Arwen (Liv Tyler)

Több
22 éve 6 hónapja #58526 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Gyűrűk Urás szerepjáték-könyvet (meg a kártyát is) szerepjáték-boltokban lehet venni. Pesten van ilyen egy csomó, pl. a Silverland. Címeket nem tudok, de van itt egy szerepjátékos topic is valahol. Sőt, a nagyobb könyvesboltokban is lehet kapni szerepjáték szabálykönyveket. Kezdő szerepjátékosoknak a MERP (Middle Earth Role Play) elég nehéz lehet, annak nagyon bonyolult a szabályrendszere. De az infók miatt is érdemes megvenni. És vannak mindenféle kiegészítő szabálykönyvek is, nekem a Középfölde Kincsei van meg, abban le van írva az összes varázstárgy. Elvihetem a kószás talira, ha akarjátok.

A szerepjáték-kártya alapvetően egy gyűjtögetős stratégiai kártyajáték. Egy ún. alappaklival (általában 60 lapos) már el lehet kezdeni játszani, és utána lehet hozzá venni kiegészítő paklikat (ezek 10-12 laposak szoktak lenni). Nagyon szórakoztató játék, nem kell hozzá csapat, mint a szerepjátékhoz, elég 2 ember. És sose lehet előre tudni, mit lép a másik, még ha ismernéd is a lapjait. Én régebben Magic the Gathering-et játszottam, most gyűjtök a Gyűrűk Urásra.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #58086 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
csá öcsi!!!
tényleg nemtom honnan írsz, de ez sanja nem a családi ügyek megdumcsizására szolgáló topic, szóval ...!!!!!
egyébként nagyon király, hogy elhíresztelted, hogy tesók vagyunk, mostantól éghet a fejem miattad is , nem csak magam miatt!! :twisted: :twisted:

na , hogy azé írjak valami normálisat is: ugye a hobbitoknak is volt dublőrjük???
mert néhány jelenetben (pl.mikor Boromir tanítja őket harcolni) szerintem látszik,hogy "törpe" (bocs, nem tok máshogy fogalmazni) növésű emberek helyettesítik őket!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #57941 Írta: Legolas
Legolas válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Üdvözlök mindenkit!!!
A nővéremnek (naughty) igaza van! Csak azt nem tudom miben... :D
De komolyan!!! :!: :!: :!: :!:
naughty, majd otthon elmondom, hogy honnan írok most, csak ne mond el anyának... :lol: :wink: :wink: :wink: :lol:
Köszönöm... Szervusztok...
Nézze meg mindnki a kövi honlapot: www.larkinor.hu/
Sziasztok...

Több
22 éve 6 hónapja #57807 Írta: Joanna
Joanna válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Vic, kérlek tedd be még1x Arwen dublőrének a képét!! Mert a régit nem hozza le nekem a gép :? :? :? :?

Köszi

A lányok azért nem látják meg soha a herceget, mert mindig a fehér lóra koncentrálnak!!

Több
22 éve 6 hónapja #57804 Írta: naughty
sajnos fogalmam sincs, mert az egyik ismerősünk adta még nagyon régen kölcsön, amikor még azt se tudtuk mia az a GYU, és nemrég találtuk meg a könyvespolcon!! (elfelejtette visszakérni)
most éppen a barátnőm kérte kölcsön!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #57797 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Olyat hol lehet szerezni? Mármint könyvet? :D

Több
22 éve 6 hónapja #57790 Írta: naughty
:oops: köhömmm... szóval én sem tudom igazán,hogy mi az!!
az a fiú , aki nekem mondta nem GYU fan, csak tudja,hogy én az vagyok és ezé mondta,de ő sem tudta igazán ,hogy mi az!!
meg kéne nézni egy ilyen magic boltban!

egyébként nekünk van GYU szerepjáték könyvünk!
nem szoktam játszani vele, de nagyon sok info van benne!!
minden faj jellemzői le vannak írva...stb... :D :D

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #57700 Írta: Kyra
Kyra válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
jaj,Vic!!!ezek a lovas képek!gyönyörűek!Asfaloth meg álomszép!!

Namárie!
Nurcúwen

Több
22 éve 6 hónapja #57219 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tudom, hogy bután hangzik, de mi az a szerepjáték-kártya? 8O
Nálunk a fiúk inkább fociznak az osztályba, a lányok(rajtam és egy-két lányon kívül) magukkal vannak elfoglalva. Úgyhogy nem nagyon van kitől megudnom. :roll:

Több
22 éve 6 hónapja #57200 Írta: naughty
Vic: ez szerepjáték-kártya??? csakmert az egyik osztálytársam mondta,hogy lehet GYU-s szerepjáték-kártyát kapni, de én még nem láttam!!
nekem csak ilyen sima memo kártyám van!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #56839 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
És még valami...
Nemsokára lehet majd kapni a Realms of the Elf-lords kártyacsomagot, ami kifejezetten tündés pakli lesz.
Bővebb info:
www.decipher.com/lordoftherings/index.html

Ez az első kártya, amit ebből az új pakliból látni lehet:

www.nine-walkers.de/downloads/Arwen2.jpg

Több
22 éve 6 hónapja #56835 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Láttátok már ezt a képet?

klikk ide

És ezt?

klikk ide

Ezen a képen pedig Arwen dublőrét látni:

vágta - klikk ide

Több
22 éve 6 hónapja #56540 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sil:
megint csak köszönöm! :P :P

Ami azt illeti, mindenkinek írok, így több az esélyem, hogy kapok is v.kitől. :roll: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 6 hónapja #56534 Írta: Sil

hódica írta: Aki tudja Liv autógrammcímét please küldje el nekem!
Köszi! :P :D :P

Nahát, mindenkinek írni akarsz?

Liv Tyler
233 Park Ave. S., 10th Floor, New York, NY 10003
USA

Tears unnumbered

Több
22 éve 6 hónapja #56517 Írta: hódica
Aki tudja Liv autógrammcímét please küldje el nekem!

Köszi! :P :D :P

Több
22 éve 6 hónapja #56057 Írta: Sil

hódica írta: Szerintem teljesen normális, hogy egy kicsit felszedett.Végülis 1,5 évig fogyózott Arwen miatt.Miért fogyókúrázna tovább?A vőlegényének így is tetszik(miért is ne tetszene), akkor meg mi értelme lenne?Sztem amugyis max 7 kilóval több(a storys kép alapján).

Még valamikor januárban olvastam németül, hogy saját bevallása szerint 15 kilót hízott, mert ő úgy érzi jól magát, és a film miatt nem lehetett több 57 kilónál, ami a magasságához képest elég kevés.

Tears unnumbered

Több
22 éve 6 hónapja #56051 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hoppá!
Sajnos nem sikerült belinkelnem! De azért azon az oldalon körülnézhettek, hátha találtok vm.-t. És még egyszer bocsi! :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 6 hónapja #56048 Írta: Augustíne
Sajnos csak ezt találtam, de ez nem olyan nagy szám! :?
www.lovelylivtyler.com/showpic.html?url ... her_fiance
Szegényke itt elég csúnya (ha jól tudom, aki mellette énekel az a vőlegénye). :twisted:

Több
22 éve 6 hónapja #56031 Írta: Augustíne
Sziasztok!
1. A vőlegénye Royston Langdon.
2. Erre sajnos nem tudom a választ, de az a lényeg hogy a filmben nem látszik.
Egyébként ha vártok egy kicsit, a neten megpróbálom megtalálni azt a képet. Benne van a 100×Szép Márciusi számában, a 14. oldalon is.

Több
22 éve 6 hónapja #55987 Írta: Undómiel
1, Ki a vőlegénye?
2, Miért nem találtak olyan színésznőt a szerepre, akinek nem kell másfél évig fogyizni? :twisted:

Több
22 éve 6 hónapja #55933 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Persze egy kövér nő is lehet szép,nem akarom bántani Livet-de azért nem illik rá a "karcsú istennő" jelző..-csak hogy tisztázzuk.Egyébként én nem bírtam volna ki másfél évet-még 1 hetet sem(én persze karcsú vagyok ) Ha mást nem ,ezt tisztelem benne,bár biztos körbeugrálták a táplálkozáskutatók meg miegymás-hát ez a szöveg nagyon összefüggő lett..

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 6 hónapja #55871 Írta: hódica
Szerintem teljesen normális, hogy egy kicsit felszedett.Végülis 1,5 évig fogyózott Arwen miatt.Miért fogyókúrázna tovább?A vőlegényének így is tetszik(miért is ne tetszene), akkor meg mi értelme lenne?Sztem amugyis max 7 kilóval több(a storys kép alapján).

Több
22 éve 6 hónapja #55719 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem semmi baj sincs Livvel. Ha felszedett pár kilót, hát felszedett. Majd leadja. Bocsi, de nem tudok a kövér Livről képet küldeni, de én asszem vmelyik osztálytársam újságjában láttam róla képet.

Több
22 éve 6 hónapja #55667 Írta: naughty
kösz, de nem szoktam rendszeresen venni a story-t úgyhogy erről most lemaradok!!! :?
DEAZÉÉÉ , HA VALAKI TALÁL A NETEN EGY KÉPET RAKJA BE!! :D

:twisted: :twisted:
DE SZEMÉT VAGYOK!!! DEHÁT A NEVEM NAUGHTY!!!! :wink: :wink:
A KIS CSÍÍÍNTALAN!!! :roll: :P :P :wink:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55602 Írta: Undómiel
Szerintem is van durván 15 amit felszedett. :( Ha érdekel Titeket, már a meglehetősen híres dél-francia filmfesztiválon is úgy nézett ki szegény, mint egy kismama. ( www.lordoftherings.com )

Több
22 éve 6 hónapja #55506 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A Storyban benne van. At hiszem a 2 héttel ezelőttibe vagy az azutániban volt benne.

Több
22 éve 6 hónapja #55488 Írta: naughty
valaki rakjon már be egy képet a dagi liv-ről!!!
olyan kíváncsi vagyok!!! :twisted: :twisted:
naja, én beszélek itt!!!!
de remélem orli is látta mááá íígy!!! :P

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #55386 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nemtom,szerintem 20-30at nem.Kb 6-7 lehet az...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #55265 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Most nem akaorm Livet védeni, de sztem egy ...nem mondom, hogy kövééér... khmmm... testes lány/nő is lehet szép. Pölö láttam egy husi csajt a vonaton, és szerintem szép volt.
Bár lehet hogy ezt azért mondom, mert nem vagyok egy nádszálvékony valaki. :oops:
De azért egy Liv se... :roll:

Több
22 éve 6 hónapja #55193 Írta: Dwin Odiff
Dwin Odiff válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A hír igaz. Láttam róla képeket. De még így is SZÉP! 8)

„Isten nem vagyok,s ha elpackáztam
ne is legyek más,csak önmagam.
Kormányozzon,ha győzött!”

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.761 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére