- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- Királylányok és Koronás Kétéltűek - MTT Farsangi Bál 2010.
Királylányok és Koronás Kétéltűek - MTT Farsangi Bál 2010.
- Náda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Köszönöm hogy ott lehettem,örültem hogy segíthettem!
A szervezőknek gratulálok mert nagyon jó farsang volt,az élelmiszer brigádnak pedig a salátákért,sütikért jár köszönet!
Első farsangnak (számomra) nagyon jó volt,és a végén a buli azt hiszem igazán bitangul jó lett
A díjazottaknak pedig gratulálok!
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Kicsit szalagavató érzésem volt a keringőknél, amikor mindenki egymás lábára lépett, de jó volt a hangulat, és külön jó volt, hogy volt beszélgetős-punnyadós szoba!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyona
- Nem elérhető
A farsang meg eszméletlen jó volt, köszönet mindenkinek, szervezőknek, szakácsoknak, táncpartnereimnek, dekorosoknak, szóval... Mindenkinek!
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- mogy
- Nem elérhető
Hajkefe kerestetik, Fekete színű, szürke tüskékkel. mindenem megvan, csak ez nincs
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Aeglos
- Nem elérhető
Alew írta: Na mi van, még mindenki alszzzz....
Alew
Hát én fél órája ébredtem.
És még így is kába vagyok.
Szerintem a Farsang nagyon jól sikerült. Komolyan évek óta nem volt ilyen színvonalas műsor, ötletes és vicces volt a dekor, a kaják mennyeiek (a Koppány-féle kőrözöttes kenyér álmaimban fog visszajárni!!!) a nyitókeringő szép és jól koreografált volt (nem is beszélve a próbák kézbentartásáról, és ez itt mind Szozsit dícséri), a buliblokk Dj Áfival & Ryanával kihagyhatatlan, a konferansziékről nem is szólva! Idhren & Celebrom, nagyot alakítottatok! (Remélem a csillámok lejönnek egy ruhahengerrel! )
Abban valószínüleg mindenki egyetért, hogy a hely kicsi volt nekünk, nem kicsit hanem nagyon, de legalább Budapesten volt a buli. A táncrend olyan volt mint egy lóversenypálya, sosem szabadna egymásra keverni keringőszámokat, a blokkok közötti szünetek lehettek volna hosszabbak (pl.: akkor lehetett volna a tombola, vagy a versenyek), mert így mindenki nagyon leizzadt és kimerült.
Mindent egybevéve viszont le a kalappal a szervezők előtt, nagyon király Farsangot hoztak össze!
Valamint gratulálok a Mathom-díjazottunknak, Ringnek, és a Csavar-díjasainknek: Metának, Attillának és Estelnek!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Finwe
- Nem elérhető
Apropó, nem találtatok egy sötét zakót, úgy tűnik elhagytam:(
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Alew
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
Kedves Bálozók!
Mivel szerencsére sok udvari dalnok, táncos és komédiás ajánlkozott, hogy szórakoztatja az összegyűlt Fenségek és Békák díszes gyülekezetét, ragyogó műsoruk csaknem 1,5 órát fog kitenni. Ezért királylányi parancsba adtuk az este programtervének módosítását. Íme:
18:00 kapunyitás
19:00 műsor és díjátadás
20:30-tól szünet
21:00 nyitókeringő, majd táncrend szerinti keringőblokkok
22:30 jelmezverseny felvonulás (azonnal a keringők után!!)
22:40 bálbéka- és bálkirálylányválasztás
23:00 jelmezverseny és süteménypályázat eredményhirdetés,
tombolahúzás
kb. éjféltől: B U L I
A változás lehetőségét királylányi jogon továbbra is fenntartjuk! : )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Kincső
- Nem elérhető
az Örsön megkerülöd az IKEÁt, és ott lesz a Füredi utca. Azon elindulsz, és egyszercsak jobbra ott lesz a Cserepesház.
Ajánlom becses figyelmetekbe a térképet , aminek a linkje kezdettől fogva ott figyel a helyszín felirat alatt a szent exc... akarommondani főoldali cikkben is
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szeretnél valamit mondani a világnak, de nem tudod hogyan lehetne igazán különleges?
Vágysz valami újra? [/center:2owui86u]
Nosza, rajta! Küldd el üzenetedet nekem!
Szóljon az bárkinek, senkinek, vagy mindenkinek, legyen egy szó vagy egy szonett akár, és a farsangi élelmező-osztály ügyeletes muffinsütő hercegnői gondoskodnak róla, hogy igazán - költői értelemben is - tartalmas falatok kerüljenek az ünnepi vendégsereg asztalára!
a papírcetli-kezelési osztály főhelyettese, szerény személyen várja a gondolataitokat, erre a címre, egészen péntekig: milendoria"kkc"gmail'pont'com
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
2010. február 3. szerda 18:30-tól
a Főnixben, a vezetőségi alatt.
Ha ekkor akarsz jönni, mindenképp szólj előtte (privi, msn, mail, sms, stb.), és jelezd hány körül érkezel, mivel ha váratlanul toppan be öt percenként egy-egy ember, úgy nehéz lesz titkosan szavazni a díjakról. (Amikre, ugye, nem felejtetek el jelölni? )
2010. február 5. péntek:
15:00-17:00-ig a Főnixben,
18:00-20:00-ig az ELTE TTK Északi Épület aulájában
És reméljük, hogy ezt a szövegrészt már nagyon unjátok : )
"Mindig igyekszünk tartalék jegyekkel menni, de ha biztosra szeretnél menni, kérlek jelezd a kiss_my_frog*kukac*tolkien*pont*hu-n, hogy melyik nap és hány jegyet vennél át!"
- Kincső
- Nem elérhető
Majd jövőre.
(Tudom, ironikus h. ezt én írom ide négyünk közül, de én nem láttam a szavazatokat, csak a lányok írták, h. ez lett a végeredmény.)
Tehát most már NE küldjetek újabb szavazatot.
Mathom- és Csavar-jelölést még küldhettek holnap (feb.2. kedd) estig!
- Namarie
- Nem elérhető
Julcsi_ írta:
Mi sajnos nem kaptuk meg a Gandalf-díj szavazatodat! A cím gandalf_dij kukac tolkien pont hu, kérlek ellenőrizd, hogy biztosan erre küldted-e...Namarie írta: Én már szavaztam, mind a három díjra, két levélben. Megkaptátok?
Igen, err küldtem, de csak most tudtam elolvasni a választ. Most újraküldjem?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Namarie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Igazán megéri jelmezt ölteni, mert a Happily Ever? just After you're full! party-szervíz-szolgálat Welcome Drink frissítőket ajánlott fel minden jelmezben érkezőnek!
- Kincső
- Nem elérhető
A legfontosabb: még mindig nagyon-nagyon keresünk a büfébe töltögető-emberkéket , mert az eddigi 7 embernek nagyon sok lenne a 10 órát végigcsinálni! Pénzzel nem kell bánni, azt külön intézzük!
*
Kedvcsinálónak - akik már biztosan jönnek, mert vettek már jegyet:
Ádám+1
Aeglos
Áfi
Alew
andariel+1
Angwen
Ankalimon
Aralataion
Artemisz
Attila
Celebrom
Cue
Csikós Áron
Eglar
Ery
Esgal
Estel
Felagund
Gandalf
Gp
Hanna
icke
Ille
Julcsi
Karesz
Karvalics Fruzsi
Ladis
Lyona +1
Maglor
Márk
Mogy+1
Momo
Morgana
Narb
Nyüfi+1
Olivér
Panna
Patiszon +1
Ryana
Sebcsaba
Sen
Silcucc
Szozsi
Ill. a szervezők közül Mil és Kincső, akik még nem vettek jegyet
- Kincső
- Nem elérhető
Kedves MTT (rendes, támogató) tagok!
Ugye tudjátok, hogy csak az jogosult a jegyárkedvezményre, aki nem felfüggesztett, vagyis akinek 2009. III. negyedév végéig (szeptemberig) rendezett a tagdíja?
Aki nem biztos benne, hogy áll, az nálam érdeklődhet.
Kérlek utaljatok, ha tartoztok és szeretnétek kedvezményt (11709002-29900181-00000000, polgári név + időszak, amire fizetsz), mert a helyszínen nem lesz emberünk arra, hogy tagdíjat szedjünk!
(Aki eddig véletlenül tagdíjhátralékkal kapott kedvezményt, annak írtam mailt/privit.)
- Kincső
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Mi sajnos nem kaptuk meg a Gandalf-díj szavazatodat! A cím gandalf_dij kukac tolkien pont hu, kérlek ellenőrizd, hogy biztosan erre küldted-e...Namarie írta: Én már szavaztam, mind a három díjra, két levélben. Megkaptátok?
argh
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Csavar- és Mathom-jelölésed megérkezett az elnökséghez, köszönjük! A Gandalf-jelölésről majd a farsangszervezők küldenek visszajelzést, hogy megjött-e.Namarie írta: Én már szavaztam, mind a három díjra, két levélben. Megkaptátok?
- Namarie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
2010. február 3. szerda 18:30-tól
a Főnixben, a vezetőségi alatt.
Ha ekkor akarsz jönni, mindenképp szólj előtte (privi, msn, mail, sms, stb.), és jelezd hány körül érkezel, mivel ha váratlanul toppan be öt percenként egy-egy ember, úgy nehéz lesz titkosan szavazni a díjakról. (Amikre, ugye, nem felejtetek el jelölni? )
- Kincső
- Nem elérhető
A tervezett program ide is:
18:00 kapunyitás
19:00 műsor és díjátadás
20:00 jelmezverseny felvonulás
szünet (átöltözés)
20:30 nyitókeringő, majd táncrend szerinti keringőblokkok
22:15 jelmezverseny és süteménypályázat eredményhirdetés
22:30 bálbéka- és bálkirálylányválasztás
23:00 tombolahúzás
kb. éjféltől: B U L I
A változás lehetőségét királylányi jogon fenntartjuk!
*
- Julcsi_
- Nem elérhető
Várjuk azokat a lelkes királylányokat és (béka)királyfiakat, akik nem riadnak vissza a különféle hangulatnövelő varázsitalok kikeverésétől, de leginkább töltögetésétől, és szívesen bűvölnék el mosolyukkal a többi vendéget a büfépult mögül is!
Aki tehát kedvet érez arra, hogy egy-két órát segítsen a büfében kiszolgálni, az dobjon egy mailt a kiss_my_frog'kukac'tolkien.hu-ra, "büfé segítő" tárggyal!
Addig is tessék szavazni Gandalf-díjra , és jelölni Mathomra és Csavarra !
Valamint:
Továbbra is szeretettel várjuk a pályázatokat "Királylány és Béka" újrafeldolgozásra !
Szépen alakul a műsor tartalma is, de még bőven várjuk a fellépni vágyókat (szintén a csatahajo_kukac_hotmail.com-ra)!
Jegyelővételi lehetőség a héten:
Január 29-én, pénteken
kivételesen csak18.00-20.00-ig az ELTE TTK-n (Északi Épület aulájában)!
Egyébként is vonatkozik a fenti szöveg, hogy "lesz pár tartalék, de ha biztosra akarsz menni, írj mailt".
argh
- Arwena
- Nem elérhető
Köszi
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Lyona
- Nem elérhető
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Julcsi_
- Nem elérhető
Én ott leszek, a support jegyében.Laurelen írta: Jövő szerda, február 3. reggel 8-9 között. Örs vezér tértől 5 perc.
argh
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- Királylányok és Koronás Kétéltűek - MTT Farsangi Bál 2010.