Filmzene
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ahogy hallottam azt, hogy "grey ships", csupa könny lett a szemem!
Megérdemelte az Oscart!
Eddig a May it Be volt a kedvencem, de ez még közelebb áll a szívemhez és a regényem karakteréhez is.
Tehát az én sorrendem:
1. Into the West
2: Home is behind...
3. May it Be
4. Evenstar
5. Hey, ho, to the bottle I go..
6. King of the Golden Hall
Maradok tisztelettel: TüncArtemisz
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Glendora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Kar_sa
- Nem elérhető
Lilliana írta:
De jó! Erre egyébként hogy jöttél rá?Kar'sa írta: Sil: Tolkien Ensemble-lel kapcsolatban köszi.
Liliana: OKÉ-OKÉ vitatkozhatunk...
És ha már a filmzenéről van szó: Az Argument TÉNYLEG Samu-Frodó, és TÉNYLEG a The Black Gate Opensben van és TÉNYLEG ott, és ami kicsit zavaró, az az, hogy a 2.-3., és az 5.-6. sorok vannak benne...
Timoma,hát igen a May It Be vs. Szörny Rt.dal szörnyü. Most meg az Into the West. (Pedig szeretem de ha Enyához viszonyítjuk akkor alulmarad.) Na mind1 LotR gyözelem akárhogyan is szóval örülök. Meg Annie is kicsit szimpatikusabb lett ahogyan láttam tegnap a gálán tekeregni meg mutogatni éneklés közben...
Nektek hogy tetszett az elöadása?
Én elöször kicsit megijedtem,aztán fokozatosan megtetszett , úgy beleadott apait anyait...
Drowse, én eddig az audiofind.ru-ról tudtam de nem találom a linket,pontosabban a soundtracket nem találom az oldalon belül...
Elessar, arra a hegedüs részre gondolsz? Az ott van mind a 3 filmzene 1. számának az elején.
Liliana: hát úgy, hogy meghallgattam, és rájöttem, hogy nem is Dartha o nas, hanem Amman Hartach van benne...
Egyébként most hogy zsinórban meghallgattam min az öt betétdalt rájöttem, hogy annak ellenére, hogy úgy gondoltam, a Gollam dala viszi a pálmát, a May it Be a legjobb... Így áthallgatva a sorrend:
1. May It Be
2. Use Well The Days + Gollum's Song
3. Into The West + In Dreams
Hát igen... van holtverseny is...
DE MONDJÁTOK, HOGY NEM KOMOLY, HOGY A SZÖRNY RT. BORZADVÁNYA VITTE EL ENYA ELŐL AZ OSCART!!!! 8O 8O 8O
EZ TELJESEN NEVETSÉGES!!!
Kārātārānen a áirâë...
- Lilliana
- Nem elérhető
De jó! Erre egyébként hogy jöttél rá?Kar'sa írta: Sil: Tolkien Ensemble-lel kapcsolatban köszi.
És ha már a filmzenéről van szó: Az Argument TÉNYLEG Samu-Frodó, és TÉNYLEG a The Black Gate Opensben van és TÉNYLEG ott, és ami kicsit zavaró, az az, hogy a 2.-3., és az 5.-6. sorok vannak benne...
Timoma,hát igen a May It Be vs. Szörny Rt.dal szörnyü. Most meg az Into the West. (Pedig szeretem de ha Enyához viszonyítjuk akkor alulmarad.) Na mind1 LotR gyözelem akárhogyan is szóval örülök. Meg Annie is kicsit szimpatikusabb lett ahogyan láttam tegnap a gálán tekeregni meg mutogatni éneklés közben...
Nektek hogy tetszett az elöadása?
Én elöször kicsit megijedtem,aztán fokozatosan megtetszett , úgy beleadott apait anyait...
Drowse, én eddig az audiofind.ru-ról tudtam de nem találom a linket,pontosabban a soundtracket nem találom az oldalon belül...
Elessar, arra a hegedüs részre gondolsz? Az ott van mind a 3 filmzene 1. számának az elején.
Cameron Duncan Lives!
- Drowse
- Nem elérhető
:cheers:
Eddig nem sokra becsültem őket, de a Filmakadémia kitett magáért, és helyesen döntött!!!!!
Gratula nekik!!!!!!!!!!!!
(Amúgy nem tudjátok, honnan tudnám letölteni az Into the West-et?)
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Timona
- Nem elérhető
De ez a 11- ből 11 dolog valami csúcs!!!!!!!!!!!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Endóre
- Nem elérhető
- Bcz Ági
- Nem elérhető
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Endóre
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Endóre
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Sajnos nem találtamSil írta: Elessar: erre gondolsz?:
audiblebeauty.net/rings/ringsiren.mp3
(Nincs DVD-m, fogalmam sincs, mi van a menüjében... )
Ha nem ez az, nézz körül itt:
audiblebeauty.net/rings/index.htm
Annál a résznél van, mikor kiírják a filmben: The Lord of The Rings
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
audiblebeauty.net/rings/ringsiren.mp3
(Nincs DVD-m, fogalmam sincs, mi van a menüjében... )
Ha nem ez az, nézz körül itt:
audiblebeauty.net/rings/index.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Az a zene, ami a Fotr főmenüjénél van.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Lilliana
- Nem elérhető
Ez a rész a moviemusic szerint nincs benne a filmben . De voltak tippek mint amikor Szauron szeme Frodóékra vetödik,-ami szerintem abszurd,hogy az 1. számban egy ilyen késöbbi jelenet zenéje szerepeljen, de aztán ki tudja...Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta:
Én eddig azt hittem, hogy A Storm is Coming c. szám végig Szméagolról és a Gyűrűről szól. A végefele, amikor a mordori téma egybe olvad azzal a félig hobbitos, számomra új témával, kb. oda képzeltem azt, hogy Szméagol próbál ellenállni a Gyűrű csábításának. Megy a mordori téma és közben erősen belevág a hobbitos téma. Mire képes a fantáziám!Bcz Ági írta: Sziasztok
Az első számban (ROTK) van egy olyan rész, ami nem tudom, hogy melyik jelenethez tartozik (szerintem Pippin belenéz a Palantírba).
Kb. 2:12-nél van.
Az én tippem az hogy ez a bövitettben lessz majd hallható a Gandalf vs. Szarúmán párbajban.
Pippin palantíros jelenete asszem hangeffektusokkal volt megoldva,zene nélkül.
Akkor lehet hogy várhatsz egy darabig... De kivel beszélgessek erröl ezután ? 8OKar'sa írta: Ó: és úgy döntöttem, várok, amíg az elvish.org megfejti a filmzene szövegeinek rejtélyeit, mert már a megőrülés fenyegetett...
Megkérdezem harmadszorra : Tudja valaki mit jelentenek a OST számok címei??? Help PLS !
Cameron Duncan Lives!
- Ben
- Nem elérhető
Én eddig azt hittem, hogy A Storm is Coming c. szám végig Szméagolról és a Gyűrűről szól. A végefele, amikor a mordori téma egybe olvad azzal a félig hobbitos, számomra új témával, kb. oda képzeltem azt, hogy Szméagol próbál ellenállni a Gyűrű csábításának. Megy a mordori téma és közben erősen belevág a hobbitos téma. Mire képes a fantáziám!Bcz Ági írta: Sziasztok
Az első számban (ROTK) van egy olyan rész, ami nem tudom, hogy melyik jelenethez tartozik (szerintem Pippin belenéz a Palantírba).
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Sil
- Nem elérhető
1. Verse of the Rings
2. The Old Walking Song, The Road...
3.Tom Bombadil's Song, Hey Dol! Merry Dol!
4. There is an Inn, a Merry Old Inn...
5. Song of Beren and Lúthien
6. Galadriel's Song of Eldamar, I Sang of Leaves...
7. Elven Hymn to Elbereth Gilthoniel, Snow-White! Snow-White!
8. The Ent and the Ent-Wife
9. Sam's Rhyme of the Troll
10. Galadriel's Song of Eldamar, Ai! Laurië Lantar...
11. Sam's Song in the Orc-Tower
12. The Old Walking Song, The Road... Reprise
A Night in Rivendell:
1. A Rhyme of Lore
2. Gandalf's Song of Lórien
3. Lament of the Rohirrim
4. Frodo's Lament for Gandalf
5. Bilbo's Song
6. Gollum's Song / Riddle
7. Lament for Boromir
8. Song in the Woods
9. The Fall of Gil-Galad
10. Lament for Théoden
11. Song of the Mounds of Mundburg
12. Elven Hymn to Elbereth Gilthoniel, A Elbereth...
Tears unnumbered
- Kar_sa
- Nem elérhető
Mik a számok címei? Légyszi segítsetek... Kössssz....
Ó: és úgy döntöttem, várok, amíg az elvish.org megfejti a filmzene szövegeinek rejtélyeit, mert már a megőrülés fenyegetett...
Kārātārānen a áirâë...
- Gandalf
- Nem elérhető
Sil írta:
Mivel ő egy világhírű fuvolaművész...Gandalf írta: Az a Sir Jmaes Galakárki hol énekel? Akárhogy is figyeltem azoknál a számoknál, ahová az ő neve van írva, sohasem hallottam a hangját...
www.superflute.com/
Egy rejtély világosodott meg előttem! THX!
- Sil
- Nem elérhető
Mivel ő egy világhírű fuvolaművész...Gandalf írta: Az a Sir Jmaes Galakárki hol énekel? Akárhogy is figyeltem azoknál a számoknál, ahová az ő neve van írva, sohasem hallottam a hangját...
www.superflute.com/
Tears unnumbered
- Gandalf
- Nem elérhető
- Bcz Ági
- Nem elérhető
Tegnap voltam megnézni harmadszorra a ROTK-t, és az Into the West-et már ne tudtuk meghallgatni, mert már becsukták a terem ajtaját
Én egyébkénént egyre többet sírok a filmen, és néha otthon is, amikor a 18. számot hallgatom, mert az eleje olyan szomorú.
Mellesleg nekem se tetszett a Gollam dala, sőt.
De most már imádom.
Az Into the West se tetszett elsőre.
- Findulias
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Tudtok valami címert, ahonnan Howard Shore egyéb zenéit meg lehet szerezni?
Köszi!
Hallottátok, hogy állítólag a King Kong-nak is ő lesz szerzője?
Nagyon kíváncsi vagyok!
Üdv!
Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!
- Zazamoukh
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2