Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 10 hónapja #161712 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mindegy, én megnézem. :wink:
Istenemeztéllegnemnormális Sil! :twisted:

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161710 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Nem főszereplő. De szerepel benne... :wink:

De ugye többet mint a Kis Szemtanú-ban? :roll:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #161691 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Tinúviel!Tinúviel! írta: A Vadnyugat fiai 2.-nél a szereplők között, miért nincsen feltűntetve Viggo? Nem főszereplő? Csak egy ilyen mellékszerepe van benne? :cry:

Nem főszereplő. De szerepel benne... :wink:

Jajdenemnormális ez a Viggo, istenem... :lol:
www.angelfire.com/blog/commfrog/ ... viggo3.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #161687 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A Vadnyugat fiai 2.-nél a szereplők között, miért nincsen feltűntetve Viggo? Nem főszereplő? Csak egy ilyen mellékszerepe van benne? :cry:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #161623 Írta: Sil
Gyerekek, videókat élesíteni!
Dec. 31-én 20:40-kor az m2-n A Vadnyugat Fiai 2. (azaz Young Guns II.), Viggo egy korai filmje... :D
katt ide

Jan. 4-én pedig RTL Klub, 19:55-től Daylight, ha valaki nem látta volna még... ;-)
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161440 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Eldariont meg el is felejtettem betenni... :oops: Arwen látomásából:
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4075144.jpg

Ez a kiskölyök engem nagyon emlékeztet arra, aki a Helm szurdokban dumcsizott Aragornnal. És meg kell jegyezzem, két olyan szép embernek születhetett volna szebb fia is... :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #161397 Írta: Sil
Tessék:
ABC PrimeTime: Journey to Middle-Earth, RotK werkfilm...
Jobb egérgomb, cél mentése más néven (vigyázat, 114MB!):
www.warofthering.net/downloads/r ... _ABCon.mov
QuickTime kell hozzá.

Eldariont meg el is felejtettem betenni... :oops: Arwen látomásából:
kep.tar.hu/silmarien/images/pic4075144.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161395 Írta: Undómiel

Sil írta: Igen, Viggo nagyon... Viggos abban a videóban, és sokat szerepel. Nekem legjobban a pocsolyás rész tetszett... :wink:

Igen Drága, és nagyon köszönjük neked,hogy ellátsz minket ilyen hétköznapi csodákkal!!! És a pocsoly tényleg kész! Mint egy rossz gyerek! Nem tennéd be a linket?

Több
20 éve 10 hónapja #161394 Írta: Sil
Igen, Viggo nagyon... Viggos abban a videóban, és sokat szerepel. Nekem legjobban a pocsolyás rész tetszett... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #161385 Írta: Undómiel
Sil betett az előzetesek topicba egy 114 megás videót, nagggyon sok Viggóval!!! Csak miért nem nyitja ki a drága a száját!!! Elmegy virágot venni, forgatási szünetben bead egy tekercs filmet előhivatni, pocsolyában tombol, szénabálával akciózik, meg persze 28szor vesz fel egy Gandalf-Aragorn jelenetet... És nagggyon Viggo!!! És van benne így készült Viggo, azaz a haja, szóval TÖLTSÉTEK LE!!!!

Több
20 éve 10 hónapja #161133 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Szerintetek Viggo mit kapott karácsonyra? Vagy egyáltalán kivel/kikkel töltötte? Tök fura lehet, ha az ember híres! De karácsonykor ő is a családjával van! Még egyszer boldog karácsonyt! :lol:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #160875 Írta: Nilraen
Nagyon Boldog Karácsonyt és új évet Nektek,és persze Viggonak is!
És örök hála Viggonak,hogy megtestesítette Aragornt! :D

Több
20 éve 10 hónapja #160866 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Mindenkinek nagyon nagyon boldog karácsonyt és előre is boldog és Aragornban bővelkedő újévet kívánok! Merry Christmas and a happy and Aragornness new year! :twisted: :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #160696 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Az jó, hogy nem egy szokványos csaj! Szerencsére nem egy tök sima modell csaj! Akkor sokkal mérgesebb lettem volna, ha egy modell lett volna! De már semmi nem ronthatja el az örömömet, mert Jan 8.-án 00:01-kor Nilraennel megyünk nézni Rotk-ot! :lol: :dance: :up: :itscool: :pimp: :cooljump: :agree: :bounce: :hello: :evil3: :cheers:

Több
20 éve 11 hónapja #160680 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Boldog Karácsonyt minden forumozó-társnak!

/Annak ellenére, hogy ilyen drámai híeket kaptunk Viggóról. Amíg nem veszi el feleségül, nincs veszve semmi. Azt eddig is sejthettük, hogy nem él szerzetesi életet. És az is bebizonyosodott, hogy elég extra az izlése. Én, mint szőke, kezdem feladni a reményt./

Több
20 éve 11 hónapja #160572 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hantale len!!

Több
20 éve 11 hónapja #160565 Írta: Sil
A Viggo-s oldal címe:
www.tar.hu/viggom/
[size=9:3cxfelte](Nem index.html a vége egyébként, hanem csak index.htm...)[/size]

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #160562 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
A Viggos oldal él még?
Vki privizze meg a címét lécc!!!
Fontos lenne!
Kösszencs!
www.tar.hu/viggom/index.html ->ezt a linket tudtam,de nem müxik...

Több
20 éve 11 hónapja #160474 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nekem az egész cikk nem tetszik... :x
Viggo tipikus sztár, aki csak szexelni jár a hotelokba...? :P Mert nagyon így jön le nekem a cikkből. Vagy csak én vagyok túlérzékeny? :?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 11 hónapja #160472 Írta: Nilraen
[quote:1634a239b2="a Hollywoodmultiplex honlapja
"]A királyt meggyűrűzik? – Viggo Mortensen elkelt

Viggo Mortensen királynak érezheti magát. Nemcsak azért, mert a trónjára visszatérő uralkodót, Aragornt alakíthatja A Gyűrűk Ura-trilógiában, hanem azért is, mert a sok megpróbáltatással járó forgatásnak és az azt követő sikerdömpingnek meg is lett az eredménye: Mortensennek új barátnője van.
Mortensen új kedvesét Josie D’Arbynak hívják, a Merseybeat című brit televíziós krimisorozatban rendőrnőt alakít, de mivel az elmúlt hétvégén épp szolgálaton kívül volt, pénteken Párizsba repült, és az egész víkendet az elegáns V. György Hotel egyik lakosztályában töltötte királyával – csak a szombat esti A király visszatér-partira mozdultak ki a szállóból.
A kapcsolat pikantériája, hogy a csinos színésznő először a mozivásznon találkozott Mortensennel, és akkoriban folyton azzal traktálta barátait, mennyire tetszik neki a titokzatos Aragornt alakító figura. Mire a második rész a mozikba került, a könyvet is elolvasta, és a tavalyi bemutató után egy bulin sikerült összeakadnia ideáljával. Az idei premierekre talán már kéz a kézben érkeznek...[/quote]

Az az "elkelt" szó a cikk elején NAGYON NEM tetszik nekem... :? :?

Több
20 éve 11 hónapja #160464 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: És ha nem vagyok indiszkrét, ki szólt be mit Győrben? Már ha ez a közre tartozik! :lol:

Öhm, ez nem igazán ide tartozik :oops: Azért közi Artemisz, h felhoztad, még lógok ezért Esgalnak! :twisted: :evil3:

Romantikus komédia? :eek4: :cyclops: Nem hinném, hogy ez neki való szerep. (Bár most, hogy belegondoltam, tulajdonképpen nem is játszott még vígjátékban, vagy igen? :hein: Hacsak a 28 napot nem számítják egyesek annak, bár én azért nem nevezném viccesnek. :confused2:)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 11 hónapja #160401 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hello!
Itt is milyen régen jártam :oops: :oops:
Képzeljétek,német órára az volt a házink hogy egy filmet kellett ajánlani...és hát én ugye a GYU-t ajánlottam :D ,aztán a tanárnővel elbeszélgettem a filmről..kérdezte,hogy ki a kedvencem,mondtam hogy Aragorn,erre másnap hozott nekem egy 2oldalas interjút Viggoval.Haláli volt:))
Szerintem arról a cikkről ti is tudtok, a Népszabadság magazinban volt benne :)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
20 éve 11 hónapja #160365 Írta: Undómiel

Sil írta: Undómiel: megnéztem, semmi hasonlót nem találtam... Lehet, hogy bennem van a hiba...

Én nem ezt akartam mondnai. Csak ugye már nem emlékszem, honnan van ez, és lehet, hogy ha TE nem találod sehol, akkor nincs is, vagy mi van? :D :wink: :D De hát a leírás elég konkrétnek tűnik!

Több
20 éve 11 hónapja #160319 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Elég nehéz eldönteni egy névtelen és avatar nélkülin szamélyről, hogy fiú-e vagy lány! És a profilodban sincs említés arra, hogy fiú vagy! :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #160291 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ancalima Anarórë írta: Jól.Tudod, a féltékenységünk... :roll: :oops:
Asszem, idehívom mondjuk... Alyrt. Ő fiú, majd véleményt mond! :lol:

khmmmmmm...
bár tudom nem tekintenek egyesek fiunak,de azé aszem még annak számitok már jo ideje ... bár ha igy néznek,ako ezutá befogtam
:roll: :roll: :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #160280 Írta: Sil
Undómiel: megnéztem, semmi hasonlót nem találtam... Lehet, hogy bennem van a hiba...

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #160277 Írta: Undómiel

Undómiel írta: Rachel Weisz (keressétek le a ww.imdb.com - on) A Four Fine Day c. romantikus vígjátékban áruházi eladót játszik, aki egy váratlan örökség folytán milliomos lesz. Két férfi (Brendan Fraser és Viggo Mortensen) is vetekedik az immáron jómódú hölgy kegyeiért. ,,Csodálatos Armani-kosztümöt viseltem a filmben -mondja a színésznő. -Az egyik jelenetben rohannom kellett Viggo Mortensen után, és néhány gyermekstatiszta állt az utamba. Viggo azt mondta a gyerekeknek, hogy a zsebem tele van cukorkával, mire a srácok valósággal leszaggatták rólam a ruhát. A rendezővel együtt majdnem idegrohamot kaptam."

Remélem elég meggyőző. :? :? :?

Több
20 éve 11 hónapja #160275 Írta: Undómiel

Sil írta:

Undómiel írta: Hát izé. Forgatott egyet Brendan Fraserrel- valami romantikus komédia, amiben ők a két kérő. Aztán lesz drogos tanár is, nekem több hirtelen nem jut eszembe. :wink: Ezekről sincs semmi konkrét.

Hmm, Brendan Fraser forgat egy új filmet, ami romantikus komédia, és Accidental Husband a címe, de Viggo-t nem tüntetik fel a szereplők között... Én úgy tudom, Viggo csak a Hidalgo-ban fog szerepelni mostanában... (Meg van egy Live Freaky, Die Freaky c. film is, amiről alig tudni valamit, ahhoz a hangját adja. De azt még régebben, 99-ben forgatták, csak most találtak forgalmazót.)

Hát akkor valaki csúsztat. Ez hírként szerepelt is, a női főszereplő nyilatkozott arról, hogy Viggo hogy tette tönkre a hófehér kosztümöt, amit a csaj viselt egy jelenetben. Mindjárt megkeresem. Az meg szintén köztudott, hogy azt hitték Viggóról, hogy drogos, mert több klinikát is végigjárt, mikor a tanár szerepére készült. Szívesen.

Több
20 éve 11 hónapja #160226 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
ÁÁÁÁÁÁÁ! Köszi Sil! :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #160225 Írta: Sil

Undómiel írta: Hát izé. Forgatott egyet Brendan Fraserrel- valami romantikus komédia, amiben ők a két kérő. Aztán lesz drogos tanár is, nekem több hirtelen nem jut eszembe. :wink: Ezekről sincs semmi konkrét.

Hmm, Brendan Fraser forgat egy új filmet, ami romantikus komédia, és Accidental Husband a címe, de Viggo-t nem tüntetik fel a szereplők között... Én úgy tudom, Viggo csak a Hidalgo-ban fog szerepelni mostanában... (Meg van egy Live Freaky, Die Freaky c. film is, amiről alig tudni valamit, ahhoz a hangját adja. De azt még régebben, 99-ben forgatták, csak most találtak forgalmazót.)

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.055 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére