Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szeretném jelezni, ahogy a jelentkezési lapon is megtettem, hogy nem fogok tudni ezen a rendi foglalkozáson megjelenni (csak ugyebár nem lehetett tevékenység választása nélkül jelentkezni ). Egyéb programok, kései érkezés és hasonlók akadályoznak meg benne, semmi egyéb. Ettől függetlenül, ha netalántán, véletlenül mégis valamikor, akkor persze lehet, de ez szinte kizárt.fqqdk írta: Főzősök:
Kiss Koppány (Trithyn)
Becze Ádám (Leguanember)
Umann Dorottya (nido)
Karskó Kende (Cellofán)
Varga Zsolt (zs.gothpunk)
Sneider Zsófia (nincs)
Molnár Gyula (Ery)
Welker Tünde (Ingwea)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Toma gazda
- Nem elérhető
Én már elindultam, és ti?Dodiee írta:
Nembaj, én se talpig darkban megyek Majd kompenzációként többet hörgünk és felfaljuk a csapat leggyengébb tagjait :3Elemmíriel Gilluin írta: egy darab fekete nadrágom van, amelyet iskolai ünnepségekre tartogatok XD
Lusták
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Nembaj, én se talpig darkban megyek Majd kompenzációként többet hörgünk és felfaljuk a csapat leggyengébb tagjait :3Elemmíriel Gilluin írta: egy darab fekete nadrágom van, amelyet iskolai ünnepségekre tartogatok XD
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- fqqdk
- Nem elérhető
Nyomozok.Dreamer_KF írta: lol
code a rat the monster on doom in it
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- fqqdk
- Nem elérhető
Ha olyat láttok, hogy valaki szerepel egy rendben is és egy csapatban is, az azért lehetséges, mert aljas módon teljesítettünk néhány áthelyezési kérelmet, és ez a lista frissebb, mint a csapatoké.
Kézművesek:
Zsámboki Mónika (Olosta)
Upor Ágnes Alma (Lyona)
Csuzdi Gerda (mogy)
Lutor Alexandra (Hírilorn)
Bihari Anikó (Newra)
Szalay Zsófia (Laurelen)
Szerján Anna (Niobé)
Szentpétery Zsófia (Nóli)
David Andrej Francky (Daf)
Martina Hajdinjak (Marty)
Pálvölgyi Panna (Annis)
Kiss Ami (Erdariel)
Erdőjárók:
Sándor András (Maglor)
Laboda Tímea (Sen)
Horváth János (BiGFooT)
Pataky Péter (Sirgon Esgalnor)
Sebestyén Csaba (sebcsaba)
Sörös Péter (serpa)
Jan Bakos (Eruantalon)
Főzősök:
Kiss Koppány (Trithyn)
Becze Ádám (Leguanember)
Umann Dorottya (nido)
Karskó Kende (Cellofán)
Varga Zsolt (zs.gothpunk)
Sneider Zsófia (nincs)
Molnár Gyula (Ery)
Welker Tünde (Ingwea)
Bölcsek:
Tóth Gergely (Alyr Arkhon)
Doncsecz Zoltán (Celebrom)
Szász T. Zsombor (Zsodoo)
Altsach Dávid (Orome)
- Maglor
- Nem elérhető
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Budapestre Székesfehérvár buszpályaudvarról a 14.10-es busz indul, ez 15:20 körül van Népligetben. Nyugati pályaudvarról Zebegénybe 16:07-es indulás, ezzel érkezés 16:56-kor, menetrend szerint persze.
Remélem nem nagy gond, hogy akkor érünk oda.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Valahol mindenki az ilyen blamára vár. Tudod, hogy bekövetkezik, tudod, hogy részed lesz benne, de mégsem hiszed el, amíg meg nem történik. Mint amikor az esküvőd napján rossz időpontban robogsz a sorok között és egy MÁSIK nőt vennél el, majd lányos zavarodban feldöntöd a kispapot, aki a kezében tartott gyertyával felgyújtja az oltárt díszítő, de amúgy kínai boltban vett abroszt.
Szóval elvétettem. Nagyon kedvesen a KÖMT rendező ork népek kitűzték a falakra a beosztást, s ezt ellenőrizvén jöttem rá, hogy csupán egyet kell fordulni, s ott megtalálom derék íródeák társaim. A 42-es terem nem volt annyira meglepő, mint a szertár, ellenben ugyanolyan sivár, ha nem sivárabb. Hiszen minden jóízlésű, magamféle hullazabáló zombi is inkább fordul az egertetem felé, semmint egy üres iskolateremhez. Ráadásul ez ÉREZHETŐEN hordozza magával a tanulás nyúlós, minden lusta ember számára riasztó szagát. Mintha a túlérzékeny orrba vernénk egy kanna pálpusztai export ínyencséget.
S akkor elöntött a pánik. Biztosan érezted már, az első bepisilésnél, vagy amikor először buktál le, hogy nincs leckéd. Valamit elrontottál. Pedig a szervezők a KÖMT tájékoztatóban kiküldték, hogy mosolygós műhelyvezetőd ki lesz és mivel vár, mit fogtok csinálni. Ő maga a kevésbé látogatott topicban is szenvedélyes, s hat stílust keverve, igeidőkkel zsonglőrködve kápráztatott, mily csodát fogtok művelni a bötűkkel. Társaid lelkes névsorán (mely természetesen a szomszéd, azaz legkedvesebb koporsólakók takarta névsor) heveny csuklás fogadott - de tényleg - hiszen csupa ismerős s érdemes hulla társaságában vághatsz neki az ábécé gyurmasűrű erdejének.
Valamit elrontottál.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- fqqdk
- Nem elérhető
Akkor esetedben eltekintünk az alapelvünktől, miszerint senkit nem kényszerítünk semmire. Mostantól táncos vagy, át is írom az exceltáblámban. ;PAttila írta: Toma: Nekem ebből csak az jött fel, hogy két rend egy csapatba fog kerülni. De ugye ez nem jelenti azt, hogy a dalnokoknak táncolniuk, a táncosoknak dalolniuk kell. Bár nem nyilatkozhatok mindenki nevében, de ha nekem táncolnom kell, akkor szem nem marad szárazon...
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Azér azt ne feledjétek, hogy egy iskolában leszünk, aminek a területén nem szabad inni (se dohányozni).zs.gothpunk írta: A fázósoknak ajánlom:
www.arenaflowers.com/product_image/large...ff_premium_vodka.jpg
Ha az oroszoknak bevált hideg ellen, nektek is be fog.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Toma gazda
- Nem elérhető
Idhren: Azért megvan a magamhoz való eszem Rég láttalak Pécsett!Cueddo írta: Kedves Kömtölők!
Immáron nagy örömmel jelenthetem be, hogy elkészült az alkotócsapatos beosztás. Sőt, még be is gépelem ide
Milendoria népe, avagy a HARADI HARAMIÁK - Táncos-Dalos csapat
Milendoria (T)
Bukovinszki Virág (T)
Bukovinszki Orsi (T)
Julcsi (T)
Viki (T)
Stara (T)
Loth/Nyüfi (T)
Niph (T)
Szabadkai Dani (T)
Orsie (D)
Rabyn (D)
Furi (D)
Toma gazda (D)
Nóli (D)
Attila (D)
Artemisz (D)
mogy népe, másként a TROLLOK és HAJCSÁRAIK - Színjátszó-Harcos csapat
mogy
SÚ (SZ)
Namarie (SZ)
Ille (SZ)
Patiszon (SZ)
Gregory (SZ) - külföldi
Narbeleth (SZ)
gamba (H)
lexilver (H)
icke (H)
Bárány Ági (H)
Elder (H)
Alew (Í)
Xain (Í)
Dodiee népe, tehát az ORK PORTYÁZÓK - Táncos-Harcos csapat
Dodiee (H)
Idhren (T)
Dindae (T)
Adelard (T)
Felagund (T)
Ryana (T)
Olivér (T)
Ring (T)
Esgal (H)
Orowan/Gery (H)
Encsi (H)
3.Aragorn (H)
Gandalf (Í)
Elemmíriel Gilluin (Í)
Végül, de messze nem utolsósorban
Mírrand népe, vagyis az UMBARI KALÓZOK - Színjátszó-Táncos csapat
Mírrand
Estel (SZ)
Metaflora (SZ)
Ákos (SZ)
Áfi (SZ)
Cue (SZ)
Kincső (T)
Hanna (T)
fqqdk (T)
Adanedhel (T)
Momo (T)
Minc (T)
Klau (T)
No20/Gyüre Noémi (T)
A Rendek is összeálltak, mind a négy - aki amelyikbe jelentkezett, értelemszerűen oda került. Tuti.
Mordor serege bevetésre kész!
Csütörtökön találkozunk!
Kérdésözönnel továbbra is el lehet engem árasztani, íméles formában! (cueddo-kukac-gmail-pont-com)
Velem kapcsolatban egy két dolog, nem rég volt részleges bokaszalg szakadásom, ezért nagyon ugrálni nem fogok
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én túrtam. (Bár elsősorban a hálózsák után, ami felszívódott.) A következtetés: egy darab fekete nadrágom van, amelyet iskolai ünnepségekre tartogatok XDDodiee írta: most túrjatok a szekrény mélyére, és keressetek valami darkosat, orkosat, trollosat, bármit amiről úgy gondoljátok hogy passzol a fílingbe.
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- fqqdk
- Nem elérhető
A rendeknek is van identitása, alkalomadtán beírja valamelyikünk, nekem most még egy kopipésztre sincs most időm.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta: A Rendek is összeálltak, mind a négy - aki amelyikbe jelentkezett, értelemszerűen oda került. Tuti.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Olosta
- Nem elérhető
A kedves jótét léleknek egy tábla csokit tudok felajánlani hálám jeléül.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Én is fázni fogok, de majd megoldom
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Dindae
- Nem elérhető
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Julcsi_
- Nem elérhető
Röviden és tömören: LOL.zs.gothpunk írta: A fázósoknak ajánlom:
www.arenaflowers.com/product_image/large...ff_premium_vodka.jpg
Ha az oroszoknak bevált hideg ellen, nektek is be fog.
argh
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Toma gazda
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Szeretnék ajánlani egy bevált módszert azoknak, akik még egy meleg hálózsákban is képesek megfázni éjszaka a légutaikon keresztül. Túrázók, hegymászók, hidegben sátorzók is használják. Terítsd le az arcodat, -vagy a teljes fejedet, ha nem kapucnis a hálózsák- egy anyaggal. Ami lehet törölköző, pulóvert, ing, kabátka etc. Nem csak a belégzett levegőt melegíti elő kellemesen, hanem a fejed, arcod is védi, mert azon keresztül is sok hőt lehet veszíteni. Mellékesen kellemesen növeli a meleg érzetet.Rabyn írta: Szeretném felhívni a figyelmedet nido, hogy akármennyire is úgy készülök, hogy a földön alszom, egy polifoam és egy hálózsák, még akkor is ha nagyon meleg mind a kettő+ a meleg alvócumó a 17 fokos esti fűtésben bizony megfázáshoz fog vezetni és ezt nem azért mondom mert én fázós vagyok, hanem mert ez tény.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Szeretnék ajánlani egy bevált módszert azoknak, akik még egy meleg hálózsákban is képesek megfázni éjszaka a légutaikon keresztül. Túrázók, hegymászók, hidegben sátorzók is használják. Terítsd le az arcodat, -vagy a teljes fejedet, ha nem kapucnis a hálózsák- egy anyaggal. Ami lehet törölköző, pulóvert, ing, kabátka etc. Nem csak a belégzett levegőt melegíti elő kellemesen, hanem a fejed, arcod is védi, mert azon keresztül is sok hőt lehet veszíteni. Mellékesen kellemesen növeli a meleg érzetet.Rabyn írta: Szeretném felhívni a figyelmedet nido, hogy akármennyire is úgy készülök, hogy a földön alszom, egy polifoam és egy hálózsák, még akkor is ha nagyon meleg mind a kettő+ a meleg alvócumó a 17 fokos esti fűtésben bizony megfázáshoz fog vezetni és ezt nem azért mondom mert én fázós vagyok, hanem mert ez tény.
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
ELEMLÁMPÁT , minden méretűt, teljesítményűt, színűt, szagút, formájút érdemes hozni, nemcsak akkor, ha valaki eltéved éccaka, hanem a programokhoz is! Aki teheti, hozzon!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)