-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Galadriel (Cate Blanchett)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2422
Írta: Anonymous
Szerintem is kissé elrontották a szerepet mert kegyetlenül megnyirbálták...Meg Lorient is és az egész Tündés dolgot.Szerintem Galadriel szép és a megkisértéses részben meg nagyon is az és nekem nagyon tetszik de Gimli szerelme tényleg hiányzik
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2421
Több, mint egy napja volt itt!! Jókor hívod!!!
)))))))))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2419
Mit szóljak én a Szőke Herceg ként ismert vámpír, amikor barna hajjal filmesítettek meg?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2418
Szerintem több napfény kellett volna az otthonomba,meg magamat se teljesen igy képzeltem el...(lehet hogy identitászavarom van:-))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2417
Vic! Ezer hála ezért az oldalért! Olyan képeslapot találtam a Kedvesemnek...!! Rögtön pstáztam is neki. Mégegyszer KÖSZI!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2416
Jó ez az oldal, csak sikerült beilleszteni!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2415
Utolsó próbálkozás, mert már rájöttem, hogy mi a hiba. A http:// lemaradt az előbb... csak előjön végre... <a href=http://www.elvishtranslator.com/> klikk ide utoljára
Húzok is erről a topicról, mert a végén off leszek... :(
Vagy már vagyok?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2414
Mi a fenét csinál ez a gép??? Egészen mást rakott be hivatkozásként...<br> <br>
www.elvishtranslator.com
<br> <br> vagy <a href=http://forum.supergamez.hu/www.elvishtranslator.com> klikk MOST ide
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2413
Még egyszer elnézést a Legolasért... éppen az itteni hozzászólásokat olvasgattam, és közben megláttam azt a képet.. és ide raktam be. De ezt most korrigálni szeretném, úgyhogy <br> <br> <a href=http://forum.supergamez.hu/www.elvishtranslator.com> klikk ide
Gyönyörű mozgóképek vannak itt Galadrielről, érdemes megnézni :) )
Egyébként Galadriel a filmben szerintem nagyon szép volt és nagyon félelmetes. Többet nem merek nyilatkozni a témában, csak a DVD után, amikor minden jelenetét láttam már... :) )
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2412
ó, tudhattam volna... valami Lórienest v. Galadrielest vártam... de szerintem van ennél szebb kép is, bár azt te, Vic, már biztosan láttad
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2411
ÁÁÁÁ! Eltévedtem, ennek nem itt van a helye... tényleg hülyülök. Bocsi mindenkinek...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2410
Hórusz Szerelmére! (ÉSzAH, ezt eltanultam Tőled, bocsi...de a Te esetedben ennek sokkal több az értelme...
))))<br> <br> Találtam valami gyönyörűt, de nem tudom elhinni, hogy még eddig nem láttam:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/cgi-bin/i/legolas/legolas155b.gif> klikk ide
Vagy csak én vagyok a hülye? Ti láttátok már valahol ekkorában ezt a képet?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2409
Nekem tetszett a filmbéli Galadriel. Főleg azért, mert teljesen superhumán volt, ha értitek mire gondolok. Abszolút nem volt emberi és ez volt benne a jó. NAGYON TÜNDE VOLT!!! Személy szerint én úgy gondolom, hogy szép volt a filmben, csak kár volt műkörmöket rátenni, főleg olyanokat, amelyeken ennyire látszott, hogy mű. Engem a ruhái is lenyűgöztek és az, hogy ragyogott, amikor megjelent. Nekem bejött az alapján amit a könyvben szereplő leírás sugallt. Jó választás volt. <br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2408
Jaja!<br> Majdhogynem oylan volt, mintha..nem is tudom... az egész Lórienbeli látogatásuk, a vége kivételével, olyan volt, mintha elrabolta őketvalami gonosz hatalom...szóval, nem oylan ltt, amit várna az eber.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2407
Nekem is az egyetlen csalódást Lórien okozta. Szerintem túl sötét lett. Főleg a többi helyszínhez képest (pl: Hobbitfalva vagy Völgyzugoly)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2405
jaja...hogy a Cinemát vagy Voxot idézzem, Frodót hozza a Mikulás:-)<br> Én mondjuk csak azon csodálkoztam, hogy Lórien inkább félelmetes lett a filmben, mint szép, volt benne valami ijesztő...persze lehet, hogy csak én látom így, de ha pl. Völgyzugolyra így rátrafáltak, akkor egy kicsit megerőltethették volna magukat itt is...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2404
Nembaj, addigra kiolvsom a méásik két kötetet is...;o)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2403
én nem. Nekem már akkor végem volt, amikor Frodónak mondta hogy 'te is láttad a Szemet' és bevillantak a szemei, na akkor megállt bennem az ütő, és mire magamhoz tértem, már nagyban <br> lobogott a ruhája. De akkor én ott majdnem sírtam, hogy mér rontották el a gyönyörű Lórient azzal, hogy csak ennyit mutattak belőle...
azért én még bízok a kimaradt és -naggyonremélem- bekerülő jelenetekben. <br> Ja, és a 3. részben! Mertugye elvileg ott is szerepel Galadriel. Hú de messze van az még.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2402
Én szabájosan megijedtem a csajtól, amikor a foszforeszkáló ruhában zölddé vált.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2400
Galadriel nagyon jó volt, míg meg nem szólalt,a képeken, amiket a film előtt láttam, nagyon tetszett. A filmben sem a színésznő rontotta el a szerepet, a baj az, hogy csak azok a jelenetek maradtak benn, amikor épp 'félelmetes'. És ráadásul még Gimli szavai Lórien előtt- teljesen beigazolódtak, borsódzott a hátam az egész Lórien-rész alatt, pedig ott kellett volna igazán elámulnunk a hely szépségétől, jobban, mint Völgyzugolynál.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2399
Nekem tetszett Galkdriel, csak a megkísértése nem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2398
És sztem a filmben is szép volta csaj, bár én nem tudhatom mit gondolnak a hapsik róla ,de sztem illett a szerep rá!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2397
Szerintem ha valakienek meg kellett volna kapni a gyűrűt, akkor neki kellett volna, mert sztem a műben ő a leghatalmasabb, és leg'fenségesebb' szereplő!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2396
Hiába látjuk a teljes lórieni verziót, ha egyszer a hivatalos mozifilmből kihagyták, akkor az, aki most ismerkedik Középföldével, elég furcsa benyomásokat kapott...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2395
Addig ne nyilatkozzunk, amíg nem látjuk a teljes lórieni verziót.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2394
Tudod mi volt a baj? Hogy kihagyták azt a részt amikor a Gimli beleszeretett
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2393
Amúgy nem volt rossz Ms. Blanchett, de amit muveltek vele, az szörnyunek is mondható... Az egyetetlen értékelheto megmozdulása a búcsúzás volt...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Oldalmegjelenítési idő: 0.560 másodperc