- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Ilweran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ez olyan édi!!!!!! Persze nem tom, mennyire kell komolyan venni az ilyen cikkeket , de Viggoról tényleg el tudom képzelni, hogy ezt nyilatkozta...... :itscool: Ez olyan emberi és őszinte, egyáltalán nem "sztáros...."
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
Eldafinde írta:
Konyhatünde írta: A hétvégén szombat este a királyi magyar 1-en volt egy film Viggóval; azok közül, amelyeket eddig láttam tőle, ez volt a legértelmesebb. Amúgy asszem ismétlés, és az volt a címe, hogy Drakley Noon passiója. Tök érdekes volt, tele volt szimbólumokkal szerintem. Aki látta, az tudja, hogy nem Vig volt a főszereplő (de persze nem hagytak ki egy kis ágyjelenet belőle )
Szóval ki látta és hogy tetszett?
Mae govannen!
Én láttam, és nem tudok más jelzőt mondani rá, mint hogy érdekes.
Olyan fura volt, nem ilyenre számítottam.
Biztos annak is volt valami jelentősége, hogy Viggo néma volt (talán a tehetetlenség kifejezésére?).
Felvettem gépre, úgyhogy ha minden jól megy, fotózok belőle.
Tipikus művészfilm. Mondjuk én csak a végét láttam, de az is éppen elég volt. 8O
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Konyhatünde írta: A hétvégén szombat este a királyi magyar 1-en volt egy film Viggóval; azok közül, amelyeket eddig láttam tőle, ez volt a legértelmesebb. Amúgy asszem ismétlés, és az volt a címe, hogy Drakley Noon passiója. Tök érdekes volt, tele volt szimbólumokkal szerintem. Aki látta, az tudja, hogy nem Vig volt a főszereplő (de persze nem hagytak ki egy kis ágyjelenet belőle )
Mae govannen!
Én láttam, és nem tudok más jelzőt mondani rá, mint hogy érdekes.
Olyan fura volt, nem ilyenre számítottam.
Biztos annak is volt valami jelentősége, hogy Viggo néma volt (talán a tehetetlenség kifejezésére?).
Felvettem gépre, úgyhogy ha minden jól megy, fotózok belőle.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem tudom, kire céloztál, engem spec Viggo teljesen hidegen hagy Tisztelem mint színészt, mint embert, de ennyi, és akkor is boldogan halok meg, ha soha az életben nem találkozok veleKriszana írta: Most őszintén, mesélje már el nekem valaki, hogy miért cikis egy ilyen reklámfotó (A CSAJNAK?????), ahol a filmbéli két főszereplő átkarolja egymást, és mosolyognak a média kedvéért?
Kinek cikis? És Miért?
Mert van néhány elvetemült rajongó, aki őrülten féltékeny, és mindent megtenne azért, hogy a csajszi helyében legyen?
A kép meg szerintem eléggé muris, hagyjuk akkor a cikis szót Lehet, hogy csak egy rosszul elkapott pillanat, de szerintem a csajra nem vet jó fényt a szitu, amit a testbeszédük sugall
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Képzeljétek el: Rajongó: Szia Viggo! Elmesélnél nekem vmit az érzéseidről?
Viggo peeeeeeersze nem rohanna el ez elől az őrült elől.....
- Jocii
- Nem elérhető
A képen a Hidalgo Női főszereplöjével van Viggo , és gondolom valoban a reklám kedvéért is van ez.
A sztárok tudják jol , hogy Média az életük része , és egy ilyen kép még nem a kellemetlen kategoriba tartozik.
Annál kellemetlenebb számukra mikor pletykálkodnak roluk , vagy nagyon intim kérdéseket feszengetnek.
Ami meg az elvakult rajongokat illeti , nos a sikitozo , ájuldozo , mindenre elszántak valoban riaszto hatással vannak .
És valahol meg is értem a sztárokat.Ők is emberek , és jobban örülnek egy rajongoval normális beszélgetésnek , mint az I love Viggo kiáltásoknak sikitozással felspékelve.
Szerintem ők szeretik is azt , ha egy ember ugy megy oda hozzájuk , hogy : igen ő is egy ember , csak kicsit különlegesebb .
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
nonlocal.net/clips/prophecy/prophecy-useit.mov (4,2 MB)
nonlocal.net/clips/prophecy/prop ... hme001.mov (12,9 MB) - vigyázat, ebben van az a rész, amikor kitépi és megeszi Gábriel szívét... (Meg a "szeretlek, szeretlek, jobban, mint Jézus"...)
(Sajnos a rózsás jelenet nincs benne, az közvetlenül az 1. videó előtt lenne...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Most őszintén, mesélje már el nekem valaki, hogy miért cikis egy ilyen reklámfotó (A CSAJNAK?????), ahol a filmbéli két főszereplő átkarolja egymást, és mosolyognak a média kedvéért?Penngaladiel írta: Annál cikisebb a kép SZVSZ... mármint a csajnak.
Kinek cikis? És Miért?
Mert van néhány elvetemült rajongó, aki őrülten féltékeny, és mindent megtenne azért, hogy a csajszi helyében legyen?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Sorel
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Mondjuk ezen a képen látszik, hogy Viggo eléggé kelletlenül állt a dologhoz, és egy ilyen képnek én sem örülnék. De akikkel én találkoztam, azok mind őszintén kedvesek voltak, és ez látszik is a képeken, ezért szívesen nézegetem őket és a szívem ilyenkor átmelegszikTinúviel!Tinúviel! írta: Artemisz: Egyet értek...az a szar a sztár és rajongó viszonyban, hogy a sztár nem azért öleli meg a rajongót, mert szereti vagy ilyesmi, mert az ölelésében nem nagyon vannak igazi érzelmek, max. hála...de a rajongó szíbő öleli meg..és később mikor végig gondolja, nem is fog neki annyira tetszeni a dolog
- Ragoran
- Nem elérhető
nekem 1idő után tiszta paranoiám lenne v üldözési mánia v h hívják...szal elég idegesítő lehet,ha nemtod,h a pézed,hirneved v csak 1xűen a magad miatt jön oda vki hozzád..
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ragoran
- Nem elérhető
Mondjuk jó kérdéés,h mit lehet kérezni tőle ami érdekes és válaszol is rá..
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ragoran
- Nem elérhető
És mien uncsi lehet Vignek ha folyton öleletnie kéne a sok rajongóját...mint egy bábú,abban nem lenne semmi személyes.ettől nem kerül senki közelebb ,,imádottjához".inkább megkímélném ettől..
Akkor már inkább dumálnék vele 10percet,annak több értelme lenne.Bár gőzöm sincs mit mondanék és h tudnék-e 1általán vmit mondani
- Adelard
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Lányok, ne legyetek már ilyen naivak!!Ragoran írta:
jocii írta: ki cserélne a hölggyel ?
Ki nem cserélne?;o)
Totál látszik rajta, hogy csak udvariasságból fogja a csaj derekát, az tapad oda őhozzá!
Én idáig nem süllyednék le.....
Ez mért lesüllyedés? Én akkor is cserélnék
Konyhatünde: Én is láttam, de nekem maga a film nem tetszett túlzottan, csak Viggo az mondjuk igaz hogy érdekes volt
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Jocii
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Artemisz: Egyet értek...az a szar a sztár és rajongó viszonyban, hogy a sztár nem azért öleli meg a rajongót, mert szereti vagy ilyesmi, mert az ölelésében nem nagyon vannak igazi érzelmek, max. hála...de a rajongó szíbő öleli meg..és később mikor végig gondolja, nem is fog neki annyira tetszeni a dolog
részben egyetértek ezzel , de szerintem vannak kivételek is.
Bár Viggo nem fog ezek közé tartozni,de vannak olyan sztárok ,akik egy pár rajongoval egész közeli kapcsolatba kerülnek .
DE ez nagyon ritka
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Artemisz
- Nem elérhető
Lányok, ne legyetek már ilyen naivak!!Ragoran írta:
jocii írta: ki cserélne a hölggyel ?
Ki nem cserélne?;o)
Totál látszik rajta, hogy csak udvariasságból fogja a csaj derekát, az tapad oda őhozzá!
Én idáig nem süllyednék le.....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Jocii
- Nem elérhető
Ragoran írta:
ez elég vicces;o)nem tudja vki hol van ez?
Adelard jol irta , ez a Hidalgo Amerikai premierjén készült , ha jol emléxem március 1-én volt , és meghivott
több GYU szereplőt is a rendevényre.
pár kép még a HIdalgo premierrol ,bocsánat ha voltak már ...
Viggo HIdalgoval
Viggo és Omar S.
Viggo és filmbéli két partnere
ki cserélne a hölggyel ?
Viggo , filmbéli hölgypartnere és egy ismert arc a GYU-bol
Viggo Hidalgoval
és egy ráadáskép
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Ragoran: Én elhiszem, hogy szar lehet...sőt meg tudom érteni....De ezt el kell viselni...nincs más választása...még ha szeretné sem! Szegény!
Artemisz: Ez a kép nagyon, de nagyon szívbe markoló
img17.photobucket.com/albums/v50 ... nnon15.jpg De ez a kedvenc képem a ROTK-ból! Gyönyörű és olyan...emberi! (ne tévesszen meg senkit...ezek örömkönnyek )
- Adelard
- Nem elérhető
Ragoran írta: Saint:benne volt a cikkben:juli.8...
Soksok kép,mindmind szép;o)
Sil írta: Úgy érted, hogy "A si i-Dhúath ú-orthor, Aragorn. Ú or le a ú or nin."?
És ez mit jelent?
Július 8 az olyan messze van még
Azt hiszem , azt jelenti: A sötét árny még nem ért el minket, Aragorn. Se téged, se engem.
valaki javitson ki ha nem igy van..
A lovas kép szvsz a Hidalgo premierjén készült
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ragoran
- Nem elérhető
Soksok kép,mindmind szép;o)
Sil írta: Úgy érted, hogy "A si i-Dhúath ú-orthor, Aragorn. Ú or le a ú or nin."?
És ez mit jelent?
Tinúviel!Tinúviel! írta: Mondjuk Viggo sem gondolhatja komolyan, hogy egy ilyen kolosszális szerep után nem Aragornnal(...)fogják azonosítani
Persze,ez vár6ó volt és gondolom számított is rá vmennyire,de azért gondolj bele,ha téged folyton azonosítanának egy szerepeddel..Ez oan,mint amikor a magyar sorozatok szereplői szembejönnek veled az utcán,akkor akaratlanul is úgy gondolsz rájuk ahogy a TV-n keresztül +ismerted őket...
madredista;o))
ez elég vicces;o)nem tudja vki hol van ez?
- Artemisz
- Nem elérhető
Ojajaj! 8O 8Okriszana írta: www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?ArticleID=...34-aa1c-9390109e1a2b
Kriszana nem lehet ultragonosz, ha ilyenekkel kedveskedik nekünk!!
Én már a Hidalgo-t is alig várom!
Na de ez! Viggo-t hallani spanyolul beszélni! Ez az élmények csúcsa volna!
(Tyű, de elcsacsognék vele egyszer.. [size=9:301k7y77]Álmodik a nyomor...[/size] )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Artemisz
- Nem elérhető
img17.photobucket.com/albums/v50 ... nnon15.jpg
Hihetetlen!
(meg az is, hogy nem voltak képesek hozzávágni egy Oscart.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!