Arwen (Liv Tyler)

Több
22 éve 4 hónapja #65782 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem is megegyezik :roll:

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65769 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Áá! Van remény! :lol:
Na mégeggyet:
www.quintessentialwebsites.com/l ... digest.jpg
Csak tudnám, hogy ez a cucc hol volt rajta, mert berakták az első rész képei közé. Lehet, hogy egy kivágott jelenet? (hm...ki tudja)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65768 Írta: shaira
Köszi Vic! :D
Megpróbálok akkor egyet. Remélem sikerül. Egyébként szerintem a két ruha megeggyezik, még az ágy is.
www.quintessentialwebsites.com/l ... tyfair.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #65724 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

shaira írta: Nem megy ez nekem. :cry: Na mindegy, a cím legalább ott van.

Semmi baj, csak egyszerűen rakd be a honlap címét, ne tegyél se alá, se fölé URL tag-et, semmit. Csak úgy a cím natúr. A program maga fogja linkké alakítani, miután beillesztetted. Pl.:

www.quintessentialwebsites.com/l ... apics2.htm

A fenti linken lehet megtalálni a két Arwen képet, + még egy csomó másikat is.

shaira: Ha a képet szeretnéd beilleszteni, a jobb egérgombbal klikkelj rá a képre, utána a tulajdonságoknál keresd meg a kép címét, másold ki és illeszd csak úgy be ide a hozzászóláshoz. Pl:

www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg
Ez az olvasós kép.

www.quintessentialwebsites.com/l ... eeping.jpg
Ez pedig a fekvős kép.
De szerintem a két ruha nem egyezik meg. :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #65698 Írta: shaira
Nem megy ez nekem. :cry: Na mindegy, a cím legalább ott van.

Több
22 éve 4 hónapja #65697 Írta: shaira
www.quintessentialwebsites.com/lordofthe...splay_extrapics2.htm
Egy kicsit lejebb van az olvasós és az ágyas kép.

Több
22 éve 4 hónapja #65688 Írta: shaira
Nem ez az a rucó, ami akkor is volt rajta, amikor ott fekszik azon az ágyon? Tudjátok, a régi TTT trailerben is van az a kép.

Több
22 éve 4 hónapja #65684 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Halihó!

Láttátok már Arwent ebben a vörös ruciban olvasni?

www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg

Több
22 éve 5 hónapja #65219 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kb ennyi a véleményem.Le vagyok nyűgözve.Jeeeeeeeee!!!(mondhatnám,király,de nem teszem)Naonteccik.Kicsit kibővítették Arwen szerepét.Nembay.Dehogyis.Miért lenne az?

:roll: Itt már nem a történet szimpla "élvezhetőbbé tételéről"van szó! :cry:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #65135 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem a filmben benne van P.J. szubjektív véleménye, (mivel lehetetlen teljesen objektíven filmre vinni a könyvet) de ha tényleg Lothlórienbe mennek Elrondék szarumán uruk-hai orkjai elől, hááááát................8O 8) Mindenesetre ez csak december (január?) körül lesz biztos, addig kár cakkozni magunkat. (De azért a Narsilt már vihetné Aragorn Völgyzugolytól, ezt meg lehetett volna hagyni :roll: )

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 5 hónapja #65031 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Mér,ezt hol olvastad?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #65007 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
"Völgyzugoly már nem elég biztonságos Szarumán uruk-hai orkjaitól"?????
NA NEEEE... EKKORA ÖKÖRSÉGET LEÍRNI! :evil: :evil: :evil: :evil:

Több
22 éve 5 hónapja #65000 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Várjunk, ha jól elolvasod Min nem azt írja, hogy Aragorn meghal, hnem azt, hogy amikor Arwen belenéz Galadriel tükrébe azt láttja, hohy aragorn megfog halni helm -Szurdokban és ezért küldet oda sereget. Gondolom lehet rosszul, hogy majd valaki hősiesen megmenti vagy a sereg segítnekik ami igen valószínű.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 5 hónapja #64998 Írta: Narië
Most voltam A Két Torony topicban és egy kicsit visszaolvastam.Megtaláltam azt a címet,amit Amanibhavan belinkelt,tudjátok,az a tag a theonering.neten aki olvasta a forgatókönyvet.Hát ott szó sincs arról,hogy Aragorn meghal,épp ellenkezôleg:átveszi az irányítást az emberek és tündék serege felett.Nemtom,honnan van az infód,Min,de sztem téves.Legalábbis remélem.

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #64992 Írta: xany
Én is jól tudom, hogy Aragornt nem fogják megölni. De akkor is mik leszenk ezek a jelenetek? Arwen összeszedi a Narsil darabjait? A könyvben azt Aragorn hordozta. Jó én is jól tudom nem lehet szóról szóra a könyvet a vászonra vinni. És a film nagyon jó volt, és a többi rész ia jó lesz.(remélem). Viszont már csak az alap történet marad, abból ítélve amit lejebb olvashattunk. Már ha az infó igaz.

Több
22 éve 5 hónapja #64989 Írta: Narië
Aragornt tuti hogy nem ölik meg.Az egészen biztos.Hiszen a 3.részben majd királlyá kell választani ôt és neki kell vezetnie a sereget a Helm-szurdokhoz.PJ ebben biztos hogy nem változtat.Egyszer?en nem húzhatja ki az egyik fôszereplôt "csak úgy".Ez olyan lenne,mintha Frodót megölné a Banyapók,vagy Gandalf nem térne vissza Móriából.Már szinte semmin nem tudok kiigazodni a filmmel kapcsolatban,de ez azok a ritka dlgok közé tartozik,amiben 100%-ig biztos vagyok.

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #64974 Írta: xany
Mi csoda?????? Nagyából tudtam Arwen szerepét, de ilyeneket még nem. Mi az, hogy Aragornt megölik az orkok?? 8O Biztos majd valki hősiesen megmenti?? És ki lesz az a Morwen??? Hmm kicsit átlett alakítva.

Több
22 éve 5 hónapja #64963 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ezeket tudtam meg Arwen szerepéről a 2. részben: (forrás: asszem a www.theonering.net ) (bocs, ha már tudjátok... :oops: :oops: )

"Elrond, Arwen, és sok más völgyzugolyi tünde elhagyja otthonát, mert már nem találják biztonságosnak.
ELROND: "Szarumán orkjai közelednek, és félek, hogy ez az árnyék meghaladja erőnket. Keletre megyünk, Lothlórienbe, és ott várjuk meg a végzetünket."
Mielőtt elindulnak, Arwen összeszedi a Narsil darabjait.
Arwennek látomásai vannak utazás közben. Mikor megérkeznek Lórienbe, elmondja ezt Galadrielnek, aki felajánlja, hogy nézzen bele a tükörbe. Arwen végignézi egész kapcsolatát Aragornnal, kezdve a legelső talákozásuktól sok bolog időn át <<gondolom, itt lesz az a puszizkodós kis jelenet a naplementében :P >> egész addig, míg elváltak Völgyzugolyban. Aztán meglátja Aragornt a Helm-szurdokban. Esik az eső, és Aragornt rengeteg uruk-hai veszi körül, akik megölik őt.

<<NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: >>

Ezt látva megkéri az apját és Galadrielt, hogy küldjenek segítséget. Beleegyeznek, és elindul egy csoport, élén Haldírral. Arwen is akar menni, de Elrond nem engedi."

Ezek után, gondolom, Arwen mégiscsak meglóg, és aztán jön az ismert csatajelenet, Haldír halála :cry: :cry: :cry: , meg a Morwen-ügy :P :P :wicked: :wicked: :twisted: :twisted: (A palantírról nem is beszélve, de lehet, hogy az már a harmadik rész... :oops: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #64779 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát,meg ha most mindenki felháborodik!akkor is már kész a film,nem fogják néhányezer(millió? :wink: ) rajongó kedvéért átdolgozni! :(

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #64671 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Pj meglehetősen öntörvényű, attól tartok! De lehet ám, hogy azért van így, mert az asszony, aki az egyes számú fkönyvíró, így írja át a dolgokat, szegény PJ meg a családi béke érdekében nem mer szólni... Csak dolgozik...

Több
22 éve 5 hónapja #64667 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Xany:oké,hogy felháborodás volt,de elértünk vele bármit is?Nem,mivel sztem valójában magasról tesznek a rajongók elvárásaira durván fogalmazva-legalábbis egyre inkább úgy tűnik...

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 5 hónapja #64661 Írta: Undómiel
Hát a látottak alapján nagyon sokat változtatott... Én ennek nem igazán örülök. Nekem az eredeti is megfelelt volna...

Több
22 éve 5 hónapja #64658 Írta: xany
Azért, annyira csak nem íra át. Reméljük!!!!!!!! Különben a rajongók leszedik a fejét. emlékezzetek csak milyen felháborodás volt a FOTR után, hogy így megváltoztatta Arwen szerepét és hogy kicsit hozzá tett a Éowynéból.

Több
22 éve 5 hónapja #64652 Írta: Undómiel
Hát, kicsot furcsa, nem tudom, hogy sül majd el. Remélem nem túl rosszul...

Több
22 éve 5 hónapja #64647 Írta: Tar-Ancalime
Teúristen,pj teljesen lekoppintja/ellopja Éowyn szerepét,csakhogy Liv többet játsszhasson????!!!!!nem hiszem el.Ha ez tényleg igaz,Tolkien foroghat a sírjában.

Albert Einstein

Több
22 éve 5 hónapja #64632 Írta: Undómiel
A könyvbeli Arwen nem hiszem, hogy megszökős típus lenne... De a TTT-ben, ill. PJ-nál semmi sem biztos...

Több
22 éve 5 hónapja #64609 Írta: Narië
Én azt még nem tudom,hogy a Helm-szurdokos rész pontosan hogy lesz beépítve a történetbe,lehet hogy elszökik vagy valami ilyesmi.Nem?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #64395 Írta: Tar-Ancalime

xany írta: Tényleg elég lett volna az amikor aragornnal áll a hídon meg ott a ketté tört krdnál, de Frodó megmentése már sok. Ja és zt nem értem, ha Elrond úgy oda van a lányáért, és csak egy királyhoz hajlandó feleségül adni, meg fél Közép Földe urához, akkor miért küldi ki a Nazgúlok közé, és miért engedi, hogy a lánya Helm-ASzurdoknál harcoljon?

Pontosan itt a logikai bukta-ezt szajkóztam én is!Peter jackson jobban tenné ha kissé utánagondolna,megállja-e egyáltalán a helyét az ő története-merthogy ez nem Tolkiené,az biztos....
Éowynról meg annyit,hogy nemcsak hogy nem lesz poén,de ez a Miranda....Mindjárt szétverem a klaviatúrát.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Albert Einstein

Több
22 éve 5 hónapja #64390 Írta: Undómiel
Hát, a könyvbeli Elrond nem engedte volna meg, de apuka numero2, alias PJ igen. Nem nagyon értem...

Több
22 éve 5 hónapja #64385 Írta: xany
Tényleg elég lett volna az amikor aragornnal áll a hídon meg ott a ketté tört krdnál, de Frodó megmentése már sok. Ja és zt nem értem, ha Elrond úgy oda van a lányáért, és csak egy királyhoz hajlandó feleségül adni, meg fél Közép Földe urához, akkor miért küldi ki a Nazgúlok közé, és miért engedi, hogy a lánya Helm-ASzurdoknál harcoljon?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.702 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére