- Köszönetek: 4
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
De egyébként mindenféle infót megtalálhattok róla MAGYARULRanamarth írta: Csáó!Én ,mivel aláírás mániás vagyok szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki írni nekem egy Viggo címet?!
Amúgy meg a cinema egy oldalas cikkében,azt mondta az egyik kiállításáról,hogy:"...tudom,hogy nem a képeim miatt jöttek-kajánul mosolyog :evil3: .-De ha már egyszer eljöttek,akkor remélem,hogy tetszett nekik.De ha nem,hát nem!"
Bocsi,hogy ezt csak így beszúrtam,de nekem nagyon tetszett! :itscool:
"Renich i lú i erui govannem?":arwen1:
"Nauthannen i ned Ól reniannen" :aragorn3:
a www.tar.hu/viggom oldalunkon (már amikor a tar.hu műxik...)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy meg a cinema egy oldalas cikkében,azt mondta az egyik kiállításáról,hogy:"...tudom,hogy nem a képeim miatt jöttek-kajánul mosolyog :evil3: .-De ha már egyszer eljöttek,akkor remélem,hogy tetszett nekik.De ha nem,hát nem!"
Bocsi,hogy ezt csak így beszúrtam,de nekem nagyon tetszett! :itscool:
"Renich i lú i erui govannem?":arwen1:
"Nauthannen i ned Ól reniannen" :aragorn3:
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Findulias
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ranamarth írta: Findulias,nekem meg van a 4lotr DVD.Pontosan,hol van ez a bővítmény,amit mondtál? :
A 2-es extra-lemezen => Forgatás => A szereplők szövetsége
Itt mindenki sztorizik, és kb az egyharmadánál jön Viggo.
Jó szórakát!
Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Sil
- Nem elérhető
Ocean of Fire, ez annak a sivatagi távolsági lóversenynek a neve.Nimrodel Melian írta: A tűz óceánja [size=9:1e69eiro]/honnan jön ez a cím?/[/size]
Egyébként Viggo meg is vette T.J.-t, és hazavitte. Viszont az a két ló, amelyiket a Gy.U. után vett, még Új-Zélandon lakik. És a legújabb könyve is a lovakról szól.
Tears unnumbered
- Coralie
- Nem elérhető
„Mortensen legjobb partnere
Mire van szüksége egy jó színésznek ahhoz, hogy igazán jó legyen? Egy másik jó színészre: egy inspiráló partner fél siker. Viggo Mortensen alig hagyta el Középföldét, máris visszatér a mozikba. Ismét kalandort [size=9:37jpbqc0]/ismét... Aragorn kalandor?/[/size] alakít, ám ezúttal nem segítik különös társak, egyedül kel keresztüljutnia a sivatagon. Egyvalakire azonban most is számíthat [size=9:37jpbqc0]/na vajon kire.../[/size]: a lovára. A tűz óceánja [size=9:37jpbqc0]/honnan jön ez a cím?/[/size] (Hidalgo, hazai bemutató július 8.) ugyanis egy rettenthetetlen lovasról és egy megnyerhetetlen, hosszú távú lovas kalandversenyről szól. [size=9:37jpbqc0]/Eddig sok újat mondott./[/size]
A sivatagban töltött napok után az ifjú sztár azonban azt állítja, hogy ha jól játszott, azt leginkább kiváló társának, lovának köszönheti.
Ha a filmesek állattal dolgoznak, többnyire több egyforma lóra vagy kutyára érkezik megrendelés az idomárhoz - így mindig egy pihent, friss állat kerülhet a sztár mellé. Ezúttal azonban Mortensen lova olyan egyéniség, hogy nem volt lehetőség csalásra.
- T. J. (a filmben szereplő musztáng igazi neve) fantasztikus társ! - lelkendezett a forgatás végén Viggo Mortensen. - Mindenre pontosan reagált, mindent eljátszott, mindig figyelt rám. Egyéniség. Néha morcos, néha féltékeny vagy bíztatja az embert. Ha ö nincs, én is biztosan rosszabbul játszom. Így viszont bizonyítanom kellett neki is. A tűz óceánja nem tőlem jó, hanem a kettősünktől!”
És a hitelesség kedvéért: járt még hozzá egy ilyen kép is: elessar.us/files/wallpapers/viggo10.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Findulias
- Nem elérhető
A FOTR 4lemezes DVD-n vannak riportok, amikben pl arról nyilatkozik,
hogy egyszer igazoltatták a rendőrök, és a hátsó ülésen, bizony, ott volt a
kardja. Készült néhány jegyzőkönyv........
ha lehetőségetek van rá, nézzétek meg ezeket az extrákat, nagyon érdekes és mulatságos!
Ki is lehet kölcsönözni!
Namarie!
Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!
- Supersonica
- Nem elérhető
Lestatként
Lestatként a kárhozottak királynőjével
Dorian Grey-ként
- Niessa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ragoran írta: Penngaladiel:Kösszi,megvilágosodtam
szerintetek a 4.pont nem oan mítosz jellegű kicsit?Amúgy el tom képzelni Vigről.
Nem tudom, én simán el tudom képzelni Viggóról, hogy az erdőben bóklászik esténként, és hogy maga főz vacsorát! :biggrin2: ( bár az, hogy még vadászik is... 8O na, az elég érdekes!!)
- Ragoran
- Nem elérhető
szerintetek a 4.pont nem oan mítosz jellegű kicsit?Amúgy el tom képzelni Vigről.
- Amariel
- Nem elérhető
Renich i beth i pennen?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
1. Peter Jackson választása először Stuart Townsendre esett. Viggónak telefonon ajánlották fel a szerepet, miután Jackson rájött, hogy Townsend túl fiatal volt a karakterhez. A fia, Henry beszélte rá, hogy fogadja el, és másnap már a repülőn ült Új-Zéland felé.
2. A színészgárda szerint Viggo úgy tekintett a kardjára, mint a szerep megértésének kulcsára. Talán ez volt az oka annak, hogy mindenhová magával vitte.
3. A stáb elmondása szerint Viggo annak ellenére, hogy utolsó pillanatban csöppent bele a forgatásba és alig jutott ideje a felkészülésre, azonnal a legjobb kardvívóvá vált az összes színész közül.
4. A sajtóban megjelent cikkek alapján elmondható, hogy annyira mélyen kötődött az általa játszott szereplőhöz, hogy szokásává vált kóborolni az erdőben éjszakánként, vadászni és megfőzni a saját ételét, megjavítani a saját jelmezét és megélesíteni a kardját, mint ahogy Aragorn is tette volna.
5. Viggo fia, Henry statiszta volt néhány rohani jelenetben.
- Myriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sajnos.
Aiya Earendil, elenion ancalima.
Üdv néked Elendil, csillagok legfényesebbike!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Nyelvek és írások topicFelagund írta: büzsü:
Bocs, hogy megint beszólok, de az 'i aran' megintcsak (szvsz) sindarin móddal, és tutibiztosan hyarmen nélkül írandó...
A ninque alda jó, csak én inkább Alda ninquének mondanám...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
www.just-dreaming.com/estel/gall/lord65.jpg
www.just-dreaming.com/estel/gall/lord64.jpg
www.just-dreaming.com/estel/gall/wall03b.jpg
Ezek meg aranyosak:
1. Peter Jackson's first choice for Aragorn was Stuart Townsend. Viggo was offered the part by phone when Jackson realized Townsend was too youg for the character. He was convinced by his son Henry to accept the role: the morning after, he was on a plane to New Zealand.
2. According to the cast, Viggo saw his sword as the key to understand his character. That's probably the reason why he took it with him everywhere he went.
3. According to the crew, though Viggo was the last to join the troupe and thus had very little time to train, he instantly became the most skilled swordman of the cast.
4. According to the press, he was so deeply bound to the character that he used to wander in woods by night, camp under the moonlight, hunt and cook his own food, repair his own costume and sharpen his own sword, just the way Aragorn would have done it.
5. Viggo's son, Henry, played as an extra during some scenes in Rohan.
És gondoljatok bele, most ezt is bámulhatnánk ehelyett!!!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Bocs, hogy megint beszólok, de az 'i aran' megintcsak (szvsz) sindarin móddal, és tutibiztosan hyarmen nélkül írandó...
A ninque alda jó, csak én inkább Alda ninquének mondanám...
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Épp a múltkor vetettem fel a Boromir-topicon, hogy vajon akkor Aragorn viseli-e Boromir karvédőjét?
Merthogy én mindig gondoltam, hogy annak lesz még szerepe..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
aureentuluva2004.125mb.com/aragorn1.html
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ragoran
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ha még érdekel háttérkép, majd küldök, csak írjátok.....
- Ragoran
- Nem elérhető
büzsü:tök jó,mi van a kép alá írva?Kb el tom olvasni csak nem pontosan...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hú...egész beleborzongtam!
S kíméli kérges lábait,
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
aureentuluva2004.125mb.com/aragorn.html