Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 3 hónapja #134861 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nos, ha Viggo nem játszik a Kör2ben, akkor semmiképpsem nézem meg :roll: :wink:

Tegnap elkezdtem nézni a G.I. Janet, ma fejezem be, hát abban a szerepben kicsit furcsa volt... :roll: A Psycho pedig ma mindenképp megnézem 8)

Undómiel:jók a képek :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134859 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Holnap 22:35-kor Psycho az HBO-n! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134762 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
hú, egy kissé lemaradtam.
nos, mégegyszer: Vig nem fog játszani a Kör2ben:)
a képek észbontóak, az a baba viszont télleg gáz egy kicsit... :roll: :?

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #134730 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ez a baba... miért kell ilyen szörnyű képet vágnia :?: :?: :? :evil:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134715 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #134661 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
www.viggo.ca/Photos_files/Odense.htm
Remélem még nem volt! Szemeket tágra! 8O 8O 8O

Több
21 éve 3 hónapja #134658 Írta: Vilya

Csűrös Rozi írta: MICSODA? Viggo a Körben? Én, akármi történjék is, NEM NÉZEM MEG A KÖRT! Hallottam már róla, sőt tökéletesen ismerem a történetet, de nem tudom, hogy ki vágyik brutálisan meggyilkolt emberek hulláinak látványára!? Brrr... (Ha Vig tényleg szerepel benne, hát eléggé lesüllyed a GYU-hoz képest...) [/b]

:arrow:

elf írta: Egy másik fórumon nemrég sikerült kibetűznünk a Kör2 plakátján a Viggo neve előtti apróbetűs "edited by"-t, ami azt jelenti - hacsak nem vagyunk sík vakok -, hogy Viggo nem mint színész fog szerepet játszani ebben az épületes filmben. 8)

Több
21 éve 3 hónapja #134643 Írta: Csűrös Rozi
Csűrös Rozi válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
MICSODA? Viggo a Körben? Én, akármi történjék is, NEM NÉZEM MEG A KÖRT! Hallottam már róla, sőt tökéletesen ismerem a történetet, de nem tudom, hogy ki vágyik brutálisan meggyilkolt emberek hulláinak látványára!? Brrr... (Ha Vig tényleg szerepel benne, hát eléggé lesüllyed a GYU-hoz képest...) [/b]

A Valák óvjanak utadon az ég alatt.

Több
21 éve 3 hónapja #134625 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134458 Írta: Vilya

Elfprincess írta:

Vilya írta: Hűha! Ezt a képet látáttok már? 8O
www.warofthering.net/photos/rotk ... egolas.jpg

8O Láttam már és nem tetszik, mert olyan, mint ha az én gyönyörű Kószám kopaszodna! :oops: :cry:

Ez már a saját haja?! Sokkal világosabb, mint eddig volt. Vagy csak a fény viszonyok miatt tünik úgy? 8O

Több
21 éve 3 hónapja #134456 Írta: Vilya

kriszana írta:

Vilya írta: Sil köszi! :wink:
És ezen a képen pedig olyan mintha ki lenne húzva feketével a szeme. 8O :wink:

Valószínüleg azért, mert ki is van húzva a szeme feketével... :wink:

:oops: :oops: Akkor nem sokat tévedtem. :lol: :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134426 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tudjátok, hogy a honlapunkon a Képtárakban fennlevő képekből papírképeket is lehet rendelni????? Most asszem akció van: 42 Ft/db, egyébknt meg kb 70 Ft körül van.
Azokból lehet rendelni, amik alatt a kék mezőben kis fehér négyzet van, amit ki lehet pipálni. A rendelési feltételkről bővebbet az oldalon lehet olvasni a képeknél. :P

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
21 éve 3 hónapja #134425 Írta: Lalaith Scarlett
Ezt láttátok? :cry: :cry: :cry:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 155629.jpg

Több
21 éve 3 hónapja #134423 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Vilya írta: Sil köszi! :wink:
És ezen a képen pedig olyan mintha ki lenne húzva feketével a szeme. 8O :wink:

Valószínüleg azért, mert ki is van húzva a szeme feketével... :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 3 hónapja #134419 Írta: adastra

Lyra írta: Én is álmodtam már vele , csak az a GYUban játszódott! Az egyik vmi harc közben, a másik pedig Elrond tanácsán 8) 2 legszebb álmom :lol:

tudom, hogy ezt már régen írtad, de ha még emléxel rá, vagy azóta is álmodtál vele, megírhatnád, és ha van kedved, feltesszük a weboldalra is!

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 3 hónapja #134417 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Vilya írta: Hűha! Ezt a képet látáttok már? 8O

8O Láttam már és nem tetszik, mert olyan, mint ha az én gyönyörű Kószám kopaszodna! :oops: :cry:

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
21 éve 3 hónapja #134395 Írta: Vilya
Hűha! Ezt a képet látáttok már? 8O

Több
21 éve 3 hónapja #134385 Írta: Vilya
Sil köszi! :wink:
És ezen a képen pedig olyan mintha ki lenne húzva feketével a szeme. Vagy én láttom rosszul? 8O :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134348 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát én elég horrormániás vagyok, és a legtöbb horrorfilmet megnézem. Személy szerint a Vörös sárkányon betegre röhögtem magam, a Hannibált, és a Bárányok hallgatnakot pedig éjszaka egyedül néztem a lakásban és egyáltalán nem féltem. A Félelem.com szvsz oltári gyenge volt!!! :dead: 2 film volt, amin paráztam: a Kör (ráadásul 1edül néztem meg), meg egy nagyon régi Stephen King regény feldolgozás. :wink:
Én is kíváncsi lennék h majd mit játszik a 2ben!!! Nincsenek infók? Egyáltalán honnan veszitek h fog szerepelni?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #134264 Írta: adastra

Adelard írta: Lalaith: na igen :) én a Hannibált ugy néztem hogy a fél film alatt csukva volt aszemem de még igy is ijesztő volt... :roll: :) a Körröl hallottam hogy nagyon para de én sem láttam. Nem is bántam meg, de ha Viggo télleg benne lesz a 2. részben akkor lehet hogy megnézem..

Hát szerintem a Kör nem is volt olan borzalmas...A félelem.com szerintem sokkal izgibb volt, vagz még egy csomó másik...Szerintem kicsit felfújták a Kört. De persze ha Viggónak köze lesz hozzá... 8)

"Home is behind
the world ahead..."

Több
21 éve 3 hónapja #134213 Írta: Sil
Vilya, elf: Nem, nincs benne a filmben, ez egy promóciós fotó. :wink:
www.valinor.com.br/imagens/Aragorn08.jpg
www.valinor.com.br/imagens/Aragorn09.jpg

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134189 Írta: elf
Vilya: asszem benne van, bár nem t'om biztosan. Elég gyakori kép, én már sok helyen láttam tehát valószínűleg, sztem legalábbis biztos egy jelenet a filmből... meg nem is úgy néz ki, mint aki szünetel...
Vig ide vagy oda én száz, hogy nem teszem ki az idegzetemet a Kör2nek, de mint azt már mondottam volt, valszeg nem szerepet vállal benne csak szerkesztői - vagy hogy mondják - részt...

Több
21 éve 3 hónapja #134182 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Lalaith: na igen :) én a Hannibált ugy néztem hogy a fél film alatt csukva volt aszemem de még igy is ijesztő volt... :roll: :) a Körröl hallottam hogy nagyon para de én sem láttam. Nem is bántam meg, de ha Viggo télleg benne lesz a 2. részben akkor lehet hogy megnézem..

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 3 hónapja #134179 Írta: Lalaith Scarlett
Nekem a Bárányok hallgatnak volt eddig életem legparább filmje/könyve, annál ijesztőbb ez szeritetek :?: Mikor azt megnéztem, aludni se bírtam nagyon aznap éjszaka... :roll: A körről sokfelől hallottam, hogy nagyon ijesztő, bár ha a bárányokat túléltem vhogy akkor talán....de nagyon nagyon csak talán.. :roll: :roll: eddig fifti-fifti hogy megnézzem-e.... ha megnézem akkoris csak úgy hogy odacsődítem a pasiismerősöket.. :roll: :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134008 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hello!
3 napot töltöttem 2 olasz pasival nővérem jóvoltából,mivel Ő gardírozta őket Siófokon,és Frederico úgy hasonlított Aragornra!!!Legalábbis szerintem...de volt egy kártyám-Lays chipses-és oda tartotta az arca mellé,mutatván,hogy hasonlít rá,erre én mondtam neki,hogy szerintem is és oda volt meg vissza :D Majd lesznek neten közös képek és majd megmutatom,jó??
Érdekes hírek,Viggo a Körben 8O én az elsőt se néztem,de hallottam hírét,érdekes...

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 3 hónapja #134003 Írta: elf

Több
21 éve 3 hónapja #133964 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Vilya írta: Ne haragudjatok, hogy most Offolni fogok, de annyit emlegetittek ezt a Kör című filmet, hogy kíváncsivá tetettek. 8) :wink: Miről szól? Jó vagy rossz film? És még egyszer ezer boccsss!!!!

Eszetekbe nem jusson! Ha Vig játszana a 2-ben, akkor is 100%, hogy nem mennék el rá az első után!!! A pasim utána azt mondta, visszamegyünk a pénztárhoz és követeljük a jegyem árát. Alig mertem odanézni. Van egy kazetta, aki megnézi 7 napon belül meghal. Mögötte családi bonyodalom, stb. Bár nem tudom, hogyan lesz egyáltalán második része! És hogy Viggo hogy került a képbe! Bár a Psycho után semmin nem lepődök meg. Főleg, hogy úgy néz ki, elkészül a punk-remake. Vele.

Több
21 éve 3 hónapja #133938 Írta: elf

Vilya írta: Ne haragudjatok, hogy most Offolni fogok, de annyit emlegetittek ezt a Kör című filmet, hogy kíváncsivá tetettek. 8) :wink: Miről szól? Jó vagy rossz film? És még egyszer ezer boccsss!!!!

Ez egy horrorfilm, én se láttam, de nem hinném, hogy sokat veszítettünk. Láttam az emberek arcát, mikor előttem kijöttek a moziteremből, és nem hiányzik nekem az agymosás. Hála az égnek a második részében - csak tudnám minek :roll: - azt hittük Viggo is szerepelni fog, de most sikerült kibetűznünk... blablabla, innentől már Te is tudod :lol: ...

Több
21 éve 3 hónapja #133922 Írta: Vilya
Ne haragudjatok, hogy most Offolni fogok, de annyit emlegetittek ezt a Kör című filmet, hogy kíváncsivá tetettek. 8) :wink: Miről szól? Jó vagy rossz film? És még egyszer ezer boccsss!!!!

Több
21 éve 3 hónapja #133917 Írta: elf
Egy másik fórumon nemrég sikerült kibetűznünk a Kör2 plakátján a Viggo neve előtti apróbetűs "edited by"-t, ami azt jelenti - hacsak nem vagyunk sík vakok -, hogy Viggo nem mint színész fog szerepet játszani ebben az épületes filmben. 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.004 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére