Legolas (Orlando Bloom)

Több
20 éve 5 hónapja #196339 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
www.pink-khaki.net/lotrshowcase.html

elfwood.lysator.liu.se/loth/e/r/ ... c.jpg.html

[size=9:3one3ve3]*linkek lecserélve by Sil... ne a google találati oldalát rakjátok be, hanem magát a linket , please...*[/size]

Utóirat:
img19.photobucket.com/albums/v56 ... obloom.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #196258 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Reflexíj?!! 8O

Hol?!!

Hogy én ezt nem szúrtam ki!

(a véleményemet a Trójáról az Élménybeszámolók topicra írtam.. :wink: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #196256 Írta: Doriath
Doriath válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nekem az volt sok, mikor Orli előkapta a zsír új reflex íját.... azon járt az eszem vajon melyik sportszerboltban vehette.... :quasi: :confused2:

Si, na vethed
Meth i naid bain
I wilith uria
I ardhon ban lacha

Több
20 éve 5 hónapja #195855 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Meleth_lin írta: Az Iliászban is ő öli meg Akhilleuszt, ugyanígy, "hátbatámadással"...

[size=9:3d689f4p]Ez igaz... :oops: De Apollón akkor is már legyengítette, és nem olyan nehéz egy félholt embert megölni...[/size]

Több
20 éve 5 hónapja #195846 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Suhifarok írta: Nah, végre megnéztem Zarándokkal a Tróját!
Hát nekem nagyon tetszett!! A változtatások nem voltak benne olyan zavaróak szvsz, bár a görögök flottája... 8O 8O Mintha kicsit sokan lettek volna... :wink: Orlando remekül alakította Pariszt, (főleg mikor nyilazgatott 8) ), bár az, hogy ő ölte meg Akhilleuszt, szvsz nem illik a jelleméhez...

[size=9:1dwbto5a]Zarándokkal megállapítottuk, hogy az a fazon, akivel Akhilleusz az elején harcol, tiszta ork! :twisted: [/size]

A film nem változtatott a véleményemen, a két nagykedvenc még mindig Hektór és Akhilleusz! :D

Az Iliászban is ő öli meg Akhilleuszt, ugyanígy, "hátbatámadással"...
[size=9:1dwbto5a]Szerintem nem az hasonlított orkra, hanem az az Ajax nevű, akivel Hektór harcol; tök olyan volt, mint Lúrtz, amíg le nem vágod a fejét, vagy ilyesmi, addig működik... :D [/size]

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 5 hónapja #195802 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hát, röviden, tömören Trója Rúlz!
Akhilleusz a legjobb 8)(meg Priamosz) , és Trója olyan, mint Gondor.
És szvsz Orlandonak jobban áll a görög szerelés, mint a tündés :P
Ja, és Suhival elolvassuk az Iliászt.

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 5 hónapja #195796 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nah, végre megnéztem Zarándokkal a Tróját!
Hát nekem nagyon tetszett!! A változtatások nem voltak benne olyan zavaróak szvsz, bár a görögök flottája... 8O 8O Mintha kicsit sokan lettek volna... :wink: Orlando remekül alakította Pariszt, (főleg mikor nyilazgatott 8) ), bár az, hogy ő ölte meg Akhilleuszt, szvsz nem illik a jelleméhez...

[size=9:14rwwx6r]Zarándokkal megállapítottuk, hogy az a fazon, akivel Akhilleusz az elején harcol, tiszta ork! :twisted: [/size]

A film nem változtatott a véleményemen, a két nagykedvenc még mindig Hektór és Akhilleusz! :D

Több
20 éve 5 hónapja #195790 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem tudom találkozatok-e már vele... én ma láttam a VH1-n egy olyat, hogy All Access - Young Hot Hollywood és benne volt Orlando... az egekbe dicsérték és természetesen mutattak részleteket a LotR-ból!
Nagyon jó volt! :D

Több
20 éve 5 hónapja #195754 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nimrodel: Arról van szó, hogy tudja, hogy a rajongólányok féltékenyek rá, akár még utálják is azért, mert ő Orli barátnője, de szerinte nem érdemes ilyenekkel foglalkozni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 5 hónapja #195752 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Köszi, ainawethien!
Ha már a magánélete szóba került:
www.imdb.com/news/wenn/#celeb5
Az egészből csak annyit veszek, ki, hogy Orlando rajongóiról van szó. ( :oops: ) De mit mond róluk Kate?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 5 hónapja #195721 Írta: Meleth_lin
Én tegnap megint láttam a filmet, és egyre jobban tetszik (márha ennél tud jobban tetszeni :roll: ) És szerintem egyáltalán nem zavaró, hogy eltér az "eredeti történettől", hiszen tényleg ki tudja, hogy úgy volt-e valóban, ahogy az Iliászban le van írva...
A film is jó, a színészek is jók, a szövegük is jó, és a zene is szuper! :itscool: :dance:

Megkérdezhetném mégegyszer, hogy nem tud-e valaki Troy-script-et szerezni? Meg ha már "kéregetek" itt, akkor: Nincs valahol arról kép, amikor Akhilleusz és Patroklosz harcolnak? (tudjátok, amikor jön Odüsszeusz, ott az elején...)

Több
20 éve 5 hónapja #195651 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem is jó volt a Trója, hiába tért el a történettől! Végül is emberibb és "reálisabb" lett az egész. Nekem mindegyik színész játéka tetszett, Orlando különösen jó volt, bárki bármit mond rá!
(Na meg attól már boldog voltam, hogy a bevezető szöveget is Sean Bean mondja :D )
Mögöttünk ült pár fiú, és mikor meglátták Orlit a nyíllal, vmelyik megszólalt: " hja, Gyűrűk Urás volt!" De azt, hogy Sean volt Boromir, azt persze nem vették észre....
Nagyon "Legolasos" mozdulat volt az pl., mikor hátravetette a fejét a vessző kilövése után :)

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 5 hónapja #195598 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egy kép csak úgy Orlandoról:

www.stykera.com/hm/karl/web/wp/8 ... hought.jpg

Több
20 éve 5 hónapja #195587 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rengeteg kép a Calcium Kidből:

www7.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

Láttam a Tróját... Orlinak egy csúcspontja volt, amikor tényleg jól játszott, és ez a Menelaosz előli gyáva megfutamodás volt. Ahogy meg az íjat rángatta, attól rosszul lettem, mintha mindent elfelejtett volna az íjászatról, amit a GYU forgatásakor tanult...

Több
20 éve 5 hónapja #195575 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tegnap láttam a Tróját és mikor Párisz íjat ragadott, valahogy nem tudtam letörölni a vigyort a képemről... A fene se érti. :D

OFF: Akik meg azon fanyalognak, mennyire eltér a film az eposztól, gondoljanak bele abba, h. Homérosz (már ha tényleg ő a szerzője) 500 évvel a trójai háború után írta az Iliászt, és maga a történet is szájhagyományok útján terjedő mondakörből nőtte ki magát, e tekintetben tehát a film akár egy változata is lehetne a sok közül...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
20 éve 5 hónapja #195559 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta: Ez a cikk úgy kb. miről szól?

Tulajdonképpen semmi újat nem mond.. az elején leírja a cikk írója, hogy mikor legelőször találkozott Orlando-val, milyen volt vele beszélni, stb.. (ez még a FotR premierje előtt történt).. aztán leírja azóta mi történt vele szakmailag... hogy egyfolytában forgat.. aztán ír arról, hogy mennyien rajonganak érte, stbstbstb.. konkrét interjú nincs, csak pár idézet (pl.Brad Pitt tanácsa a rajongók/média kezelésével kapcs, illetve Johnny szakmai tanácsa.. semmi kül.) aztán a végén van egy érdekes idézet tőle.. (megpróbálom lefordítani, nem lesz szó szerinti)

"Hogy boldog vagyok, ez a legnagyobb sikerem. De nem tudom, hogy 27 évesen lehet-e az ember boldog. Akkor még épphogy csak felderíted az életed, nem igaz? Boldogságra törekszem, és biztosan a legjobb úton haladok. Nagyon hálás vagyok a lehetőségekért amiket kapok, de a boldogság a legnagyobb sikerem. Ha elégedett vagy a munkáddal, az biztosan segít. És ha szerelmes vagy, az is biztos hogy segít. De ha nem vagy elégedett magaddal, és azzal ami vagy, akkor még nem értél célba."

+ ír arról, hogy az interjú alatt, mikor Kate-ről kérdezték, Orli arra a kérdésre, hogy milyen vele, annál többet nem volt hajlandó mondani, hogy "'It's cool, it's cool." Tehát (szerencsére) még mindig védi a magánéletét.
+ Bár nem idézi, de a cikk írója azt is megemlíti,. hogy Orli nem tulságosan boldog azzal kapcsolatban, hogy lesz még egy része a Karib-nak.. sőt, talán még 2 is. Valszeg ez közrejátszik azzal, hogy most már valami komolyabbat, vagy inkább valami teljesen mást akar csinálni..

Van egy másik cikk is..
Lényegében arról szól, hogy van ez a Tiger Beat nevű újság, és az készített vele intejút, miközben kint nagyon sok tinilány üvöltözi a nevét, meg hasonlók.. és akkor orli kinéz a tömegre, és elkezdi mondani, hogy ez a mostani időszak eléggé nehéz neki, mert még mindig nem dolgozta fel ezeket a dolgokat, mert úgy gondolja, hogy ez az egész nem igazi. (közben rámutat a kint összegyűlt tömegre). Aszongya hogy nagyon örül, meg ez az egész, ami történik nagyon szép, de.. "három évig tanultam színészkedni... de ennek semmi köze a színészethez. És már kezd idegesíteni."
Valszeg ez a szívtipró szerep ez egy ilyen beavatási szertartás a fiatal színészeknek, de rájöttem, hogy bármikor kiléphetek, és visszamehetek Angliába a színpadra. A hírnév és a sztárság sosem tartoztak azok közé a dolgok közé amiket akartam.. úgyhogy felfogni azt ami most történik elég nehéz. És amúgy is, ezt elfogadtatni magaddal.. egyszerűen rossznak tűnik.
"

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 5 hónapja #195533 Írta: Coralie
www.telegraph.co.uk/arts/main.jh ... tid=127592
Ez a cikk úgy kb. miről szól?

www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ay19_1.jpg (kicsit fura, de ez a frizura sztem jól áll neki)

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #195455 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!

Figyelem! Akit nagyon érdekel a Trója: az RTL Klubon a film bemutatása után méginkább fellendült a forgalom a Trója-topikban, és már van egy szakértőnk is (Briszéisz)

/Itt megtalálhatjátok az én véleményemet is; ÉOWYNNAZGÚLOKRÉME vagyok -állandó eposzi jelzőm ezentúl: nazgúlölő :lol: /

Viszont az RTL Klub címe megváltozott, annyiban, hogy a korábban belinkelt cuccok már nem működnek. Itt az új: (Trója topiké)

de persze a főoldal címe nem változott: www.rtlklub.hu -n eléritek :wink: (lap tetején "fórum")

Orlando-topik:

de itt a mozi-szekció linkje:
www7.online.rtlklub.hu/index.php ... orumid=208

MÉG EGY FONTOS DOLOG:
Az oldal alján kattintsátok ki a kis nyilacskát, hogy a hozzászólások ne rövidítve látszódjanak!!!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 5 hónapja #195308 Írta: ainawethien

Juraviel írta: Kérnék mindenkit, mielőtt kitérnénk arra mennyire jó volt a Trója -mert bár jó film volt-, Szegő Iván Miklós kritikáját olvassuk el a következő honlapon:

Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire nem volt hű az alapokhoz a film, de ettől még szerintem jóra sikeredett, bár volt benne pár elég lapos mondat.. a csatajelenetek meg néhol nagyon kuszák lettek. De ettől függetlenül szerintem jó kis film, bár ezt nem kis mértékben köszönheti a dolog Orlando Bloom-nak, [size=9:3alu1olk]és Brad Pitt seggének[/size] Illetve Eric Bana és még sok más színész játékának.. 8O :lol:

Engem pl. fele annyira se dühítettetek fel ebben a filmben a változtatások mint pl. a Kárhozottak Királynője film változtatásai a könyvhöz képest. Mégis az is tetszett.. csak jó szögből kell ránézni. :P :lol: 8)

Több
20 éve 5 hónapja #195251 Írta: Meleth_lin

Ellana írta: :arrow: Paris tényleg túl gyávára sikeredett, én több hősiességet vártam volna tőle (gondolok itt a Menelaosszal való párbajára)

Párisz az Iliászban gyávább volt, úgy rémlik, hogy amikor a harc elején meglátta Meneláoszt, egyből elfutott, nem is állt ki vele...

Több
20 éve 5 hónapja #195232 Írta: Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aiya Középfölde Gyermekei!

Kérnék mindenkit, mielőtt kitérnénk arra mennyire jó volt a Trója -mert bár jó film volt-, Szegő Iván Miklós kritikáját olvassuk el a következő honlapon:

www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=2405

Nyagyon igaz amit, ír. A film nagyon eltér Homérosz művétől, ahogy az cikk írója elemzi is (ennyi eltérés szerintem még a GyU-ban sem volt).

Előre is köszönöm, és várom a válaszaitokat!

Óvjanak Titeket a Tavasz Csillagai!

Namarie!

Juraviel

Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.

Több
20 éve 5 hónapja #195223 Írta: Orsie

Több
20 éve 5 hónapja #195219 Írta: ainawethien

Több
20 éve 5 hónapja #195215 Írta: nydrian
nydrian válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

M írta:

ainawethien írta: Hát.. én szeretem az élethű filmeket ;)
erre meg nem reagálok :lol: 8)

Hát élethű volt Párisz, az biztos. 8) :lol:

Ahogy gondolod. 8) Már úgyis ismerem a véleményed. :twisted:

Szerintem nagyon jól alkított az összes színész, de ettől függetlenül nem kell a színészeket azonosítani a szerepükkel. Közülünk senki nem ismerheti igazán Orlando személyiségét, ezért szvsz kár lenne Parisz karakterét azonosítani vele. (Főleg nem egy ilyen fórumon) Egy biztos: Parisz nem volt egy tipikus hős, de ha azt nézzük volt hősből elég a Trójában, neki nem az volt megírva. Én már kifejtettem, hogy mi avéleményem a karakteréről, de nekem úgy tetszett, ahogy volt.

"A hétfejű sárkány hét boldog mosolya legyen veled"

Több
20 éve 5 hónapja #195129 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: Ne haragudjatok, miért nem tudom törölni a hozzászólásom? :? Rámegyek a szerkesztésre, de ott nem találok ilyet, hogy 'törlés'. /Egyébként azért írtam kétm üzit, mert az elsőnél kíírta, hogy "Általános hiba", de aztán mégis berakta, és nem vettem észre./ :oops:

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 5 hónapja #195121 Írta: Ellana

Rohin írta:

Maxim írta: Parisz karakterét még véletlenül sem dicsértem az egekbe... nem hinném, hogy ő az egyetlen unszimpi (mert az)... ismerem az Iliászt különben nem mernék ilyeneket nyilatkozni, de én soha nem szerettem Akhilleuszt... azt hiszem a vélemények megoszlanak... én Hector párti vagyok

Végre valaki!
Amikor tanultuk az Iliast akkor is mindenki Akhilleusznak drukkolt, én voltam az egyetlen Hector párti.
Nekem Paris sem unszimpatikus, csak elég gyáva.
Egyébként a film nagyon jó volt, mindenki jól játszott (mondjuk választhattak volna egy szebb Helénét is)

Éowyn: jók a képek! :up:

Én vasárnap láttam a filmet, és nekem kifejezetten tetszett. Persze voltak benn hibák, de összességében jó volt. Karakterek:
:arrow: Paris tényleg túl gyávára sikeredett, én több hősiességet vártam volna tőle (gondolok itt a Menelaosszal való párbajára)
:arrow: Nekem Hektór szimpatikusabb volt (már amikor irodalomból tanultuk az Íliászt, akkor is), de Akhilleusznak is voltak jó, emberi vonásai
:arrow: Különösen tetszett az Akhilleusz-Agamemnón ellentét ábrázolása
:arrow: És habár a csatáról szólt a film, nem két és fél óra tömény vérontás volt.

Szóval, szerintem jó volt. Megnézném még egyszer.

Több
20 éve 5 hónapja #195119 Írta: Ellana

Rohin írta:

Maxim írta: Parisz karakterét még véletlenül sem dicsértem az egekbe... nem hinném, hogy ő az egyetlen unszimpi (mert az)... ismerem az Iliászt különben nem mernék ilyeneket nyilatkozni, de én soha nem szerettem Akhilleuszt... azt hiszem a vélemények megoszlanak... én Hector párti vagyok

Végre valaki!
Amikor tanultuk az Iliast akkor is mindenki Akhilleusznak drukkolt, én voltam az egyetlen Hector párti.
Egyébként a film nagyon jó volt, mindenki jól játszott (mondjuk választhattak volna egy szebb Helénét is)

Én vasárnap láttam a filmet, és nekem kifejezetten tetszett...persze, voltak benne hibák, de szvsz elég jó volt.
Saját vélemény: Parisz karaktere valóban egy kissé túl gyávára sikeredett. Amikor tanultuk az Íliászt, nekem Hektór és Akhilleusz egyaránt szimpatikus volt valamilyen szinten, és ez a filmben sem volt másképp. Nekem különösen az Akhilleusz-Agamemnón ellentét ábrázolása tetszett. De az összkép a filmről: jó.

Több
20 éve 5 hónapja #195117 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nimrodel Melian írta:

ainawethien írta:

M írta: Hát élethű volt Párisz, az biztos. 8) :lol:

www.livejournal.com/users/leggyslove/457739.html

8O :bawling: Na erről akarok többet hallani valakitől, aki már látta!
Annyi mindent írtok, kezdek megingani abban, hogy megnézzem-e...

Hát ez egy olyan jelenet volt, amitől még nekem is majd kiesett a szemem... maradandó pillanat az biztos... huhh... :roll:

Több
20 éve 5 hónapja #195072 Írta: Coralie

ainawethien írta:

M írta: Hát élethű volt Párisz, az biztos. 8) :lol:

www.livejournal.com/users/leggyslove/457739.html

8O :bawling: Na erről akarok többet hallani valakitől, aki már látta!
Annyi mindent írtok, kezdek megingani abban, hogy megnézzem-e...

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #195049 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Végre valaki!

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.781 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére