Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 7 hónapja #108822 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mondjuk időnként Orlin is vicces cuccok vannak :lol:
kepecke:
www.viggo-mortensen.de/index.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108813 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sorel, ha nem tévedek, Frank T. Hopkins eredetileg inkább barna volt... Tehát nem hiszem, hogy kizárólag a film miatt festette volna a haját... Az meg, hogy kiköltözött volna az erdőbe... Egyik cikkben ez van, másikban az... És szerintem NAGGYON JÓL NÉZETT KI A PREMIEREN!!!

Rago, az az ing naggyon gáz!!! Anyám, kapjon ahhoz a jóképű fejéhez!!! Egyébként én is figyeltem,ahhoz képest, hogy 44éves, úgy tud felöltözni, mint egy ovis... Ráférne egy kis női, hogy mondjam, ráhatás...
Tudtok arról valamit, mi újság vele nőfronton, ilyesmi? Lola fut még?Sorel, milyen az FHM-cikk? Én is kacérkodtam vele csak nem tudnám kinek adni... Mármint magát az újságot... :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
21 éve 7 hónapja #108804 Írta: Ragoran
Kriszana:Nekem nem küldte el.. :roll:
kép:
viggo.parisangel.com/gallery/ew-entertain.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #108786 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Lécci nekem is küld el!Gratulálok kinevezésedhez 8)
Hajszín:aragornos a legjobb,de így se oan rossz :roll:
Találtam képeket(bocsi,ha már ismeritek)

w1.500.telia.com/~u50012973/Wall ... rnwall.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Walls/viggo04.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Walls/star.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Wall ... nwall2.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Wall ... nwall1.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Walls/hope.jpg
w1.500.telia.com/~u50012973/Walls/viggo01.jpg

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #108725 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
nekem is küld el légyszi!!!
jah hát lehet h érdeklik a rajongói véleménye,de biztos nem festené át a haját egy csapat magyar rajongómiatt :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #108718 Írta: Ragoran
Kriszana:
Köcce!!!!
Sztem sem érdekli!Vicces is lenne,ha másnap megjelenne oan hajjal :roll: áááá.Az nem lenne Vig! Ő nem úgy ugrál ahogy a rajongói fütyülnek..

Több
21 éve 7 hónapja #108702 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: Kriszana:Nekem lécce küldd el!!
Akkor kéne csinálni szavazást,hogy kinek mien színnel tetszik Vig haja és az eredményt meg Lküldeni Neki :lol: Nem biztos,hogy örülne nekünk... :roll:

Elküldtem.
Sztem marhára nem érdekli, hogy nekünk, hogy tetszik a haj. És igazából ez nem is fontos, csak teljesen kiakadtam, mikor megláttam :roll:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #108700 Írta: Ragoran
Kriszana:Nekem lécce küldd el!!

Cassie:Kérdezd meg az óhaj,sóhaj...-ban

Akkor kéne csinálni szavazást,hogy kinek mien színnel tetszik Vig haja és az eredményt meg Lküldeni Neki :lol: Nem biztos,hogy örülne nekünk... :roll:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #108661 Írta: kriszana
Kedves Sorel :)
1. Én tudom, hogy nem visel parókát a GyU-ban! Nem engem kell meggyőzni :lol:
2. Nem azzal van bajom, hogy őszül, hanem azzal, hogy ilyen gusztustalan színt választott magának :P A véleményemet leírhatom, nem? :wink:
Jah, Lányok, írtam Vigről egy kis összefoglalót, tele idézetekkel, fordításokkal, akit érdekel, szívesen elküldöm emilben.

Több
21 éve 7 hónapja #108575 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
1. Kedves Kriszana! /És mindenki!/ Ha nyomon követtétek az eseményeket, láthattátok, hogy nyilván a Hidalgóhoz lett ilyen színűre festve a haja! Csak nem képzelitek, hogy egy ilyen natúr csávó, aki az erdőben aludt, mezitláb mászkál a luxusszállodában (ezt az FHM-ben olvastam)... stb., azzal bajlódik, hogy festegesse a haját ?!!

2. A haja igen is hogy szőkésbarna - ez lényegében az össze filmjében látható /Séta a H., Indián v., Tökéletes Gy,) persze lehet, hogy egy picit őszül, de ez ebben a korban már nem olyan nagy gáz. Jut eszembe, a 28 nap igazán nem régi film, és abban se nem ősz, se nem festett. Tessék, cáfoljatok meg!

3. Teljesen biztos, hogy a haja a GYU-ban nem paróka /na az tényleg festett/, egy csomó akkor készült werkfilmben, stábfotón látszik (amikor E. Woodon sincs paróka), hogy az az igazi (megmosott, hátrafésült) haja.

4. A FHM magazinból sok érdekességet megtudhatunk, de majd legközelebb, mert most már nagyon sokat írtam.

Szép álmokat!

Több
21 éve 7 hónapja #108542 Írta: Saczy
hát ha 25 lenne akkor télleg nem lehetne aragorn!!!!
anyám szerint nekem meg a "vad" pasik (vad külsejű pasik;értsd:hosszúhajúak, borostásak, stb! :D )tetsznek....

Több
21 éve 7 hónapja #108539 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Saczy írta: hogy csinálod? :D

Hát az az igazság, hogy előző nap egész délutánomat azzal töltöttem ki, hogy különböző Gy.U.-s és egyéb mentett képeimet nyomtatgattam ki és applikáltam a falamra, úgy hogy egy idő után már jojózott a szemem. De az is lehet, hogy a romlott tejszínhab volt az oka, ugyanis nem nagyon szoktam álmodni úgy egyáltalán (vagy csak nem szokom emléxeni).
Amúgy sz'tem lehet, ha fiatalabb lenne (monnyuk 25), nem is tetszene annyira, tán nem is ajánlották volna neki Gorni szerepét. Nekem így okés ahogy van. Éd'sjó anyukám is megaszondta, mikor mennézte a TTT-t, hogy engem egy o'an férfias Aragorn-típussal tudna leginkább elképzelni (hah, most dobjam érte a barátom? :twisted: ).

Több
21 éve 7 hónapja #108522 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ha egy kicsit növesztené,akkor nyugodtan lehetne olyan haja mint a filmben
úgyhogy szerintem nem szeretne olyan hajat :?:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #108520 Írta: Saczy
hát aragornként nekem is jobban tetszik!!
én mért nem tudok ilyeneket álmodni???hogy csinálod? :D
mien jó lenne h aragorn sérója lenne élőben is! :D

Több
21 éve 7 hónapja #108511 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
DEjóó álom!!! :wink: :wink:

Hát, bele kell törődjünk, hogy drága Viggonk már nem vmi fiatal, őszól., é muszáj festenie a haját... Amúyg egy csomószor azt evttem észre, hogy akinek egész éeltében sötlt haja volt, az szőkére akarja festetni... Pedig a sötét minedn esteben jobban áll... Hát, nekem Viggo sokkal jobban tetszik Aragorn-ként.. *ártatlan vigyor* :wink:

Jaj, ígértem nektek az a Vox cikket.. júj ne haragudjaotk, hogy még nemr aktam fel!!! holnapf eletszem, ermt ott roahdt jól néz ki!!! :wink: 8) Még szőkén is..!! :D :wink:

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 7 hónapja #108379 Írta: kriszana

erwianne írta: Le kell klimpíroznom amit álmodtam! Sz'al menek haza suliból álmomban a 2-es számú helyi járatú buszval, mikor a vasútállomásnál felszáll civilben Liv Tyler, Elijah Wood és Viggo Mortensen . Leülnek mellém kedvesen. Liv csak bámul ki az ablakon, nyilván még soha nem járt erre. Lij-et nem érdekli a táj, olvas, és néha kedvesen beleszól a beszélgetésbe. Viggoval vagyok elfoglalva (aki sajna nem Aragorn-szerkóban van), akivel nagyon jót beszélgettünk, elmesélte, hogy forgatásról jönnek (Gy.U.) és most megy haza a fiához, aki nagyon várja. Miket nem álmodik az ember lánya, ha megszállott! :D

álom, álom, édes álom, álomkép!....
én is szoktam álmodni, sokat, és hosszút...de ez maradjon az én titkom.
Tegnap láttam a Crimson Tide-t (Az utolsó esély) Nagyon izgalmas, bár nem túl nagy film. Gene Hackman, és Denczel Washington játszott a mi drágánk mellett. Végigizgultam az egészet. Viggonak tüsire vágott világos haja van....hm ja és szőrös... :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #108337 Írta: Ragoran
erwianne:Ez cukor!!Én mért nem álmodok ieneket?
Na most egy hülye kérdés(tudnom kéne)Vig volt már Mo-n? :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #108243 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Le kell klimpíroznom amit álmodtam! Sz'al menek haza suliból álmomban a 2-es számú helyi járatú buszval, mikor a vasútállomásnál felszáll civilben Liv Tyler, Elijah Wood és Viggo Mortensen . Leülnek mellém kedvesen. Liv csak bámul ki az ablakon, nyilván még soha nem járt erre. Lij-et nem érdekli a táj, olvas, és néha kedvesen beleszól a beszélgetésbe. Viggoval vagyok elfoglalva (aki sajna nem Aragorn-szerkóban van), akivel nagyon jót beszélgettünk, elmesélte, hogy forgatásról jönnek (Gy.U.) és most megy haza a fiához, aki nagyon várja. Miket nem álmodik az ember lánya, ha megszállott! :D

Több
21 éve 7 hónapja #108238 Írta: Ragoran
Most megy a HBO-n TTT-ről,elég sokminden van benne Vigről!
Hajszín:
Ez van! De itt akkor is jól néz ki:
www.houseoftelcontar.com/images/ ... 903_14.jpg
Undi:Szavaztam!
Min:Én nem akartalak megbántani!Inkább felejtsük el!

Több
21 éve 7 hónapja #108214 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Látom megy a vita Viggo hajszínét illetően :wink: Szerintem ez a szörke borzalmas!!!!(tényleg gáz, ahogy a LA-i premieren kinézett :x 8O ) A barna sokkal jobban áll neki(bár lehet, hogy csak zzal szoktam meg... :roll: :wink: ).

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #108148 Írta: Saczy
persze hogy szeretjük!!!!de az mien buli lenne, hogy ha úgy hordaná a haját mint aragorn....szal fekete hosszú lenne! :D
nem tom h paróka-e vagy sem, de az elején tuti pasrókát hordott,mivel ő a forgatás megkezdése előtti napon érkezett új-zélandra nem hiszem h egy nap alatt így megnőtt volna a haja.....

Több
21 éve 7 hónapja #108130 Írta: kriszana

Minerva írta: Nem baj, ha festi a haját, inkább, mint hogy öszüljön. :D (Ez a kérdés olyan, mint a szörös-nem szörös téma :lol: ) Amúgy a GyUban az nem az igazi haja, hanem paróka :D

Édes Min, most meg kell cáfoljalak :P
merthogy a GyU-ban a saját haja volt sötétre befestve....épp most olvastam vmelyik amerikai oldalon.
[size=9:35iu44bv](Nehogy meg merj cáfolni, mert akkor soha nem adom vissza a kazettádat...hihi és enyém lesz Viggostól mindenestől :lol: )[/size]És én nagyon is komolyan mondtam! Ti nem vesztek engem komolyan lányok! Ez borzasztó, hogy ilyen ocsmány színüre festeti a haját!
Természetesen attól még szeretjük. De a haja színét lehet utálni, nem?

Több
21 éve 7 hónapja #108116 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem baj, ha festi a haját, inkább, mint hogy öszüljön. :D (Ez a kérdés olyan, mint a szörös-nem szörös téma :lol: ) Amúgy a GyUban az nem az igazi haja, hanem paróka :D

Sorel: ne hallgass el semmit! :wink:

A Hidalgóban meg olyan, mintha ki lenne sminkelve :eek: :quasi: :dead: Tök gáz. Na mindegy, azért mi szeretjük :wink:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #108110 Írta: Undómiel
Jaj, nehogy itt kiakadjatok nekem!!! :D
Ez elég régóta így megy... Szegény... Pedig eredetileg milyen szép szőke!!! De nekem ez is tetszik!!! A TTT premierjén is uilyen volt!!! Most 44 éves, hát mit csináljon, valahogy ki kell néznie!!!
És a sötét is csak akkor áll neki jól, mikor barna az arca!!! Egyébként mint egy hulla!!! Na jó, annál szebb, de ... 8O

Több
21 éve 7 hónapja #108073 Írta: Andragorn
Andragorn válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem is elég gáz ez a hajszín, :( de valószínüleg őszül a kis drága és ezért festeti a haját, ami nem is lenne baj, csak ne ilyen vad színt használna. De hát a művészek már csak ilyenek. :?
Kár, mert az a sötét haj áll neki a legjobban, amit Aragornként használt.
Borostásan, hosszú, sötét hajjal néz ki a legjobban :itscool:
Bár nekem a 28 nap-ban is tetszett, pedig ott világosabb volt a haja.

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #108070 Írta: kriszana
Mélységes felháborodásomat kell megosztanom veletek lányok: FESTI A HAJÁT!!!!!! Hát ezért szőke ennyire, ezért ilyen vöröses! Fúj.
Íme a bizonyíték:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6205
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6204
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/6207
Ittt jól látható, hogy le van nőve egy kis rész :x
Az eredeti sokkal jobb lenne, vagy ha már mindenáron festi, akkor a sötétebb sokkal jobban állna neki... :(
Őszül a kedvencünk.... hm
Sorel: nehogy halgass! Mesélj el mindent, amit tudsz. S ha van a neten, akkor linkeld be!
Ja és mégvalami! Ha valaki érdekel az Indián vér, akkor most DVD-n 30%-al olcsóbban lehet megvenni, vagy megrendelni a www.netpiac.hu -ról.
Egészen pontosan itt:
www.netpiac.hu/display/index.phtml

Több
21 éve 7 hónapja #108014 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát, viszont azon a képen, amikor valami arabbal tárgyal nagyon jól néz ki.

Szerintem van rá esély, hogy bemutatják itt is a Hidalgót, elég nagyszabásúnak tűnik.

Ja, és van egy jó hírem: FHM magazin márciusi szám címlapján olvasható: Viggo Mortensen: ARAGORN KIPAKOL. /Ha valaki nem tudná, ez egy olyan férfi magazin, amiben férfiakról is szoktal aktfotók megjelenni/
Na erre nagyon kiváncsi lettem, hogy fizikailag, vagy verbálisan tette-e.

Ha akarjátok, /és nem néztek utánna/ elárulom...

Több
21 éve 7 hónapja #107994 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jaj, tényleg tudott lovagolni! :D
Halljátok én a forgatáson nem tudom mit csináltam volna, ha benne lettem volan a szereplőgárdában. Írtóra félek a lovaktól, és a ló megérezné rajtam. És az nagyon gáz lenne. Itt kerültem volna válaszút elé, hogy legyőzőm-e a félelmem és elvállalom-e életem legnagyobb lehetőségét, vagy továbbra is kitartok a ló-fóbiám mellett (ami igen angy)... Najó, ez nem kérdés, persze, hogy a nagy leehtőséget választottam volna! :D
Jaj, bocsi az offért.

No, mindjárt megkukkolom azokat a képeket, kivi vagyok nagyon. És nagyon ajánlom, hogy készítsék el a Hidalgót!!! Majd elmegyünk tütentni nekik! :D :wink:

Megnéztem a képeket, ezek tényleg nagyon készek... Mcisináltak szegény Viggo-val??? :( :(

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 7 hónapja #107989 Írta: Undómiel
Tudott a fiúka lovagolni korábban is!!! :D
www.theonering.net/perl/newsview/8/1046460361

Hát, a Hidalgónak hivoldala még nincs... De a www.musingsofviggo.com Photoes alatt van pár elég szörnyű kép... :?

Hát Ivó, a Disney-filmeket van, hogy csak VHS-n adják ki... Bár a Neveletlen hercegnő is ment a moziban. A Hidalgo US-premierje sem biztos, nemhogy a megyar... :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.022 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére