Királylányok és Koronás Kétéltűek - MTT Farsangi Bál 2010.

Több
14 éve 9 hónapja #387207 Írta: Finwe

Volt egy fekete zakónk asszem pluszban, meg egy fekete nadrág is, valamint Silcucc, nálam van a fülbevalód.

Az a zakó akkor lehet a raktárban amíg föl nem tudok menni érte? Március környékén tudok csak valszeg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 9 hónapja #387206 Írta: Julcsi_

Silcucc írta: ápdételek, hiányzik még egy fél pár fülbevaló - fekete, gyöngyös, picitlógós, -, egy db békaszemes hajpánt, de a legeslegjobban a kockás sálam. ha nálatok van Csajok, sikítsatok légyszi. depis leszek, aztán meg öngyi, ha nem kerül elő. =(

Nálam sajnos nincs, de ne legyél öngyi, még hátra van a NAGY raktárpakolás, simán lehet, hogy azok között a cuccok közt van valahol... mindenképpen figyelek rá.

argh

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 9 hónapja #387205 Írta: Arwena
Nagyon jó volt a farsang:) Köszi a szervezőknek meg mindenkinek aki ott volt.

Képeim: picasaweb.google.hu/Anaria.Zanyr/Farsang2010#

Sajnos van sok ami nem lett éles :(

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
14 éve 9 hónapja #387204 Írta: Silcucc
ápdételek, hiányzik még egy fél pár fülbevaló - fekete, gyöngyös, picitlógós, -, egy db békaszemes hajpánt, de a legeslegjobban a kockás sálam. ha nálatok van Csajok, sikítsatok légyszi. depis leszek, aztán meg öngyi, ha nem kerül elő. =(

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
14 éve 9 hónapja #387202 Írta: Julcsi_

Dodiee írta: Jah és érdeklődök hogy a képvetítést ki követte el, és lehet-e tőle képet kérni?:)

Ring volt! Nagyon jó lett, tényleg! :D

argh

Több
14 éve 9 hónapja #387201 Írta: Orsie
jó kis buli volt, köszönöm a szervezőknek, és mindenkinek a táncokat, a beszélgetéseket, hülyüléseket, és Foxnak, hogy bálkirálynő lett, büszke vagyok 8-)
és nagyon szép volt a hó^^

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
14 éve 9 hónapja #387200 Írta: Dodiee
Jah és érdeklődök hogy a képvetítést ki követte el, és lehet-e tőle képet kérni?:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
14 éve 9 hónapja #387194 Írta: Dodiee
A pénztárca meglett uh azt már senki se keresse :D

Voltak amúgy vicces momentumok a farsangon (tudom, tudom, van aki azt kérdezi: voltak nem viccesek is?) mint amikor Alew megdicsérte a nemlétező arcpirosítómat (gyárilag van beépítve) én pedig megköszöntem, újraértelmezett balett-keringő-diszkótáncunk Rayannal, a már Alyr által említett briliáns újsághirdetés, a táboros propagandaanyag (Há nem a sztúroké volt a legjobb? Há nem? Kettővel jobb! Oktrojáljátok magatokat a táborba bele!) és a mmbop! Jó volt, tényleg :)

"Add meg a neved, és megmondom ki vagy!"
Zseniális, tényleg. Még mindig nem tudtam túltenni magam rajta!

Több
14 éve 9 hónapja #387193 Írta: Patiszon
Köszi mindenkinek, elsősorban a szervezőknek ezt a remek farsangot!
Nagyon-nagyon köszönöm azoknak, akik felkértek egy(-két) tánc erejéig: Karesz, Cue, Estel, Márk, SÚ, Szürke, Finwe és Petim :)
Köszönöm Lyonának, hogy megcsinálta a kontyomat és kölcsönadta a pillangót (majd valahogy visszajuttatom hozzád).
Köszönöm a sok fini papíros muffint (valakinek a kiírás ellenére is sikerült megennie a papírt :D ), salátát, tésztasalátát és a sajtkrém is csodás volt!
Hangulatos volt a díszítés, odáig voltam a sok póniért :D A kis szoba a mécsesekkel meg egyenesen varázslatos!
A helyszín jó választás volt, mert budapesti, jól megközelíthető és több terme is van. Viszont én kicsinek éreztem. A bulis részhez megfelelő a mérete, de a keringőknél nehezen fértünk el.
A műsor is magas színvonalú volt, SÚ, le a (képzeletbeli) kalappal előtted! :) Ádám meséje meg, ööö, kellően bizarr volt :D Attila, csodásan zongoráztál! Jah, és Attilától kaptam kártyát, avval mit kellett volna kezdeni?
Nyitótánc ötletes és jól koreografált volt, szupik voltatok!
Nem lehetne még egy ilyen jövő héten? :) )

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
14 éve 9 hónapja #387192 Írta: Minerva

fqqdk írta: Minccel a Mother Earth,

Arigatou ^^

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
14 éve 9 hónapja #387189 Írta: Julcsi_
Szervusztok Királylányok és Koronás Kétéltűek!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött velünk farsangolni. Nagy élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni. Még most kezdek magamhoz térni, fizikailag és érzelmileg egyaránt. Fantasztikus volt, hüpp-hüpp.

Igen, kimerítő is volt ez, nekem nagyon, de mit tegyünk, első generációs szervezőbanda, van még mit tanulnunk, tapasztalnunk. Bár a sok emtétés beleoktrojálása a kicsi művházba jobb lett volna, ha a sok emtétés oszlik, nem egy helyben tömörül. De erről ismerszik meg az emtétés, úgyhogy persze természetellenes lett volna, ha tényleg kitöltjük a teret, és nem egymás nyakában örömködünk együtt. :)

Amúgy mindenkinek nagyon köszönöm a sok-sok segítséget. Rengeteget kaptunk, mindig számíthattunk Rátok, sok-sok embernek a keze munkája van ebben az egyetlen estében. Négyen sosem bírtuk volna összehozni.

Jövőre, ugyanekkor! ;)

argh

Több
14 éve 9 hónapja #387185 Írta: Alyr Arkhon
SÚ: :mrgreen: :mrgreen:

(juteszembe kéne béka emotikon. Meg királylány)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
14 éve 9 hónapja #387184 Írta: Sötét Úr
[center:1isw6reg]
Melléklet:

Rettenetes nyílméregbéka
(Phyllobates terribilis)

Ne felejtsétek: ezt soha! [/center:1isw6reg]
Hasznos lehet még ez az oldal: Nyílméregbékafélék a Wikipédián
A kép a Wikimedia Commonsból származik, és CC-BY-SA licensszel szabadon felhasználható.

Több
14 éve 9 hónapja #387183 Írta: andariel
hát hú és ha :D nagyonnagyon jó kis buli volt, a hely családias (nekem sokkal jobban bejön, ha egymás hegyén-hátán vagyunk, mintsemhogy nagy teremben mindenki jól viselkedő molekulákhoz mérten töltse ki a teret...), nagyon jót táncoltam rengetegmindenkivel, és köszönöm a jelmezverseny 2. helyet! Szozsi, az a nyitókeringő nagyonnagyon ötletes és szép volt, Mil, aranyos volt a tequila :D Szóvalhát nagyon köszönöm ezt a szép estét mindenkinek :)

Why do they call it rush our when nothing moves?

Több
14 éve 9 hónapja #387182 Írta: Sötét Úr
Brekk, micsoda képéhség volt itt... Még be sem raktam a linket, de már pörögnek a számlálók... :D

Több
14 éve 9 hónapja #387181 Írta: Sötét Úr

Milendoria írta: Bevallom kedveseim, epedezve várom a képeket a Bálról...

öröm a szívemnek, hogy ennyire jól éreztétek magatokat....

Képek a képMutatón

Köszönöm szépen minden szervezőnek, résztvevőnek, táncosnak és tánctalannak az év legjobb MTT-s farsangját! (Oszt mé' csak egy van egy évbe? Aratóbál smafu? Pedig az olyan hobbitosan Tolkien-thing. Nyárközép-napjáról meg egyebekről nem is beszélve.) Egyébként gothpunk Zsolt a megmondhatója, én megmondtam előre, hogy jólesznekünk-jólesznekünk! (Na jó, nem egészen így... de a kezdet előre vetítette a sikert.)

Amúgyilag az fq által sorolt negatívumokkal egyet tudok érteni, de nem nevezném negatívumoknak őket, sokkal inkább kéréseknek, tanácsoknak. És igazából nem sokat vettek el a hangulatból akkor és ott, úgyhogy minden szervezőnek kívánom, hogy sohase kapjon ennél rosszabb kritikát!

Több
14 éve 9 hónapja - 14 éve 9 hónapja #387180 Írta: Silcucc
ezer hála és köszönet mindenkinek, aki a jelenlétével emelte a tegnap estém/éjszakám fényét. nem tudok mindenkit kiemelni, de akire csak egyszer is rámosolyogtam tegnap, érezze úgy, h neki is szól. KÖSZÖNÖM.

a Szervezőknek pedig külön. =)))) i love mtt - még mindig, ennyi év után is. =)))
/képek hamarosan./

ja, és amit elhagytam: fülbevaló (köszi Lyona, majd vmikor visszakérem ;) ), kockás fekete-fehér "arabkendő", egy db fekete v-nyakú philip russel pulóver, 2 db békaszemes hajpánt (egy fekete, egy ezüst)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Utolsó szerkesztés: 14 éve 9 hónapja által.

Több
14 éve 9 hónapja #387178 Írta: Loth
Most picit fáradt vagyok valami magasröptű intellektuális bejegyzéshez, de csatlakoznék Milhez és köszönöm a sok segítséget, a lelkesedést, a jókedvet, meg persze a részvételt, és nagyon örülök ha jól éreztétek magatokat.

ja, és a lényeg: egy csomó talált cucc nálam van (mint például az említett hajkefe), holnap írok egy listát, de addig is lehet kérdezni a nyufette@yahoo.co.uk címen :)

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Több
14 éve 9 hónapja #387177 Írta: fqqdk
Negatívumok, szubjektíve

code a rat the monster on doom in it

Több
Több
14 éve 9 hónapja #387175 Írta: Artemisz

Milendoria írta: Bevallom kedveseim, epedezve várom a képeket a Bálról...

ugyanezért kukucskáltam ide újfent!

képeket! képeket!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
14 éve 9 hónapja #387174 Írta: Milendoria
Bevallom kedveseim, epedezve várom a képeket a Bálról...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
14 éve 9 hónapja #387172 Írta: Artemisz
Besztof FARSANG, take my bow!
Egy percre se ült le a buli, mikor azon kaptam magam, hogy haza kéne menni, még javában állt a ripszropsz. Kiráááály!(lány) :P

Nem hazudtoltuk meg magunkat, és igenis képesek vagyunk megújulni! A műsor fergeteges volt, különös tekintettel a dalos művészekre *.* És végre nem kellett vadásznom a táncosokat, mégse keringőztem mindenkivel, akivel akartam!! - mi ez, ha nem csoda?

Ezer cuppp mindenkinek! Évek óta nem éreztem ennyire jól magam.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
14 éve 9 hónapja #387169 Írta: Toma gazda
Az eddigi talán legjobb farsangi mulatságot sikerült itt ama fényes szervezőbrigádnak összehozni. Ami a mélyentisztelt publikum nélkül nem válhatott volna valóra. Ez a társaság habár sok sok változáson ment át az utóbbi években, mégis ugyanaz maradt. Vidám lelkes bolond...
Ahogy az este körlnéztem több olyan vén motorost láttam mint jómagam, és arra a következtetésre jutottam, hogy hiába nem járunk aktívan a rendezvényekre találkákra, mégis kötődünk hozzátok. Hiszen nem egy barátra tett szert itt az ember, nyilván őértük jön el elsősorban az ember egy ilyen találkozóra. Viszont amikor találkozik azzal az emberrel akivel a Tescoból hordta az ásványvizet, vagy azt akivel elfeljtett táncolni, netalán azt aki majdnem betörte a fejét, akkor rájön arra hogy tényleg társaság egésze, a nyüzsgés, hiányzik. Legyen akármiylen felületes az ismeretség, vagy csak megjátszott jópofi, mert igazából nem vagyunk egymás szívének csücskei, ez a társaság egy jó társaság. Remélem ez így is marad a benne rejlő feszültségek leküzdésével. Jó volt látni titeket!

Krisztinek, Orsienak, Petinek, Fqnak köszönök mindent :!: :!:

A táncos csajoknak köszönöm az estét rég volt ilyen jó buli, a bokám újra rögzítőért kiált! :mrgreen:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
14 éve 9 hónapja #387167 Írta: Milendoria
köszönöm mindenkinek aki segített, és aki eljött!
Julcsi, Nyüfi, Kincső: szerintem nagyon jó csapattá kovácsolódtunk a végére, élmény volt veletek dolgozni!
konyhaszekció: nem lehetünk eléggé hálásak, a saláták és a szendvicskrémek szerintem sokak életét mentették meg.
a büféseknek is nagy-nagy hála, hogy feláldoztak a buliból egy-egy órát a kedvünkért.
DJ Áfi & Ryana co.: még mindig a csúcson, zseniális, ragyogójan igényess :)
műsor: csak ismételni tudom magam, zseniális, rendkívül élvezetes, minden percben újra kirázott a hideg vagy Angwen édes hangjától, vagy Ádám imádnivaló meséjétől, vagy gillz zseniális előadásától, vagy a tábori BETEG etűdöktől... nagyon jó volt minden fellépő!
tequilás lányoknak külön köszönet, a fellépő random káosz ellenére is remek volt:D
dekor-csoport is bezsebelheti a hálámat, minden részlet gyönyörűsséges volt, igazi hangulatos!

és mivel nincs ötletem, hogyan lehetne szavakba foglalni az egészet, inkább csak pár random kép az estéből:

summer of '69 ugrálás és üvöltés - imádom! ahogy azt is, amikor Julcsival összeölelkezve táncolunk ugrálunk körbekörbe, vagy Nyüfivel körbetáncoljuk Petit, vagy Ringgel csatlakozva szoknyarázósat járva üvöltjük a Hero-t.
Gyönyörű, édes nyitókeringő, imádnivaló srácok és csodaszép lányok, random ölelés-begyűjtés, fantasztikus keringők - ismételten imádlak Titeket! Tömeg-Macaréna, ketchup song drága Ranámmal, és parti: ordenáré, üvöltős, összekapaszkodós, őrült-isteni parti!
Rég táncoltam ennyit, és még annál is régebben éreztem közben ilyen jól magamat...
Julcsi, Gergő, Nyüfi, Peti, Celebrom, Márk, Rana, Ring, Gery, Virág, Kincső, Morgana, Idhren, Szozsi, Zsolt, Viki, Klau, Orsi, Alew, Efkú, Ratzkha, Koppány, Náda, Grt, Ryana, Silcucc, Kati-Peti, Ami, Andariel, és még a mindenki, KÖSZÖNÖM!

ui: szeretnék like gombokat a to.hu-ra, hogy nyomkodhassam igényessen-szentimentálissan Ankalimon bejegyzése alatt!!!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
14 éve 9 hónapja #387166 Írta: Hamandin

Ankalimon írta: De gyönyörű farsang vót ez. Ilyen gyönyörű farsangot nem is lehet látni, csak a mesében!

Gyönyörűségessen, okossan megcsinálták a szervezők, ragyogójan beleoktrojálták a kis művelődési házba a sok emtétést, és a horribilis indokolatlan mennyiségű táncot, kaját, játékot és bulizást. Jó igényessen...

Igen - montajja béka.
Igen - montajja királylány is.

Aszt jóság van.

Babi néni. :D

Van már 3. rész is. :)

/off

[center:1rrao6cc]Eorl Hamandin
[/center:1rrao6cc]

Több
14 éve 9 hónapja #387165 Írta: Alyr Arkhon
Köszönet a szervezőknek ezért a csodálatos Farsangért!

A királylányok igen szépek voltak, a hely igen jó. (csak rosszul használtuk ki. De tényleg. A kettes folyosó és a kis terem a mécsesekkel szinte végig üres volt.)

A nyitókeringők pedig évről évre jobbak.

További jóságok:
Ádám verse
SÚ versei
Keringők* (ígérem, végre mostmár tényleg megtanulok táncolni)
Sütik (főleg a csirkeízű torta :D )
Saláták
DJ Áfi
A reklámújság amit az előtérben találtunk

És még sokan mások, akik/amik most perpill nem jutnak eszembe.

*=Már szóltam tavaly is, hogy a keringőket nem szabad egy blokkban, gyors egymásutánban leadni. Mindenki kifárad, ide-oda szaladgál, stb. És ha már szünetet tart az ember akkor érdemes a blokkok között és nem a blokk közepén, és lehetőleg előre bejelentve. Elnézést, hogy szóvá teszem, de ez volt az egyetlen dolog ami nem sikerült tökéletesen.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
14 éve 9 hónapja #387163 Írta: Cueddo
Ezer köszönet a Farsangszervezőknek, amiért ilyen remek bált és bulit hoztak össze! :)
Nem is találok még szavakat, egyszerűen csak hiányzik, ott lennék még, évek óta nem éreztem már így.

Le a kalappal.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
14 éve 9 hónapja #387162 Írta: Dodiee
Köszönöm a farsangot minden szervezőnek, a jó társaságot azoknak akikkel együtt buliztam vagy csak beszélgettem, a finom kajákat meg úgy mindent.
Átaludtam a fél napot, és kegyetlenül fáj a fejem így is (nem, nem másnaposság - egy pohár sangriát ittam). De azért jó volt :)
Jah és úgy tűnik, ott hagytam a pénztárcámat. Piros, teknős van az elején. Van benne némi apró, egy belépő és a szavalt vers nyomtatott verziója. Remélem meglett :/

Több
14 éve 9 hónapja #387161 Írta: Ankalimon
De gyönyörű farsang vót ez. Ilyen gyönyörű farsangot nem is lehet látni, csak a mesében!

Gyönyörűségessen, okossan megcsinálták a szervezők, ragyogójan beleoktrojálták a kis művelődési házba a sok emtétést, és a horribilis indokolatlan mennyiségű táncot, kaját, játékot és bulizást. Jó igényessen...

Igen - montajja béka.
Igen - montajja királylány is.

Aszt jóság van.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére