. Ha visszaolvasol, fogod látni: színpadépítés, dekorálás, gálaesten fellépés, szabad rendi óra tartása, ilyesmik.Attila írta: A "fórumon meghírdetett feladatkörök" alatt mit értetek?
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- fqqdk
- Nem elérhető
Ez egy kis redundancia, arra szolgál, hogy több helyen is meglegyen nekünk, hogy ki mit vállalt. Ha visszaolvasol, fogod látni: színpadépítés, dekorálás, gálaesten fellépés, szabad rendi óra tartása, ilyesmik.Attila írta: A "fórumon meghírdetett feladatkörök" alatt mit értetek?
- fqqdk
- Nem elérhető
Nem akartunk külön a részvétel és külön a szállás miatt vezérlőelemeket felvenni. Kattintsd be a 23-24. éjszakát, és jelöld, hogy nem az iskolában szállsz meg, az elég lesz. A többire emlékezni fogunkanyuszi írta: Sziasztok!
Nagyon profi a jelentkezési lap, de nekem sajna van vele egy kis problémám
Én váci lakos lévén nem kérnék szállást egy éjszakára sem, meg reggelit sem, de így meg nem enged jelentkezni. Várhatóan 23-án és 24-én mennék.
Elsőrenden kézműveskednék, másodrendben énekelnék...
Szóval melyik szervezőt örvendeztessem meg a nyűgömmel?
- Attila
- Nem elérhető
- anyuszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nagyon profi a jelentkezési lap, de nekem sajna van vele egy kis problémám
Én váci lakos lévén nem kérnék szállást egy éjszakára sem, meg reggelit sem, de így meg nem enged jelentkezni. Várhatóan 23-án és 24-én mennék.
Elsőrenden kézműveskednék, másodrendben énekelnék...
Szóval melyik szervezőt örvendeztessem meg a nyűgömmel?
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Rabyn
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Hungarian Talkin' Society csapatába!
CAAM on!
- Gandalf
- Nem elérhető
Beillesztettem a kiírásba." írta: Ajánlom a linket kitenni a főoldalra is...
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sajnos nekem a leges leges legutolsó pillanatban derül ki, hogy a KÖMT hány napjára tudok lejönni, vagy egyáltalán le tudok-e jönni.