Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 7 hónapja #107985 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, nekem nagyon tetszik Viggo hangja. Talán azért, mert nem szokványos. :wink: Amúgy a bővítetten is az interjúkban annyira jól tudja utánozni a többieket, és van vmi hangjában... Nem tudom ezt megfogalmazni... Lényeg, hogy a hangja: :itscool:

Nah, az a westernes film nagyon érdekel!!! Képek, vagy vmi hivatalos oldal? Nincs még? Legalább hasznosíthatja vhol a GyU forgatásán szerzett lovagló tudását.. :wink:

Jellemző, hogy az újságírók mindenből iyleneket szűrnek le... De Viggo-t hála az égnek nem kell félteni! :D

Feel the sunshine 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #107981 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Inczy, én a FOTR-t csak feliratosan láttam, a TTT-t is a mozin kívül úgy... Hála Isten!!! Egyébként szerintem Vig hangja szörnyű, meghallgatnám, milyen volt 10éve, amikor nem cigizte még szana meg széjjel... Nem azt mondom, hogy nem tudnám elviselni, de Karl mellett kiabálnia kellett kicsit...

A Hidalgó egy western, amit a Disneynek forgat, Frank T. Hopkinsot játssza benne, aki egy lovon átszeli egész SZ-Arábiát Hidalgo nevű lován, hogy egnyerjen egy versenyt... USA-ban 2003 nyarán...

A másikról csak annyit tudok, hogy Vig egy drogos tanárt játsszik benne. A szerepre készülve ellátogatott rehabilitációs központokba, másnap lehozták a pletykalapok, hogy Mortensen drogos... Jól beperelte őket!!! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #107979 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Lesznek új filmjei?????
:P Magyarországra mikor érnek el?
Remélem HAMAROSAN !

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #107977 Írta: Inczy
Igenis, megyünk szavazni!!! :wink:

Kíváncsi leszek nagyon az új filmjeire. Nem tudom máshogy egyenlőre elképzelni, csak Aragorn-ként. Bővebb infot nem eleht tudni a filmekről?

Ugye feliratosan láttátok a GyU-t? Mert úgy az igazi, Viggo-nak írtó jó hangja van! :wink: Az első, amibe beleszeretek egy férfiban az a hangja... :D

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 7 hónapja #107958 Írta: Undómiel
Tessék szavazni a legjobb pasira!!!
www.cinematrix.hu/honlapok/cinematrixdij/#
Nehogy már csak Ámérikában nyerjen.

Filmforgatás!!! Jó hogy!
1, ROTK
2, Hidalgo
3, Hospital v ilyesmi...
1-2 utómunka, a 3-ban meg azt a drogos tanárt játssza!!!

Több
21 éve 7 hónapja #107885 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: Hát,hogy ő Khirály!
Télleg van vmi hír,hogy most forgat-e? :roll:

Ragoran:Szerintem most nem forgat :P de lehet hogy mágis :lol:

A Gyűrű Szövetségében amikor először megjelenik csak úgy hívják hogy "vándor" 8)

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #107755 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Akkor most én is offolok :oops:

Köszönöm, Krisz, hogy megvédesz :D

Rago, senkit nem akartam megbántani :roll: iagz, h ez véleménynyilvánítás, de azt, hogy jól néz ki, meg szuperek róla a képek, azokat mind tudjuk ;)

Na, csak h ne offoljak, annyit, hogy úgy tudom, Vig jelenleg a Hidalgót forgatja, és azt hiszem, nyáron lesz vele kész. Egyszer beraktam egy cikket az az utáni filmjéről is, de már nem tudom, mi az :oops: Majd este még utánanézek.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 7 hónapja #107698 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
2003-ban januárjában Vig volt a hónap pasija 8)
vic.mkm.sulinet.hu/eletmod/kultu ... pszinesze/

Vig kiállításai 8) :P (a cikkek sajna angolul vannak)

www.track16.com/viggo/opening.html
www.track16.com/viggo/
newsroom.corbis.com/scripts/foxi ... &mode=list
robertmann.com/exhibitions/2002/mortensen01.html 8)

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107683 Írta: Agoura
A tünde-nyelv oktatás tök jól hangzik :P
Két kép a forgatásról-Gorni és Theoden

www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie15.jpg
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie14.jpg

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107672 Írta: Inczy
Eza tünde lecke tetszik, lehet, hogy benézek majd! :wink:
A naplók fantasztikusan jók!!!! :D

Akkor holnap feltesezm a Viggo-s cikket, és belinkelem nektek, meg van végig, és raanyosak a képek is!!!! :wink:
Apropó, Viggo forgat most valamiylen filmet?

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 7 hónapja #107355 Írta: Undómiel
Jajjj, ez nagyon jó volt!!! Én még nem olvastam, iggen tetszett!!! :D :D :D
Inczy, az nagggyon jó lesz, mert én azt hiszem egyiket sem olvastam magyarul, az eredetiket viszont elképzelhető.
A hangja meg... Kevesebbet kellene szívni... De eléggé nagyfiú ehhez. :D

Több
21 éve 7 hónapja #107300 Írta: Inczy
A naplók írtó jók, én már olavstam mindet, nagyon tetszenek!!! :cool2: A Lassi Laurie -ban volt GImli naplója, és a "világ legrövidebb könyvei". Mind írtó jók!!

Én már olvastam ezt a cikket Agoura, nagyon aranyos. :wink: A bővített DVD-t láttátok? Az interjúk vmi fanatsztikusak, és Viggo tud dumálni!! És hogy milyen hangja van..!! :cool2: Az elején még kevesebbet beszél,de avégére nagyon belejön, és úgy tudja utánozni a többi emberkét, írtó aranyos benne!!! :wink:

Olvastátok a januári ömm.. Cinema, vagy Vox? pfú, hirtelen nem tom, szal vmelyikben van egy 4 oldalas cikk Viggo-val és nagyon jó képek vannak benne, érdemes megvenni/elolvasni/megnézni!!! Apropó, én bescanneltem, szal felteszem amjd netre, és emgmutatom nektek feltétlen!!! :wink:

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 7 hónapja #107273 Írta: Agoura
Boromir halála :cry: (bocsi,ha már ismeritek):
www.tolkien.hu/lotr/hun/lotr3_1_1h.html
Véleményeket kérek akkor is ha ismeritek(köszi)

www.vicclap.hu/vicc/@7263
www.diaknet.hu/cikk.php?cikk=1825

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107267 Írta: Agoura
Barátnőm találta nekem új volt,de lehet,hogy ismeritek:
"Egyszer egy zsaru megállított Wellingtonban,mert karddal a kezemben sétáltam ki a lakóházamból,és úgy szálltam be a kocsimba. Gondolom,elég riasztó látvány lehetett bárki számára hajnali 5 órakor látni engem karddal mászkálni.De miután elmondtam a zsarunak hogy mire való,elengedett.De mindig magamnál tartottama kardot.Egyszerűen úgy éreztem,hogy ez része a munkakörömnek." :lol: :lol:

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #107119 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kriszana:
Én ezt nem azért mondtam,hogíy több hozzászólásom legyen v iesmi és Mint sem akartam +bántani,de ezt sztem ő is tudja!(ugye?)Ugye most Te se utálsz? Na ezt a Tmát én abbahagyom,mert off vaok naon.. :oops:

OFF:Ago:jó képek!ON

Gyöngyszem:nem lejárt Tma!Ez a márciusi Bravo? :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #106958 Írta: Undómiel
Na, hogy én se legyek off... Ez nagggyon állat!!!
www.theonering.net/perl/newsview/8/1046660550

Több
21 éve 7 hónapja #106893 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nah, a Bravoban levő képektől nem voltam elájulva, mert már láttam őket........ de az interju az jo......amikor GYU-sat játszik /És kié lesz Arwen? .........)

az jo :)

(bocs ha ez már egy kicsit lejárt tma)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #106875 Írta: Agoura

Niq

Több
21 éve 7 hónapja #106848 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: OFF:Jaj Drága Min!
Sztem egy kicsit túlzásbe viszed!(EZEN NEHOGY MEGSÉRTŐDJ ANNYIT NEM ÉR AZ EGÉSZ,AKKOR INKÁBB VISSZASZÍVOM!!)Az,hogy annyit ír,hogy jól néz ki Vig?Istenem,ez véleménynyilvánítás.Jó télleg lehetne még írni alá vmit,de sztem ezt még nem kell kivágni. :roll: Az meg,hogy épp nem tudja forgat-e vmit,végképp nem off.Most ezt a hozzászólásomat is töröld nyugodtan,mert ez nem egy sor és mégis inkább off,mint Saczy hozzászólásai..ON

Más:
De Te nem tudsz vmi forgatásáról?Te szoktál ieneket tudni,csak nem válaszoltál a kérdésemre.

Rago, ha tudni fogunk vmit új film forgatásáról, úgyis ide írjuk be legelőször.
Másrészt viszont egyáltalán nem viszi Min túlzásba, hisz ez a dolga.
És való igaz, hogy nincs szükség ilyen hozzászólásokra, mint "húúúú, de jól néz ki!" vagy: "szupi ez a kép!"
Azért vagyunk itt, mert Vig szerintünk jól néz ki. Ha önálló gondolatod és hozzáfűzni valód van a témához, akkor írj. De csak azért, hogy szaporítsuk a hozzászólások számát, mikor semmi új és érdembeli mondanivalónk nincs, ennek semmi értelme!
Már bocs az OFF-ért. De ezt nem bírtam ki.
Másrészt, Min érettségi előtt áll, nincs ideje mindennap ide rohangálni, és törölni az ilyen fölös hozzászólásokat. Legyetek belátóbak, és dobjatok be egy témát,amin el lehet vitatkozni.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 7 hónapja #106771 Írta: Ragoran
OFF:Jaj Drága Min!
Sztem egy kicsit túlzásbe viszed!(EZEN NEHOGY MEGSÉRTŐDJ ANNYIT NEM ÉR AZ EGÉSZ,AKKOR INKÁBB VISSZASZÍVOM!!)Az,hogy annyit ír,hogy jól néz ki Vig?Istenem,ez véleménynyilvánítás.Jó télleg lehetne még írni alá vmit,de sztem ezt még nem kell kivágni. :roll: Az meg,hogy épp nem tudja forgat-e vmit,végképp nem off.Most ezt a hozzászólásomat is töröld nyugodtan,mert ez nem egy sor és mégis inkább off,mint Saczy hozzászólásai..ON

Más:
De Te nem tudsz vmi forgatásáról?Te szoktál ieneket tudni,csak nem válaszoltál a kérdésemre.

Több
21 éve 7 hónapja #106709 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
hogy nézhet ki valaki ennyire KHIRÁLYAN aragorn jelmzeben??!!! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #106708 Írta: Ragoran
Saczy:Akkó inkább Khirályak! :wink: :lol:
img.www.tolkienonline.com/galler ... ragorn.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #106687 Írta: Undómiel
Olyat hozok neketek!!!
www.theonering.net/perl/newsview/8/1046460361
Ez a csúcs az elmúlt pár héten!!!

Több
21 éve 7 hónapja #106686 Írta: Ragoran
Sorel:Háát sztem az úgy érdekesen hangzik,hogy Értük mondhatom magam rajongónak mondjuk sztem ezen nincs értelme "veszekedni.. :roll:
img.www.tolkienonline.com/galler ... /grave.jpg
ezt ismerjük,de oan cukor!
img.www.tolkienonline.com/galler ... rgorn1.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #106659 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Velük szemben? Talán értük.

Több
21 éve 7 hónapja #106656 Írta: Ragoran
Arden:Aha! (bocs ennél értelmesebb most nem telik tőlem)
ezt ismerjük 1000éve,csak ez háttérkép formátum:
img.www.tolkienonline.com/galler ... _wilds.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #106652 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ragoran:A kedvenceim Aragorn és Éowyn! :aragorn1: :eowyn2:
Velük szemben talán mondhatom magam rajongónak! :)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 7 hónapja #106641 Írta: Ragoran
Aranyosak vagytok,de ma sztem nyugtotok lesz tőlem képügyben :wink:
img.www.tolkienonline.com/galler ... tergif.gif
ezt láttuk már?
img.www.tolkienonline.com/galler ... gorn11.jpg
ez a rajz csúcs!
img.www.tolkienonline.com/galler ... of_war.jpg
Ez a képes útmutatós szöveg naon tündér!!
:lol:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #106579 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Agoura, Rago: ez a kedvencem:
www.quintessentialwebsites.com/l ... heking.jpg
Meg a ROTK-ből ez:
www.kojiroabe.com/rotk/battleatblackgates02.jpg
és Rago, nehogy leállj!
Lányok! Olvastátok már a TTT Képes útmutatójában Viggo előszavát? Ha még nem, akkor feltétlenül tegyétek meg. Érdemes.

"A jó és a rossz tavaly óta nem változott. S ma sem más a tündék, a törpök, s nem más az emberek között. Az ember dolga, hogy felismerje az az Aranyerdőben éppúgy, mint a maga házában."
Aragorn

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #106398 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kedves Ragoran, eszedbe ne jusson leállni!!!
Köszönjük szépen a képeket.

Meg kell hogy mondjam, nekem a Karlosak is nagyon tetszenek. /Karl is/.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.017 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére